2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Maşallah bebise.ya bende bugün gittim soracaklarimi bile unuttum heyecandanöyle dediyse ihmal etme iyi bir dahiliye doktoruna git ona devam et.ayda bir kontrol yetiyo
Her ay dahiliyeye de gitmem gerekir mi acaba? Çünkü değerlerim değişmiş

merhaba benim sonuclarim böyle bende zehirli guatir cikti ama tsh degerimiz farkli sizinle gec kalmis sayilmazsin çünkü bildigim biri var ilk aylarda ilac kullanmamisti sonradan kullandi saglikli bi oglu var

Eklentiler

• 879DA1EF-4A53-4BA0-8BC2-1AF08A1BD639.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 41
Melike222 aslinda degerleriniz normal gözüküyor detayli inceledigimde tabi siz gidin ihmal etmeyin bisey cikmaz bence. Endokrin uzmani bana tsh degerleri gebelikde farkli cikabiliyo bazi annelerde de bu deger farkli ciktigi zaman daha cok bulanti kusma oluyo gebelikte dedi sizinkinin normal oldugunu dusunuyorm

Canım ben hissediyorum. 13 haftalık falandım balık kayması gibi hissediyordum. Şimdilerde. Dönüp durduğunu daha net hissediyorum. İçimi gıdıklıyor ara ara. Ama tabii sürekli değil.
Ya benimde sol tarafımda bir şey atıyor gibi.parmagimi koydugumda net atma gibi hissediyorum arkadaşım ilk öyle hissettim diyor.senin ilk hissettiğinde nasildi

merhaba benim sonuclarim böyle bende zehirli guatir cikti ama tsh degerimiz farkli sizinle gec kalmis sayilmazsin çünkü bildigim biri var ilk aylarda ilac kullanmamisti sonradan kullandi saglikli bi oglu var
Seninki tam tersine hızlı çalışıyor biraz düşük cikmis.ilac verdi mi doktorun

Ya benimde sol tarafımda bir şey atıyor gibi.parmagimi koydugumda net atma gibi hissediyorum arkadaşım ilk öyle hissettim diyor.senin ilk hissettiğinde nasildi
aynen böyleydi benimde ilk hissettigim.:) sonra defalarca yine hissettim.kimseyi inandramadim o ayri

Kiz yazik olmus ama kadina.sucsuz yere azar yemis sonra ne oldu

Önceden balkonumda zeytin çekirdekleri yumurta kabukları köpek tüyleri olurdu.
Şimdi kuş yemi üflemişler temizlemek için
Bıktım bıktım
cok terbiyesizlik ama ya. Kul hakkı diye birsey var.Ne kadar görgüsüzluk. Sen yazdin ben cildirdim:) bi tane de benim ustumde var. Hergun evin tum halilarini ve tum carsaflari sirasiyla cirpiyor. Butun odalarin ve balkonlarin hepsini cirpma isi icin kullaniyor. Arka balkonlara ses etmiyordum simdi öndeki cam balkonlara gecti piskopat.

Ay desene bir haftadır hissediyorum.13 haftada başladı o zaman benimde.ay süper.bugun çok tatlı yedim şuan coştu sık sık oluyo.sagol canim cevabın icin
bebistir bebis. Zaten seyirme yada gaz sancisi tamamen baska.Sen zaten ayirt ediyorsundur onu.gobek hizasindan biraz daha altta sol tarafta oluyordu benim derinden tık tık ,iki dokunus seklinde.su iki gundur pek anlamadim cok dinlemedim ama 12 .haftanin bitiminde basladi

Ay desene bir haftadır hissediyorum.13 haftada başladı o zaman benimde.ay süper.bugun çok tatlı yedim şuan coştu sık sık oluyo.sagol canim cevabın icin
Aramizda 3 gun var ben ondeyim sizden ve 3 gebeligim ben niye hissetmiyorum yaaa. Sizin cinsiyet bellimi bu arada yazmisinizdir belki ama grup kalabalik unutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…