2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Geçmiş olsun canım inşallah biran önce atlatırsın kış ayı ve hastalık kaçınılmaz
Bebişinede maşallah kendini belli etmiş duyurmuş kalp atışlarını anneciğini strese sokmamış
İlk dozu tam olarak kaç artıda oldun canım
Tam olarak düzenledikten sonra paylaşırım tabi kuzum şimdilik araştırıyorum bakalım

Geçmiş olsun canım bir an önce atlatırsın umarım
Sabırsızlıkla bekliyorum kuzum haberini

Slm herkese ! Nasilsiniz ? Umarim herkes iyidir,Yogun birhaftayi geride biraktim ablamizin dogum gunu kutladik :) ,36 haftaya kadar calismayi dusunuyorum,hizmet sektorundeyim ,butun gun ayakta ,sonra birsene izin ),

bende öyledüşünüyorum. 37. haftadan sonra Allahın izniyle ayırılacam. şimdilik eşimle 1 sene için anlaştık. ama ben ücretsiz izni 2 yıl kullanmak isitorum. ama maddi olarak biraz sarsacak bizi. malum okuyan bir çocuğumuz ve kredilerimiz var. bakalım kısmet diyorum.

bence çok güzel Yavuz Selim. uyumlu olması şart değil önemli olan anlamı ismi taşıması ismin harf analizlerine de bakıyorum ben.

Günaydınnnn, kızlar sizde de oluyor mu bu hafta 2-3 defa su gibi akıntım oldu, iç çamaşırı ıslatacak kadar ama az miktarda, kokusu yok rengi de yok

ben de olmadı canım ama tedirgin olduysan bi sağlık ocağına sorabilirsin.

evet öyle oldu. normal da aşı bugündü yani 18 hafta 5 günlükken olacaktım. ama 2 kasım da oldum hazır gelmişken yapalım dedi. 18+2 dim yani yapıldığında.

Günaydın kızlar
Herkesin güzel haberler alacağı güzel bir hafta olsun

Minik kuzumun açlıktan hareket etmesiyle güne başladım bugün

Bebitolar acikiyorlar mi artik yav gerci ben daha hic hareket falan hissetmiyorum benimki de normal degil sanki
Gece ben de çok acıktım ya sabaha karşı kalkıp bişeyler yiyim dedim gözümden uyku akıyordu uyumuşum ne hazırlasam diye düşünürken

canm saglik ocaginda kalp atisini duyabilecek aletleri var mi?

ben de inanamadım ama var. ultrason mu var yoksa dedim yok alet var dediler. merve teacher

böyle bi cihaz sağdaki tutacağın ucuna jel sürüp öyle baktı dinledik

Cankm kan ilacını hiç sevmedim resmen kabızlık yapıyor metobolizmayı etkiliyor zorunda olmasam içmem şuan doğumdan sonra da içmem muhtemelen

Cankm kan ilacını hiç sevmedim resmen kabızlık yapıyor metobolizmayı etkiliyor zorunda olmasam içmem şuan doğumdan sonra da içmem muhtemelen

mecburen içiyorum ben de. ilk doğumumda da doğumdan sonra 2 ay içmiştim sonra normale dönünce bırakmıştım.

Bende simdi nette gezinirken gordum kizlar fetal doppler diye bir cihaz varmis alisveris sitelerinde. Bebegin kalp atisini ve nabiz sayisini gosteriyormus hic kullanan oldu mu ?

Canım.decavit aşırı iştah açıyor valla ben kendimi durduramiyorum.biraktim şimdi regenesis Max kullanıyorum.oda pahalı ama diğer türlude doğuma kadar baya kilo almaktan korktum.son iki ay kala yine başlarım decavite inşallah.

Tşkler canım evet bende baktım.isim analizine güzel analizide inşallah sağlıcakla alırız da kucagimiza veririz adını yavrumda.

Anladım canım 3 günün bir zararıolmaz muhtemelen
Gece ben de çok acıktım ya sabaha karşı kalkıp bişeyler yiyim dedim gözümden uyku akıyordu uyumuşum ne hazırlasam diye düşünürken
Rüya bilen mi gördün acaba kalktın sanıyon
Gece yatmadan bir muz yiyorum bir bardak süt içip uyuyorum bebiş kilo alsın diye
Bu gidişle ben kilo alcam o ayrı konu
Allaha şükür kan değerlerim çok iyi ben içmiyorum kan hapı
Bol bol kuru üzüm yiyin kızlar birde pekmez doğal kan yapıcı
Hergün bir avuç tüketiyorum kuruyemişle karışık
A April wind canım senin randevu ne zamandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…