- 3 Nisan 2018
- 1.837
- 3.757
- 63
devlette de cekiyorlar mi acaba hic bilgim yoktu bu konudaGunaydin kizlar.ya bu ayrıntılı ultrason için cok önceden randevu alınıyor.
Çekiliyor cnm renksiz bakıp doktor hiç bir açıklama yapmadan çıktı alıyor veriyor eline doktoruna goturmen için doktor yorumluyor.eltim yaptırdı devlette bende gittim onunla Etlik Zübeyde hanımda yaptırmıştı.simdiki aklım olsa gitmezdimde destek olmak için gidiyim demiştim çok hak eden biriya dengesiz aklıma geldi yine.devlette de cekiyorlar mi acaba hic bilgim yoktu bu konuda
Biliyorum canım zararlı değil teşekkür ederim düşüncen için ama söz konusu değil kediyi göndermem :)Canım ya kedi böyle ses çıkarınca uyuyamiyorsun çocuk doğduğunda nasıl olacak uyku düzeninin kalmaz.bide çocuk ufacık biseyden etkileniyor kedi varken nasıl olacak tüyünden filan etkilenmezmi??sen baktığın için bilirsin hamilelikte bile kedi köpek tüyü filan zararlı doktorlar ilk onu soruyorlar kedi yada köpek besliyormusun diye.bebek olunca dahada zorlanirsin bence sinirler lackalasiyor ilk 5 ay
Biliyorum canım zararlı değil teşekkür ederim düşüncen için ama söz konusu değil kediyi göndermem :)
merhaba kızlar, bende şifayı kapanlar kervanına girdim.hafta sonu boğaz ağrım başladı, tabi geceleri artıyor. bol bol ılık su tükettim. ballı zencefilli limonlu su yaptım içtim. şimdi de başladı burun akıntısı hapşurma. ayy inşallah ilaç kullanmadan geçer. var mı bana tavsiyeleriniz.
Bizim babaannede pek düşünceli değildir Allahtan anneanne ve teyzeler çok ilgili :) geçen gün kendi kendine sallanan ana kucaklarından gördük kızımla. Ama pahalı alamayız diye düşündüm sonuçta en fazla 6 ay kullanacak ve 700 800 lira para. Ablamın içine mi doğdu sanırım. Önce ondan olup olmadığını sordu. Olmadığını öğrenince ben alıcam dedi :) alma demedim vallakendi kendine sallaması çok iyi çünkü :)
Dörtlü taramanın ikiliden farkını araştırmadım. İşlerden fazla vaktim olmuyor bende çok kurcalamıyorum :)
Ben kan ilacından ishal oluyorum. Maltofer kullanıyorum.
Bizde yağmur koyabiliriz :) bende çok seviyorum ama eşim pek istemiyordu. Bakalım ne dicek :)
Kızlar 17. Haftamın sonundayım özellikle geçen pazartesinden itibaren karnımın şiştiğini anladım hatta yürüyüş yaparken bile hissediyorum eskiden hissetmezdimbebek gelişimi iyi olduğu sürece karnım çok büyümese de olur bence annem kardeşimde 7. Ayda falan insanlar anlamış hamile olduğunu belki bende ona çekerim. Ama hareketlerini hissetmeyi artık çok istiyorum
Benim kızımın adı da yağmur koyun bence çok güzel bi isim biz içimize sinerek koymuştuk , gökyüzünden yağan bereket
Gittim canım kasılmalarım varmış 10gün yatış ve progesteron verdi doktor günde 3 kere kullanmam lazımmış. Rahim ağzı kapalı o yüzden bir sorun yok şu an. Sadece bolbol dinlenmem lazım.doktorum geçebilir dedi bazen de doğuma kadar sürebiliyormuş kasılmalar..
Bebeğim iyiydi büyümüş hareketliydi baya..
Çok üzgündüm daha yeni kendime geldim çok korktum
Kızlar günaydın.konya oturan varmı??var diye hatırlıyorum.bide siz bu ayrıntılı ultrason için gün aldınız mı??fiyatlar hakkında bilgi aldınız mı?? Daha önce konuştuysaniz kaçırmış olabilirim.ben haftadan önde gidiyorum doktor 12 Aralık'ta randevu verdi ben gidicem iki hafta sonra bide ayrıntılı içinmi gidiyim diye düşündüm ikisini birleştiriyor dedim.tam 21 haftalık oluyor yavrum.konyada mustafa Başaran diye işinde uzman bı doktor varmış aradım ayrıntılı için 300 TL dedi.renkli olarak bakılıyor ve çıktı veriyormus.ben oğlumun ayrıntılisini 4 yıl önce 200 yaptirmistim fiyat çok uygun geldi bana.kendi doktorum yapıyormuş ama renkli değilmiş çıktı vermiyor oğlumunkini çerçeveledim astım odasına vidosuda var içimde esniyordu açar hala izleriz eşimle çok güzel bı duygu.siz ne yaptınız ne düşünüyorsunuz??
