- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Bende öyleyim anneme çekmişim galibaÇok uzatmışım gerçektenbenim eşim de öyle ya hemen nasıl uyuyabilir bi insan anlamıyorum benim uykum gelecek sonra iyice bastıracak dediğin gibi yatakta da biraz telefonla uğraşıyorum iyice gelsin diye anca öyle gündüz yorulmadığım için desem okul zamanı da böyleydim hep uyku sorunum oldu en ufak sese ışığa uyanıyorum o da ayrı konu
Öyle kedi falan olsa sinirden ağlarım herhalde uykum bölündü diyeBende öyleyim anneme çekmişim galiba
Bizim kedi hele ses çıkartıyor koşuyor falan birşeyler atıyor ve ben hep uyanıyorum bu huyuma gıcık oluyorumBakıyorum eşim yanımda duymuyor uyumaya devam
Sinirden bende bağırarak kalkıyorum kedi kaçıyor yatıyorum geri tam uyuyacam bir daha geliyor ses çıkaracak şey buluyor kapak falan bide kesinlikle halı üstünde değil laminant üstünde oynayacak ki ses çıkaracakÖyle kedi falan olsa sinirden ağlarım herhalde uykum bölündü diyeaynı şekilde eşim de öyle, hiçbir şeye uyanmaz aynen devam eder uykuya maşallah diyim de
Üstüne perdeleri de yırtıyor aman amanSinirden bende bağırarak kalkıyorum kedi kaçıyor yatıyorum geri tam uyuyacam bir daha geliyor ses çıkaracak şey buluyor kapak falan bide kesinlikle halı üstünde değil laminant üstünde oynayacak ki ses çıkaracakSabahın köründe uyanma sebebim budur yoksa uyurum sanırım 10-11e kadar
Teşekkür ederimÜstüne perdeleri de yırtıyor aman amanAllah kolaylık versin
Sevilmez mi hiç alıştın da şimdi ona ne kadar kızsan da seversin tabi :)Teşekkür ederimBir o kadar da seviyorum ama Hem döverim hem severim gibi oldu
Bende kaçıyorum iyi geceler canımSevilmez mi hiç alıştın da şimdi ona ne kadar kızsan da seversin tabi :)
Ben baygınlık moduna geçtim artık yavaş yavaş kaçıyorumiyi geceler kuzum
Ay bende aynen öyle hissettim dün . Yalnız değilmisim :) ağlamaklı oldum yarın ise gideceksin diye. O da ne güzel işimiz gücümüz var gidiyoruz Allah yokluğunu göstermesin dediÇok duygusal oldum kızlar eşimi işe gönderdim içime birşey oturdu resmen 2 gündür evde gibiydi pazar tatiliyle birlikte. Dokunsalar ağlayacam sanki
Canım kıyamam geçmiş olsun. Dinlen kuzum. Allahtan çok tehlikeli bir durum yok. Sıkma canını.Gittim canım kasılmalarım varmış 10gün yatış ve progesteron verdi doktor günde 3 kere kullanmam lazımmış. Rahim ağzı kapalı o yüzden bir sorun yok şu an. Sadece bolbol dinlenmem lazım.doktorum geçebilir dedi bazen de doğuma kadar sürebiliyormuş kasılmalar..
Bebeğim iyiydi büyümüş hareketliydi baya..
Çok üzgündüm daha yeni kendime geldim çok korktum
Günaydın canim.evet benimde erkek ilk çocuğum.Allah gönlüne göre vermisTsk ederim cnm insallah bi kizim var bi de oglum olmasini cok istiyordum insallah hepimiz saglikla kucagimiza alirizyalnis hatirlamiyorsam seninde erkekti galiba
Ay ne guzel yiyebiliyorsan.ben neye midem bulandiysa simdi onları yiyemiyorum.o zaman bol bol kaşarlı ekmek ye.ama ekmeği az ye olur mu.ins tamamen geçer yakında bu bulantilarOyyy canım hormonların etkisi işteeşin hep gece mi çalışıyor canım o da çok zor olur bende eşime diyorum gitme hep evde kal diye Birde bende biraz umursamazlık oluştu örneğin bir şey oluyor normalde takarım amaan boşver diyorum bebeğim üzülmesin diyorum çok memnunum bu halimden gamsız olmak en büyük hayalim
Bizim bu bulantılar neden geçmedi ya?? Bir de o metalimsi tat... ama benim iştahımda sorun yok yesem sürekli yerim özellikle de peynir ekmek
Canım ya kedi böyle ses çıkarınca uyuyamiyorsun çocuk doğduğunda nasıl olacak uyku düzeninin kalmaz.bide çocuk ufacık biseyden etkileniyor kedi varken nasıl olacak tüyünden filan etkilenmezmi??sen baktığın için bilirsin hamilelikte bile kedi köpek tüyü filan zararlı doktorlar ilk onu soruyorlar kedi yada köpek besliyormusun diye.bebek olunca dahada zorlanirsin bence sinirler lackalasiyor ilk 5 aySinirden bende bağırarak kalkıyorum kedi kaçıyor yatıyorum geri tam uyuyacam bir daha geliyor ses çıkaracak şey buluyor kapak falan bide kesinlikle halı üstünde değil laminant üstünde oynayacak ki ses çıkaracakSabahın köründe uyanma sebebim budur yoksa uyurum sanırım 10-11e kadar
çok çok gecmis olsun canm.Gittim canım kasılmalarım varmış 10gün yatış ve progesteron verdi doktor günde 3 kere kullanmam lazımmış. Rahim ağzı kapalı o yüzden bir sorun yok şu an. Sadece bolbol dinlenmem lazım.doktorum geçebilir dedi bazen de doğuma kadar sürebiliyormuş kasılmalar..
Bebeğim iyiydi büyümüş hareketliydi baya..
Çok üzgündüm daha yeni kendime geldim çok korktum
Fiyat araştırması yapıyorum canım her doktor farklı fiyat veriyor.bazi yerlerde fiyatlar uçuk.bir iki hafta önceden randevu alınıyor.19_20_21 haftalar arasında yapılıyor ayrintiliGunaydin kizlar.ya bu ayrıntılı ultrason için cok önceden randevu alınıyor.
Hastanede ikram.olarak bu susamlı küçük simit varya çok güzel oluyor yanına lohusa şerbeti de yapınca ikisi dehşet güzel oluyor.Merhaba kızlar günaydınben şimdiden hastane oda süslemelerine heveslendim :) hastanede içecek , çikolata ve tuzlu bir şey ikram etmek istiyorum, sizce ne yapsam pastaneden hazır kuru pasta olsun istemiyorum, yapabilirsem kendim yapmak istiyorum, var mı bildiğiniz kolay bayatlamayan tek lokmalık tuzlu tarifler
Bide buzluğa atıp çıkarttığında ilk yaptığın gibi hala tadı istersen atarım tarifi bende yapıyorumMerhaba kızlar günaydınben şimdiden hastane oda süslemelerine heveslendim :) hastanede içecek , çikolata ve tuzlu bir şey ikram etmek istiyorum, sizce ne yapsam pastaneden hazır kuru pasta olsun istemiyorum, yapabilirsem kendim yapmak istiyorum, var mı bildiğiniz kolay bayatlamayan tek lokmalık tuzlu tarifler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?