2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
tamam guzel haberlerini bekliyorum. bende çarşamba gidecegim ins zubeydeye

Çok güzel bir yere bağladın sonuna kadar haklısın

Afiyet olsun o zaman

Ama ben fransadayım bu yazdan önce maalesef dolu yağdı ağaçlarımız hep mahvoldu o yüzden hiç erik yiyemedik bu sene içimde kaldı birde hamile olunca yiyemediğim için iyice aşermeye başladım eriği bende limona tuz döküp yiyorum

İnşallah yoktur temiz çıkar sonucunuz

Bakılmasında fayda var hem gereksiz ilac alımı önlenmiş olur hemde fazlası zarar

Bunu bilmiyordum çok teşekkürler :)
Ya valla bişey söylemeye gelmiyor ki sağlık çalışanlarına çok bilmiş gibi muamele yapıyorlar.pzrtesi gidip konusuyum bı.sagolasin cnm

Selam tatlimmmm cok tesekkurler kiz olacak bu bakalim senin bebis buyustur kasimdi dogumun sanki oyle kalmis aklimda
Ay ne güzel bi kız bi erkek
Allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına alırsın prensesi inşallah
Büyüdü benim paşa içinden canavar çıktı hatta
25 Ekim’de 1 yaşına girdi
Senin oğluş 2 oldu mu henüz olmamıştır sanırım

Selam kizlar nasilsiniz? Ben düşük ignesi oluyorum ya o igneden olan var mi simdi ya da daha onceki gebeliklerde. Hamilelik boyunca mi kullaniyoruz bu igneyi

Ahh o canavarlar yok mu
Yok canim martta 2 yasinda olacak insallah

Kızlar bugün doktor randevum vardı Bebeğimizin erkek olduğu kesinleşti Hayırlı sağlıklı kucağımıza da alırız inşallah Doktorum fotoğrafa pipi diye not düşmüş krize girdim

Eklentiler

• 32854BB7-2ED8-4D4A-812C-5209EFF31771.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar bugün doktor randevum vardı Bebeğimizin erkek olduğu kesinleşti Hayırlı sağlıklı kucağımıza da alırız inşallah Doktorum fotoğrafa pipi diye not düşmüş krize girdim
Hahahaha ayy çok güldüm yaa maşallah paşaya sağlıkla kucağına al

Ahh o canavarlar yok mu
Yok canim martta 2 yasinda olacak insallah
Anladım canım iyi cesaret etmişsin ama doğru karar vermişsin ilk çocuk büyüyünce de zor oluyor çünkü her türlü zor yani ama allah kolaylığını veriyor bir şekilde

Maşallah tosuncuğa göstermiş kabak gibi

Merhaba arkadaşlar yoğunluktan sadece son birkaç sayfayı okuyabiliyorum günlük. O yüzden belki bu konuyu konuşmuşsunuzdur ama bana denk gelmedi.

Benim ilk gebeliğim daha önce yaptıran varsa tetanoz aşısını hangi haftada yaptırmam gerekli?Bir de ateş halsizlik gibi şeyler oldu mu. Sağlık ocağı 20 haftalıkken demişti ama tarihe farklı bir haftayı yazmış bilemedim ne zaman gideceğimi

Genelde tam 20. haftada yapıyorlar canım. Ama yanlış hatırlamıyorsam bana sağlık ocağımdaki ebe bu aşıların her zaman ellerinde bulunmadığını çağırdığında gelmem gerektiğini söylemişti tabi buraya has birşey olabilir küçük ilde yaşıyorum ben. 18-22 hafta arası yaptıranları okumuştum. İkinci dozuda ilk dozdan 1 ay sonra yapıyorlar :)

Benide 20 haftalik oldugum zamana çağırdı aşı icin
enide

20. Hafta dediler bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…