- 11 Eylül 2018
- 1.772
- 3.568
- 63
propcil iciyorum benİyotlu tuz konusunu şu nedenle sordum canım 7 haftalıktım tshım 4.58 gibi bir değer çıktı kadın doğum dahiliyeye sevk etti araya hafta sonu girdi gitmem 4-5 günü buldu.
O 4-5 günlük süre zarfında kendiliğinden düştü o ara maden suyu tükettim belki o düşürdü bende anlayamadım
Senin ilacı belki levotıronla değiştirir canım
Şu sıralar o moddayım sürekli aklımda olan şey :) birçoğumuz böyleyiz galibaGünaydın kızlar. Ben bebegimi gormeyeli bu hafta üç hafta olacak.Biraz zaman gecti mi bebek iyi midir diye sürekli bir endişe geliyor.Bu duygu sizde de varmi?
Kız olsaydı inci istiyordum ben.Kızlar bebeklerinizin isimlerini ne koyucaksınız ? Beni alıntılayarak yazabilir misiniz ?
bende de oluyo 2-3 haftadir küçük bi top gibi elime geliyo bebegin hareketlerini henuz hissetmiyorum ama bazen öyle elime geliyo cok gzl bi duygu endiselenmeKızlar ben bugün farklı uyandım
Sağımda yatıyordum elimi karnıma attım bebek sol tarafta toplanmış elimin altında geldi
Sağ tarafı elledim bom boştu normal mi bu durum
İlk gebelik tecrübesizim
Canım muhtemelen daha önce dahiliyeye kontrole gitmedinCanım zaten tahlil vb bir durum olmadığı için aynı günde halloluyor
Evet salı canım 15.14 ben randevuları geç alıyorum sabahları yürüyüş yaptığım için daha iyi oluyor
Canım hareket gibi değil bu tarif ettiğim resmen toplanmış elimin altında tutuyorum gibiydiBen bebis hareketlerini bile hissetmiyorum el kadar bebito nerde nasil hissediyorsun anliyorsun canim ya
Kiz herkesin ki belli oldu senin cinsiyet belli degil miKız olursa öykü rüya nisan ela yada bahar aklimda.
Erkek olursa yusuf salih alparslan seviyorum
Canım hareket gibi değil bu tarif ettiğim resmen toplanmış elimin altında tutuyorum gibiydi
Çoğunlukla solumda hissediyorum canım ama bu sabahki çok başkaydı
Koyamayacağım ama hoşuma giden isimler arasında Nehir, Duru, Derin, Duygu var. Kızımın ismini henüz düşünmedikKızlar bebeklerinizin isimlerini ne koyucaksınız ? Beni alıntılayarak yazabilir misiniz ?
Tamda hissettiğim bugün buydu küçük bir top gibi geldibende de oluyo 2-3 haftadir küçük bi top gibi elime geliyo bebegin hareketlerini henuz hissetmiyorum ama bazen öyle elime geliyo cok gzl bi duygu endiselenme
Ay o toplanma meselesini bilmiyorum da kuzum Benimde sol tarafım hafif daha şiş. Eşim elleyincede fark edebiliyor ama neden olur bilmiyorum:)Kızlar ben bugün farklı uyandım
Sağımda yatıyordum elimi karnıma attım bebek sol tarafta toplanmış elimin altında geldi
İlk gebelik tecrübesizim
Bende öğrenmedim biz ankarazedeler devlete gittigimiz için öğrenemedik persembe gidecem soyluycek o gün. Söylemezsen bende özele gidecemKiz herkesin ki belli oldu senin cinsiyet belli degil mi
Hehehh ne meraklanir insan simdi
ay hic sorma valla çıldırıciyiimmm.Bu hafta devlete randevum var soylemezse hafta sonuna özelde alacagiz solugu eşimle. Alısveris icin icim gidiyor ama cinsiyeti bilmemek gercekten elini kolunu bagliyorKiz herkesin ki belli oldu senin cinsiyet belli degil mi
Bu ilacı ilk defa duydum canımpropcil iciyorum ben
galiba gebelik. Org sitesinde okumustum 14 veya 15 haftalarda elinizle karnınızın alt kısmına dokundugunuzda artik rahminizin bi top gibi eline geldigini fark edeceksiniz yaziyodu normal olarak düşündüm bende öyle okuyuncaTamda hissettiğim bugün buydu küçük bir top gibi geldi
Normal mi yani bu durum canım
Bende onceden yoktu zehirli guatir belirtileri yaz basindan beri vardi ama öğrenmem gebelikte oldu Eylül ayi gibi . Hic aklima gelmezdi bu hastaligin cikacagiBu ilacı ilk defa duydum canım
Yok cnm öyle bişey olur mu?Enox,hibor,oksabar bunların hepsi ilacın muadilleriymiş canım asıl kan sulandırıcı orjinal clexanemış eczacılar öyle dedi
Evet canım çok güzel his darısı bekleyen herkesin başınaNe guzel bi his ama
Şişlik bebişten kuzumAy o toplanma meselesini bilmiyorum da kuzum Benimde sol tarafım hafif daha şiş. Eşim elleyincede fark edebiliyor ama neden olur bilmiyorum:)
Benimde kesinleşmediKiz herkesin ki belli oldu senin cinsiyet belli degil mi
Dediğin şeyleri bende yaşıyorum cnm normal cnm.Kızlar ben bugün farklı uyandım
İlk gebelik tecrübesizim
Normal o zaman canım ilk defa olunca farklı birşey gibi geldigaliba gebelik. Org sitesinde okumustum 14 veya 15 haftalarda elinizle karnınızın alt kısmına dokundugunuzda artik rahminizin bi top gibi eline geldigini fark edeceksiniz yaziyodu normal olarak düşündüm bende öyle okuyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?