2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar ya doktorunuz vitamin.olarak ne verdi??bide bu sağlık ocaklarinin verdiği damla ve decaviti kullanıyormusunuz??ilk gebeligimde ben damla ve decaviti kullanmamıştım gyno ferno sanol kullanmıştım.doktor OMEGA 3 içerikli regenesis diye bı ilaç verdi.kullanan varmı bu vitaminden

Heheh kontrol ne zaman heyecan dorukta desene

Canım muhtemelen daha önce dahiliyeye kontrole gitmedin
Randevunu erken saate almanı tavsiye ederim,tekrardan test yapıyorlar
Ayrıca tsh tahliline aç karna sabah erken saat için özellikle belirtiyorlar
Ben sonucu göstereceğim için düşünmedim canım evet daha önce gitmedim tekrar yapar mı bilmiyorum

Sağlık ocağı bana herhangi bir şey vermedi. Doktorumun verdiği vitamini kullanıyorum sadece

ay hic sorma valla çıldırıciyiimmm.Bu hafta devlete randevum var soylemezse hafta sonuna özelde alacagiz solugu eşimle. Alısveris icin icim gidiyor ama cinsiyeti bilmemek gercekten elini kolunu bagliyor
Cildirmamak elde degil ama devletteki doktora da pek guvenmeyin soylemiyor o katnem doktorlar genelde zalımlar

Bende öğrenmedim biz ankarazedeler devlete gittigimiz için öğrenemedik persembe gidecem soyluycek o gün. Söylemezsen bende özele gidecem
Hehheh ben de ankaradayim
Desene ozel paklayacak sizi heheh magnet tip var tandogan da itir hanim şak diye söylüyor ucreti de ucuz

Kiz herkesin ki belli oldu senin cinsiyet belli degil mi
Hehehh ne meraklanir insan simdi
Yaa benim 16+4 ben hala bilmiyorum :)
merve teacher sen devlette ogrenemiyorsun ben ozele gittigim halde ogrenemedim :)) gostermeyince nereye gittiginin pek bir onemi kalmiyor sanirim :))

Hehheh ben de ankaradayim
Desene ozel paklayacak sizi heheh magnet tip var tandogan da itir hanim şak diye söylüyor ucreti de ucuz
canm söyledigin iyi oldu bende acaba lokman hekime mi gitsem diye bir türlü karar veremiyordum.

Bende onceden yoktu zehirli guatir belirtileri yaz basindan beri vardi ama öğrenmem gebelikte oldu Eylül ayi gibi . Hic aklima gelmezdi bu hastaligin cikacagi
Peki canım nodülün falan var mı ameliyat olmanı gerektiren
Canım benim demek istediğim tam olarak bu değil neyse kafanı karıştırmayayım daha fazla :)
Dediğin şeyleri bende yaşıyorum cnm normal cnm.
Soluma yatıyorum hep sola gelmiş bı elliyorum sol taraf dolu sert, sağ taraf boş. :)
Evet canım normalmiş :)
Solu dinlendirmek için sağada yatıyorum

Buldum o bahsettigim yazıyı
Çok faydalı oldu canım
Canım ben gebeliğin başından beri imom kullanıyorum içerisinde hem folik asit hemde bir sürü vitamin var
Sağlık ocağının verdiği kan ilacı ve d vitamini için tahlil yaptılar önce değerlerime baktılar,değerlerim güzel çıktı kullanıp kullanmamayı bana bıraktılar
Ben kaçıyorum kızlar görüşürüz
Kızz nereye

Kızlar bebeklerinizin isimlerini ne koyucaksınız ? Beni alıntılayarak yazabilir misiniz ?

Oğlumun ismini Eren koyacağız Allah nasip ederse canım

Kızlar ben bugün farklı uyandım
Sağımda yatıyordum elimi karnıma attım bebek sol tarafta toplanmış elimin altında geldi
Sağ tarafı elledim bom boştu normal mi bu durum
İlk gebelik tecrübesizim

Canım bende iki defa hissetim ama sağ taradımda göbeğin algında sertlik ve böyle hafif şişlik gibi diğer taraf dümdüz ve yumuşacıktı bebiş mi değil mi kadar veremiyorum ama

Uyukluyordum kahvaltı yaptım
Az sonrada market bahanesiyle yolu uzatıp yürüyüş yapcam

İsin doğrusu benim bu 3. Gebeligim ama bende ilk defa bunda böyle bisey hissetmemistim her hamilelik farkli bi deneyim :)
3.gebelik maşallah benim hayalimde 4 bebiş
Heheh kontrol ne zaman heyecan dorukta desene
Canım aslında şöyleki iki defa erkek bir defa kız dedi doktor 20.haftada tekrar bakalım dedi kesinleşsin diye
Ben sonucu göstereceğim için düşünmedim canım evet daha önce gitmedim tekrar yapar mı bilmiyorum
Kendimden örnek vereyim canım 7.haftada tshım yüksek çıktı kadın doğum dahiliyeye gönderdi,4-5 gün sonra dahiliyeye gittim sonucumu gösterdim ama yeniden tahlil ve tüm batın ve boğazdan ultrason çektiler.
Hatta bebeğide gösterdi ultrasonu çeken doktor
O günkü değerlerim sınırda çıktı
Dahiliye doktoru ilaçsız 3-4 haftada bir ölçüm yaptır dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…