2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Evet aynen sol tarafta ve altta.gecen cuma başladı hatta

Sen ne zaman gideceksin doktora.aramizda 5 ,gün var bence seninde belli olur artik
Canm valla haftaya gitcem ama söylemiyor ki devlet. Sansimi deneyip soracagim ama umudum yok.O yuzden esimle özele gitmeye karar verdik.Bu hafta devlette ogrenemezsek haftasonuna özelde alacagiz soluğu.Cok merak ediyoruz :)

Canım tsh yi bilmiyorum da benim de 1 hafta gerideydi kızkardeşim kaşar peynir ve muzu mutlaka yemelisin dedi. Denedim şimdi 1 hafta ileriden gidiyorum :)

Canım tsh yi bilmiyorum da benim de 1 hafta gerideydi kızkardeşim kaşar peynir ve muzu mutlaka yemelisin dedi. Denedim şimdi 1 hafta ileriden gidiyorum :)
Canm söyledigin cok ilgimi cekti ne kadar yiyorsun günde? Benimki de hep 3 ,5 gün geriden geliyor

Canm valla haftaya gitcem ama söylemiyor ki devlet. Sansimi deneyip soracagim ama umudum yok.O yuzden esimle özele gitmeye karar verdik.Bu hafta devlette ogrenemezsek haftasonuna özelde alacagiz soluğu.Cok merak ediyoruz :)
Git canim devlette zor çok beklersin.ben bile baktım söylemiyor başka doktorda soluğu aldimyaşını almış deneyimli bi doktora git daha iyi anlıyorlar

Bende dün bir doktorun videosunu dinledim oda kaşar peyniri ve muz diyordu bende bugün başladım hemen yemeye.birde maden suyu ic
Cok ilginc geldi gercekten hemen birazdam yemeye baslayacagim:) maden suyunu da severim hemen hergun iciyorum. Kasara cok sasirdim yağ orani yuksek oldugu icin kilo aldiriyordur bebege belki

Cok ilginc geldi gercekten hemen birazdam yemeye baslayacagim:) maden suyunu da severim hemen hergun iciyorum. Kasara cok sasirdim yağ orani yuksek oldugu icin kilo aldiriyordur bebege belki
Yag oranı yüksek olduğu içinmiş vitaminine bol demekki.yumurtayida artik iki yememiz lazim.ha birde roka dedi doktor

kalsiyum orani en cok kasar peynirinde var diye biliyorum o yuzden olabilir ben cok severim. Muzda yerli yemek lazim ithallerin hic tadi yok :)

Yag oranı yüksek olduğu içinmiş vitaminine bol demekki.yumurtayida artik iki yememiz lazim.ha birde roka dedi doktor
tesekkur ederim canm.Hepsini yemeye calisacagim.Bugun roka yemistim bak sevindim simdi.yumurtayi da iki tane haşlarım artik. yumurta cok önemliymiş zaten

Kızlar iyi aksamlar Çarşamba günü doktor kontrolüm vardı bebeğimi gördüm haftasından öndeyiz iki hafta.doktor Nisan'da dogurabilirsin bebeğin gelişimi hızlı dedi.oglumda Nisan doğumlu hayırlısı bakalım benim gibi haftasından önde giden arkadaslar varmı??

Kesinlikle kaşar peyniri muz ve kuru yemiş bebeğin gelişimi için çok faydalı benim bebegimde iki hafta önde gidiyor.hergun yiyorum kaşar peyniri hastası oldum zaten hedefinde bir tane muz yiyorum ikitane köy yumurtası gece yatarken de bir bardak süt yada yogurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…