Bende bizim prenses için aynı şeyi düşünüyorum. Kız için kolay buluruz diye düşünmüştük ama bulamıyoruz. Çok yeni değişik isimlerden istemiyoruz. Neyse daha çok var buluruz heraldeErkek ismi bulmak ne kadar zormuş
Canım.decavit aşırı iştah açıyor valla ben kendimi durduramiyorum.biraktim şimdi regenesis Max kullanıyorum.oda pahalı ama diğer türlude doğuma kadar baya kilo almaktan korktum.son iki ay kala yine başlarım decavite inşallah.
Amin inşallahTşkler canım evet bende baktım.isim analizine güzel analizide inşallah sağlıcakla alırız da kucagimiza veririz adını yavrumda.
Niye sordum kuzum senin ayrıntılı işin daha belli değil yamelike222 cuma günü canım ufak tefek temizlik işlerim var onları yapıyorum okuyorum ama cevap yazamıyorum. Hava erken kararıyor akşam olunca birşey yapasım gelmiyor evi pok götürüyor sonra
Hoşgeldiniz hayırlı olsun :)Merhabalar bende nasip olursa 2019 nisan annesi olacağım inşallah.Daha önce baktım göremedim grup kurulmuş sevindim..2.çocuğum olacak inşallah bir oğlum var mart ayında 3 yaşını bitirecek..
Canım benim pek seçeneğim yok Zaten ya doktor radyologa yönlendirecek ya da özel hastaneye gidip yaptırmamı isteyecekNiye sordum kuzum senin ayrıntılı işin daha belli değil ya
Her ihtimale karşı doktor arayışına başla diye
Beynim resmen eror verdi bugün doktor bulcam diye
Kolay gelsin canım bu arada aynı dert bizdede oluyo merak etme
Niye sordum kuzum senin ayrıntılı işin daha belli değil ya
Hayırlısı olsun ama insan merakla bekliyor randevu gününü dimi :) bana 13 te kız gibi demişti geçen Perşembe gittim yani 16+4 de kesin kız dedi, şimdi isim arayışındayızMerhabalar hanımlar naslsnz giremiyorum ben pek topige ara sıra vaktim olursa okuyorum
15+4 deyim doktorum 12 ve 13. Haftada kız gibi demişti cinsiyet için Pers randevum var 16 bitecek ins
4 gündurde hareketlerini hissetmeye başladım cok güzel bir duyguymus Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucağımiza alırız inşallah hepinizi öpüyorum ilk günler hareketlerinde korkmuştum
Telefon şarjdaydı yarım yamalak yazmışım eheh teşekkür ederim çorbamı yaptım bide pilav yaparım akşamda salata sonra işlerim bitiyorNiye sordum kuzum senin ayrıntılı işin daha belli değil ya
Bizim burdada çok seçenek yok canım izmirde ya üniye yaptır dedi yada tüpü yaptırdığın yerde diye yönlendirdiCanım benim pek seçeneğim yok Zaten ya doktor radyologa yönlendirecek ya da özel hastaneye gidip yaptırmamı isteyecekDoktor seçeneğim olmayacak yani büyük ihtimalle :) Ayrıntıya kadar yine 3 hafta vakit olacak gibi onu da ayarlarız
Kuzum özelde 4 tane perinotolog buldumCanım hala karar veremedin mı? Bulursun inşallah en kısa sürede
Bende geleyim mi yemeğeTelefon şarjdaydı yarım yamalak yazmışım eheh teşekkür ederim çorbamı yaptım bide pilav yaparım akşamda salata sonra işlerim bitiyor
Küçük ilde olunca seçenek olmuyor o yüzden rahatım biraz aklımda özelde ki doktor var ona gitçem büyük ihtimalle. Sende çok bakıp kafanı bulandırma birkaç seçenek bulup onlara yoğunlaş gönlüne yatar biri inşallh :)
Hayırlısı olsun ama insan merakla bekliyor randevu gününü dimi :) bana 13 te kız gibi demişti geçen Perşembe gittim yani 16+4 de kesin kız dedi, şimdi isim arayışındayız
Banada Ankara’ya git diyormuş ne gülerimBizim burdada çok seçenek yok canım izmirde ya üniye yaptır dedi yada tüpü yaptırdığın yerde diye yönlendirdi
İnsan bir isim verir git şuna yaptır diye
Kendim bulamayınca sen geldin aklıma
Kuzum özelde 4 tane perinotolog buldum
2si prof ücreti 400,1si doç 450,diğeri op dr onun fiyatıda 450
2 tane üniverste hastanesini arıyorum bilgi almak için hat düşmüyo yoğunluktan
Onlardanda bilgi alıp eşimle karar veririz
Fiyatlar almış başını gidiyo
Senin memleket neresi kız Ankaraya göndercek merak ettimBanada Ankara’ya git diyormuş ne gülerim
Ben isim versede rahat olamam heralde iyi olduğu için mi yoksa tanışıklığı mı var ondan mı önerdi insanın içine şüphe düşmez mi yaBoşver kendin seç
Yemeğe gelll sonrada keyif kahvesi ohh mis
Ehhe Ankara’ya yakınım ben memleket NewyorkSenin memleket neresi kız Ankaraya göndercek merak ettim
İsim verse inan bende senin gibi düşünür yine araştırır içime sinmezse gitmezdim heralde
Dur hemen hazırlanıp geliyom
Newyorka akşam yemeğine gelmek için vize lazım banaEhhe Ankara’ya yakınım ben memleket Newyork
Ayıpsın şekerim özel helikopterimi göndereyimNewyorka akşam yemeğine gelmek için vize lazım bana
Uras da benim üç tane yakın arkadaşım da Uras koydu :) o yüzden Çınar a daha yakınız ama bakalım canım:)
Kuzum valla yollarım nolcak. Bi aya kadar tazesi gelecekmiş zaten deniz aşırı bir yerlerden. Belki tazesini yersin canım. Olmadı ist e gelirsen ben sana yerini de söylerim.
Harbi kim çıkardı bu muhabbeti dimiii
Yaa kızlar bu akşam çok garip bir şey oldu. Normalde benim sağ taraftaydı hep sıpa. Bgn sol tarafıma bildiğiniz karnımın üst tarafına doğru toplandı. Oturamadım. Yani o an dışarıda olmasak karnımı açıp foto çekerdim. Eşim arkadaşlarım falan şok oldu. Nefes alamadım bildiğiniz. Eşim masaj yapa yapa indirdi aşa ama ablamın hatırlıyorum 7. Ayda falan böyle tepelere çıkıyordu. Bizim sıpanın derdi ne anlamadım :) arkadaşım da hatta dedi görmesem abarttığıbı düşünürdüm diyor. Biraz dar giymiştim belli oluyordu tshirtten. Acaba iyi midir ki? Yani anormal değil di mi bu durum. Artık her şey tedirgin ediyor beni ya :/
Günaydınnnn, kızlar sizde de oluyor mu bu hafta 2-3 defa su gibi akıntım oldu, iç çamaşırı ıslatacak kadar ama az miktarda, kokusu yok rengi de yok
Bende simdi nette gezinirken gordum kizlar fetal doppler diye bir cihaz varmis alisveris sitelerinde. Bebegin kalp atisini ve nabiz sayisini gosteriyormus hic kullanan oldu mu ?
Oww o zaman dur hemencik hazırlanayım Trden istediğin bişi var mı gelirken onuda getireyimAyıpsın şekerim özel helikopterimi göndereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?