2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canım çok geçmiş olsun inşallh önemsiz bir şeydir yaz mutlaka
Bir haftadır benim de iştahım arttı

Canım iştah artmasından ziyade karnım gurulduyor ya hayatımda böyle bir şey yaşamadım hamilelik gerçekten çok farklıymış normalde iradeliyimdir ama şu duruma sökmüyo e bi de sindirim sorunu da var allahım hayırlısıyla doğursaydık

Ahh sorma canım, istediğim her şeyi yiyemiyorum ben de o sorun yüzünden.. Yarın doktora gidiym diyorum 1 hafta oldu artık önüne geçemez oldum bana verdiği rahatsızlığı geçtim bebeğim iyi olsun da..

Ahh sorma canım, istediğim her şeyi yiyemiyorum ben de o sorun yüzünden.. Yarın doktora gidiym diyorum 1 hafta oldu artık önüne geçemez oldum bana verdiği rahatsızlığı geçtim bebeğim iyi olsun da..
Canım allahtan benim o süreyi bulmuyor bi de bazen ben örneğin filtre kahve içiyorum sade onun yanında gün kurusu kayısı yiyorum ya da yeşil elma bu ikisi birleşince söktürebiliyo canım

Canım allahtan benim o süreyi bulmuyor bi de bazen ben örneğin filtre kahve içiyorum sade onun yanında gün kurusu kayısı yiyorum ya da yeşil elma bu ikisi birleşince söktürebiliyo canım
3 gündür ilaç kullanıyorum canım o bile fayda etmedi. Biraz da psikolojik artık herhalde 2. Aydan beri sürekli böyle olunca hep bu şekilde gidecekmiş gibi geliyor. Bakalım yarına kadar çözüm bulamazsam mecbur doktora gidicem. İnşallah gerek kalmaz

İnanmıyorummm bende bugün kızçeme İPEK LİNA düşündüm...

Hahaha muza bak sen gerçekten bilmiyordum canım da çekiyordu bunu öğrendiğim iyi oldu eşim dışarıda gelirken alsın madem
Demekki vücut gerçekten neye ihtiyaç duyduğunu iyi biliyor
Hamilelik ne mucize birşey gerçekten

Sindirime Yardımcı Olur: Muz çoğumuzun yeterince almadığı diyet lifi kaynağıdır. Fiber yemek yemek sindirim sistemi yoluyla düzgün hareket ve eliminasyonu artırmaya yardımcı olur. Muz aynı şekilde kabızlık sorunları için de sağlıklı bir seçimdir. Muz frukto-oligosakkaritler açısından da zengindir, bu elementler sindirime yardımcı olan bakterilerin çoğalmasına yardımcı olur. Bunun yanında mide ekşimelerine faydalıdır.
Bende devlet hastanesine gidiyordum cinsiyeti soylemediler bugun baska bi devlette gittim sadece kadin dogum hastanesi doktor bey dedim ben cinsiyet geldim sagolsn bakti soyledi oglusum olacakmis
Hayırlı uğurlu olsun canım oğluşun sağlıcakla gelsin
Fiyatlar kanat takmış kuzum
Çoğumuz aynı durumdayız
Bebişler iştah yaptı
Ablam daha dur son aylarda kapıları kemircen açlıktan diyordu

Kuzum 1 haftadır kabızlık mı çekiyorsun
Üzüldüm kız senin derdine

Eşim almış canım şimdi, akşam yatarken yerim bi tane işe yarar inşallah çok sağol
Kuzum 1 haftadır kabızlık mı çekiyorsun
Üzüldüm kız senin derdine
5 günü zorladığım oldu da 1 hafta ilk kez oluyor kuzum psikolojik olarak bile etkiliyor beni sinir yaptı artık.. yarına kadar kullandıklarım etki etmezse doktora gidicem. müdahele ediyorlarmış zaten yapacak bir şey yok çok rahatsız olmuş durumdayım

Yiyin kizlar yiyin:) ben ilk uc ayima geri döndüm resmen uc gun fln iyi gidiyorum sonrasi felaket. Gecmedi bulantilarim hala.
Bu arada perinatolog onemli ya. Gercekten iyi olmali. Acaba recep has in fiyati ne kim gidecekti ona hatirliyor musun cnm?

Canım inan mide bulantım da geçmedi ama direniyorum yemiyorum karnım gurulduyor şaka gibi bazen diyorum keşke iştahım gitseydi sağlıklı atıştırıcam diye sürekli elmadır fındıktır onlarda kesmiyor recep has’ı hatırladım ama kimdi çıkaramadım canım epey pahalıdır bence 600 bile olabilir

İnşallah faydası olur canım
Müdahaleyi bile düşünemiyorum gözüm korktu şuanda inşallah gerek kalmaz kuzum çikita muz işe yarar
melike222 kapı kemirmek mi
LoveAndMarriage inşallh işe yarar canım geçmiş olsun
Hee ya açlıktan kapıları kemircen diyo

Oy kuzum allah kolaylik versin. Ben bir gun gecse mahvoluyorum. Dusunemedim bu arada ben de aksine muz yemeyince cikamiyorum. Her gun muhakkak yiyorum. Insallah bir an once cozum olr canim ya.
Ben de cabuk acikiyorum. Ama yiyemiyorum. Keyifle yedigim bir seyin sonu da genelde kotu bitiyor. Hele o 5. saatin tenefusu gelmiyor :) 4. derste acikiyorum :)
Recep Has 600 se cok iyi canim :)

Teşekkür ederim canım inşallah çözüm bulurum bir an önce muzu deniycem bugün tam tersi olarak düşündüm hep

Kızlar ya karnınız 14+4ken cıkmıs mıydı? Benim boy 165 kilo 64 oldu. Ama göbeğim hala belirgin değil. Bazen gelişmiyor mu diye korkuyorum ama daha gecen hafta gittim yolundaydı hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…