Merhaba kızlar günaydınben şimdiden hastane oda süslemelerine heveslendim :) hastanede içecek , çikolata ve tuzlu bir şey ikram etmek istiyorum, sizce ne yapsam pastaneden hazır kuru pasta olsun istemiyorum, yapabilirsem kendim yapmak istiyorum, var mı bildiğiniz kolay bayatlamayan tek lokmalık tuzlu tarifler
devlette de cekiyorlar mi acaba hic bilgim yoktu bu konuda
Evet canım.radyoloji doktoru yapıyormuş Mustafa Bey'in kardeşi yapıyor dedi.banada 19_20_21 yapıyoruz dedi.oglumda 23 gitmiştim geç kalınmış demişlerdi.her doktor farklı bakıyor demekki hafta konusundageçmiş olsun zencefilli su iyidir canım. mandalina ballı su limonlu su.
yağmur ismini çok seviyorum ama benim kızım çok ağlak yani ağlamanın ötesi. biraz duruldu ama sebepsiz ağlayabiliyor. bi de gerçekten adının anlamını taşıyor yağmur gibi hep :) baazen sakin bazen şiddetli.
benim de bir kız kardeş,im var şimdiden takımlar almış beni çok mutlu etti. annem hemen sordu ne eksik ne alınacak. ama öbür taraf maşallahı var bi çorap alırlar sadece. bunun adı parasızlık değil düşüncesizlik sadece.
ya benim de 10 gündür bir anda karnım büyüdü öyle böyle değil otururken geriye gidiyorum bazen sıkıştırıyor tabii malum kiloda haddinden fazla. inşallah doğumum zor olmaz.
ne güzel yağmurlar varmış hep.
Maşallah canım üzülme lütfen sakın. ben bu kasılmaların sebebini merak ettim. yoruldun mu ters hareket mi yaptın nasıldı ki ağrıların. bence de istirahat çok önemli yat dinlen bol bol.
ben şimdi niğde hayat hastanesi ile görüştüm. ayrıntılı ultrasonu radyoloji yapıyormuş. kadın doğumun bi ilgisi yok dedi. ücreti 150 tl miş. şu an 19. haftanın içindesiniz. 21 .haftanin içine girerken bizi arayın. 22. hafta ile 23. hafta arasında bir güne size randevu vereceğiz dediler.
benim arkadaşlarımın bayıldığı bir tuzlu çörek tarifim var. aklımda değil ama eve gidince gönderirim ok.
benim gittiğim devlet hastanesi çekmiyoruz dedi. ya konya ya aksaray ya da niğdeye gidin dedi.
:) .Bende zubeydeye gidiyorum simdilik.hic icime sinmiyor ya el mahkum iste.ozel fiyatlari cok ucuk geliyor banaÇekiliyor cnm renksiz bakıp doktor hiç bir açıklama yapmadan çıktı alıyor veriyor eline doktoruna goturmen için doktor yorumluyor.eltim yaptırdı devlette bende gittim onunla Etlik Zübeyde hanımda yaptırmıştı.simdiki aklım olsa gitmezdimde destek olmak için gidiyim demiştim çok hak eden biriya dengesiz aklıma geldi yine.
Ankara'da çok pahalı ya.gecen sene eltime 500 demişti lokman hekim hastanesi:) .Bende zubeydeye gidiyorum simdilik.hic icime sinmiyor ya el mahkum iste.ozel fiyatlari cok ucuk geliyor bana
Ankara'da çok pahalı ya.gecen sene eltime 500 demişti lokman hekim hastanesi
Evet canım.radyoloji doktoru yapıyormuş Mustafa Bey'in kardeşi yapıyor dedi.banada 19_20_21 yapıyoruz dedi.oglumda 23 gitmiştim geç kalınmış demişlerdi.her doktor farklı bakıyor demekki hafta konusunda
Allah allah ya. Ne demek cekmiyoruz yani.Gariban vatandaşlar ne yapacak o zaman. Her sehirde olmalı yani.Belki senin imkanin vardir gidersin ama gidemeyenleri de olacak.geçmiş olsun zencefilli su iyidir canım. mandalina ballı su limonlu su.
yağmur ismini çok seviyorum ama benim kızım çok ağlak yani ağlamanın ötesi. biraz duruldu ama sebepsiz ağlayabiliyor. bi de gerçekten adının anlamını taşıyor yağmur gibi hep :) baazen sakin bazen şiddetli.
benim de bir kız kardeş,im var şimdiden takımlar almış beni çok mutlu etti. annem hemen sordu ne eksik ne alınacak. ama öbür taraf maşallahı var bi çorap alırlar sadece. bunun adı parasızlık değil düşüncesizlik sadece.
ya benim de 10 gündür bir anda karnım büyüdü öyle böyle değil otururken geriye gidiyorum bazen sıkıştırıyor tabii malum kiloda haddinden fazla. inşallah doğumum zor olmaz.
ne güzel yağmurlar varmış hep.
