2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Odalar tek kisilikmis ona cok sevindim sezeryan olacagi icin günümde belli olucak. Tavsiye ederim
odalari tek kisilikse cok iyiymis gercekten.doktorun muayenesi nasil .Benim muayeneler gibi 5 saniye mi sürüyor

Şişlik bebişten oluyor kuzum
Benim minik kuzudan biliyorum
Muhtemelen seninkide bebiştir canım :)
Uyukluyordum kahvaltı yaptım
Az sonrada market bahanesiyle yolu uzatıp yürüyüş yapcam
Ohh yarasın kuzucuğa
İştahın açıldı mı kız
Bizde meyve keyfi yaptık

Şişlik bebişten oluyor kuzum
Benim minik kuzudan biliyorum
Muhtemelen seninkide bebiştir canım :)

Ohh yarasın kuzucuğa
İştahın açıldı mı kız
Bizde meyve keyfi yaptık
Açılmaz olur mu doymuyorum resmen :)
Meyve keyfi en sevdiğim
Hamişlikten önce çok yemezdim gerçi kış meyvelerini seviyorum ben bide yaz meyvesi olan bi meyveyi. Bulunuyor hala ama isim vermiyim

Evet canım her sabah içiyorum mutlaka. Muz çok sık yemiyorum haftada 1 2 kez. Kaşar peynir be 1 tane haşlanmış doğal yumurta hergün yiyorum. Meyve çok tüketmiyorum nede olsa şeker :)
İmzamda 17. hafta diyor ama ben 18. haftamdayım dr hesabına göre

Kizlar bugun tam 15.haftamdayim.Iki gundur sol kasigim agriyor.kasik agrisi devam eden varmi benim gibi.Epeydir gecmisti aslinda şu iki gundur basladi

sulu tatli yaz meyvesi ne kiz ?kafama takildi .düşündüm bulamiyom karpuz desen bitti muz degil cilek değildir .
1000x günaha girdim tek meyve yazsaydık daha iyiydi Kavun çok severim bizim burda 7/24 Pazarı olur ama artık bitti.2 hafta önceye kadar görüyordum.

Kizlar bugun tam 15.haftamdayim.Iki gundur sol kasigim agriyor.kasik agrisi devam eden varmi benim gibi.Epeydir gecmisti aslinda şu iki gundur basladi
Bazı gün oluyor bazı gün olmuyor canım ama genel olarak devam ediyor

:) valla meyveyi öyle yazinca bilmece gibi çözesim geldi aklıma takıldı. esim yok evde.Yatmaktan skldım.Sizlerle konuşunca iyi geliyor

:) valla meyveyi öyle yazinca bilmece gibi çözesim geldi aklıma takıldı. esim yok evde.Yatmaktan skldım.Sizlerle konuşunca iyi geliyor
Benim eş kişisi de uyuyor bende sıkıldım. Gece gidecekmiş işe uyansada annemlere gitsek diye bakıyorum ev çok sıkıcı

Değiştirdim canım sağolasın perşembe gününe aldım aç giderim her ihtimale karşı ben hamileliğime kadar doktora gitmiş insan değildim şimdi sürekli doktorlardayım

Açılmaz olur mu doymuyorum resmen :)
Meyve keyfi en sevdiğim
Hamişlikten önce çok yemezdim gerçi kış meyvelerini seviyorum ben bide yaz meyvesi olan bi meyveyi. Bulunuyor hala ama isim vermiyim
Aynı bende senin gibiyim dün ara öğün yapmadım açlıktan resmen gözüm döndü
Meyveyi bu kadar çok yemiyordum kuzum hamilelikte hergün yiyorum valla
Daha önce bir makalede okumuştum canım gebelikte zeytinyağı tüketmek bebeğin gelişimini dahada hızlandırıyormuş
Bende bir ara tükettim o süre zarfında bebiş önden gitti
Tekrardan tüketmeye başlamam lazım
İyiki bu topik var fikir alış verişinde bulunabiliyoruz

Yarasın bebiklere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…