- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Benim eşim de 1 haftadır izinli çarşamba başlayacak tekrar. Bugün uyandım ağlayacaktım nerdeyse çarşambaya az kaldı diyeÇok duygusal oldum kızlar eşimi işe gönderdim içime birşey oturdu resmen 2 gündür evde gibiydi pazar tatiliyle birlikte. Dokunsalar ağlayacam sanki
Bende yalnız kalmayı severim ama bizim hormonlar formunda galiba bi içim burkuldu resmenBenim eşim de 1 haftadır izinli çarşamba başlayacak tekrar. Bugün uyandım ağlayacaktım nerdeyse çarşambaya az kaldı diyenormalde yalnız kalmayı severim evde özellikle gündüz ama bi garip oldum
Gittim canım kasılmalarım varmış 10gün yatış ve progesteron verdi doktor günde 3 kere kullanmam lazımmış. Rahim ağzı kapalı o yüzden bir sorun yok şu an. Sadece bolbol dinlenmem lazım.doktorum geçebilir dedi bazen de doğuma kadar sürebiliyormuş kasılmalar..
Bebeğim iyiydi büyümüş hareketliydi baya..
Çok üzgündüm daha yeni kendime geldim çok korktum
Bu aralar öyle ya bende anlam veremiyorumBende yalnız kalmayı severim ama bizim hormonlar formunda galiba bi içim burkuldu resmenEşimde anladı öptü sarıldı giderken böyle içine soka soka istersen 4-12ye geçeyim diyor Dedim en azından böyleyken uyuyorum uyanıyorum yanımdasın diğer türlü vakit hiç geçmiyor Bağımlı oldum adama bırakasım gelmiyor seninde öyle mi
AynenBu aralar öyle ya bende anlam veremiyorumsabah biraz işleri vardı dışarı çıktı vakit geçiremedim pencerede bekleyecektim artık yakın çevrem duysa şaşırır yani
Oluyor demekki kuzum bende tek olmadığımı fark ettim şimdiAynenDeğişik duygular hisler anlam veremedim ama tek değilmişim ucundan sevindim azıcık
Oluyor demekki kuzum bende tek olmadığımı fark ettim şimdi
Tsk ederim cnm insallah bi kizim var bi de oglum olmasini cok istiyordum insallah hepimiz saglikla kucagimiza alirizHadi gözün aydın bir erkek daha geliyor.hafta olarak illerdesin kesin doğrudur senin
İnşallah banada nasip olur canım bu arada hayırlı olsunTsk ederim cnm insallah bi kizim var bi de oglum olmasini cok istiyordum insallah hepimiz saglikla kucagimiza alirizyalnis hatirlamiyorsam seninde erkekti galiba
Uykum var da uyuyasım yokUyku yok mu kız geç yatıyorsun heralde sende ben gibi :)
Uykun varken nasıl uyuyasın olmuyor yaaUykum var da uyuyasım yoken son bayılıyorum zaten :)
Bende hep var o direniyorum nedenseUykun varken nasıl uyuyasın olmuyor yaa
Amin cnm insallah Allah gonlune gore versin bende senin gibi dusunuyordum ama ilk cocugu kucagina aldinmi ikinciyi de istersin belki bende oyle olduİnşallah banada nasip olur canım bu arada hayırlı olsun
Bir kız bir erkek bebek hep hayalim. Tabi öncelik sağlıklı olmaları onu demiyorum artık :) 2. Düşünür müyüm bilmiyorum ama
Oyyy canım hormonların etkisi işteÇok duygusal oldum kızlar eşimi işe gönderdim içime birşey oturdu resmen 2 gündür evde gibiydi pazar tatiliyle birlikte. Dokunsalar ağlayacam sanki
Bizim bu bulantılar neden geçmedi ya?? Bir de o metalimsi tat... ama benim iştahımda sorun yok yesem sürekli yerim özellikle de peynir ekmekAy canım sürekli karnım gurulduyor benim de.istahimda hala açılmadı ve bulantimda devam ediyor
Eziyet ediyorsun resmen ben öyle anladım yanlışsam aydınlatBende hep var o direniyorum nedense
Aminn canım bakalım görücezAmin cnm insallah Allah gonlune gore versin bende senin gibi dusunuyordum ama ilk cocugu kucagina aldinmi ikinciyi de istersin belki bende oyle oldu
4-12 veya 12-8 canım sürekli. Bende umursamaz olabilsem keşke takmayacam diye kendimi şartladıkça geri tepiyor sanırım:)) Sonra bebişim üzülür diye üzülüyorum gerçekten hormonlardan sanırımOyyy canım hormonların etkisi işteeşin hep gece mi çalışıyor canım o da çok zor olur bende eşime diyorum gitme hep evde kal diye Birde bende biraz umursamazlık oluştu örneğin bir şey oluyor normalde takarım amaan boşver diyorum bebeğim üzülmesin diyorum çok memnunum bu halimden gamsız olmak en büyük hayalim
Bizim bu bulantılar neden geçmedi ya?? Bir de o metalimsi tat... ama benim iştahımda sorun yok yesem sürekli yerim özellikle de peynir ekmek
Hahaha tam olarak öyle değil aslında bayılacak kıvama gelmezsem yatakta sağa sola dönmekten uykum kaçıyor uyuduktan sonra da gece de çok uyanıyorum. İyice uykumun gelmesini beklersem çok derin uyuyorum :)Eziyet ediyorsun resmen ben öyle anladım yanlışsam aydınlat
Aminn canım bakalım görücez
Gecmis olsun cnmGittim canım kasılmalarım varmış 10gün yatış ve progesteron verdi doktor günde 3 kere kullanmam lazımmış. Rahim ağzı kapalı o yüzden bir sorun yok şu an. Sadece bolbol dinlenmem lazım.doktorum geçebilir dedi bazen de doğuma kadar sürebiliyormuş kasılmalar..
Bebeğim iyiydi büyümüş hareketliydi baya..
Çok üzgündüm daha yeni kendime geldim çok korktum
Desene öyle ağzından kertepetenle laf aldım kız resmen :) Dedim uykusu gelip niye uyumaz kiHahaha tam olarak öyle değil aslında bayılacak kıvama gelmezsem yatakta sağa sola dönmekten uykum kaçıyor uyuduktan sonra da gece de çok uyanıyorum. İyice uykumun gelmesini beklersem çok derin uyuyorum :)
Çok uzatmışım gerçektenDesene öyle ağzından kertepetenle laf aldım kız resmen :) Dedim uykusu gelip niye uyumaz ki
Bende de dalma sorunu var telefon elimde oluyor genelde uyku bastırana kadar :) Eşime özenirim hep kafasını koyar ve uyur 2 dk içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?