2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ara canım normal birşeydir inşallah. Dr dan duyunca rahatlamış olursun Hemde. Adet dönemlerinde olabiliyormuş ama ihmal etme yinede :)

Ara canım normal birşeydir inşallah. Dr dan duyunca rahatlamış olursun Hemde. Adet dönemlerinde olabiliyormuş ama ihmal etme yinede :)

Öyle yapacağım canım arayacam.. geçmedi bir türlü anlamıyorum ne ağrısı

Geçmiş olsun kuzum niye oluyoki bizede haber et
Seni istiyorum bide bide oğluşumun arkadaşını unutma getirmeyi

Onsuz bi yere gidermiyim kız ben

Ben süt içmiyorum son zamanlarda, muz hiç yemiyorum zaten. Yiyemiyorum daha doğrusu sıkıntıdayım yine ceviz, yoğurt, et, peynir yiyorum bol bol inşallah bebişime yarar onlar da :)
Yok kız karın gurultusuna uyandım da gözümü açamadım
Merhabalar bende nasip olursa 2019 nisan annesi olacağım inşallah.Daha önce baktım göremedim grup kurulmuş sevindim..2.çocuğum olacak inşallah bir oğlum var mart ayında 3 yaşını bitirecek..
Hoşgeldiniz, sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)
Canım çok geçmiş olsun, bir şey yoktur içini ferah tut. Doktordan duy tabi bunu için rahatlasın :) bize de haber ver

Geçmiş olsun kuzum niye oluyoki bizede haber et

Onsuz bi yere gidermiyim kız ben

Benim bi geçenlerde çok ağrım oldu bende anlayamamıştım. Ama geçmişti benimki yarım saate. Hala devam etse ben hastaneye giderdim nolur nolmaz diye

Teşekkür ederim kızlar mesajlarınız için. Doktorumu arayıp soracam ya da hastaneye giderim size haber vereceğim mutlaka

Hoşgeldiniz hayırlı olsun :)
Cinsiyet belli mi
Memleket neresi
teşekkür ederim.Geçen hafta kız gibi dedi doktorum ama diğer kontrolde netleşir bazen kordonla karıştırıyoruz dedi bakalım hayırlısı olsun.Gaziantep memleketim ama orda değilim memurum doğuda:)

merhaba kızlar, bende şifayı kapanlar kervanına girdim. hafta sonu boğaz ağrım başladı, tabi geceleri artıyor. bol bol ılık su tükettim. ballı zencefilli limonlu su yaptım içtim. şimdi de başladı burun akıntısı hapşurma. ayy inşallah ilaç kullanmadan geçer. var mı bana tavsiyeleriniz.

Ahh şu senin sıkıntı bir geçse senden çok ben rahatlıcam inan ol :)
Kuzum konuştuk hatırlıyosan arada bende yaşıyorum bu sıkıntıyı diye
Gece süt içip 1 adet muz yediğimde sabah bağırsaklarım harekete geçiyo
Bide onu dene bakalım inşallah fayda eder
Yatmadan atıştırmalar gece acıkınca kalkmalar başladı o zaman hayırlı uğurlu olsun
Teşekkür ederim kızlar mesajlarınız için. Doktorumu arayıp soracam ya da hastaneye giderim size haber vereceğim mutlaka
Güzel haberlerini bekliyoruz kuzum
teşekkür ederim.Geçen hafta kız gibi dedi doktorum ama diğer kontrolde netleşir bazen kordonla karıştırıyoruz dedi bakalım hayırlısı olsun.Gaziantep memleketim ama orda değilim memurum doğuda:)
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin minik kuzu
Banada 2 defa erkek son kontrolde kız dedi bizde merakta bekliyoruz ne çıkacak meydana diye
Doğunun hangi ili merakım tuttu yine
Çook geçmiş olsun canım kış ayı ve hamilelik çok dikkat etmek lazım
Tuzlu ılık suyla gargara yapın boğazınız için fayda eder birde boğaz pastili
Bol bol c vitaminide eklenince 3 güne atlatırsınız inşallah
Ben bu şekilde 3 günde atlattım canıö

Muz ve sütün tam tersi etki yaptığını söylerler o yüzden denemedim hatta korkudan yiyip içemiyorum bunları amaaan nasılsa çıkamıyorum denemekten zarar gelmez belki bende ters etki yapacak sağol kuzum

Muz ve sütün tam tersi etki yaptığını söylerler o yüzden denemedim hatta korkudan yiyip içemiyorum bunları amaaan nasılsa çıkamıyorum denemekten zarar gelmez belki bende ters etki yapacak sağol kuzum
Muzu bende öyle sanıyodum kuzum meğer lif oranı çok yüksekmiş ya kız onun
Deneye deneye deneme tahtasına döndüm de

Muzu bende öyle sanıyodum kuzum meğer lif oranı çok yüksekmiş ya kız onun
Deneye deneye deneme tahtasına döndüm de
Hahaha muza bak sen gerçekten bilmiyordum canım da çekiyordu bunu öğrendiğim iyi oldu eşim dışarıda gelirken alsın madem

Git canim devlette zor çok beklersin.ben bile baktım söylemiyor başka doktorda soluğu aldimyaşını almış deneyimli bi doktora git daha iyi anlıyorlar
Bende devlet hastanesine gidiyordum cinsiyeti soylemediler bugun baska bi devlette gittim sadece kadin dogum hastanesi doktor bey dedim ben cinsiyet geldim sagolsn bakti soyledi oglusum olacakmis

Canım benimki 535 tl şaka gibi önemsedim ama detaylıyı o yüzden ucuz araştırmadım.

Bu arada benim karnım her saat acıkıyor hatta her an açım sürekli bir şeyler yiyebilirim neden doymuyorım ya valla ağlıcam kahvaltıyı da o kadar geç yaptım halbuki

Bir haftadır benim de iştahım arttı

Çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…