Özlenmez mi hiçKızlar üç buçukta randevumuz var dualarınızı bekliyoruz
Kalbim yerinden çıkacak gibi yine inş herşey yolundadır. Hem kızçemi de özledim 2 hafta oldu.
Hayırlı güzel haberlerle gel canımKızlar üç buçukta randevumuz var dualarınızı bekliyoruz
Kalbim yerinden çıkacak gibi yine inş herşey yolundadır. Hem kızçemi de özledim 2 hafta oldu.
İnş canımÖzlenmez mi hiçgüzel haberlerle gel canım
Amin canım inşallahİnş canımRabbim doktor kapılarından güzel haberlerle çıkartsın herbirimizi.
İnş canım. Çok heyecanlıyım valla bütün vücudum uyuştu sankiHayırlı güzel haberlerle gel canım
Morfin almış gibisin demiİnş canım. Çok heyecanlıyım valla bütün vücudum uyuştu sanki
Hurmayı kasılmalara yardımcı olsun diye doğuma yakın önermiyorlar mı ben mi yanlış hatırlıyorum ?Kizlar nasilsiniz ? Benim agrim artinca dr gitmek zorunda kaldim valla ozele para vermekten ay sonunu zor getiriyoruz. Allaha sukur agrilarimin sebebi bebek degilmis. Rahim agzimi olctu uzunlugu iyi dedi, kasilma da yok dedi. Bebege bakti durumu iyi gorunuyor dedi bana 250 gr olmus dedi ama verdigi kagitta 150 gr yaziyor neden anlamadim. 16 haftalik olmusuz cok sukur. Dortlu taramani yaptir ayrintili ultrason icin randevu al mutlaka dedi. Devlet hastanesini arayip mi randevu alacagim ? Gerci kendi tup bebek doktorum yonlendirir ama onunla da randevuma daha cok var bakalim. İsin garip yani hala bebegin ora aciyor ve agriyor bazen alttan vajinama agri vuruyor sanirim idrar yollarimi usuttum. Bebegin cinsiyetine tekrar kiz dedi. Ultrasonda korkudan ilk defa bacaklarim titredi cunku cok agrim vardi. Agrin olursa ara ara progestan alabilirsin dedi. Ben son gunlerde medine hurmasi, turp, tere ve taze nane yemeyi abartmistim acaba o mu yapti agri anlamadim. Allahim bebeklerimizi, sevdiklerimizi ve bizi korusun.
Canım çok geçmiş olsun bebeğin iyiymiş çok şükür gözün aydın olsunKizlar nasilsiniz ? Benim agrim artinca dr gitmek zorunda kaldim valla ozele para vermekten ay sonunu zor getiriyoruz. Allaha sukur agrilarimin sebebi bebek degilmis. Rahim agzimi olctu uzunlugu iyi dedi, kasilma da yok dedi. Bebege bakti durumu iyi gorunuyor dedi bana 250 gr olmus dedi ama verdigi kagitta 150 gr yaziyor neden anlamadim. 16 haftalik olmusuz cok sukur. Dortlu taramani yaptir ayrintili ultrason icin randevu al mutlaka dedi. Devlet hastanesini arayip mi randevu alacagim ? Gerci kendi tup bebek doktorum yonlendirir ama onunla da randevuma daha cok var bakalim. İsin garip yani hala bebegin ora aciyor ve agriyor bazen alttan vajinama agri vuruyor sanirim idrar yollarimi usuttum. Bebegin cinsiyetine tekrar kiz dedi. Ultrasonda korkudan ilk defa bacaklarim titredi cunku cok agrim vardi. Agrin olursa ara ara progestan alabilirsin dedi. Ben son gunlerde medine hurmasi, turp, tere ve taze nane yemeyi abartmistim acaba o mu yapti agri anlamadim. Allahim bebeklerimizi, sevdiklerimizi ve bizi korusun.
Doğru hatırlıyorsun canımHurmayı kasılmalara yardımcı olsun diye doğuma yakın önermiyorlar mı ben mi yanlış hatırlıyorum ?
