2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bende öyleyim anneme çekmişim galiba
Bizim kedi hele ses çıkartıyor koşuyor falan birşeyler atıyor ve ben hep uyanıyorum bu huyuma gıcık oluyorum Bakıyorum eşim yanımda duymuyor uyumaya devam

Bende öyleyim anneme çekmişim galiba
Bizim kedi hele ses çıkartıyor koşuyor falan birşeyler atıyor ve ben hep uyanıyorum bu huyuma gıcık oluyorum Bakıyorum eşim yanımda duymuyor uyumaya devam
Öyle kedi falan olsa sinirden ağlarım herhalde uykum bölündü diye aynı şekilde eşim de öyle, hiçbir şeye uyanmaz aynen devam eder uykuya maşallah diyim de

Öyle kedi falan olsa sinirden ağlarım herhalde uykum bölündü diye aynı şekilde eşim de öyle, hiçbir şeye uyanmaz aynen devam eder uykuya maşallah diyim de
Sinirden bende bağırarak kalkıyorum kedi kaçıyor yatıyorum geri tam uyuyacam bir daha geliyor ses çıkaracak şey buluyor kapak falan bide kesinlikle halı üstünde değil laminant üstünde oynayacak ki ses çıkaracak Sabahın köründe uyanma sebebim budur yoksa uyurum sanırım 10-11e kadar

Üstüne perdeleri de yırtıyor aman aman Allah kolaylık versin

Çok duygusal oldum kızlar eşimi işe gönderdim içime birşey oturdu resmen 2 gündür evde gibiydi pazar tatiliyle birlikte. Dokunsalar ağlayacam sanki
Ay bende aynen öyle hissettim dün . Yalnız değilmisim :) ağlamaklı oldum yarın ise gideceksin diye. O da ne güzel işimiz gücümüz var gidiyoruz Allah yokluğunu göstermesin dedi haklı adamcagiz

melike222 Bitlisdeyim.Teşekkürler sağlıklı olsunlar da çok önemli değil cinsiyet benim bir oğlum olduğu için kız deyince sevindim açıkcası ama yine de hayırlısı olsun diyorum artık ayrıntılı ultrasonda netleşir sanırım..Bizde kız da olmadığı için herkeste bir heyecan var şimdi ablamın 4 tane oğlu var sonuncuya kız demişti doktor 7.aydan sonra erkek olduğu anlaşıldı.O yüzden kimse net bakmıyor benimkine de :)

Canım kıyamam geçmiş olsun. Dinlen kuzum. Allahtan çok tehlikeli bir durum yok. Sıkma canını.
Kuzuşa da maşallah.

Ay ne guzel yiyebiliyorsan.ben neye midem bulandiysa simdi onları yiyemiyorum.o zaman bol bol kaşarlı ekmek ye.ama ekmeği az ye olur mu.ins tamamen geçer yakında bu bulantilar

Kızlar günaydın.konya oturan varmı??var diye hatırlıyorum.bide siz bu ayrıntılı ultrason için gün aldınız mı??fiyatlar hakkında bilgi aldınız mı?? Daha önce konuştuysaniz kaçırmış olabilirim.ben haftadan önde gidiyorum doktor 12 Aralık'ta randevu verdi ben gidicem iki hafta sonra bide ayrıntılı içinmi gidiyim diye düşündüm ikisini birleştiriyor dedim.tam 21 haftalık oluyor yavrum.konyada mustafa Başaran diye işinde uzman bı doktor varmış aradım ayrıntılı için 300 TL dedi.renkli olarak bakılıyor ve çıktı veriyormus.ben oğlumun ayrıntılisini 4 yıl önce 200 yaptirmistim fiyat çok uygun geldi bana.kendi doktorum yapıyormuş ama renkli değilmiş çıktı vermiyor oğlumunkini çerçeveledim astım odasına vidosuda var içimde esniyordu açar hala izleriz eşimle çok güzel bı duygu.siz ne yaptınız ne düşünüyorsunuz??

Canım ya kedi böyle ses çıkarınca uyuyamiyorsun çocuk doğduğunda nasıl olacak uyku düzeninin kalmaz.bide çocuk ufacık biseyden etkileniyor kedi varken nasıl olacak tüyünden filan etkilenmezmi??sen baktığın için bilirsin hamilelikte bile kedi köpek tüyü filan zararlı doktorlar ilk onu soruyorlar kedi yada köpek besliyormusun diye.bebek olunca dahada zorlanirsin bence sinirler lackalasiyor ilk 5 ay

Merhaba kızlar günaydın ben şimdiden hastane oda süslemelerine heveslendim :) hastanede içecek , çikolata ve tuzlu bir şey ikram etmek istiyorum, sizce ne yapsam pastaneden hazır kuru pasta olsun istemiyorum, yapabilirsem kendim yapmak istiyorum, var mı bildiğiniz kolay bayatlamayan tek lokmalık tuzlu tarifler

çok çok gecmis olsun canm.

Son düzenleme:
Hastanede ikram.olarak bu susamlı küçük simit varya çok güzel oluyor yanına lohusa şerbeti de yapınca ikisi dehşet güzel oluyor.

Bide buzluğa atıp çıkarttığında ilk yaptığın gibi hala tadı istersen atarım tarifi bende yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…