2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
devlette de cekiyorlar mi acaba hic bilgim yoktu bu konuda
Çekiliyor cnm renksiz bakıp doktor hiç bir açıklama yapmadan çıktı alıyor veriyor eline doktoruna goturmen için doktor yorumluyor.eltim yaptırdı devlette bende gittim onunla Etlik Zübeyde hanımda yaptırmıştı.simdiki aklım olsa gitmezdimde destek olmak için gidiyim demiştim çok hak eden biriya dengesiz aklıma geldi yine.

Biliyorum canım zararlı değil teşekkür ederim düşüncen için ama söz konusu değil kediyi göndermem :)

geçmiş olsun zencefilli su iyidir canım. mandalina ballı su limonlu su.

yağmur ismini çok seviyorum ama benim kızım çok ağlak yani ağlamanın ötesi. biraz duruldu ama sebepsiz ağlayabiliyor. bi de gerçekten adının anlamını taşıyor yağmur gibi hep :) baazen sakin bazen şiddetli.

benim de bir kız kardeş,im var şimdiden takımlar almış beni çok mutlu etti. annem hemen sordu ne eksik ne alınacak. ama öbür taraf maşallahı var bi çorap alırlar sadece. bunun adı parasızlık değil düşüncesizlik sadece.

ya benim de 10 gündür bir anda karnım büyüdü öyle böyle değil otururken geriye gidiyorum bazen sıkıştırıyor tabii malum kiloda haddinden fazla. inşallah doğumum zor olmaz.

Benim kızımın adı da yağmur koyun bence çok güzel bi isim biz içimize sinerek koymuştuk , gökyüzünden yağan bereket

ne güzel yağmurlar varmış hep.

Maşallah canım üzülme lütfen sakın. ben bu kasılmaların sebebini merak ettim. yoruldun mu ters hareket mi yaptın nasıldı ki ağrıların. bence de istirahat çok önemli yat dinlen bol bol.

ben şimdi niğde hayat hastanesi ile görüştüm. ayrıntılı ultrasonu radyoloji yapıyormuş. kadın doğumun bi ilgisi yok dedi. ücreti 150 tl miş. şu an 19. haftanın içindesiniz. 21 .haftanin içine girerken bizi arayın. 22. hafta ile 23. hafta arasında bir güne size randevu vereceğiz dediler.

benim arkadaşlarımın bayıldığı bir tuzlu çörek tarifim var. aklımda değil ama eve gidince gönderirim ok.

devlette de cekiyorlar mi acaba hic bilgim yoktu bu konuda

benim gittiğim devlet hastanesi çekmiyoruz dedi. ya konya ya aksaray ya da niğdeye gidin dedi.

Evet canım.radyoloji doktoru yapıyormuş Mustafa Bey'in kardeşi yapıyor dedi.banada 19_20_21 yapıyoruz dedi.oglumda 23 gitmiştim geç kalınmış demişlerdi.her doktor farklı bakıyor demekki hafta konusunda

:) .Bende zubeydeye gidiyorum simdilik.hic icime sinmiyor ya el mahkum iste.ozel fiyatlari cok ucuk geliyor bana

Evet canım.radyoloji doktoru yapıyormuş Mustafa Bey'in kardeşi yapıyor dedi.banada 19_20_21 yapıyoruz dedi.oglumda 23 gitmiştim geç kalınmış demişlerdi.her doktor farklı bakıyor demekki hafta konusunda

ben kızımda hatırlamıyorum ama 20 21 gibiydi sanırım ve kadın doğumcum bakmıştı kendisi. niğde de 21-23. hafta arası dedi. ama siz 21. in içindeyken arayın dedi.

Allah allah ya. Ne demek cekmiyoruz yani.Gariban vatandaşlar ne yapacak o zaman. Her sehirde olmalı yani.Belki senin imkanin vardir gidersin ama gidemeyenleri de olacak.
Ben boyle yükseldim canim ama hep olmayanlari da düşünürüm.Ve devlette artik hic iyi bir muamele de kalmadi cok öfkeliyim saglik hizmetlerine.bende ankaradayim da el mahkum yani.

