2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Benide 20 haftalik oldugum zamana çağırdı aşı icin

enide

20. Hafta dediler bana da

Kızlar cevabınız için çok teşekkürlerHemşirenin verdiği tarih 17. haftayı dolduruncaya denk geliyor ben tam 20. haftamda gideyim o zaman.

Anladım canım iyi cesaret etmişsin ama doğru karar vermişsin ilk çocuk büyüyünce de zor oluyor çünkü her türlü zor yani ama allah kolaylığını veriyor bir şekilde

Her turlu zor canim ya ard arda olsunlar da cilemizi cekip rahata erelim dedik artik allah bilir iyi mi kotu yaptik

Ya valla bişey söylemeye gelmiyor ki sağlık çalışanlarına çok bilmiş gibi muamele yapıyorlar.pzrtesi gidip konusuyum bı.sagolasin cnm
O konuda malesef çok haklısın canım artık napalım söyleyip ona göre ilaç kullanıyoruz canım bizde gereksiz kullanımı önlemek için

Kızlar bugün doktor randevum vardı Bebeğimizin erkek olduğu kesinleşti Hayırlı sağlıklı kucağımıza da alırız inşallah Doktorum fotoğrafa pipi diye not düşmüş krize girdim
Maşallah canım oğluşuna
Akşam akşam güldürdü

Kızlar bugün doktor randevum vardı Bebeğimizin erkek olduğu kesinleşti Hayırlı sağlıklı kucağımıza da alırız inşallah Doktorum fotoğrafa pipi diye not düşmüş krize girdim
Tatlim tebrik ederim oncelikle.Doktorun süpermiş ya aksam aksam guldurdu bizi valla.

Kızlar buda benim bebiş.arkadaslarima gösterdim pipisi var diyorum göremiyorlar tamda bacağını açmış.siz anlıcak misiniz
Bacağını açtığı fotoğrafta bende gördüm bi çıkıntı ama emin olamadım :) kaç haftalıksın bu arada ? Ayrıca maşallah bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…