2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Çok duygusal oldum kızlar eşimi işe gönderdim içime birşey oturdu resmen 2 gündür evde gibiydi pazar tatiliyle birlikte. Dokunsalar ağlayacam sanki
Benim eşim de 1 haftadır izinli çarşamba başlayacak tekrar. Bugün uyandım ağlayacaktım nerdeyse çarşambaya az kaldı diye normalde yalnız kalmayı severim evde özellikle gündüz ama bi garip oldum

Benim eşim de 1 haftadır izinli çarşamba başlayacak tekrar. Bugün uyandım ağlayacaktım nerdeyse çarşambaya az kaldı diye normalde yalnız kalmayı severim evde özellikle gündüz ama bi garip oldum
Bende yalnız kalmayı severim ama bizim hormonlar formunda galiba bi içim burkuldu resmen Eşimde anladı öptü sarıldı giderken böyle içine soka soka istersen 4-12ye geçeyim diyor Dedim en azından böyleyken uyuyorum uyanıyorum yanımdasın diğer türlü vakit hiç geçmiyor Bağımlı oldum adama bırakasım gelmiyor seninde öyle mi

Canim cok gecmis olsun. Bende iki gundur bu agri var sanki adet olacakmisim gibi karnimin ici kayniyor Cuma ise baslayacagim bende mi gorunsem doktora ? Bu sefer bende de kasilma cikarsa birde ise baslarsam sorun olur. Progestan kac mg verdi ?

Bu aralar öyle ya bende anlam veremiyorum sabah biraz işleri vardı dışarı çıktı vakit geçiremedim pencerede bekleyecektim artık yakın çevrem duysa şaşırır yani

Bu aralar öyle ya bende anlam veremiyorum sabah biraz işleri vardı dışarı çıktı vakit geçiremedim pencerede bekleyecektim artık yakın çevrem duysa şaşırır yani
Aynen Değişik duygular hisler anlam veremedim ama tek değilmişim ucundan sevindim azıcık

Hadi gözün aydın bir erkek daha geliyor.hafta olarak illerdesin kesin doğrudur senin
Tsk ederim cnm insallah bi kizim var bi de oglum olmasini cok istiyordum insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz yalnis hatirlamiyorsam seninde erkekti galiba

Tsk ederim cnm insallah bi kizim var bi de oglum olmasini cok istiyordum insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz yalnis hatirlamiyorsam seninde erkekti galiba
İnşallah banada nasip olur canım bu arada hayırlı olsun
Bir kız bir erkek bebek hep hayalim. Tabi öncelik sağlıklı olmaları onu demiyorum artık :) 2. Düşünür müyüm bilmiyorum ama

İnşallah banada nasip olur canım bu arada hayırlı olsun
Bir kız bir erkek bebek hep hayalim. Tabi öncelik sağlıklı olmaları onu demiyorum artık :) 2. Düşünür müyüm bilmiyorum ama
Amin cnm insallah Allah gonlune gore versin bende senin gibi dusunuyordum ama ilk cocugu kucagina aldinmi ikinciyi de istersin belki bende oyle oldu

Çok duygusal oldum kızlar eşimi işe gönderdim içime birşey oturdu resmen 2 gündür evde gibiydi pazar tatiliyle birlikte. Dokunsalar ağlayacam sanki
Oyyy canım hormonların etkisi işte eşin hep gece mi çalışıyor canım o da çok zor olur bende eşime diyorum gitme hep evde kal diye Birde bende biraz umursamazlık oluştu örneğin bir şey oluyor normalde takarım amaan boşver diyorumbebeğim üzülmesin diyorum çok memnunum bu halimden gamsız olmak en büyük hayalim
Ay canım sürekli karnım gurulduyor benim de.istahimda hala açılmadı ve bulantimda devam ediyor
Bizim bu bulantılar neden geçmedi ya?? Bir de o metalimsi tat... ama benim iştahımda sorun yok yesem sürekli yerim özellikle de peynir ekmek

4-12 veya 12-8 canım sürekli. Bende umursamaz olabilsem keşke takmayacam diye kendimi şartladıkça geri tepiyor sanırım:)) Sonra bebişim üzülür diye üzülüyorum gerçekten hormonlardan sanırım

Eziyet ediyorsun resmen ben öyle anladım yanlışsam aydınlat

Aminn canım bakalım görücez
Hahaha tam olarak öyle değil aslında bayılacak kıvama gelmezsem yatakta sağa sola dönmekten uykum kaçıyor uyuduktan sonra da gece de çok uyanıyorum. İyice uykumun gelmesini beklersem çok derin uyuyorum :)

Gecmis olsun cnm

Hahaha tam olarak öyle değil aslında bayılacak kıvama gelmezsem yatakta sağa sola dönmekten uykum kaçıyor uyuduktan sonra da gece de çok uyanıyorum. İyice uykumun gelmesini beklersem çok derin uyuyorum :)
Desene öyle ağzından kertepetenle laf aldım kız resmen :) Dedim uykusu gelip niye uyumaz ki
Bende de dalma sorunu var telefon elimde oluyor genelde uyku bastırana kadar :) Eşime özenirim hep kafasını koyar ve uyur 2 dk içinde

Çok uzatmışım gerçekten benim eşim de öyle ya hemen nasıl uyuyabilir bi insan anlamıyorum benim uykum gelecek sonra iyice bastıracak dediğin gibi yatakta da biraz telefonla uğraşıyorum iyice gelsin diye anca öyle gündüz yorulmadığım için desem okul zamanı da böyleydim hep uyku sorunum oldu en ufak sese ışığa uyanıyorum o da ayrı konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…