2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Günaydın canim.buyuk ihtimalle erken yumurtlamışsın.iyi bize yetiştin demekki.benim üç gün ilerde cıktı bu sefer

Ya benimde sol tarafımda bir şey atıyor gibi.parmagimi koydugumda net atma gibi hissediyorum arkadaşım ilk öyle hissettim diyor.senin ilk hissettiğinde nasildi
Canım o atmayı ben de hissediyordum ama doktorun söylemesi o damarlrımız genişlediğinden kan akışını ayarlamaya çalışıyormuş onun atmasıdır demişti. Ben ilk uzandığımda elimi koyduğumda sanki altından bir şey kayıyormuş gibi hissediyordum. Çok belli belirsiz bir histi :) ama şimdilerde daha iyi ablıyorum ki evet o bebişmiş:) çünkü şimdi bira daha büyüdü ve o his biraz daha belirginleşti:)

Günaydın kızlar. Ben bebegimi gormeyeli bu hafta üç hafta olacak.Biraz zaman gecti mi bebek iyi midir diye sürekli bir endişe geliyor.Bu duygu sizde de varmi?
Canım hepimiz aynı moddayızdır emin ol. Herkesin elinde olsa hergün görmek ister :) ki ben dayanamayıp ara ara kaçıyorum doktora :)

Canım hepimiz aynı moddayızdır emin ol. Herkesin elinde olsa hergün görmek ister :) ki ben dayanamayıp ara ara kaçıyorum doktora :)
adam akilli hareketlenseydi bu endise kalmayacakti ama su an onu tam hissedemedigim icin acaba oluyor hep.

Arkadaşım da Ilk 20 haftada hissetmeye başlamış ve atma gibiydi diyor.ondan sonra farkettim.dun çok tatlı yedim çok fazla oldu o atma

adam akilli hareketlenseydi bu endise kalmayacakti ama su an onu tam hissedemedigim icin acaba oluyor hep.
Yok canim ben hissediyorum genelde ama bazen haliyle hissedemiyorum hemen korkuyorum. O korku engel olabilecegimiz bir sey degil sanirim.
Arkadaşım da Ilk 20 haftada hissetmeye başlamış ve atma gibiydi diyor.ondan sonra farkettim.dun çok tatlı yedim çok fazla oldu o atma
Olabilir canim. Benim ilk gebeligim ztn:) bana da herkes erken diyordu ama o anlamda hissettiklerimize guvenebiliriz bence. Anneyiz yani

İnşallah kuzum çok sağol Allah razı olsun
Salı sahiliyeye gidene kadar suyu arttırayım belki geçmiş bile olur :)
İlaç fobim oluştu resmen ilaç göresi yanım yok
Canım çok güzel haberlerle gelmişsin maşallah minik kuzucuğa
Tsh değerin senin kaç çıktı canım
20+2 hafta olacak canım 23 kasımda
Kimden aldın kuzum randevuyu
20+4de kendi doktoruma kontrol için gideyim diyorum
4-5 tane perinatoloji doktoru buldum
Pazartesi arayıp fiyat konusunda bilgi alıp karar vericem artık
Sanada geçmiş olsun canım değerin tam olarak kaç çıktı
Benim başından beri sınırda geliyor kuzum 3-4 haftada bir ölçüm yaptırıp ilaçsız takip ediliyorum,muhtemelen bu sefer ilaça geçilcek kuzum
Salı gününe dahiliyeden aldım randevuyu
Bulantıların geçmedi mi canım
Tshda bildiğim kadarıyla bulantı yapıyor,ilaç kullanımına başlarsan geçer belki

Kizlar esime karnimi dinletiyorum su sesi gibi değişik sesler geliyor diyor.mide kısmını dinliyor orda ses farklı diyor.siz denediniz mi hic

Bende buldum canım perinatolog pazartesi arayıp tek tek bilgi ve fiyat alıcam
Ben seni clexane kullanıyosun sanıyordum
Geçen hafta 3aylık oksapar yazdırdım,eczane ve depolarda ne oksapar vardı nede enox yerine 9 kutu orjinal clexane aldım.
Çoğu eczanede clexane bile yoktu bi ara çok korktum bulamıcam diye.
Arada sırada kanama oluyor canım iğneyi yaptıktan hemen sonra çıkarınca kanadığını fark ettim
Biraz bekletip öyle çıkartıyorum
Canım sanada çok geçmiş olsun
Benim kafamı karıştıran bir konu daha var tsh yüksek olunca mı yoksa düşük olunca mı iyotlu tuz tüketin diyolardı tam emin değilim bu konudan
Böyle birşey vardı sanırsam yanlış hatırlamıyorsam
Salı gidince artık hem crp ölçtürüp hemde idrar tahlili vermek en garintisi
Senin ilaç dozun baya yüksekmiş canım çok geçmiş olsun ömür boyu mu kullanıcaksın ilacı birşey dediler mi
Hamile kalmadan önce yine bir ara 25lik kullanmıştım pkoda etkiliyor sanırsam tshı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…