Ankara'da çok pahalı ya.gecen sene eltime 500 demişti lokman hekim hastanesi
daha en uygunu lokman galiba digerleri iyice ultra pahali.Biraz uygun olsa dogumu da ozelde isterim ama fiyatlar cok ucuk . Keske konyada olsaydim .konyamı cok ozledim

daha en uygunu lokman galiba digerleri iyice ultra pahali.Biraz uygun olsa dogumu da ozelde isterim ama fiyatlar cok ucuk . Keske konyada olsaydim .konyamı cok ozledim
Konyalı misin??valla bende keşke Ankara'da olsam diye dua ediyorum gel değiştirelim yerlerimizineresi Konya'nın??bende cihanbeylideym Konya'ya yakın 70 km

Konyalı misin??valla bende keşke Ankara'da olsam diye dua ediyorum gel değiştirelim yerlerimizineresi Konya'nın??bende cihanbeylideym Konya'ya yakın 70 km
sen tam ortadasın aslinda :) yarı ankara sayılır.
Konyali degilim ankaraliyim ama 7 yilim konyada gecti.En guzel zamanlarimda o zamanlardi.
Konyayı özel acısından da begeniyorum fiyatlari ankaraya oranla daha uygundu

sen tam ortadasın aslinda :) yarı ankara sayılır.
Konyali degilim ankaraliyim ama 7 yilim konyada gecti.En guzel zamanlarimda o zamanlardi.
Konyayı özel acısından da begeniyorum fiyatlari ankaraya oranla daha uygundu

ben de Ankaralıyım kızlar. ama iş sebebiyle Konya / Ereğli ye geldik 8 sene önce. Ankaraya dönmeyi çok istiyorum. ereğli yi seviyorum ama yanlış anlamayın Konya bana uygun bir şehir değil. ya benim çevremdekiler öyle bilmiyorum kafa yapısı görüş zihniyet çok farklı... başlarda bunalıma girdim. iş hayatımın da çok etkisi var buraya ait olmadığımı hissediyorum. çok özlüyorum eski iş arkadaşlarımı.

Canm ilçeler de dedigin gibi alıskin olmayan insanlar skntı yasayabilir. Ben universteyi okumuştum ve calisma hayatm olmustu ama merkezdeydim.

Canm ilçeler de dedigin gibi alıskin olmayan insanlar skntı yasayabilir. Ben universteyi okumuştum ve calisma hayatm olmustu ama merkezdeydim.

büyük şehirden ilçeye gelmek zor. ama alıştım. şimdi ankaraya gidince trafikten başım ağrıyor. amatabii ki ANKARA yine çok başka....çok şükür kızımın kreş ortamında tanıştığımız veliler hayatımıza renk kattı çok güzel insanlar tanıdık ama çoğunluğu bizim gibi memur ve dışarıdan gelmişler yani hepsi çekirdek aile. öyle olunca daha çok bağlanıyor insanlar birbirlerine. iş ortamım da mutlu değilim ama çok şükür kızımın okulu öğretmenleri arkadaşları bizim arkadaşlarımız iyi.

Ay ne guzel yiyebiliyorsan.ben neye midem bulandiysa simdi onları yiyemiyorum.o zaman bol bol kaşarlı ekmek ye.ama ekmeği az ye olur mu.ins tamamen geçer yakında bu bulantilar

Kilo derdim olmasa her şeyi yiyicem ama dikkat etmeye çalışıyorum canım tavuk et tiksindim kokusundan yiyemiyorum bende

Canım bende bir sürü tarif var çünkü ben tuzlu pasta kandil simidi hastası bir insanım çocukluğumdan beri çok severim hemende bayatlamıyor istersen yazarım tarifi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…