2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
o evin bı bireyi gondermen için söylemedim canım doğumdan sonra dahada zorlanicaksin onun için yazdım.
Şuan yavru sayılır yavaş yavaş oturuyor karakteri onun için sıkıntı etmiyorum :) Sitem ettiriyor kendinden ama felakette sevdiriyor kendini evin içinde aşk böcekleri gibiyiz

kızlar benim de iki doktor var biri memlekette , diğeride yaşadığım şehirde devlet hastanesinde. devlet hastanesindeki doktorum ayrıntılı ultrason çekiyoruz ama rapor veremiyoruz dedi, sen ya özele git ya da tıp fakültesine git dedi. zaten memleketteki doktorum da ayrıntılı ultrasona bana gel demişti, diğerlerine devlette devam et demişti. onun için bende kayseriye gidecem ayrıntılı ultrasona. yolculuk zor olacak ama idare edecem bakalım.

sen tam ortadasın aslinda :) yarı ankara sayılır.
Konyali degilim ankaraliyim ama 7 yilim konyada gecti.En guzel zamanlarimda o zamanlardi.
Konyayı özel acısından da begeniyorum fiyatlari ankaraya oranla daha uygundu
Evet tam ortasındayım canım hem Ankara'ya yakın hem Konya'ya.bizde görev nedeniyle buradayız konya guzel gerçekten ozellerin fiyatları çok uygun doğum ücreti filan.

İnan. Aynı konudan bende muzdaribim dua ediyorum bende Ankara'ya tainimiz çıksın diye.yanlis anlayacak bişey yok canım ama gerçekten herkesi katmayim ama anlaşmak zor buradaki birçok insanla benim bı avantajim Ankara'ya yakın olmam o yüzden pek görüşmüyorum kimseyle merhaba merhaba

Şuan yavru sayılır yavaş yavaş oturuyor karakteri onun için sıkıntı etmiyorum :) Sitem ettiriyor kendinden ama felakette sevdiriyor kendini evin içinde aşk böcekleri gibiyiz
Maşallah size Ankara'da bı arkadaşımın da var oda hep soyler onsuz bı hayat düşünemiyorum diye çok tatlı kedisi.yavruysa istediğin gibi alistirirsin herşeyi arkadaşım tuvaleti filan gelince kapıya gidiyor anlıyorum diyordu.

ya biz uzağız 350 km. yine de yılda 3-4 kez gidiyoruz. ya da bizimkiler geliyor yanımıza. idare ediyoruz.

Selam Hanımlar...Bebişlerinizin isimlerine karar verdiniz mi...Benim Kızımın adı EZGİ LİYA olacak inşallahhh
maşallah inşallah. biz daha o mu olsun bu mu olsun aşamasındayız

Selam kızlar bu ilerleyen zamanlarda rahim açılması mı, kapanması mı ? Bi konu vardı pek bir bilgim yok erken doğuma yol açan diye hatırlıyorum. Şimdi detaylıya gidince doktora onu sorayım diyorum ama kendim de pek bilgi sahibi değilim sizden bilenleriniz varsa yazarsanız çok sevinicem

ya biz uzağız 350 km. yine de yılda 3-4 kez gidiyoruz. ya da bizimkiler geliyor yanımıza. idare ediyoruz.

maşallah inşallah. biz daha o mu olsun bu mu olsun aşamasındayız
Ah ahh ben 700 km uzağım yılda bir anca gidiyoruz, bende arada kaçamak yapıyorum :)

Maşallah :) bizim kumumuz küçük balkonda hep Kapısı açık alışır mı acaba benimkide kış geliyor malum

Büyük ihtimal rahim ağzı yetmezliğini diyorsun bende bu konuyu ayrıntılıda sorucam genelde bakmıyorlarmış ama sonucu kötü bakmaları lazım aslında

Kızlar Günaydın hala çok kötüyüm dikkat edin kendinize grip çok kötü birsey sağlık ocağına gidecem mutlaka ilaç verir kizimda aynı belkide ondan geçti banada.ikimiz çok zor valla az yatim diyorum birsey istiyor. Bu arada bende hareketlerini hissetmiyorum kizimda bu haftalarda hissetmistim arada pit ediyor ama günde 2 kere felan.çok az yani.

Bende bursadan konyaya taşındım alışamadım hiç.uc sene kaldık eşimi bir şekilde ikna ettim bursaya geri donduk.kotu bir yer diyemem ama mersinde büyüdüğüm için hiç yapamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…