Öyle yapacağım canım arayacam.. geçmedi bir türlü anlamıyorum ne ağrısı
650 tl idi 1 ay önceYiyin kizlar yiyin:) ben ilk uc ayima geri döndüm resmenuc gun fln iyi gidiyorum sonrasi felaket. Gecmedi bulantilarim hala.
Bu arada perinatolog onemli ya. Gercekten iyi olmali. Acaba recep has in fiyati ne kim gidecekti ona hatirliyor musun cnm?
Bizim babaannede pek düşünceli değildir Allahtan anneanne ve teyzeler çok ilgili :) geçen gün kendi kendine sallanan ana kucaklarından gördük kızımla. Ama pahalı alamayız diye düşündüm sonuçta en fazla 6 ay kullanacak ve 700 800 lira para. Ablamın içine mi doğdu sanırım. Önce ondan olup olmadığını sordu. Olmadığını öğrenince ben alıcam dedi :) alma demedim vallane güzeller Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin. Maşallah diyeyim önce de. keşke bizim babaannemiz de bu kadar düşünceli ve zevkli olabilseydi. neyse ki benim tarafım o konuda çok iyi.
gözün aydın canım. bişi sorcam 4 lü test 2 li testin daha ayrıntılısı mı yoksa farklı bir şey mi?
ben hiç kabız olmadım. 3.haftaya girecem kan ilacına başlayalı. sağlık ocağından aldım ücretsizdi.
benim kızım da nisan da doğdu. ben de önce nisan ismini düşünmüştüm ama sonra Yağmur koyduk. bizim için anıları vardı yağmurun. çok da güzel oldu çok seviyorum kızımın ismini.
.
Ehhe Ankara’ya yakınım ben memleket Newyork
Benim vizem var geliyorumNewyorka akşam yemeğine gelmek için vize lazım bana
Benimde hiç yok gibiydi 1 haftada birden az birşey çıktı ama hiç kiloyla durumla alakası yok tamamen iç karınla alakalı. Resim çekip bakmayınca göZe gelmiyor bide büyüdüğü aralıklarla resim çekmek lazım :)Kızlar ya karnınız 14+4ken cıkmıs mıydı? Benim boy 165 kilo 64 oldu. Ama göbeğim hala belirgin değil. Bazen gelişmiyor mu diye korkuyorum ama daha gecen hafta gittim yolundaydı hersey
Ehehe kopun gelin hepinizBenim vizem var geliyorum
Benim kızımın adı da yağmur koyun bence çok güzel bi isim biz içimize sinerek koymuştuk , gökyüzünden yağan bereketBizim babaannede pek düşünceli değildir Allahtan anneanne ve teyzeler çok ilgili :) geçen gün kendi kendine sallanan ana kucaklarından gördük kızımla. Ama pahalı alamayız diye düşündüm sonuçta en fazla 6 ay kullanacak ve 700 800 lira para. Ablamın içine mi doğdu sanırım. Önce ondan olup olmadığını sordu. Olmadığını öğrenince ben alıcam dedi :) alma demedim vallakendi kendine sallaması çok iyi çünkü :)
Dörtlü taramanın ikiliden farkını araştırmadım. İşlerden fazla vaktim olmuyor bende çok kurcalamıyorum :)
Ben kan ilacından ishal oluyorum. Maltofer kullanıyorum.
Bizde yağmur koyabiliriz :) bende çok seviyorum ama eşim pek istemiyordu. Bakalım ne dicek :)
Yarım saat önce çikolata vb yiyin hareket ediyo ve gösteriyorKızlar yarın minik kelebeğimi görücez 3 haftadır görüşemedikçok özledim ve sonunda cinsiyetini öğrenicez inşallah tabii gösterirse :)
BellaCiao canım gittin mi doktora ?
Bebeğine maşallah kuzumGittim canım kasılmalarım varmış 10gün yatış ve progesteron verdi doktor günde 3 kere kullanmam lazımmış. Rahim ağzı kapalı o yüzden bir sorun yok şu an. Sadece bolbol dinlenmem lazım.doktorum geçebilir dedi bazen de doğuma kadar sürebiliyormuş kasılmalar..
Bebeğim iyiydi büyümüş hareketliydi baya..
Çok üzgündüm daha yeni kendime geldim çok korktum
Canım çok geçmiş olsun bak bebiş iyiymiş hastanede mi yatış yoksa evde mi dinleneceksin?Gittim canım kasılmalarım varmış 10gün yatış ve progesteron verdi doktor günde 3 kere kullanmam lazımmış. Rahim ağzı kapalı o yüzden bir sorun yok şu an. Sadece bolbol dinlenmem lazım.doktorum geçebilir dedi bazen de doğuma kadar sürebiliyormuş kasılmalar..
Canım kasılmaların çokmuydu? Bendede ara ara ağrılar oluyor doktorum telefonda normal dedi ama şimdi sen böyle diyince aklıma takıldı yaGittim canım kasılmalarım varmış 10gün yatış ve progesteron verdi doktor günde 3 kere kullanmam lazımmış. Rahim ağzı kapalı o yüzden bir sorun yok şu an. Sadece bolbol dinlenmem lazım.doktorum geçebilir dedi bazen de doğuma kadar sürebiliyormuş kasılmalar..
Hahaa olabilir.belki solumuzdaki plesantasidirBende solda saniyorum bu yuzden hep solumu seviyorum umarim yanlis tarafimi pankreasimi fln sevmiyorumdur
Sizinde aynı bizim gibi.baktikca kıyafetlere alışırım heraldeBiz de 4 kiziz bi de ben dogurdum. Bi de yegenim var. Ustune 2 tane de süt kızım var. Ama erkek kiyafetlerini pek bi seviyom nedense
İyi ki çağırmışta gitmişsin canım geçmiş olsun bol bol dinlen.Gittim canım kasılmalarım varmış 10gün yatış ve progesteron verdi doktor günde 3 kere kullanmam lazımmış. Rahim ağzı kapalı o yüzden bir sorun yok şu an. Sadece bolbol dinlenmem lazım.doktorum geçebilir dedi bazen de doğuma kadar sürebiliyormuş kasılmalar..
Hadi gözün aydın bir erkek daha geliyor.hafta olarak illerdesin kesin doğrudur seninBende devlet hastanesine gidiyordum cinsiyeti soylemediler bugun baska bi devlette gittim sadece kadin dogum hastanesi doktor bey dedim ben cinsiyet geldim sagolsn bakti soyledi oglusum olacakmis
Ay canım sürekli karnım gurulduyor benim de.istahimda hala açılmadı ve bulantimda devam ediyorCanım çok geçmiş olsun inşallh önemsiz bir şeydir yaz mutlaka
Canım iştah artmasından ziyade karnım gurulduyor yahayatımda böyle bir şey yaşamadım hamilelik gerçekten çok farklıymış normalde iradeliyimdir ama şu duruma sökmüyo e bi de sindirim sorunu da var allahım hayırlısıyla doğursaydık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?