2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kuzum inanki tsh olayı olmasa derdim ki genetik olduğu için geriden geliyodur psikolojik olarak tsh değerini görünce hemen beyin ona yöneldi galiba.
Salı günü doktora gidene kadar kafamda kurar dururdum :)
Ben en güzeli dahiliyeye gidince dediğin gibi idrar tahlilide isteyeyim canım gidene kadar bool su içeyim gitsin vücuttan mikroplar :)
Çok sağol canım bu arada bilmeyip benim için araştırdın
Canım ben bunların cevabını bilmiyorum kanda ki enfeksiyon gripten kaynaklı olabilir.. çok geçmiş olsun
Çok sağol canım Allah razı olsun
Bilmeyip düşünüpde cevap verdiğin için teşekkürler

Çok sağol canım Allah razı olsun
Hamileliğin başından beri 2.5 falan geliyordu sınırda gördükleri için hapsız 3-4 haftaya bir takip ediyolardı
Sağlık ocağı doktoruda hap başlayabilirler dedi.
Senin kaç çıkıyo canım ilacın kaçlık kullanıyosun
Çok sağol kuzum Allah razı olsun
Büyük ihtimal hap verir dedi sağlık ocağı doktoruda
Korktum canım ne bileyim ya kan akışı az oluyor yada hormon bozukluğundan oluyorsa diye
Canım sen kaçlık kullanıyorsun ilacını değerlerin nasıl çıkıyor
Bu arada çok geçmiş olsun
Ben hep 2.5 altı olması gerek diye biliyordum bak bunu bilmiyordum sağol canım bilgilendirme için
Bol su fayda etmez mi eğer idrarda enfeksiyon varsa

Rica ederim kuzum, yazmışlar zaten 4. Aydan itibaren tsh sınırı 3 korkma o yüzden çok yüksek değil :) bu arada enfeksiyon için ilaç vermedi bana bol suyla at dedi. O yüzden suyu ihmal etme sen önlemini al. Hiçbir şey çıkmaz inşallah

Selam kızlar bende doktordan geldim şükürler olsun her şey yolunda elllerini açmış oynatıyordu kuzum ya allahım o an o ekrana girip ellerini ısırmak istedim zaten leylanın teki oluyorum kontrollerde her şeyi unutuyorum adımı sorsanız düşünücem o şekilde allahım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi..

Yalnız kanımı düşük buldu demir ilacına devam edicem. Tsh için dahiliyeye yönlendirdi referans aralığında ama önemli dedi gerekirse mutlaka ilaç kullan dedi bebek gelişimi için önemli dedi. Detaylı ultrason sonuçlarını da mutlaka göster dedi.

20+2 hafta olacak canım 23 kasımda

Canım yazdım ama benim tsh değerimi de doktor yüksek buldu dahiliyeden randevu aldım duruma göre ilaç mutlaka kullan dedi bebek gelişimi için önemli dedi. Sende istersen dahiliye uzamanına bi danış canım için rahat etsin. Enfeksiyon idrardan olabilir canım bende de biraz çıktı ama bol su dedi dedim pek içemiyorum midem bulanıyor olduğu kadar artık

Güzel haberler maşallah :) Bende öyle oluyorum Hatta gördükten sonra o mallık hissi geçmiyor sırıta sırıta geziyorum Amin inşallah sağlıkla alırız sıpaları kucağımıza

Önceden balkonumda zeytin çekirdekleri yumurta kabukları köpek tüyleri olurdu.
Şimdi kuş yemi üflemişler temizlemek için
Bıktım bıktım

Canim sanirim ust komsun yapiyor. Ben senin yerinde olsam cikar soylerdim baskasinin pisligini temizlemek zorunda degilsin. Ben genelde balkonda bir kutum var onun icine cirparim bezimi olmadi kusun tuyunu balkona uflesin sonra da temizlesin. Benim ust komsum yapmis olsa inan gider soylerdim

Balkonda denk geldim az önce söyledim yandan üfledim uçmuş oraya diyor
Dikkat ederim bir dahakine dedi ama görücez Şu apartman adabına uyabilen biri görmedim sinirlerim geliyor.

