Günaydın canim.buyuk ihtimalle erken yumurtlamışsın.iyi bize yetiştin demekki.benim üç gün ilerde cıktı bu seferKızlar iyi aksamlar Çarşamba günü doktor kontrolüm vardı bebeğimi gördüm haftasından öndeyiz iki hafta.doktor Nisan'da dogurabilirsin bebeğin gelişimi hızlı dedi.oglumda Nisan doğumlu hayırlısı bakalım benim gibi haftasından önde giden arkadaslar varmı??
Benimde o şekilde aynı.bir haftadır var ve bilmiyordumMinik minik pıt pit lar....sanki mısır patliyo
rmuus gibiydi...
Canım o atmayı ben de hissediyordum ama doktorun söylemesi o damarlrımız genişlediğinden kan akışını ayarlamaya çalışıyormuş onun atmasıdır demişti. Ben ilk uzandığımda elimi koyduğumda sanki altından bir şey kayıyormuş gibi hissediyordum. Çok belli belirsiz bir histi :) ama şimdilerde daha iyi ablıyorum ki evet o bebişmiş:) çünkü şimdi bira daha büyüdü ve o his biraz daha belirginleşti:)Ya benimde sol tarafımda bir şey atıyor gibi.parmagimi koydugumda net atma gibi hissediyorum arkadaşım ilk öyle hissettim diyor.senin ilk hissettiğinde nasildi
Canım hepimiz aynı moddayızdır emin ol. Herkesin elinde olsa hergün görmek ister :) ki ben dayanamayıp ara ara kaçıyorum doktora :)Günaydın kızlar. Ben bebegimi gormeyeli bu hafta üç hafta olacak.Biraz zaman gecti mi bebek iyi midir diye sürekli bir endişe geliyor.Bu duygu sizde de varmi?
adam akilli hareketlenseydi bu endise kalmayacakti ama su an onu tam hissedemedigim icin acaba oluyor hep.Canım hepimiz aynı moddayızdır emin ol. Herkesin elinde olsa hergün görmek ister :) ki ben dayanamayıp ara ara kaçıyorum doktora :)
Arkadaşım da Ilk 20 haftada hissetmeye başlamış ve atma gibiydi diyor.ondan sonra farkettim.dun çok tatlı yedim çok fazla oldu o atmaCanım o atmayı ben de hissediyordum ama doktorun söylemesi o damarlrımız genişlediğinden kan akışını ayarlamaya çalışıyormuş onun atmasıdır demişti. Ben ilk uzandığımda elimi koyduğumda sanki altından bir şey kayıyormuş gibi hissediyordum. Çok belli belirsiz bir histi :) ama şimdilerde daha iyi ablıyorum ki evet o bebişmiş:) çünkü şimdi bira daha büyüdü ve o his biraz daha belirginleşti:)
O duygu bende de çok oluyor.her gittiğimde doktor kalbi durmuş dicek diye çok korkuyorum.yasamiyor psikolojisine çok giriyorum.adam akilli hareketlenseydi bu endise kalmayacakti ama su an onu tam hissedemedigim icin acaba oluyor hep.
Evet canım Nisan annesi olmak nasip olacakmı bakalım.oglumda Nisan doğumlu 17 nisan.nisan ayını seviyorum.Günaydın canim.buyuk ihtimalle erken yumurtlamışsın.iyi bize yetiştin demekki.benim üç gün ilerde cıktı bu sefer
Ayyy ne güzel inşallah bizde katılırızhayırlı olsun canimGünaydın herkese :)
Bende tahlil sonuçlarımı almaya gidicem. Sonra da hayatımın ilk Veli toplantısına gidicem :)))) çok değişik yaa. Veli oldum ben
Yok canim ben hissediyorum genelde ama bazen haliyle hissedemiyorum hemen korkuyorum. O korku engel olabilecegimiz bir sey degil sanirim.adam akilli hareketlenseydi bu endise kalmayacakti ama su an onu tam hissedemedigim icin acaba oluyor hep.
