hayırlı olsun oğluşşş....Kızlar bi erkek daha geliyor.buyuk ihtimalle erkek dedi.zaten bacak arasında tam açmış maymun.116 gram 13 14 cm dedi nasil sizce.14+3 oldu bugun
Her ay dahiliyeye de gitmem gerekir mi acaba? Çünkü değerlerim değişmişMaşallah bebise.ya bende bugün gittim soracaklarimi bile unuttum heyecandanöyle dediyse ihmal etme iyi bir dahiliye doktoruna git ona devam et.ayda bir kontrol yetiyo
Hemde cook tatli o hareket ettikce anneligin ne kadar guzel oldugunu daha iyi anliyor insanHareket leri kesin olarak hisseden var mi??
Her ay git canim muhakkak baktirHer ay dahiliyeye de gitmem gerekir mi acaba? Çünkü değerlerim değişmiş
Tsk canimhayırlı olsun oğluşşş....
merhaba benim sonuclarim böyle bende zehirli guatir cikti ama tsh degerimiz farkli sizinle gec kalmis sayilmazsin çünkü bildigim biri var ilk aylarda ilac kullanmamisti sonradan kullandi saglikli bi oglu varKızlar bana bir el atın lütfen
Dün sağlık ocağında tsh takibi için kan verdim,hep sınırda geldiği için 3-4haftada bir ölçüm yaptırıyorum ilaç kullanmıyorum
Bugün sonucumu aldım tsh 3.1 ft3 3.34 ft4 1.27 çıktı salı günü dahiliyeye randevu aldım.
Sorum şuki tsh yüksekliği için ilaç kullanan arkadaşlar geç mi kaldım,bebeğin gelişiminde bir kaç gün kadar gerilik var kilo bakımından tshla alakalı olabilir mi
Bir diğer sorum ise kan ölçümüde yaptırdım wbc değerim biraz yüksek çıktı(enfeksiyon)
Enfeksiyon neyden kaynaklı olabilir grip atlatıyorum ondan mı yoksa sarı akıntım var ondan mı olabilir
Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Yuh yani.uyarmissindir muhakkak.komsu hakkı diye ufacık bir şey bile sirkelememÖnceden balkonumda zeytin çekirdekleri yumurta kabukları köpek tüyleri olurdu.
Şimdi kuş yemi üflemişler temizlemek için
Bıktım bıktım
Ya benimde sol tarafımda bir şey atıyor gibi.parmagimi koydugumda net atma gibi hissediyorum arkadaşım ilk öyle hissettim diyor.senin ilk hissettiğinde nasildiCanım ben hissediyorum. 13 haftalık falandım balık kayması gibi hissediyordum. Şimdilerde. Dönüp durduğunu daha net hissediyorum. İçimi gıdıklıyor ara ara. Ama tabii sürekli değil.
Sen ilk olarak nasil hissettinAynen canım bende ara ara hissediyorum tedirgin olunca sormak istedim...
Seninki tam tersine hızlı çalışıyor biraz düşük cikmis.ilac verdi mi doktorunmerhaba benim sonuclarim böyle bende zehirli guatir cikti ama tsh degerimiz farkli sizinle gec kalmis sayilmazsin çünkü bildigim biri var ilk aylarda ilac kullanmamisti sonradan kullandi saglikli bi oglu var
Geçmiş olsun canım.Merhaba kızlar,
Hafta başından beri hem işlerin yoğunluğu hemde geçmek bilmeyen baş ağrımla uğraştım durdum
Bu sabahta kızım kahvaltı öncesinde istifra etmiş baya aklım onda kaldı
Evet ilac iciyorum ayda bir kontrol kan veriyorum ona gore ilacimin dozu ayarlaniyo bu ay baska bi ilaca gecicem galiba. Guatirdan usg cekindim onunda gosterecem bklm ne diyecek drSeninki tam tersine hızlı çalışıyor biraz düşük cikmis.ilac verdi mi doktorun
aynen böyleydi benimde ilk hissettigim.:) sonra defalarca yine hissettim.kimseyi inandramadim o ayriYa benimde sol tarafımda bir şey atıyor gibi.parmagimi koydugumda net atma gibi hissediyorum arkadaşım ilk öyle hissettim diyor.senin ilk hissettiğinde nasildi
Kiz yazik olmus ama kadina.sucsuz yere azar yemis sonra ne olduEn iyisini yapıyorsun. Ben ilk taşındığımda bir baktım sofra bezi çırpılmış görür görmez üst kata çıktım 50 yaşında kadını azarladım. Kadında birşey diyemedi. Meğer 2 üstümmüş yapan ama tahmin etmeliydim böyle yapanlar genelde arsız oluyor üste çıkmaya çalışıyor.Bu da ilk ve son olur inşallah
Birşey olmadı canım özür dilemiştim kapattık konuyu sonra sohbet muhabbet devam. Üst kattakini çekiştirmiştik asıl pisliği yapanı :)Kiz yazik olmus ama kadina.sucsuz yere azar yemis sonra ne oldu
cok terbiyesizlik ama ya. Kul hakkı diye birsey var.Ne kadar görgüsüzluk. Sen yazdin ben cildirdim:) bi tane de benim ustumde var. Hergun evin tum halilarini ve tum carsaflari sirasiyla cirpiyor. Butun odalarin ve balkonlarin hepsini cirpma isi icin kullaniyor. Arka balkonlara ses etmiyordum simdi öndeki cam balkonlara gecti piskopat.Önceden balkonumda zeytin çekirdekleri yumurta kabukları köpek tüyleri olurdu.
Şimdi kuş yemi üflemişler temizlemek için
Bıktım bıktım
Ay desene bir haftadır hissediyorum.13 haftada başladı o zaman benimde.ay süper.bugun çok tatlı yedim şuan coştu sık sık oluyo.sagol canim cevabın icinaynen böyleydi benimde ilk hissettigim.:) sonra defalarca yine hissettim.kimseyi inandramadim o ayri
bebistir bebis. Zaten seyirme yada gaz sancisi tamamen baska.Sen zaten ayirt ediyorsundur onu.gobek hizasindan biraz daha altta sol tarafta oluyordu benim derinden tık tık ,iki dokunus seklinde.su iki gundur pek anlamadim cok dinlemedim ama 12 .haftanin bitiminde basladiAy desene bir haftadır hissediyorum.13 haftada başladı o zaman benimde.ay süper.bugun çok tatlı yedim şuan coştu sık sık oluyo.sagol canim cevabın icin
Aramizda 3 gun var ben ondeyim sizden ve 3 gebeligim ben niye hissetmiyorum yaaa. Sizin cinsiyet bellimi bu arada yazmisinizdir belki ama grup kalabalik unutuyorumAy desene bir haftadır hissediyorum.13 haftada başladı o zaman benimde.ay süper.bugun çok tatlı yedim şuan coştu sık sık oluyo.sagol canim cevabın icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?