Benim çok oldu cikali ama koyulaşması daha birde tam göbeğe kadar gelmediKızlar dün fark ettim hamilelik çizgisi karnımda çıkmış daha çok koyu değil ama görünüyor
Ben zaten kadin doğuma gittiğimde öğrenmiştim yüksek olduğunu.7 yildir kullanıyorum.simdilik onur boyu gibi duruyor.hasimato var bendeBende buldum canım perinatolog pazartesi arayıp tek tek bilgi ve fiyat alıcam
Ben seni clexane kullanıyosun sanıyordum
Geçen hafta 3aylık oksapar yazdırdım,eczane ve depolarda ne oksapar vardı nede enox yerine 9 kutu orjinal clexane aldım.
Çoğu eczanede clexane bile yoktu bi ara çok korktum bulamıcam diye.
Arada sırada kanama oluyor canım iğneyi yaptıktan hemen sonra çıkarınca kanadığını fark ettim
Biraz bekletip öyle çıkartıyorum
Canım sanada çok geçmiş olsun
Benim kafamı karıştıran bir konu daha var tsh yüksek olunca mı yoksa düşük olunca mı iyotlu tuz tüketin diyolardı tam emin değilim bu konudan
Böyle birşey vardı sanırsam yanlış hatırlamıyorsam
Salı gidince artık hem crp ölçtürüp hemde idrar tahlili vermek en garintisi
Senin ilaç dozun baya yüksekmiş canım çok geçmiş olsun ömür boyu mu kullanıcaksın ilacı birşey dediler mi
Hamile kalmadan önce yine bir ara 25lik kullanmıştım pkoda etkiliyor sanırsam tshı
merhaba benim sonuclarim böyle bende zehirli guatir cikti ama tsh degerimiz farkli sizinle gec kalmis sayilmazsin çünkü bildigim biri var ilk aylarda ilac kullanmamisti sonradan kullandi saglikli bi oglu var
Çok geçmiş olsun canım sanada ilaç kullanıyorsundur muhtemelen hiç aksatma Allah korusunMelike222 aslinda degerleriniz normal gözüküyor detayli inceledigimde tabi siz gidin ihmal etmeyin bisey cikmaz bence. Endokrin uzmani bana tsh degerleri gebelikde farkli cikabiliyo bazi annelerde de bu deger farkli ciktigi zaman daha cok bulanti kusma oluyo gebelikte dedi sizinkinin normal oldugunu dusunuyorm
Çok sağol canım Allah razı olsun
Hamileliğin başından beri 2.5 falan geliyordu sınırda gördükleri için hapsız 3-4 haftaya bir takip ediyolardı
Sağlık ocağı doktoruda hap başlayabilirler dedi.
Senin kaç çıkıyo canım ilacın kaçlık kullanıyosun
canım ben fazla kullanıyorum 200 lük yeni artırdı ihtiyaç artmış.sana 25 likle başlarlar
Canım nerdeyse 1 aydır düzenli bir şekilde besleniyorum,hergün 1 bardak süt ve 1 tane muz yiyip yatıyorum.Canım tsh yi bilmiyorum da benim de 1 hafta gerideydi kızkardeşim kaşar peynir ve muzu mutlaka yemelisin dedi. Denedim şimdi 1 hafta ileriden gidiyorum :)
Çok geçmiş olsun canım gerçekten küçüçük bir hapta olsa insanı onu kullanma psikolojisi bile etkiliyorBen zaten kadin doğuma gittiğimde öğrenmiştim yüksek olduğunu.7 yildir kullanıyorum.simdilik onur boyu gibi duruyor.hasimato var bende
Teşekkür ederim evet ilac kullaniyorum basta yarım içiyordum günde. Sonraki kontrolde 1.5 çıkardı sabah tam aksam yarim iciyorum bu ay degisecek ilacim. Ben guatirdan dolayi ultrason cekindim girtlak kısmından cekiyolar . İyotlu tuz kullanimi ile ilgili de dra sordum sen suan hamilesin normal tuzlu yemeye devam et dedi. Bazi hastalarda azaltiyoruz bazi hastalarda ek veriyoruz dedi sen normal devam et dediÇok geçmiş olsun canım sanada ilaç kullanıyorsundur muhtemelen hiç aksatma Allah korusun
Bende salı günü bir gideyim dahiliyeye bakalım ne diyecek
Hamile kalmadan önce yine bir ara düzensizlik vardı 25lik ilac kullanmıştım
Troid için ultrason çekiyolar mı
Bir soru daha sorucaktım yazında cevabını buldummelike222 canım teşekkür ederim detaylı ultrasonumu koşuyolu medipol hakan beyden aldım perinotolog kendisi ve internette çok iyi yorumlar var hakkında kendi doktorumla aynı hastanede olması tesadüf oldu çünkü hastane hakan beye yönlendiriyor ama ben çok önceden hakan beyi bulmuştum zaten :) doktorumda detaylı sonuçlarını bana da göster dedi çıktıktan sonra ona da göstericem 20+2 olmuş olucam inşallah
Tsh ise ilk yaptırdığımda 7. Haftada 1,6 çıkmış bu yaptırdığımda ise 3,59 referans aralığı aslında 0,38-5,33 yüksek buldu bende salı günü dahiliyeden randevu aldım iyi bi doktormuş yorumlara baktım ilaç verirse kesinlikle kullan dedi.