Olabilir canim. Benim ilk gebeligim ztn:) bana da herkes erken diyordu ama o anlamda hissettiklerimize guvenebiliriz bence. Anneyiz yaniArkadaşım da Ilk 20 haftada hissetmeye başlamış ve atma gibiydi diyor.ondan sonra farkettim.dun çok tatlı yedim çok fazla oldu o atma
İnşallah kuzum çok sağol Allah razı olsunRica ederim kuzum, yazmışlar zaten 4. Aydan itibaren tsh sınırı 3 korkma o yüzden çok yüksek değil :) bu arada enfeksiyon için ilaç vermedi bana bol suyla at dedi. O yüzden suyu ihmal etme sen önlemini al. Hiçbir şey çıkmaz inşallah
Canım çok güzel haberlerle gelmişsin maşallah minik kuzucuğaSelam kızlar bende doktordan geldim şükürler olsun her şey yolunda elllerini açmış oynatıyordu kuzum yaallahım o an o ekrana girip ellerini ısırmak istedim zaten leylanın teki oluyorum kontrollerde her şeyi unutuyorum adımı sorsanız düşünücem o şekilde allahım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi..
Yalnız kanımı düşük buldu demir ilacına devam edicem. Tsh için dahiliyeye yönlendirdi referans aralığında ama önemli dedi gerekirse mutlaka ilaç kullan dedi bebek gelişimi için önemli dedi. Detaylı ultrason sonuçlarını da mutlaka göster dedi.
Kimden aldın kuzum randevuyu20+2 hafta olacak canım 23 kasımda
Sanada geçmiş olsun canım değerin tam olarak kaç çıktıCanım yazdım ama benim tsh değerimi de doktor yüksek buldu dahiliyeden randevu aldım duruma göre ilaç mutlaka kullan dedi bebek gelişimi için önemli dedi. Sende istersen dahiliye uzamanına bi danış canım için rahat etsin. Enfeksiyon idrardan olabilir canım bende de biraz çıktı ama bol su dedi dedim pek içemiyorum midem bulanıyor olduğu kadar artık
Bende buldum canım perinatolog pazartesi arayıp tek tek bilgi ve fiyat alıcam21. Haftaya verdi randevu.
(Geçen hafta gittiğimde de çok detaylı baktılar.)
Peritonologlar çok detaylı bakıyorlar.
0.4 enox kullanıyorum.
Yanlız iğne yaptıktan sonra artık biraz kanıyor seninde kaynıyormu? Sürekli iğne yapa yapa artık hassaslaştımı etlerimiz.
Canım sanada çok geçmiş olsunyok canım benim akıntım var da enfeksiyon kandaydı maalesef. O yüzden gidiyorum bir aydır.
Aynen canım çok çok gömlek üstü. Randevuları falan da çok yoğun oluyor. Ben hakan bey e aldım. Bir aksilik olursa allah korusun giderim recep hasa bir de onun görüşünü alırım diye düşündüm. İnş gerek kalmaz.
Recep has a mı aldın canım? Çok yoğun oluyor o. Yoksa hakan bey e mi? Daha önce söylediysen kaçırmış olabilirim kusura bakma canım.
Fl yi 7 ile çarpıldığını bilmiyordum boyu için. Öğrendiğim iyi oldu canım çok teiekkür ederim. Evet artık ayrı ayrı ölçüyorlar :)
Gözün aydın canım. Maşallah kuzucuğa
Canım azıcıık geri olması olağan bir şey. Tsh ilaç kullanırsın çok sorun değil. Asıl fikir sahibi olduğum mevzu enfeksiyon maalesef bir aydır uğraştığım için:) canım wbc nin yüksek olması enfeksiyon evet bunun sebebi de iki türlü karar veriliyor. Bir crp ye bakarlar bir de tam idrar tahlili yaparlar. Crp kan da idrar da zaten malum. Eğer crp yüksekse kanda enfeksiyon vardır ve ilaçsız geçmesi mümkün değil. İdrar da varsa çoksa yine ilaç, çok değilse özellikle limon ya da az sirkeli su içip, bol su tüketirsen kurtulursun allahın izniyle. Ama asla ihmal etme. Enfeksiyon tehlikeli malum.
Kuzum gözün aydın. Maşallah kuzumuza...
İnşallah diğer sorunlar hallolabilecek şeyler dert etme canım. Pekmez falan da ye bol bol.
Senin ilaç dozun baya yüksekmiş canım çok geçmiş olsun ömür boyu mu kullanıcaksın ilacı birşey dediler miAynen canım bana direk bol su iç dediler.150 kullanıyordum biraz fazla gelmiş haftasonu 75 e düşürdü.uc aydan sonra 3 dedi doktor.hazir gıda almazsan sağlıklı beslemişsen duzeliyo.diyet yaptığımda hep düşüyordu benim.hamilelikte çoğu bayanda cikiyo en fazla 25 lik verir sana korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?