- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Geçmiş olsun canımMerhaba kızlar,
Hafta başından beri hem işlerin yoğunluğu hemde geçmek bilmeyen baş ağrımla uğraştım durdum
Bu sabahta kızım kahvaltı öncesinde istifra etmiş baya aklım onda kaldı
Araştırmak lazım kuzum bilmeyince zor gerçektenNasıl oldun canım düne bakarak biraz daha iyi misin
Ayy keşke benide yönlendirse ne kadar güzel olurdu
Tüp bebek yaptırdığınız yerde yapıyolarsa ya orda yada ünide yaptırın dedi
İnsan şu doktora gidin diye adını verir
Geçmek bilmiyodur kuzum günler :)
Ne güzel attın desene stresi
Kaç artı kaça aldın gününü canım
Sağol canımm bool gr olarak yarar inşallah minik kuzuma
Canım hangi haftaya verdi gününüCnm peritonoloğa yaptır ayrıntılı ultrasonunu.
İstanbul'da 800/750 gibi fiyat istediler.
Yeşil alan açık ya bana Kanuni ye geçen hafta randevu aldım peritonolojiye.
İkili testten sonra ilk kez doktora gitmiştim.
Doktor detaylı ultrasonda inceleme yaptı sonra ayrıntılı ultrason için gün verin deyince adamı kalkıp öpesim geldi.
Bı araştır sana da yaparlar cnm.
Kadın dogumcuya git kan pıhtı sorununu felanda anlat perinatoliji'ye ayrıntılı test için yönlendirir bence.
Birde eskiden ayrıntılı testleri radyologlara yaptiriyorlarmış.
Bı kaç senedir kadın doğum üstü perinatoliji doktorlarına yaptırıyorlar ayrıntılı testi.
Hee anladım kuzum güzel çıkmıştır sonuçların inşallahRisk raporum çıkmadı gözüküyor canım o yüzden gösteremedim. Çıktısını doktor alacak büyük ihtimalle
İnşallah memnun kalır çook güzel haberlerle gelirsinBen randevu aldım canım 22 Kasım’a. İstanbul’da Şişli taraflarında Recep Has diye bi doktor. İnşallah memnun kalırım
Canım inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsinGünaydın hanımlar.suan metrodayım doktora gidiyorum ay çok heyecanlıyım ins cinsiyetini ogrenirum ve sağlıklıdır.sizler nasilsiniz
İmkanlarımız doğrultusında seçip buluyoruz canım doktorlarımızı senin yapabilecek birşeyin yok kuzumben devlet hastanesinden aldım randevu 14 aralık bir de özel muayenehanesi olan bi kadın doğumcu var burada ona gideceğim inşallah devletten 2 hafta önce 20+ larda benim yaşadığım şehirde özel hastane yok bi kaç özel mayenehanesi olan doktor var çünkü :)
Hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle gelsinKızlar bi erkek daha geliyor.buyuk ihtimalle erkek dedi.zaten bacak arasında tam açmış maymun.116 gram 13 14 cm dedi nasil sizce.14+3 oldu bugun
Merhaba canım. Gayet güzel tutuyor. Maya eğer elimde hiç yoksa mini organik yoğurtlar var ondan alıp yapıyordum.Kizlar günaydın.Pastoruze sütten yoğurt yapan arkadaslara bir sorum olacak.Yogurt güzel tutuyor mu o şekilde? Birde yogurt mayasini da hazırdan mı yapiyorsunuz?
Ben de yapmak istiyorum bana da anlatir misiniz?
Acaba kan akışı az mı oluyo düşüncesi sarıyo hemen benigenetik faktördür o da gayet iyi besleniyorsun bence :)
Bence bi ara yaptır canım,sağlık ocağı banada verdi 12.haftada d vitamini 16.haftada kan ilacınıDirek verdi başlamak lazım diye. Kan tahlili yapmadı.
