- 3 Nisan 2018
- 1.837
- 3.757
- 63
odalari tek kisilikse cok iyiymis gercekten.doktorun muayenesi nasil .Benim muayeneler gibi 5 saniye mi sürüyorOdalar tek kisilikmis ona cok sevindim sezeryan olacagi icin günümde belli olucak. Tavsiye ederim
Şişlik bebişten oluyor kuzumOğlumun ismini Eren koyacağız Allah nasip ederse canım
Canım bende iki defa hissetim ama sağ taradımda göbeğin algında sertlik ve böyle hafif şişlik gibi diğer taraf dümdüz ve yumuşacıktı bebiş mi değil mi kadar veremiyorum ama
Ohh yarasın kuzucuğaUyukluyordum kahvaltı yaptım
Az sonrada market bahanesiyle yolu uzatıp yürüyüş yapcam
Açılmaz olur mu doymuyorum resmen :)Şişlik bebişten oluyor kuzum
Benim minik kuzudan biliyorum
Muhtemelen seninkide bebiştir canım :)
Ohh yarasın kuzucuğa
İştahın açıldı mı kız
Bizde meyve keyfi yaptık
Erik miAçılmaz olur mu doymuyorum resmen :)
Meyve keyfi en sevdiğim
Hamişlikten önce çok yemezdim gerçi kış meyvelerini seviyorum ben bide yaz meyvesi olan bi meyveyi. Bulunuyor hala ama isim vermiyim
SağolErik mi
Yok kız eriğe ölüp bitenleri de hiç anlamam valla hiç öyle düşkün değilim. Benim dediğim sulu tatlı birşeyErik mi
Ahahahaha
Canım nerdeyse 1 aydır düzenli bir şekilde besleniyorum,hergün 1 bardak süt ve 1 tane muz yiyip yatıyorum.
Kaşar peynirinide yiyordum başlarda onuda ekleyeyim tekrardan menüye
Çok sağol kuzum
Sen birde sabahları aç karna zeytinyağı içiyorsun demi kuzum
sulu tatli yaz meyvesi ne kiz ?kafama takildi .düşündüm bulamiyom karpuz desen bitti muz degil cilek değildir .Yok kız eriğe ölüp bitenleri de hiç anlamam valla hiç öyle düşkün değilim. Benim dediğim sulu tatlı birşey
1000x günaha girdim tek meyve yazsaydık daha iyiydisulu tatli yaz meyvesi ne kiz ?kafama takildi .düşündüm bulamiyom karpuz desen bitti muz degil cilek değildir .
Bazı gün oluyor bazı gün olmuyor canım ama genel olarak devam ediyorKizlar bugun tam 15.haftamdayim.Iki gundur sol kasigim agriyor.kasik agrisi devam eden varmi benim gibi.Epeydir gecmisti aslinda şu iki gundur basladi
:) valla meyveyi öyle yazinca bilmece gibi çözesim geldi aklıma takıldı. esim yok evde.Yatmaktan skldım.Sizlerle konuşunca iyi geliyor1000x günaha girdim tek meyve yazsaydık daha iyiydiKavun çok severim bizim burda 7/24 Pazarı olur ama artık bitti.2 hafta önceye kadar görüyordum.
Bazı gün oluyor bazı gün olmuyor canım ama genel olarak devam ediyor
Benim eş kişisi de uyuyor bende sıkıldım. Gece gidecekmiş işe uyansada annemlere gitsek diye bakıyorum ev çok sıkıcı:) valla meyveyi öyle yazinca bilmece gibi çözesim geldi aklıma takıldı. esim yok evde.Yatmaktan skldım.Sizlerle konuşunca iyi geliyor
Değiştirdim canım sağolasın perşembe gününe aldım aç giderim her ihtimale karşı ben hamileliğime kadar doktora gitmiş insan değildim şimdi sürekli doktorlardayım3.gebelik maşallah benim hayalimde 4 bebiş
Canım aslında şöyleki iki defa erkek bir defa kız dedi doktor 20.haftada tekrar bakalım dedi kesinleşsin diye
Kendimden örnek vereyim canım 7.haftada tshım yüksek çıktı kadın doğum dahiliyeye gönderdi,4-5 gün sonra dahiliyeye gittim sonucumu gösterdim ama yeniden tahlil ve tüm batın ve boğazdan ultrason çektiler.
Hatta bebeğide gösterdi ultrasonu çeken doktor
O günkü değerlerim sınırda çıktı
Dahiliye doktoru ilaçsız 3-4 haftada bir ölçüm yaptır dedi
Yok kız eriğe ölüp bitenleri de hiç anlamam valla hiç öyle düşkün değilim. Benim dediğim sulu tatlı birşey
Bende de oluyor arada, hatta 3-4 gün önce vardı iki gün kadar sürdüKizlar bugun tam 15.haftamdayim.Iki gundur sol kasigim agriyor.kasik agrisi devam eden varmi benim gibi.Epeydir gecmisti aslinda şu iki gundur basladi
Sonra dedin ki madem benim canım çekti yazıym da herkesin çeksinBen çok düşkünüm daha dün akşam babama dedim olsa da yesek diye ağzım sulandı şu an
Sonra dedin ki madem benim canım çekti yazıym da herkesin çeksin
Aynı bende senin gibiyim dün ara öğün yapmadım açlıktan resmen gözüm döndüAçılmaz olur mu doymuyorum resmen :)
Meyve keyfi en sevdiğim
Hamişlikten önce çok yemezdim gerçi kış meyvelerini seviyorum ben bide yaz meyvesi olan bi meyveyi. Bulunuyor hala ama isim vermiyim
Daha önce bir makalede okumuştum canım gebelikte zeytinyağı tüketmek bebeğin gelişimini dahada hızlandırıyormuşEvet canım her sabah içiyorum mutlaka. Muz çok sık yemiyorum haftada 1 2 kez. Kaşar peynir be 1 tane haşlanmış doğal yumurta hergün yiyorum. Meyve çok tüketmiyorum nede olsa şeker :)
İmzamda 17. hafta diyor ama ben 18. haftamdayım dr hesabına göre
Yarasın bebiklereAynı bende senin gibiyim dün ara öğün yapmadım açlıktan resmen gözüm döndü
Meyveyi bu kadar çok yemiyordum kuzum hamilelikte hergün yiyorum valla
Daha önce bir makalede okumuştum canım gebelikte zeytinyağı tüketmek bebeğin gelişimini dahada hızlandırıyormuş
Bende bir ara tükettim o süre zarfında bebiş önden gitti
Tekrardan tüketmeye başlamam lazım
İyiki bu topik var fikir alış verişinde bulunabiliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?