Geçmiş olsun canım inşallah biran önce atlatırsın kış ayı ve hastalık kaçınılmazGünaydın bu arada kızlar mesajları tek tek okuyorum. cuma günü yoktum çünkü raporluydum evde yatıyordum. çok çok fena gribim. burnum tıkalı ağzım dudaklarım kurudu çatladı o derece nefes alamadım uyuyamadım. çok şükür bugün daha iyiyim en azından burnum açıldı.
cuma günü sağlık ocağına gittim. grip için ilaç verdi. tıkanıklık için de aklınızda olsun serum fizyolojik tuzlu su ya da xlear var onu kulllandım özellikle hamileler için zararsız. kızım da da onu kullanıyorum.
ayrıca tetanozun 1.dozunu oldum. ağrı şişme ateş yapabilir dedi çok şükür hiçbiri olmadı. diğer dozda 1 ay sonra yapılacakmış. yalnız aşı olmadan önce bebeğin kalp atışlarını duymamız lazım dedi. elinde bi cihaz vardı onunla dinledi. hatta öncesinde dedi ki, duyamayabiliyoruz bazen tedirgin olma eğer duymazsak aşıyı sonra yapacağız dedi. ama koyar koymaz duydu hatta senden hiç ümidim yoktu kilondan dolayı duyamayız diye düşündüm ama şaşırttın beni dedi.
Sabırsızlıkla bekliyorum kuzum haberiniTam olarak düzenledikten sonra paylaşırım tabi kuzum şimdilik araştırıyorum bakalım
Geçmiş olsun canım bir an önce atlatırsın umarım
Kötü düşünme kuzum kızlar nazlı oluyor oda annesine naz yapıyor büyük ihtimalAklima geliyor bisiler de sacmalama diyip susturuyorum kendimi
Slm herkese ! Nasilsiniz ? Umarim herkes iyidir,Yogun birhaftayi geride biraktim ablamizin dogum gunu kutladik :) ,36 haftaya kadar calismayi dusunuyorum,hizmet sektorundeyim ,butun gun ayakta ,sonra birsene izin ),
Kızlar günaydın bu isim konusunda gece boyu düşündüm ilk oğlumun adı Kaan iki yavrumda erkek olacakmış onun adınida Yavuz Selim koyalım diyor babası ilk bebeğimin adını ben belirlemistim.ikinciye karışmiycam demiştim.babasida Yavuz Selim diyor uyumlu mu sizce??isim analizinede baktım güzel ama işte yinede sizlerdenden olumlu olumsuz yorumları aliyim istedim.
Günaydınnnn, kızlar sizde de oluyor mu bu hafta 2-3 defa su gibi akıntım oldu, iç çamaşırı ıslatacak kadar ama az miktarda, kokusu yok rengi de yok
Geçmiş olsun canım inşallah biran önce atlatırsın kış ayı ve hastalık kaçınılmaz
Bebişinede maşallah kendini belli etmiş duyurmuş kalp atışlarını anneciğini strese sokmamış
İlk dozu tam olarak kaç artıda oldun canım
Sabırsızlıkla bekliyorum kuzum haberini
Günaydın kızlar
Herkesin güzel haberler alacağı güzel bir hafta olsun
Minik kuzumun açlıktan hareket etmesiyle güne başladım bugün
Gece ben de çok acıktım ya sabaha karşıBebitolar acikiyorlar mi artik yav gerci ben daha hic hareket falan hissetmiyorum benimki de normal degil sanki
canm saglik ocaginda kalp atisini duyabilecek aletleri var mi?Günaydın bu arada kızlar mesajları tek tek okuyorum. cuma günü yoktum çünkü raporluydum evde yatıyordum. çok çok fena gribim. burnum tıkalı ağzım dudaklarım kurudu çatladı o derece nefes alamadım uyuyamadım. çok şükür bugün daha iyiyim en azından burnum açıldı.
cuma günü sağlık ocağına gittim. grip için ilaç verdi. tıkanıklık için de aklınızda olsun serum fizyolojik tuzlu su ya da xlear var onu kulllandım özellikle hamileler için zararsız. kızım da da onu kullanıyorum.
ayrıca tetanozun 1.dozunu oldum. ağrı şişme ateş yapabilir dedi çok şükür hiçbiri olmadı. diğer dozda 1 ay sonra yapılacakmış. yalnız aşı olmadan önce bebeğin kalp atışlarını duymamız lazım dedi. elinde bi cihaz vardı onunla dinledi. hatta öncesinde dedi ki, duyamayabiliyoruz bazen tedirgin olma eğer duymazsak aşıyı sonra yapacağız dedi. ama koyar koymaz duydu hatta senden hiç ümidim yoktu kilondan dolayı duyamayız diye düşündüm ama şaşırttın beni dedi.
