2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ben zaten kadin doğuma gittiğimde öğrenmiştim yüksek olduğunu.7 yildir kullanıyorum.simdilik onur boyu gibi duruyor.hasimato var bende

merhaba benim sonuclarim böyle bende zehirli guatir cikti ama tsh degerimiz farkli sizinle gec kalmis sayilmazsin çünkü bildigim biri var ilk aylarda ilac kullanmamisti sonradan kullandi saglikli bi oglu var
Çok geçmiş olsun canım sanada ilaç kullanıyorsundur muhtemelen hiç aksatma Allah korusun
Bende salı günü bir gideyim dahiliyeye bakalım ne diyecek
Hamile kalmadan önce yine bir ara düzensizlik vardı 25lik ilac kullanmıştım
Troid için ultrason çekiyolar mı

Canım tsh yi bilmiyorum da benim de 1 hafta gerideydi kızkardeşim kaşar peynir ve muzu mutlaka yemelisin dedi. Denedim şimdi 1 hafta ileriden gidiyorum :)
Canım nerdeyse 1 aydır düzenli bir şekilde besleniyorum,hergün 1 bardak süt ve 1 tane muz yiyip yatıyorum.
Kaşar peynirinide yiyordum başlarda onuda ekleyeyim tekrardan menüye
Çok sağol kuzum
Sen birde sabahları aç karna zeytinyağı içiyorsun demi kuzum

melike222 canım teşekkür ederim detaylı ultrasonumu koşuyolu medipol hakan beyden aldım perinotolog kendisi ve internette çok iyi yorumlar var hakkında kendi doktorumla aynı hastanede olması tesadüf oldu çünkü hastane hakan beye yönlendiriyor ama ben çok önceden hakan beyi bulmuştum zaten :) doktorumda detaylı sonuçlarını bana da göster dedi çıktıktan sonra ona da göstericem 20+2 olmuş olucam inşallah

Tsh ise ilk yaptırdığımda 7. Haftada 1,6 çıkmış bu yaptırdığımda ise 3,59 referans aralığı aslında 0,38-5,33 yüksek buldu bende salı günü dahiliyeden randevu aldım iyi bi doktormuş yorumlara baktım ilaç verirse kesinlikle kullan dedi.

Mide bulantım geçmedi doktora onu da sorucam tiroiddense eğer ilaç verin dicem gerçekten bulantıyı çekmek istemiyorum artık

Canım sende yorumlara bakarak doktorunu seçebilirsin bi de nereden mezun o da önemli istanbul tıp hacettepe ya da kalabalık hastanelerde devlette çalışmışsa öyle tercih ediyorum çünkü çok vaka görmüş olur ,ben hatta fotosuna falan da bakıyorum sonra karar veriyorum.

Ben zaten kadin doğuma gittiğimde öğrenmiştim yüksek olduğunu.7 yildir kullanıyorum.simdilik onur boyu gibi duruyor.hasimato var bende
Çok geçmiş olsun canım gerçekten küçüçük bir hapta olsa insanı onu kullanma psikolojisi bile etkiliyor

Canım senin ilaç dozuda baya yüksekmiş gerçekten çok geçmiş olsun

Teşekkür ederim evet ilac kullaniyorum basta yarım içiyordum günde. Sonraki kontrolde 1.5 çıkardı sabah tam aksam yarim iciyorum bu ay degisecek ilacim. Ben guatirdan dolayi ultrason cekindim girtlak kısmından cekiyolar . İyotlu tuz kullanimi ile ilgili de dra sordum sen suan hamilesin normal tuzlu yemeye devam et dedi. Bazi hastalarda azaltiyoruz bazi hastalarda ek veriyoruz dedi sen normal devam et dedi

Bir soru daha sorucaktım yazında cevabını buldum
Ayrıntılı sonuçları aynı gün çıkıyomu diye :)
Senin için çok iyi denk gelmiş kuzum iyi yerden almışsın randevuyu
Seninde mi salı günü dahiliye kontrolü benimde salı
Saat kaça aldın randevuyu

Bende doktor ararken tek tek özgeçmişini falan okuyup foto bakıyorum senin gibi

Orijinal derken o kısmı anlamadım cnm.
Orijinal nasıl oluyor.

İyotlu tuz konusunu şu nedenle sordum canım 7 haftalıktım tshım 4.58 gibi bir değer çıktı kadın doğum dahiliyeye sevk etti araya hafta sonu girdi gitmem 4-5 günü buldu.
O 4-5 günlük süre zarfında kendiliğinden düştü o ara maden suyu tükettim belki o düşürdü bende anlayamadım
Senin ilacı belki levotıronla değiştirir canım

Canım zaten tahlil vb bir durum olmadığı için aynı günde halloluyor

Evet salı canım 15.14 ben randevuları geç alıyorum sabahları yürüyüş yaptığım için daha iyi oluyor

Kızlar ben bugün farklı uyandım
Sağımda yatıyordum elimi karnıma attım bebek sol tarafta toplanmış elimin altında geldi
Sağ tarafı elledim bom boştu normal mi bu durum
İlk gebelik tecrübesizim

Ben bebis hareketlerini bile hissetmiyorum el kadar bebito nerde nasil hissediyorsun anliyorsun canim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…