Mide bulantım geçmedi doktora onu da sorucam tiroiddense eğer ilaç verin dicem gerçekten bulantıyı çekmek istemiyorum artık
Canım sende yorumlara bakarak doktorunu seçebilirsin bi de nereden mezun o da önemli istanbul tıp hacettepe ya da kalabalık hastanelerde devlette çalışmışsa öyle tercih ediyorum çünkü çok vaka görmüş olur ,ben hatta fotosuna falan da bakıyorumsonra karar veriyorum.
Orijinal derken o kısmı anlamadım cnm.Bende buldum canım perinatolog pazartesi arayıp tek tek bilgi ve fiyat alıcam
Ben seni clexane kullanıyosun sanıyordum
Geçen hafta 3aylık oksapar yazdırdım,eczane ve depolarda ne oksapar vardı nede enox yerine 9 kutu orjinal clexane aldım.
Çoğu eczanede clexane bile yoktu bi ara çok korktum bulamıcam diye.
Arada sırada kanama oluyor canım iğneyi yaptıktan hemen sonra çıkarınca kanadığını fark ettim
Biraz bekletip öyle çıkartıyorum
İyotlu tuz konusunu şu nedenle sordum canım 7 haftalıktım tshım 4.58 gibi bir değer çıktı kadın doğum dahiliyeye sevk etti araya hafta sonu girdi gitmem 4-5 günü buldu.Teşekkür ederim evet ilac kullaniyorum basta yarım içiyordum günde. Sonraki kontrolde 1.5 çıkardı sabah tam aksam yarim iciyorum bu ay degisecek ilacim. Ben guatirdan dolayi ultrason cekindim girtlak kısmından cekiyolar . İyotlu tuz kullanimi ile ilgili de dra sordum sen suan hamilesin normal tuzlu yemeye devam et dedi. Bazi hastalarda azaltiyoruz bazi hastalarda ek veriyoruz dedi sen normal devam et dedi
Enox,hibor,oksabar bunların hepsi ilacın muadilleriymiş canım asıl kan sulandırıcı orjinal clexanemış eczacılar öyle dediOrijinal derken o kısmı anlamadım cnm.
Orijinal nasıl oluyor.
Kızlar bebeklerinizin isimlerini ne koyucaksınız ? Beni alıntılayarak yazabilir misiniz ?
Kız olursa öykü rüya nisan ela yada bahar aklimda.Kızlar bebeklerinizin isimlerini ne koyucaksınız ? Beni alıntılayarak yazabilir misiniz ?
Canım zaten tahlil vb bir durum olmadığı için aynı günde halloluyorBir soru daha sorucaktım yazında cevabını buldum
Ayrıntılı sonuçları aynı gün çıkıyomu diye :)
Senin için çok iyi denk gelmiş kuzum iyi yerden almışsın randevuyu
Seninde mi salı günü dahiliye kontrolü benimde salı
Saat kaça aldın randevuyu
Bende doktor ararken tek tek özgeçmişini falan okuyup foto bakıyorum senin gibi
Kızlar ben bugün farklı uyandım
Sağımda yatıyordum elimi karnıma attım bebek sol tarafta toplanmış elimin altında geldi
Sağ tarafı elledim bom boştu normal mi bu durum
İlk gebelik tecrübesizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?