2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kizlar nasilsiniz ? Benim agrim artinca dr gitmek zorunda kaldim valla ozele para vermekten ay sonunu zor getiriyoruz. Allaha sukur agrilarimin sebebi bebek degilmis. Rahim agzimi olctu uzunlugu iyi dedi, kasilma da yok dedi. Bebege bakti durumu iyi gorunuyor dedi bana 250 gr olmus dedi ama verdigi kagitta 150 gr yaziyor neden anlamadim. 16 haftalik olmusuz cok sukur. Dortlu taramani yaptir ayrintili ultrason icin randevu al mutlaka dedi. Devlet hastanesini arayip mi randevu alacagim ? Gerci kendi tup bebek doktorum yonlendirir ama onunla da randevuma daha cok var bakalim. İsin garip yani hala bebegin ora aciyor ve agriyor bazen alttan vajinama agri vuruyor sanirim idrar yollarimi usuttum. Bebegin cinsiyetine tekrar kiz dedi. Ultrasonda korkudan ilk defa bacaklarim titredi cunku cok agrim vardi. Agrin olursa ara ara progestan alabilirsin dedi. Ben son gunlerde medine hurmasi, turp, tere ve taze nane yemeyi abartmistim acaba o mu yapti agri anlamadim. Allahim bebeklerimizi, sevdiklerimizi ve bizi korusun.

Hurmayı kasılmalara yardımcı olsun diye doğuma yakın önermiyorlar mı ben mi yanlış hatırlıyorum ?
Çok geçmiş olsun bu arada

Canım çok geçmiş olsun bebeğin iyiymiş çok şükür gözün aydın olsun
Bence doktorun söylerken yanıldı grmı konusunda canım
Medine hurması doğumu kolaylaştırdığı için son aylarda tavsiye ediliyor ağrının sebebi o olabilir

Canım çok geçmiş olsun öncelikle. Hurmayı doğuma yakın zamanlarda öneriyorlar. Gebeliğin başlarında sınırlı tüketmen gerekiyor.

Cuma günü gitçem canım doktora. enfeksiyon bende kronik sürekli tekrarlıyor malesef tahmin ettim öyledir diye o yüzden.
Karnım sertleşmiyorda genelde sağ tarafta doluluk varmış gibi oluyor ve sızlama ağrı karışımı birşey oluyor adım atarken daha fazla oluyor özellikle.
Enfeksiyon için 12. Haftada antibiyotik kullanmıştım

Kuzum çok geçmiş olsun suyu ihmal etme özellikle ayaklarını ve tüm vücudunu sıcak tut. Dinlen bol bol yorma kendini iş falan yapma. Geçer inşallah bir an önce

Kuzum çok geçmiş olsun suyu ihmal etme özellikle ayaklarını ve tüm vücudunu sıcak tut. Dinlen bol bol yorma kendini iş falan yapma. Geçer inşallah bir an önce
Sabahtan beri haddi hesabı yok suların tuvalete gitmekten sıkıntı bastı. Sağol kuzum

amin canım cümlemizin inşallah..Hayırlısı olsun hepimiz için önemli olan sağlıkla dünyaya gelip huzurla büyümeleri..

Çok geçmiş olsun canım.. Bolbol su iç.. Doktora gidince haber ver. Bende yarın idrar testi yapacağım belki kasılmalarım enfeksiyondan kaynaklı olabilirmiş.allaha şükür bu saate kadar hiç kasılmam olmadı.

Allah hepimize şifa versin

Amin canım inşallah dinlenmeye devam bebişleri üzmeyelim

Kızlar selam, doktora gittim smdi daha doğrusu evimin divindeki sağlık ocagına ugradım rutin baktı. Gelişimi herşeyi güzel şükür. Hatta 3 gün önde kilosu :) ama pek haeketli değil ellerini ağzına götürüp getiriypr ama şöyle bi kıpırdıyım pozisyon değiştiriyim olmuyor :/ canım sıkıldı gecen hafta da böyleydi pozisyon değiştirmemişti uzun süre. Tedirgin oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…