Seninle gunumuz ayni gorunuyorNaber kizlar cok giremiyorum ama herkesin minnosu baya buyumus
Cankm kan ilacını hiç sevmedim resmen kabızlık yapıyor metobolizmayı etkiliyor zorunda olmasam içmem şuan doğumdan sonra da içmem muhtemelenne güzeller Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin. Maşallah diyeyim önce de. keşke bizim babaannemiz de bu kadar düşünceli ve zevkli olabilseydi. neyse ki benim tarafım o konuda çok iyi.
gözün aydın canım. bişi sorcam 4 lü test 2 li testin daha ayrıntılısı mı yoksa farklı bir şey mi?
ben hiç kabız olmadım. 3.haftaya girecem kan ilacına başlayalı. sağlık ocağından aldım ücretsizdi.
maşallah canım gayet iyi.
artık kan değerlerinin düşmesi normalmiş. benim de geçen ayla bu ay arasında düşüş var. sakın kan ilacını ihmal etme dedi. hatta doğumdan sonra 6 ay daha kullanacaksın dedi.
benim de kuzum 17 nisan doğumlu. bakalım bu bebişimiz nisana kalır mı bilmem ama zor önden gidiyor çünkü ben martın son haftası olur diye tahmin ediyorumç.
bizim ki erkek, bazı isimler düşündüm ama netlik kazanmadı. Furkan - Kıvanç - Ali Asaf gibi.
benim kızım da nisan da doğdu. ben de önce nisan ismini düşünmüştüm ama sonra Yağmur koyduk. bizim için anıları vardı yağmurun. çok da güzel oldu çok seviyorum kızımın ismini.
ben şu an sağlık ocağının verdiği d vitamini, decavit ve kan ilacı kullanıyorum. öncesinde de pregnom kullandım hepsinin tek olduğu vitamin ilacı. ama o biraz pahalı o yüzden bitince almadım decavit e başladım.
ben 2 kez ıtır hanıma gittim. biri geçen seneydi mol gebelik olduğumda. dediler ki cihazları ve görmesi çok iyi. ama sadece kanama var dedi .mol gebe olduğumu anlayamadı. diğerini de geçen hafta gittim ankaradayken. bakr bakmaz erkek dedi direk :) erkek miydi peki diye sordu evet dedim. ama çok soğuk biri .belki ben sürekli giden bi hastası olmadığım içindir ama insan bi gülümseme tebessüm ister karşındaki gebe sonuçta ve ben kötü bi durumdaydım gittiğimde üzgündüm babamın durumunda dolayı.
fiyat konusunda çok haklısın çok çok ucuz. ben ortadoğu hastanesni aradım sadece muayene 115 tl dedi, sonra y.mahalledeki liva liya mı öyle bi klinik var orayı aradım 100 tl dedi tahlil hariç tabii ki. fiyat konusunda magnet tıp iyi gerçekten ama tahlil ücreti nedir bilmiyorum.
Var canim. Ben de sabahtan saglik ocagindaydim kan verdim birde bebegin kalp atisini dinledik cok guzel bir duygu ya Rabbim isteyen herkese yasatsin insaallahcanm saglik ocaginda kalp atisini duyabilecek aletleri var mi?
Cankm kan ilacını hiç sevmedim resmen kabızlık yapıyor metobolizmayı etkiliyor zorunda olmasam içmem şuan doğumdan sonra da içmem muhtemelen
Tünaydın canım. bende öyleyim çoğu zaman uyanıp tekrar uyuyorum zatenTünaydın kızlarhala ayılamadım ya fena uykum var gece de koltuğun üstünde uyuyakalmışım.
Herkese mutlu huzurlu umutlu bir hafta diliyorum
Canım.decavit aşırı iştah açıyor valla ben kendimi durduramiyorum.biraktim şimdi regenesis Max kullanıyorum.oda pahalı ama diğer türlude doğuma kadar baya kilo almaktan korktum.son iki ay kala yine başlarım decavite inşallah.ne güzeller Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin. Maşallah diyeyim önce de. keşke bizim babaannemiz de bu kadar düşünceli ve zevkli olabilseydi. neyse ki benim tarafım o konuda çok iyi.
gözün aydın canım. bişi sorcam 4 lü test 2 li testin daha ayrıntılısı mı yoksa farklı bir şey mi?
ben hiç kabız olmadım. 3.haftaya girecem kan ilacına başlayalı. sağlık ocağından aldım ücretsizdi.
maşallah canım gayet iyi.
