- 3 Nisan 2018
- 1.837
- 3.757
- 63
tamam guzel haberlerini bekliyorum. bende çarşamba gidecegim ins zubeydeyeBu druma ikinci gidisim ilk gittiğimde soru cevap seklinde konustuk güzel herseyle detayli cevap veriyo öyle suratsiz bi bayan degil . İkili test icin ultrasonumu baska bi odada ki dr cekti . İkinci gidisimde sadece ikili testin sonucunu öğrenmeye gittim yine güzel davrandı hatta soracagim seyi sormayi unutmusum geri disardan dönüp geldik tikladim kapiyi girdim cevapladi sagolsun surat filan yapmiyo yani :) Perşembe gidecem yine yazarim tekrardan ins
Ay bende o kadar meyve yemezdim acayip meyveci oldum.hergun bol bol yiyorumAçılmaz olur mu doymuyorum resmen :)
Meyve keyfi en sevdiğim
Hamişlikten önce çok yemezdim gerçi kış meyvelerini seviyorum ben bide yaz meyvesi olan bi meyveyi. Bulunuyor hala ama isim vermiyim
Canim sen bursada mi yaşıyorsun yoksa.zubeyde burda da vardatamam guzel haberlerini bekliyorum. bende çarşamba gidecegim ins zubeydeye
Ben her yemeği onunla yapıyorum.acayip sağlıklı bir yagKizlar zeytinyagini nasil kullaniyorsunuz ? Ben salataya dokuyordum ama faydali oldugunu bilmiyordum. Ekmege fln mi suruyorsunuz ?
Çok güzel bir yere bağladın sonuna kadar haklısın
Ben de cok severim. Gebeligimden beri cok lafi gecti, cok defa fotografi falan denk geldi hic canim istemedi. Ama gecen hafta bi gordum allahim aklima bir dustu. Hep gozumun onune geliyordu. En son esime soyledim. Garibim kac yeri aradiysa bulamadi tazesini. En son dondurulmus beyoglunda buldu. Aldik geldik ama donduruldugu icin cok lezzetli degildi. Ama gecti artik. Gozumun onunden gitti en azindan :)
Ya valla bişey söylemeye gelmiyor ki sağlık çalışanlarına çok bilmiş gibi muamele yapıyorlar.pzrtesi gidip konusuyum bı.sagolasin cnmİnşallah yoktur temiz çıkar sonucunuz
Bakılmasında fayda var hem gereksiz ilac alımı önlenmiş olur hemde fazlası zarar
Bunu bilmiyordum çok teşekkürler :)
Ay ne güzel bi kız bi erkekSelam tatlimmmm cok tesekkurler kiz olacak bu bakalim senin bebis buyustur kasimdi dogumun sanki oyle kalmis aklimda
ankara cnmCanim sen bursada mi yaşıyorsun yoksa.zubeyde burda da varda
Ahh o canavarlar yok muAy ne güzel bi kız bi erkek
Allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına alırsın prensesi inşallah
Büyüdü benim paşa içinden canavar çıktı hatta
25 Ekim’de 1 yaşına girdi
Senin oğluş 2 oldu mu henüz olmamıştır sanırım
Hahahaha ayy çok güldüm yaaKızlar bugün doktor randevum vardı Bebeğimizin erkek olduğu kesinleşti Hayırlı sağlıklı kucağımıza da alırız inşallahDoktorum fotoğrafa pipi diye not düşmüş krize girdim
Anladım canım iyi cesaret etmişsin ama doğru karar vermişsin ilk çocuk büyüyünce de zor oluyor çünkü her türlü zor yani ama allah kolaylığını veriyor bir şekildeAhh o canavarlar yok mu
Yok canim martta 2 yasinda olacak insallah
Maşallah tosuncuğa göstermiş kabak gibiKızlar bugün doktor randevum vardı Bebeğimizin erkek olduğu kesinleşti Hayırlı sağlıklı kucağımıza da alırız inşallahDoktorum fotoğrafa pipi diye not düşmüş krize girdim
Masallah darisida bize insallah haftaya gittigimizde ogrenicez bizde indKızlar bugün doktor randevum vardı Bebeğimizin erkek olduğu kesinleşti Hayırlı sağlıklı kucağımıza da alırız inşallahDoktorum fotoğrafa pipi diye not düşmüş krize girdim
Genelde tam 20. haftada yapıyorlar canım. Ama yanlış hatırlamıyorsam bana sağlık ocağımdaki ebe bu aşıların her zaman ellerinde bulunmadığını çağırdığında gelmem gerektiğini söylemişti tabi buraya has birşey olabilir küçük ilde yaşıyorum ben. 18-22 hafta arası yaptıranları okumuştum. İkinci dozuda ilk dozdan 1 ay sonra yapıyorlar :)Merhaba arkadaşlar yoğunluktan sadece son birkaç sayfayı okuyabiliyorum günlük. O yüzden belki bu konuyu konuşmuşsunuzdur ama bana denk gelmedi.
Benim ilk gebeliğim daha önce yaptıran varsa tetanoz aşısını hangi haftada yaptırmam gerekli?Bir de ateş halsizlik gibi şeyler oldu mu. Sağlık ocağı 20 haftalıkken demişti ama tarihe farklı bir haftayı yazmış bilemedim ne zaman gideceğimi
enideMerhaba arkadaşlar yoğunluktan sadece son birkaç sayfayı okuyabiliyorum günlük. O yüzden belki bu konuyu konuşmuşsunuzdur ama bana denk gelmedi.
Benim ilk gebeliğim daha önce yaptıran varsa tetanoz aşısını hangi haftada yaptırmam gerekli?Bir de ateş halsizlik gibi şeyler oldu mu. Sağlık ocağı 20 haftalıkken demişti ama tarihe farklı bir haftayı yazmış bilemedim ne zaman gideceğimi
20. Hafta dediler bana daMerhaba arkadaşlar yoğunluktan sadece son birkaç sayfayı okuyabiliyorum günlük. O yüzden belki bu konuyu konuşmuşsunuzdur ama bana denk gelmedi.
Canım 6 ci haftada kanamam olmuştu beş tane yazmıştı doktor bitene kadar kullandım.senin durumuna göre devam eder doktor.kanaman mi varSelam kizlar nasilsiniz? Ben düşük ignesi oluyorum ya o igneden olan var mi simdi ya da daha onceki gebeliklerde. Hamilelik boyunca mi kullaniyoruz bu igneyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?