Geçmiş olsun canım hem kızına hemde sanaMerhaba kızlar,
Hafta başından beri hem işlerin yoğunluğu hemde geçmek bilmeyen baş ağrımla uğraştım durdum
Bu sabahta kızım kahvaltı öncesinde istifra etmiş baya aklım onda kaldı
Hiiç sevmediğim şey birde ilk defa gidicek olmanın rahatsızlığıda varGeçmiş olsun canım
Araştırmak lazım kuzum bilmeyince zor gerçekten
Maşallah canım minik erkeğeKızlar bi erkek daha geliyor.buyuk ihtimalle erkek dedi.zaten bacak arasında tam açmış maymun.116 gram 13 14 cm dedi nasil sizce.14+3 oldu bugun
Nasıl oldun canım düne bakarak biraz daha iyi misin
Ayy keşke benide yönlendirse ne kadar güzel olurdu
Tüp bebek yaptırdığınız yerde yapıyolarsa ya orda yada ünide yaptırın dedi
İnsan şu doktora gidin diye adını verir
Geçmek bilmiyodur kuzum günler :)
Ne güzel attın desene stresi
Kaç artı kaça aldın gününü canım
Sağol canımm bool gr olarak yarar inşallah minik kuzuma
Kızlar bi erkek daha geliyor.buyuk ihtimalle erkek dedi.zaten bacak arasında tam açmış maymun.116 gram 13 14 cm dedi nasil sizce.14+3 oldu bugun
Çook sevindim canım daha iyi olmanaÇook daha iyiym canım. Ilık duştan 15 dk sonra geçti ateşim. Teşekkür ederim canım fikir için
Maşallah cnm bir erkek daha geliyor çok iyi. Boyu gayet iyi canım biraz uzun bir erkek olacak belli
Kuzum bilgim yok ama birkaç gün geriden gelmesinin onunla alakası olduğunu sanmıyorum, her bebeğin gelişimi farklıdır önceden de konuştuk ya genetik faktörler de etkiliyor bunu. Kaldı ki hepimizin bebeği henüz çok küçük, gram hesabı yapılıyor minik oynamalar normaldir :) ilaç kullanman gerekiyorsa eğer başlarsın hiçbir şey olmaz merak etme :) ki çok yüksek çıkmamış sanki internetten baktım şimdi birazKızlar bana bir el atın lütfen
Dün sağlık ocağında tsh takibi için kan verdim,hep sınırda geldiği için 3-4haftada bir ölçüm yaptırıyorum ilaç kullanmıyorum
Bugün sonucumu aldım tsh 3.1 ft3 3.34 ft4 1.27 çıktı salı günü dahiliyeye randevu aldım.
Sorum şuki tsh yüksekliği için ilaç kullanan arkadaşlar geç mi kaldım,bebeğin gelişiminde bir kaç gün kadar gerilik var kilo bakımından tshla alakalı olabilir mi
Bir diğer sorum ise kan ölçümüde yaptırdım wbc değerim biraz yüksek çıktı(enfeksiyon)
Enfeksiyon neyden kaynaklı olabilir grip atlatıyorum ondan mı yoksa sarı akıntım var ondan mı olabilir
Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Kızlar bana bir el atın lütfen
Dün sağlık ocağında tsh takibi için kan verdim,hep sınırda geldiği için 3-4haftada bir ölçüm yaptırıyorum ilaç kullanmıyorum
Bugün sonucumu aldım tsh 3.1 ft3 3.34 ft4 1.27 çıktı salı günü dahiliyeye randevu aldım.
Sorum şuki tsh yüksekliği için ilaç kullanan arkadaşlar geç mi kaldım,bebeğin gelişiminde bir kaç gün kadar gerilik var kilo bakımından tshla alakalı olabilir mi
Bir diğer sorum ise kan ölçümüde yaptırdım wbc değerim biraz yüksek çıktı(enfeksiyon)
Enfeksiyon neyden kaynaklı olabilir grip atlatıyorum ondan mı yoksa sarı akıntım var ondan mı olabilir
Kızlar bana bir el atın lütfen
Geçmiş olsun kuzum. Bir bilgim yok o konuda. Tsh çok yüksek çıkmamış endişe edilecek birşey olacağını sanmıyorum kuzum gittiğinde doktor ilaç verebilir amaKızlar bana bir el atın lütfen
tesekkur ederim canim. denemeyi düşünüyorum.ilk defa yapacağım umarim becerebilirimMerhaba canım. Gayet güzel tutuyor. Maya eğer elimde hiç yoksa mini organik yoğurtlar var ondan alıp yapıyordum.
Önemli olan sütü kaynattıktan sonraki ısı değeri. Sıcak ya da soğukken mayaladığında istediğin gibi tutmayabiliyor.
Sagol canimÇook daha iyiym canım. Ilık duştan 15 dk sonra geçti ateşim. Teşekkür ederim canım fikir için
Maşallah cnm bir erkek daha geliyor çok iyi. Boyu gayet iyi canım biraz uzun bir erkek olacak belli
Canim ben troit hastasiyim ilaç kullanıyorum.iyi bir dahiliyeciye gittim onun söylediğini soyliyim sana.uc aya kadar 2.5 altı dedi üç aydan sonra 3 normal bir değer dedi.seninde öyle yüksek çıkmamış zaten korkma.uc ayıda doldurdun zaten.diger konuda benimde idrarında biraz değer çıkmıştı hiç önemli değil hamilelerde oluyo dedi doktor.ama akintın yanma varsa dedi ona bakarız.buyik ihtimal enfeksiyon var sende akıntıdan belliKızlar bana bir el atın lütfen
Bir gün çok hareket edince ertesi gün hiç halım olmuyo.ondandirnasıl bir uyku nasil bir agırlik var üstümde anlatamam.Bir gunum bir günümü tutmuyor.Halbuki dün cok enerjiktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?