Maşallah canım üzülme lütfen sakın. ben bu kasılmaların sebebini merak ettim. yoruldun mu ters hareket mi yaptın nasıldı ki ağrıların. bence de istirahat çok önemli yat dinlen bol bol.
ben şimdi niğde hayat hastanesi ile görüştüm. ayrıntılı ultrasonu radyoloji yapıyormuş. kadın doğumun bi ilgisi yok dedi. ücreti 150 tl miş. şu an 19. haftanın içindesiniz. 21 .haftanin içine girerken bizi arayın. 22. hafta ile 23. hafta arasında bir güne size randevu vereceğiz dediler.
benim arkadaşlarımın bayıldığı bir tuzlu çörek tarifim var. aklımda değil ama eve gidince gönderirim ok.
benim gittiğim devlet hastanesi çekmiyoruz dedi. ya konya ya aksaray ya da niğdeye gidin dedi.
daha en uygunu lokman galiba digerleri iyice ultra pahali.Biraz uygun olsa dogumu da ozelde isterim ama fiyatlar cok ucuk . Keske konyada olsaydim .konyamı cok ozledimAnkara'da çok pahalı ya.gecen sene eltime 500 demişti lokman hekim hastanesi
Kesinlikle öyle haklisinbüyükşehirler öyle maalesef kızlar. yakın yere gideyim desen yol parası yeme içme aynı masrafa denk geliyor.
Konyalı misin??valla bende keşke Ankara'da olsam diye dua ediyorum gel değiştirelim yerlerimizidaha en uygunu lokman galiba digerleri iyice ultra pahali.Biraz uygun olsa dogumu da ozelde isterim ama fiyatlar cok ucuk . Keske konyada olsaydim .konyamı cok ozledim
sen tam ortadasın aslinda :) yarı ankara sayılır.Konyalı misin??valla bende keşke Ankara'da olsam diye dua ediyorum gel değiştirelim yerlerimizineresi Konya'nın??bende cihanbeylideym Konya'ya yakın 70 km
Konyalı misin??valla bende keşke Ankara'da olsam diye dua ediyorum gel değiştirelim yerlerimizineresi Konya'nın??bende cihanbeylideym Konya'ya yakın 70 km
sen tam ortadasın aslinda :) yarı ankara sayılır.
Konyali degilim ankaraliyim ama 7 yilim konyada gecti.En guzel zamanlarimda o zamanlardi.
Konyayı özel acısından da begeniyorum fiyatlari ankaraya oranla daha uygundu
Canm ilçeler de dedigin gibi alıskin olmayan insanlar skntı yasayabilir. Ben universteyi okumuştum ve calisma hayatm olmustu ama merkezdeydim.ben de Ankaralıyım kızlar. ama iş sebebiyle Konya / Ereğli ye geldik 8 sene önce. Ankaraya dönmeyi çok istiyorum. ereğli yi seviyorum ama yanlış anlamayın Konya bana uygun bir şehir değil. ya benim çevremdekiler öyle bilmiyorum kafa yapısı görüş zihniyet çok farklı... başlarda bunalıma girdim. iş hayatımın da çok etkisi var buraya ait olmadığımı hissediyorum. çok özlüyorum eski iş arkadaşlarımı.
Canm ilçeler de dedigin gibi alıskin olmayan insanlar skntı yasayabilir. Ben universteyi okumuştum ve calisma hayatm olmustu ama merkezdeydim.
Ay ne guzel yiyebiliyorsan.ben neye midem bulandiysa simdi onları yiyemiyorum.o zaman bol bol kaşarlı ekmek ye.ama ekmeği az ye olur mu.ins tamamen geçer yakında bu bulantilar
Merhaba kızlar günaydınben şimdiden hastane oda süslemelerine heveslendim :) hastanede içecek , çikolata ve tuzlu bir şey ikram etmek istiyorum, sizce ne yapsam pastaneden hazır kuru pasta olsun istemiyorum, yapabilirsem kendim yapmak istiyorum, var mı bildiğiniz kolay bayatlamayan tek lokmalık tuzlu tarifler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?