2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım
Allah oğlunada uzun ömürler versin
Doğunun 2 farklı ilinde tanıdığım var ama sen onlardan ayrı bir yerdeymişsin :)
Ablamında devamlı cinsiyet değişti kontrollerde en son erkek olduğu anlaşıldı :)

ya biz uzağız 350 km. yine de yılda 3-4 kez gidiyoruz. ya da bizimkiler geliyor yanımıza. idare ediyoruz.

maşallah inşallah. biz daha o mu olsun bu mu olsun aşamasındayız
Uzakmis cnm senin herkesin memleketi kendine güzel geliyor Ankara'ya taşındığımizda ne hayallerim var inşallah gerceklestirirm hepsini.

Bahsettiğiniz rahim ağzı yetmezliği kızlar
Son 2 kontroldür doktorum devamlı rahim ağzını muayene ediyor,durumuna bakıyor.
Ayrıntılıyı yapan doktor siz söylemeseniz bile kesin bakar
Erken doğum düşük riski belirleniyor o ölçümle

Hiç anlamam ama inşallah seninki de en kısa zamanda alışır.

Ya kuzum ne iyi ediyor doktorun bende denk gelmiştim birkaç kere konularda vs bakmıyorlar diye biliyordum bazı doktorlar önemsemiyor demek ki :/

Hele şükür son sayfaya gelebildim :)

Herkese merhaba
Dün hiç hoşlanmadığım birşey oldu.
Habersiz akşam geç saatte ev mübareğine gelen misafirlerim

Bugün sabahta dahiliyeden tsh için randevum vardı.
Arabımız arıza yaptı yolda 1 saat geç gittim randevuya.
Tahlili 10a kadar yapılıyor dedi dahiliye doktoru,bende biliyordum tshın tahlilinin erken saatte bakıldığına
Haftaya salı gününe tekrardan gelmemi istedi doktor hem kontrol için hemde tahlil için
Bende haberler böyle kızlar sizde ne var ne yok

Merhaba kuzum
Hem habersiz hem de geç saatte, çok can sıkıcı
Her şeyde vardır bi hayır kuzum haftaya gidersin artık
İyiyim ben şükür, eşimin izni bitiyor geç kahvaltı yaptık keyfini çıkararak şimdi mutfak toplamaya gidiyorum

Ya kuzum ne iyi ediyor doktorun bende denk gelmiştim birkaç kere konularda vs bakmıyorlar diye biliyordum bazı doktorlar önemsemiyor demek ki :/
Evet canım çoğu doktor pek önemseyip ilgilenmiyor.
Tüp bebek olduğu için daha önceki haftalarda hatırlatmıştım kuzum bu ölçümü.
Gerekirse dikiş atılıyor canım oda aşşa yukarı bu haftalar arasında oluyor ilerleyen haftalarda bebek büyüdüğü için dikişin pek bir faydası olmuyor

Hemde ne sıkıcı kuzum öyle bir anda geldilerki şaka gibi bir andı
Aynen kuzum sağlık olsun dedik
Ohh afiyet olsun iyi muhabbetler
Kolay gelsin bu arada :)

Ultrasonla mı bakılıyordu canım devlette ki doktora söylesem Cuma günü gittiğimde önemser mi acaba merak ettim bende hep bu konuyu sorucam unutuyordum. Önlemi alınması bir konuyken bakılmaması dehşet bir olay bebeği kaybetme riski var sonuçta
Bu arada misafirden nefret ettim ben kabul etmiyorum dışarda görüşelim veya ben geleyim diyorum artık. Habersiz mi gelmişlerdi ayıp olmuş. Doktorada Salı gidersin bakalım aksilik olmuş hep bu sıralar sanırım

Kolay gelsin kız benimde ütüm var kara kara düşünüyorum nasıl yapsam diye

Hemde ne sıkıcı kuzum öyle bir anda geldilerki şaka gibi bir andı
Aynen kuzum sağlık olsun dedik
Ohh afiyet olsun iyi muhabbetler
Kolay gelsin bu arada :)
Teşekkür ederim canımm
Kolay gelsin kız benimde ütüm var kara kara düşünüyorum nasıl yapsam diye
Benim de çamaşır var onları atmam gerekiyor kuruyunca da ütü haliyle

Bizim edirne görevi bir ay iken iki ay a çikti kizlar abbooo ne yapacagum ben tasi taragi tum kiyafetleri vs toplayip gitmem lazim
LoveAndMarriage balimm ilk iş senin doktora gitmek olacak sanirim iki muayene denk geliyor cunku

Merhaba kızlar,
Ben daha hiç kilo almadım. 1 kilo dahi almadım. Alır gibi oldum yine verdim.
Ve zayıf da değilim. Balık etliyim, kilo almaya meyilliyim.
Endişeleniyorum. Benim gibi olan var mı aranızda?

Heheh sen gibi olmak isteyen vardir ama eminim
Sorun gibi gorunmuyor sen kilo veriyorsun bebito aliyor demekki dengeliyorsunuz

Merhaba kızlar,
Ben daha hiç kilo almadım. 1 kilo dahi almadım. Alır gibi oldum yine verdim.
Ve zayıf da değilim. Balık etliyim, kilo almaya meyilliyim.
Endişeleniyorum. Benim gibi olan var mı aranızda?
Normalde bende kilo alırım dikkat etmezsem ama 4 kilo verdim canım. Son 1 ayda da 1 kiloyu anca geri alabildim. Doktora sordum ilerleyen aylarda alacaksın senin kilonla bebeğin kilosunun ilgisi yok endişelenme dedi. Canının istediğini yemeye çalış kilona da takılma hiç.
Bizim edirne görevi bir ay iken iki ay a çikti kizlar abbooo ne yapacagum ben tasi taragi tum kiyafetleri vs toplayip gitmem lazim
LoveAndMarriage balimm ilk iş senin doktora gitmek olacak sanirim iki muayene denk geliyor cunku
Doktorun adını veririm ben canım endişen olmasın o konuda bu arada senin ayrıntılı ne zaman bilmiyorum ama edirne’de de bi doktor buldum ben ayrıntılı için. Kendi doktorumun yönlendireceği doktoru bilmiyorum onu araştırcam eğer iyi şeyler duyarsam hakkında ona giderim olmazsa bu bulduğuma giderim. Sana onun da adını veririm

Heheh sen gibi olmak isteyen vardir ama eminim
Sorun gibi gorunmuyor sen kilo veriyorsun bebito aliyor demekki dengeliyorsunuz
Aman bebiş alsın, tüm endişem o zaten. :) bakıyorum aynı aylardaki etrafımdaki hamişlere maşaallah puf puf 5-6 kilo aldılar. Bende tık yok. Annem sen bu çocuğu besleyemiyorsun yazık hiçbirşey yemiyorsun diye şimdiden başladı kızmaya. Bana da takıntı yaptırttı.
Cuma günü kontrolüm var. özellikle soracağım bebeğin gramını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…