2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Değiştirdim canım sağolasın perşembe gününe aldım aç giderim her ihtimale karşı ben hamileliğime kadar doktora gitmiş insan değildim şimdi sürekli doktorlardayım
Ne demek kuzum :)
Biz tedbirimizi alalım bebişin canı sağ olsun sağlıklı olsun canım varsın hergün gidip gelelim
Yeterki onlar iyi olsun
Bende yıllardır doktor kapılarında tedavi görenlerdenim

Kizlar zeytinyagini nasil kullaniyorsunuz ? Ben salataya dokuyordum ama faydali oldugunu bilmiyordum. Ekmege fln mi suruyorsunuz ?
Sabah aç karnına bir tatlı kaşığı içiyodum canım bir ara tekrardan başlıcan
Birde bütün yemek ve salataya bol bol koyuyorum :)

Benim de tsh dusuk cikmisti ara ara kan verip baktiyorum hamilelikte oluyomus demekki

Ben çok düşkünüm daha dün akşam babama dedim olsa da yesek diye ağzım sulandı şu an
Ben de cok severim. Gebeligimden beri cok lafi gecti, cok defa fotografi falan denk geldi hic canim istemedi. Ama gecen hafta bi gordum allahim aklima bir dustu. Hep gozumun onune geliyordu. En son esime soyledim. Garibim kac yeri aradiysa bulamadi tazesini. En son dondurulmus beyoglunda buldu. Aldik geldik ama donduruldugu icin cok lezzetli degildi. Ama gecti artik. Gozumun onunden gitti en azindan :)

canm söyledigin iyi oldu bende acaba lokman hekime mi gitsem diye bir türlü karar veremiyordum.
Orda da vardir iyi doktorlar da ben oglumu itir hanimdan ogrenmistim benim kendi doktorum kiz gibi demisti kesinlestirmedi ben de sonraki muayeneyi bekleyemeden oraya gitmistim dogru da cikti

Kizlar zeytinyagini nasil kullaniyorsunuz ? Ben salataya dokuyordum ama faydali oldugunu bilmiyordum. Ekmege fln mi suruyorsunuz ?
Canim ben zaten baska yag kullanmiyorum neredeyse. Yemeklerimi de zeytinyagiyla yapiyorum. Ama ozellikle wc ihtiyaci icin yaptigimda direkt icemedigim icin ufak tabaga biraz yag koyuyorum icine kirmizi biber nane fln dokuyorum. Sonra kucuk ekmek parcalariyla bana bana yiyorum.

Yaa benim 16+4 ben hala bilmiyorum :)
@merveteacher25 sen devlette ogrenemiyorsun ben ozele gittigim halde ogrenemedim :)) gostermeyince nereye gittiginin pek bir onemi kalmiyor sanirim :))
Heheh bilmeyenler cokmus yav kim yapiyor oylamayi diyordum ki baktim hic yazmayanlar okuyup gidenler var icimizde gizli ajanlar ehehheuheh

Guatirdan usg cekindim ama 15 inde gosterecem bilmiyorum suan nodul olup olamadığını

odalari tek kisilikse cok iyiymis gercekten.doktorun muayenesi nasil .Benim muayeneler gibi 5 saniye mi sürüyor
Bu druma ikinci gidisim ilk gittiğimde soru cevap seklinde konustuk güzel herseyle detayli cevap veriyo öyle suratsiz bi bayan degil . İkili test icin ultrasonumu baska bi odada ki dr cekti . İkinci gidisimde sadece ikili testin sonucunu öğrenmeye gittim yine güzel davrandı hatta soracagim seyi sormayi unutmusum geri disardan dönüp geldik tikladim kapiyi girdim cevapladi sagolsun surat filan yapmiyo yani :) Perşembe gidecem yine yazarim tekrardan ins

Valla bana test filan yapmadan verdiler damlayi kullanıyorum decaviti birkere aldım.olmazsa ben doktorun verdiği vitamini aliyim.

Hamilelikte iyot çok önemli.yemegi kapattıktan sonra tuzu atın pişince oluyormus

Benim de tsh dusuk cikmisti ara ara kan verip baktiyorum hamilelikte oluyomus demekki
Geçmiş olsun canım ilaç kullanıyomusun
Kimininki yüksek kimininki düşük çıkıyormuş canım
Benimkide çok hafif yüksek çıktı

Guatirdan usg cekindim ama 15 inde gosterecem bilmiyorum suan nodul olup olamadığını
İnşallah yoktur temiz çıkar sonucunuz
Valla bana test filan yapmadan verdiler damlayi kullanıyorum decaviti birkere aldım.olmazsa ben doktorun verdiği vitamini aliyim.
Bakılmasında fayda var hem gereksiz ilac alımı önlenmiş olur hemde fazlası zarar
Hamilelikte iyot çok önemli.yemegi kapattıktan sonra tuzu atın pişince oluyormus
Bunu bilmiyordum çok teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…