Ne demek kuzum :)Değiştirdim canım sağolasın perşembe gününe aldım aç giderim her ihtimale karşı ben hamileliğime kadar doktora gitmiş insan değildim şimdi sürekli doktorlardayım
Çok güzel bir yere bağladın sonuna kadar haklısınSonuçta burda dertlerimizi sıkıntılılarımızı sevinçlerimizi dokuz ay boyunca paylaşmak için varız değil mi
Ben yemek kaşığıyla içiyorum alıştım artık tadına. Onun dışında salatada kullanıyorumKizlar zeytinyagini nasil kullaniyorsunuz ? Ben salataya dokuyordum ama faydali oldugunu bilmiyordum. Ekmege fln mi suruyorsunuz ?
Sabah aç karnına bir tatlı kaşığı içiyodum canım bir ara tekrardan başlıcanKizlar zeytinyagini nasil kullaniyorsunuz ? Ben salataya dokuyordum ama faydali oldugunu bilmiyordum. Ekmege fln mi suruyorsunuz ?
3.gebelik maşallah benim hayalimde 4 bebiş
Canım aslında şöyleki iki defa erkek bir defa kız dedi doktor 20.haftada tekrar bakalım dedi kesinleşsin diye
Kendimden örnek vereyim canım 7.haftada tshım yüksek çıktı kadın doğum dahiliyeye gönderdi,4-5 gün sonra dahiliyeye gittim sonucumu gösterdim ama yeniden tahlil ve tüm batın ve boğazdan ultrason çektiler.
Hatta bebeğide gösterdi ultrasonu çeken doktor
O günkü değerlerim sınırda çıktı
Dahiliye doktoru ilaçsız 3-4 haftada bir ölçüm yaptır dedi
Ben de cok severim. Gebeligimden beri cok lafi gecti, cok defa fotografi falan denk geldi hic canim istemedi. Ama gecen hafta bi gordum allahim aklima bir dustu. Hep gozumun onune geliyordu. En son esime soyledim. Garibim kac yeri aradiysa bulamadi tazesini. En son dondurulmus beyoglunda buldu. Aldik geldik ama donduruldugu icin cok lezzetli degildi. Ama gecti artik. Gozumun onunden gitti en azindan :)Ben çok düşkünüm daha dün akşam babama dedim olsa da yesek diye ağzım sulandı şu an
Orda da vardir iyi doktorlar da ben oglumu itir hanimdan ogrenmistim benim kendi doktorum kiz gibi demisti kesinlestirmedi ben de sonraki muayeneyi bekleyemeden oraya gitmistim dogru da cikticanm söyledigin iyi oldu bende acaba lokman hekime mi gitsem diye bir türlü karar veremiyordum.
Canim ben zaten baska yag kullanmiyorum neredeyse. Yemeklerimi de zeytinyagiyla yapiyorum. Ama ozellikle wc ihtiyaci icin yaptigimda direkt icemedigim icin ufak tabaga biraz yag koyuyorum icine kirmizi biber nane fln dokuyorum. Sonra kucuk ekmek parcalariyla bana bana yiyorum.Kizlar zeytinyagini nasil kullaniyorsunuz ? Ben salataya dokuyordum ama faydali oldugunu bilmiyordum. Ekmege fln mi suruyorsunuz ?
Heheh bilmeyenler cokmus yav kim yapiyor oylamayi diyordum ki baktim hic yazmayanlar okuyup gidenler var icimizde gizli ajanlar ehehheuhehYaa benim 16+4 ben hala bilmiyorum :)
@merveteacher25 sen devlette ogrenemiyorsun ben ozele gittigim halde ogrenemedim :)) gostermeyince nereye gittiginin pek bir onemi kalmiyor sanirim :))
Her seye ekle canim cok cok faydali ekmek ban ye peynire zeytine ekle kahvalti da bebisler saglikli olsunlarKizlar zeytinyagini nasil kullaniyorsunuz ? Ben salataya dokuyordum ama faydali oldugunu bilmiyordum. Ekmege fln mi suruyorsunuz ?
Slm canım nasılsın tebrik ederim çok sevindim cinsiyeti belli oldu mu bebişininHeheh bilmeyenler cokmus yav kim yapiyor oylamayi diyordum ki baktim hic yazmayanlar okuyup gidenler var icimizde gizli ajanlar ehehheuheh
Guatirdan usg cekindim ama 15 inde gosterecem bilmiyorum suan nodul olup olamadığınıPeki canım nodülün falan var mı ameliyat olmanı gerektiren
Canım benim demek istediğim tam olarak bu değil neyse kafanı karıştırmayayım daha fazla :)
Evet canım normalmiş :)
Solu dinlendirmek için sağada yatıyorum
Bu druma ikinci gidisim ilk gittiğimde soru cevap seklinde konustuk güzel herseyle detayli cevap veriyo öyle suratsiz bi bayan degil . İkili test icin ultrasonumu baska bi odada ki dr cekti . İkinci gidisimde sadece ikili testin sonucunu öğrenmeye gittim yine güzel davrandı hatta soracagim seyi sormayi unutmusum geri disardan dönüp geldik tikladim kapiyi girdim cevapladi sagolsun surat filan yapmiyo yani :) Perşembe gidecem yine yazarim tekrardan insodalari tek kisilikse cok iyiymis gercekten.doktorun muayenesi nasil .Benim muayeneler gibi 5 saniye mi sürüyor
Valla bana test filan yapmadan verdiler damlayi kullanıyorum decaviti birkere aldım.olmazsa ben doktorun verdiği vitamini aliyim.Çok faydalı oldu canım
Canım ben gebeliğin başından beri imom kullanıyorum içerisinde hem folik asit hemde bir sürü vitamin var
Sağlık ocağının verdiği kan ilacı ve d vitamini için tahlil yaptılar önce değerlerime baktılar,değerlerim güzel çıktı kullanıp kullanmamayı bana bıraktılar
Kızz nereye
Hamilelikte iyot çok önemli.yemegi kapattıktan sonra tuzu atın pişince oluyormusİyotlu tuz konusunu şu nedenle sordum canım 7 haftalıktım tshım 4.58 gibi bir değer çıktı kadın doğum dahiliyeye sevk etti araya hafta sonu girdi gitmem 4-5 günü buldu.
O 4-5 günlük süre zarfında kendiliğinden düştü o ara maden suyu tükettim belki o düşürdü bende anlayamadım
Senin ilacı belki levotıronla değiştirir canım
Geçmiş olsun canım ilaç kullanıyomusunBenim de tsh dusuk cikmisti ara ara kan verip baktiyorum hamilelikte oluyomus demekki
İnşallah yoktur temiz çıkar sonucunuzGuatirdan usg cekindim ama 15 inde gosterecem bilmiyorum suan nodul olup olamadığını
Bakılmasında fayda var hem gereksiz ilac alımı önlenmiş olur hemde fazlası zararValla bana test filan yapmadan verdiler damlayi kullanıyorum decaviti birkere aldım.olmazsa ben doktorun verdiği vitamini aliyim.
Bunu bilmiyordum çok teşekkürler :)Hamilelikte iyot çok önemli.yemegi kapattıktan sonra tuzu atın pişince oluyormus
Slm canım nasılsın tebrik ederim çok sevindim cinsiyeti belli oldu mu bebişinin
Normal cikiyor suan ama ara ara olctur dedi doktorum takip ediyoruz simdilikGeçmiş olsun canım ilaç kullanıyomusun
Kimininki yüksek kimininki düşük çıkıyormuş canım
Benimkide çok hafif yüksek çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?