Çok geçmiş olsun bu arada
Burada konusu geçmişti hatta kuzum sen de söyleyince aklıma geldi şimdi :)Doğru hatırlıyorsun canım
Canım çok geçmiş olsun öncelikle. Hurmayı doğuma yakın zamanlarda öneriyorlar. Gebeliğin başlarında sınırlı tüketmen gerekiyor.Kizlar nasilsiniz ? Benim agrim artinca dr gitmek zorunda kaldim valla ozele para vermekten ay sonunu zor getiriyoruz. Allaha sukur agrilarimin sebebi bebek degilmis. Rahim agzimi olctu uzunlugu iyi dedi, kasilma da yok dedi. Bebege bakti durumu iyi gorunuyor dedi bana 250 gr olmus dedi ama verdigi kagitta 150 gr yaziyor neden anlamadim. 16 haftalik olmusuz cok sukur. Dortlu taramani yaptir ayrintili ultrason icin randevu al mutlaka dedi. Devlet hastanesini arayip mi randevu alacagim ? Gerci kendi tup bebek doktorum yonlendirir ama onunla da randevuma daha cok var bakalim. İsin garip yani hala bebegin ora aciyor ve agriyor bazen alttan vajinama agri vuruyor sanirim idrar yollarimi usuttum. Bebegin cinsiyetine tekrar kiz dedi. Ultrasonda korkudan ilk defa bacaklarim titredi cunku cok agrim vardi. Agrin olursa ara ara progestan alabilirsin dedi. Ben son gunlerde medine hurmasi, turp, tere ve taze nane yemeyi abartmistim acaba o mu yapti agri anlamadim. Allahim bebeklerimizi, sevdiklerimizi ve bizi korusun.
Cuma günü gitçem canım doktora. enfeksiyon bende kronik sürekli tekrarlıyor malesef tahmin ettim öyledir diye o yüzden.A April wind canım doktora göründün mü ? O doluluk hissini nerde hissediyorsun tam olarak ? Benim kasılmalarım da öyle oluyor genelde idrara sıkışınca ve idrardan sonra sertleşiypr alt karnım.. Doktor enfeksiyon için ilaç verdi mi ?
Kuzum çok geçmiş olsun suyu ihmal etme özellikle ayaklarını ve tüm vücudunu sıcak tut. Dinlen bol bol yorma kendini iş falan yapma. Geçer inşallah bir an önceCuma günü gitçem canım doktora. enfeksiyon bende kronik sürekli tekrarlıyor malesef tahmin ettim öyledir diye o yüzden.
Karnım sertleşmiyorda genelde sağ tarafta doluluk varmış gibi oluyor ve sızlama ağrı karışımı birşey oluyor adım atarken daha fazla oluyor özellikle.
Enfeksiyon için 12. Haftada antibiyotik kullanmıştım
Sabahtan beri haddi hesabı yok suların tuvalete gitmekten sıkıntı bastı.Kuzum çok geçmiş olsun suyu ihmal etme özellikle ayaklarını ve tüm vücudunu sıcak tut. Dinlen bol bol yorma kendini iş falan yapma. Geçer inşallah bir an önce
amin canım cümlemizin inşallah..Hayırlısı olsun hepimiz için önemli olan sağlıkla dünyaya gelip huzurla büyümeleri..Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım
Allah oğlunada uzun ömürler versin
Doğunun 2 farklı ilinde tanıdığım var ama sen onlardan ayrı bir yerdeymişsin :)
Ablamında devamlı cinsiyet değişti kontrollerde en son erkek olduğu anlaşıldı :)
Cuma günü gitçem canım doktora. enfeksiyon bende kronik sürekli tekrarlıyor malesef tahmin ettim öyledir diye o yüzden.
Karnım sertleşmiyorda genelde sağ tarafta doluluk varmış gibi oluyor ve sızlama ağrı karışımı birşey oluyor adım atarken daha fazla oluyor özellikle.
Enfeksiyon için 12. Haftada antibiyotik kullanmıştım
Amin canım inşallah dinlenmeye devam bebişleri üzmeyelimÇok geçmiş olsun canım.. Bolbol su iç.. Doktora gidince haber ver. Bende yarın idrar testi yapacağım belki kasılmalarım enfeksiyondan kaynaklı olabilirmiş.allaha şükür bu saate kadar hiç kasılmam olmadı.
Allah hepimize şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?