2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

hadi ya..yani iştahımm öyle aman aman değil eski beslenmeme devam. sadece gün içinde süt içiyorum. muz yiyorum. bazen 2 meyve oluyor. arada da tatlı kek yedim. ama son 10 günde 1 kilo almışım. az az iyi gidiyordum.

herşey pahalandı ki canım. bende yavaştan eksiklere bakıyorum çok şükür yine epey bişi var yeğenim erkek olduğundan kardeşim çok şey verdi ama yine de eksikler var.

Tşkler canım evet bende baktım.isim analizine güzel analizide inşallah sağlıcakla alırız da kucagimiza veririz adını yavrumda.
Amin inşallah

melike222 cuma günü canım ufak tefek temizlik işlerim var onları yapıyorum okuyorum ama cevap yazamıyorum. Hava erken kararıyor akşam olunca birşey yapasım gelmiyor evi pok götürüyor sonra
Niye sordum kuzum senin ayrıntılı işin daha belli değil ya
Her ihtimale karşı doktor arayışına başla diye
Beynim resmen eror verdi bugün doktor bulcam diye
Kolay gelsin canım bu arada aynı dert bizdede oluyo merak etme

Merhabalar bende nasip olursa 2019 nisan annesi olacağım inşallah.Daha önce baktım göremedim grup kurulmuş sevindim..2.çocuğum olacak inşallah bir oğlum var mart ayında 3 yaşını bitirecek..
Hoşgeldiniz hayırlı olsun :)
Cinsiyet belli mi
Memleket neresi

Canım benim pek seçeneğim yok Zaten ya doktor radyologa yönlendirecek ya da özel hastaneye gidip yaptırmamı isteyecek Doktor seçeneğim olmayacak yani büyük ihtimalle :) Ayrıntıya kadar yine 3 hafta vakit olacak gibi onu da ayarlarız

Canım hala karar veremedin mı? Bulursun inşallah en kısa sürede

Merhabalar hanımlar naslsnz giremiyorum ben pek topige ara sıra vaktim olursa okuyorum

15+4 deyim doktorum 12 ve 13. Haftada kız gibi demişti cinsiyet için Pers randevum var 16 bitecek ins

4 gündurde hareketlerini hissetmeye başladım cok güzel bir duyguymus Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucağımiza alırız inşallah hepinizi öpüyorum ilk günler hareketlerinde korkmuştum

Hayırlısı olsun ama insan merakla bekliyor randevu gününü dimi :) bana 13 te kız gibi demişti geçen Perşembe gittim yani 16+4 de kesin kız dedi, şimdi isim arayışındayız

Telefon şarjdaydı yarım yamalak yazmışım eheh teşekkür ederim çorbamı yaptım bide pilav yaparım akşamda salata sonra işlerim bitiyor
Küçük ilde olunca seçenek olmuyor o yüzden rahatım biraz aklımda özelde ki doktor var ona gitçem büyük ihtimalle. Sende çok bakıp kafanı bulandırma birkaç seçenek bulup onlara yoğunlaş gönlüne yatar biri inşallh :)

Bizim burdada çok seçenek yok canım izmirde ya üniye yaptır dedi yada tüpü yaptırdığın yerde diye yönlendirdi
İnsan bir isim verir git şuna yaptır diye
Kendim bulamayınca sen geldin aklıma
Canım hala karar veremedin mı? Bulursun inşallah en kısa sürede
Kuzum özelde 4 tane perinotolog buldum
2si prof ücreti 400,1si doç 450,diğeri op dr onun fiyatıda 450
2 tane üniverste hastanesini arıyorum bilgi almak için hat düşmüyo yoğunluktan
Onlardanda bilgi alıp eşimle karar veririz
Fiyatlar almış başını gidiyo

Bende geleyim mi yemeğe
Karnım açıktı daha yeni meyve yediğim halde
İyisi olsun istiyor kuzum insan bu seferde karar vermek zor oluyo fiyatlarda almış başını gidiyor
500 liraya ben kendi doktoruma 10 defa muayene olurum
O 10 defadada doğum gelmiş olur

Hayırlısı olsun ama insan merakla bekliyor randevu gününü dimi :) bana 13 te kız gibi demişti geçen Perşembe gittim yani 16+4 de kesin kız dedi, şimdi isim arayışındayız

Evet cnm hayırlısı kesinlikle çok heyecanlıyız benimkide kız gibi sanırım benim icime hep öyle doğdu ama daha kesin birşey yok ins Pers netleştir pipiyi goremezsek zaten kızdır
Kız olursa Lina düşünüyoruz
Erkek olursa Çınar

Banada Ankara’ya git diyormuş ne gülerim
Ben isim versede rahat olamam heralde iyi olduğu için mi yoksa tanışıklığı mı var ondan mı önerdi insanın içine şüphe düşmez mi ya Boşver kendin seç
Yemeğe gelll sonrada keyif kahvesi ohh mis

Senin memleket neresi kız Ankaraya göndercek merak ettim
İsim verse inan bende senin gibi düşünür yine araştırır içime sinmezse gitmezdim heralde
Dur hemen hazırlanıp geliyom

Senin memleket neresi kız Ankaraya göndercek merak ettim
İsim verse inan bende senin gibi düşünür yine araştırır içime sinmezse gitmezdim heralde
Dur hemen hazırlanıp geliyom
Ehhe Ankara’ya yakınım ben memleket Newyork

Istanbula gelmeye yakıb sorarım sana canım yerini

Normalmış canım rahim yukarı doğru çıkıyor bebekte rahimle birlikte o da yer edinmeye çalışıyormuş genelde ya poposu yada kafası oluyormuş telaşlanma

Günaydınnnn, kızlar sizde de oluyor mu bu hafta 2-3 defa su gibi akıntım oldu, iç çamaşırı ıslatacak kadar ama az miktarda, kokusu yok rengi de yok

Günaydın sürekli oluyor bana canım normal hamilelikte hormonlar değişiyor akıntılar da değişiyor merak etme

Bende simdi nette gezinirken gordum kizlar fetal doppler diye bir cihaz varmis alisveris sitelerinde. Bebegin kalp atisini ve nabiz sayisini gosteriyormus hic kullanan oldu mu ?

Doppler evet canım ama çok zararlıymış 15günde 1 kere yapılması lazım ve oda sadece bir kaç saniye. Ama kesiniklr çok çook zararlı bir cihaz hiç tavsiye edilmez

Merhaba kızlar. Hepinize güzel bir hafta diliyorum :).

Bugün yine ağrım var geçmedi karnımın alt tarafında ağrı ve baskı hissediyorum her hareket ettiğimde sertleşmiş gibi orası birde adet sancım var dünden beri. Doktorumu arayacam 1 saat sonra mesaisi başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…