2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Öyle yapacağım canım arayacam.. geçmedi bir türlü anlamıyorum ne ağrısı

O agri bende de var iki gundur ama bugun baya artti Randevum da 21 Kasimda. Baska dr gitmek istesem esim izin vermiyor insallah normaldir bu agrilar gecmis olsun cnm

Bizim babaannede pek düşünceli değildir Allahtan anneanne ve teyzeler çok ilgili :) geçen gün kendi kendine sallanan ana kucaklarından gördük kızımla. Ama pahalı alamayız diye düşündüm sonuçta en fazla 6 ay kullanacak ve 700 800 lira para. Ablamın içine mi doğdu sanırım. Önce ondan olup olmadığını sordu. Olmadığını öğrenince ben alıcam dedi :) alma demedim valla kendi kendine sallaması çok iyi çünkü :)
Dörtlü taramanın ikiliden farkını araştırmadım. İşlerden fazla vaktim olmuyor bende çok kurcalamıyorum :)
Ben kan ilacından ishal oluyorum. Maltofer kullanıyorum.
Bizde yağmur koyabiliriz :) bende çok seviyorum ama eşim pek istemiyordu. Bakalım ne dicek :)

Kızlar ya karnınız 14+4ken cıkmıs mıydı? Benim boy 165 kilo 64 oldu. Ama göbeğim hala belirgin değil. Bazen gelişmiyor mu diye korkuyorum ama daha gecen hafta gittim yolundaydı hersey
Benimde hiç yok gibiydi 1 haftada birden az birşey çıktı ama hiç kiloyla durumla alakası yok tamamen iç karınla alakalı. Resim çekip bakmayınca göZe gelmiyor bide büyüdüğü aralıklarla resim çekmek lazım :)
Benim vizem var geliyorum
Ehehe kopun gelin hepiniz

Kızlar 17. Haftamın sonundayım özellikle geçen pazartesinden itibaren karnımın şiştiğini anladım hatta yürüyüş yaparken bile hissediyorum eskiden hissetmezdim bebek gelişimi iyi olduğu sürece karnım çok büyümese de olur bence annem kardeşimde 7. Ayda falan insanlar anlamış hamile olduğunu belki bende ona çekerim. Ama hareketlerini hissetmeyi artık çok istiyorum

Benim kızımın adı da yağmur koyun bence çok güzel bi isim biz içimize sinerek koymuştuk , gökyüzünden yağan bereket

BellaCiao canım gittin mi doktora ?

Gittim canım kasılmalarım varmış 10gün yatış ve progesteron verdi doktor günde 3 kere kullanmam lazımmış. Rahim ağzı kapalı o yüzden bir sorun yok şu an. Sadece bolbol dinlenmem lazım.doktorum geçebilir dedi bazen de doğuma kadar sürebiliyormuş kasılmalar..

Bebeğim iyiydi büyümüş hareketliydi baya..

Çok üzgündüm daha yeni kendime geldim çok korktum

Bebeğine maşallah kuzum
Önlemini aldın en azından iyi ki gitmişsin canım. Dinlen bol bol, kendini de bebeğini de üzme. İlacını kullan geçer inşallah

Canım çok geçmiş olsun bak bebiş iyiymiş hastanede mi yatış yoksa evde mi dinleneceksin?

Canım kasılmaların çokmuydu? Bendede ara ara ağrılar oluyor doktorum telefonda normal dedi ama şimdi sen böyle diyince aklıma takıldı ya

İyi ki çağırmışta gitmişsin canım geçmiş olsun bol bol dinlen.

Ay canım sürekli karnım gurulduyor benim de.istahimda hala açılmadı ve bulantimda devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…