Kızlar bugün doktor randevum vardı Bebeğimizin erkek olduğu kesinleşti Hayırlı sağlıklı kucağımıza da alırız inşallah Doktorum fotoğrafa pipi diye not düşmüş krize girdim
Genelde tam 20. haftada yapıyorlar canım. Ama yanlış hatırlamıyorsam bana sağlık ocağımdaki ebe bu aşıların her zaman ellerinde bulunmadığını çağırdığında gelmem gerektiğini söylemişti tabi buraya has birşey olabilir küçük ilde yaşıyorum ben. 18-22 hafta arası yaptıranları okumuştum. İkinci dozuda ilk dozdan 1 ay sonra yapıyorlar :)
Anladım canım iyi cesaret etmişsin ama doğru karar vermişsin ilk çocuk büyüyünce de zor oluyor çünkü her türlü zor yani ama allah kolaylığını veriyor bir şekilde
Kızlar bugün doktor randevum vardı Bebeğimizin erkek olduğu kesinleşti Hayırlı sağlıklı kucağımıza da alırız inşallah Doktorum fotoğrafa pipi diye not düşmüş krize girdim