Önceden balkonumda zeytin çekirdekleri yumurta kabukları köpek tüyleri olurdu.
Şimdi kuş yemi üflemişler temizlemek için
Bıktım bıktım
Benim çıldırdığım bir konu canım kaç kere yukarı çıkıp tartıştım en ufak bir şey bile çırpmayacaksınız dedim radar gibiyim en ufak harekette cama çıkıyorum

21. Haftaya verdi randevu.
(Geçen hafta gittiğimde de çok detaylı baktılar.)
Peritonologlar çok detaylı bakıyorlar.
0.4 enox kullanıyorum.
Yanlız iğne yaptıktan sonra artık biraz kanıyor seninde kaynıyormu? Sürekli iğne yapa yapa artık hassaslaştımı etlerimiz.

Benim çıldırdığım bir konu canım kaç kere yukarı çıkıp tartıştım en ufak bir şey bile çırpmayacaksınız dedim radar gibiyim en ufak harekette cama çıkıyorum
En iyisini yapıyorsun. Ben ilk taşındığımda bir baktım sofra bezi çırpılmış görür görmez üst kata çıktım 50 yaşında kadını azarladım. Kadında birşey diyemedi. Meğer 2 üstümmüş yapan ama tahmin etmeliydim böyle yapanlar genelde arsız oluyor üste çıkmaya çalışıyor. Bu da ilk ve son olur inşallah

Geçmiş olsun canim.akintin mi vardi
yok canım benim akıntım var da enfeksiyon kandaydı maalesef. O yüzden gidiyorum bir aydır.

Aynen canım çok çok gömlek üstü. Randevuları falan da çok yoğun oluyor. Ben hakan bey e aldım. Bir aksilik olursa allah korusun giderim recep hasa bir de onun görüşünü alırım diye düşündüm. İnş gerek kalmaz.

Recep has a mı aldın canım? Çok yoğun oluyor o. Yoksa hakan bey e mi? Daha önce söylediysen kaçırmış olabilirim kusura bakma canım.

Fl yi 7 ile çarpıldığını bilmiyordum boyu için. Öğrendiğim iyi oldu canım çok teiekkür ederim. Evet artık ayrı ayrı ölçüyorlar :)

Kızlar bi erkek daha geliyor.buyuk ihtimalle erkek dedi.zaten bacak arasında tam açmış maymun.116 gram 13 14 cm dedi nasil sizce.14+3 oldu bugun
Gözün aydın canım. Maşallah kuzucuğa

Canım azıcıık geri olması olağan bir şey. Tsh ilaç kullanırsın çok sorun değil. Asıl fikir sahibi olduğum mevzu enfeksiyon maalesef bir aydır uğraştığım için:) canım wbc nin yüksek olması enfeksiyon evet bunun sebebi de iki türlü karar veriliyor. Bir crp ye bakarlar bir de tam idrar tahlili yaparlar. Crp kan da idrar da zaten malum. Eğer crp yüksekse kanda enfeksiyon vardır ve ilaçsız geçmesi mümkün değil. İdrar da varsa çoksa yine ilaç, çok değilse özellikle limon ya da az sirkeli su içip, bol su tüketirsen kurtulursun allahın izniyle. Ama asla ihmal etme. Enfeksiyon tehlikeli malum.

Kuzum gözün aydın. Maşallah kuzumuza...
İnşallah diğer sorunlar hallolabilecek şeyler dert etme canım. Pekmez falan da ye bol bol.

Aynen canım bana direk bol su iç dediler.150 kullanıyordum biraz fazla gelmiş haftasonu 75 e düşürdü.uc aydan sonra 3 dedi doktor.hazir gıda almazsan sağlıklı beslemişsen duzeliyo.diyet yaptığımda hep düşüyordu benim.hamilelikte çoğu bayanda cikiyo en fazla 25 lik verir sana korkma

Maşallah bebise.ya bende bugün gittim soracaklarimi bile unuttum heyecandanöyle dediyse ihmal etme iyi bir dahiliye doktoruna git ona devam et.ayda bir kontrol yetiyo

Aynen canım bende ara ara hissediyorum tedirgin olunca sormak istedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…