artık kan değerlerinin düşmesi normalmiş. benim de geçen ayla bu ay arasında düşüş var. sakın kan ilacını ihmal etme dedi. hatta doğumdan sonra 6 ay daha kullanacaksın dedi.
benim de kuzum 17 nisan doğumlu. bakalım bu bebişimiz nisana kalır mı bilmem ama zor önden gidiyor çünkü ben martın son haftası olur diye tahmin ediyorumç.
bizim ki erkek, bazı isimler düşündüm ama netlik kazanmadı. Furkan - Kıvanç - Ali Asaf gibi.
benim kızım da nisan da doğdu. ben de önce nisan ismini düşünmüştüm ama sonra Yağmur koyduk. bizim için anıları vardı yağmurun. çok da güzel oldu çok seviyorum kızımın ismini.
ben şu an sağlık ocağının verdiği d vitamini, decavit ve kan ilacı kullanıyorum. öncesinde de pregnom kullandım hepsinin tek olduğu vitamin ilacı. ama o biraz pahalı o yüzden bitince almadım decavit e başladım.
ben 2 kez ıtır hanıma gittim. biri geçen seneydi mol gebelik olduğumda. dediler ki cihazları ve görmesi çok iyi. ama sadece kanama var dedi .mol gebe olduğumu anlayamadı. diğerini de geçen hafta gittim ankaradayken. bakr bakmaz erkek dedi direk :) erkek miydi peki diye sordu evet dedim. ama çok soğuk biri .belki ben sürekli giden bi hastası olmadığım içindir ama insan bi gülümseme tebessüm ister karşındaki gebe sonuçta ve ben kötü bi durumdaydım gittiğimde üzgündüm babamın durumunda dolayı.
fiyat konusunda çok haklısın çok çok ucuz. ben ortadoğu hastanesni aradım sadece muayene 115 tl dedi, sonra y.mahalledeki liva liya mı öyle bi klinik var orayı aradım 100 tl dedi tahlil hariç tabii ki. fiyat konusunda magnet tıp iyi gerçekten ama tahlil ücreti nedir bilmiyorum.
Tşkler canım evet bende baktım.isim analizine güzel analizide inşallah sağlıcakla alırız da kucagimiza veririz adını yavrumda.bende öyledüşünüyorum. 37. haftadan sonra Allahın izniyle ayırılacam. şimdilik eşimle 1 sene için anlaştık. ama ben ücretsiz izni 2 yıl kullanmak isitorum. ama maddi olarak biraz sarsacak bizi. malum okuyan bir çocuğumuz ve kredilerimiz var. bakalım kısmet diyorum.
bence çok güzel Yavuz Selim. uyumlu olması şart değil önemli olan anlamı ismi taşıması ismin harf analizlerine de bakıyorum ben.
ben de olmadı canım ama tedirgin olduysan bi sağlık ocağına sorabilirsin.
evet öyle oldu. normal da aşı bugündü yani 18 hafta 5 günlükken olacaktım. ama 2 kasım da oldum hazır gelmişken yapalım dedi. 18+2 dim yani yapıldığında.
Anladım canım 3 günün bir zararıolmaz muhtemelenbende öyledüşünüyorum. 37. haftadan sonra Allahın izniyle ayırılacam. şimdilik eşimle 1 sene için anlaştık. ama ben ücretsiz izni 2 yıl kullanmak isitorum. ama maddi olarak biraz sarsacak bizi. malum okuyan bir çocuğumuz ve kredilerimiz var. bakalım kısmet diyorum.
bence çok güzel Yavuz Selim. uyumlu olması şart değil önemli olan anlamı ismi taşıması ismin harf analizlerine de bakıyorum ben.
ben de olmadı canım ama tedirgin olduysan bi sağlık ocağına sorabilirsin.
evet öyle oldu. normal da aşı bugündü yani 18 hafta 5 günlükken olacaktım. ama 2 kasım da oldum hazır gelmişken yapalım dedi. 18+2 dim yani yapıldığında.
Rüya bilen mi gördün acaba kalktın sanıyonGece ben de çok acıktım ya sabaha karşıkalkıp bişeyler yiyim dedim gözümden uyku akıyordu uyumuşum ne hazırlasam diye düşünürken
Allaha şükür kan değerlerim çok iyi ben içmiyorum kan hapıCankm kan ilacını hiç sevmedim resmen kabızlık yapıyor metobolizmayı etkiliyor zorunda olmasam içmem şuan doğumdan sonra da içmem muhtemelen
Ne güzel cinsiyet kesinleşti sıra isme geldi bizim bebiş ne olarak çıkacak meydana meraktayızErkek ismi bulmak ne kadar zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?