2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Cnm bebek doğduğunda ilk ağzına hurma ve zemzem suyu süreriz kizimda da yaptık haciliktan gelmesi gerekiyor hurma in cantami hazırlarken koymuştum.

kızlar ciddi misiniz. ben ilk hamileliğimde de her gün 3 hurma yerdim. şimdi de öyle yapıyorum.... .. en başından yenmesi lazım değil myidi?
Canım ben öyle biliyorum doğuma yakın tüketilmesi gerektiğini,doğumu kolaylaştırdığını
Bende bende işim olsa da mutlaka bakıyorum yazıyorum.

@Heart of Gold bende yiyorum canım 1 2 taneden bir şey olacağını sanmıyorum.
Bağımlılık yapıyor resmen
Aynen öyle molalarda buradayız

Benim bildiğim o şekilde canım ne kadar doğru bilmiyorum.

Hepimiz aynıyız demekki
Mola diyince kendimi otobüsle yolculuğa çıkmış gibi hissettim

Cnm bebek doğduğunda ilk ağzına hurma ve zemzem suyu süreriz kizimda da yaptık haciliktan gelmesi gerekiyor hurma in cantami hazırlarken koymuştum.
Evet canım banada bir arkadaşım söyledi daha önce bilmiyordum
Allah nasip ederse bende yapmak istiyorum çantama koymayı düşünüyorum

Yerini bilmiyorum canm daha bakmadim. Soyledigin iyi oldu 19.haftaya kadar kabul ettiklerini bilmiyordum gercekten.Sansimi kaybettim sanıyordum.Ay acayip sitres sardi ya.Cabucak ve en guzel sekilde gecer gider insallah.

Yerini bilmiyorum canm daha bakmadim. Soyledigin iyi oldu 19.haftaya kadar kabul ettiklerini bilmiyordum gercekten.Sansimi kaybettim sanıyordum.Ay acayip sitres sardi ya.Cabucak ve en guzel sekilde gecer gider insallah.
Bende hamileliğin ilk baslarinda nette böyle forumlarda okumustum eğitim araştırma hastanelerinin 19 haftaya kadar kabul ettiğini hatta ben ibni sinanin cebeci kampüsü var cebeci tıp diye geçiyor orayi arastirmistim hocalarin randevusunu alıp doğumu orda yapmak istedim hocalar icin ayrica muayene ücreti ödüyorsun ama doğuma bedava giriyo çünkü oralarda devlet olduğu icin . Tabi aradım hocalar hep doluymus alamadım randevu aylık 150 filan di muayene ucretide .

Biz geldik
Şükür kuzum iyiymiş. Kendi doktorumuzda kız olduğunu tescilledi. 1 hafta önden gitmeye devam ediyormuş 129gr 12cm olmuşuz. Kanama alanlarımda baya azalmış rapor vermeyecekti ama ben istedim 1 ay daha verdi. Rabbim cümlemize hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.

Gozun aydın cnm senin adına çok sevindim.minnaginda saglikliymis gelişiminde güzel maşallah.

Canim bizim burdaki saglik ocaklarinda ultrason cihazi yok sanslisin o yuzden :) Pozisyon olayini da kafana takma ben ne zaman gitsem bebek ayni sekilde duruyor eller de hep yuzunde hic ellerini inmis gormedim dr normal bu durum daha cok kucuk dedi o yuzden tedirgin olma cnm

masallah suphanallah sağlıkla kucaginiza alirsiniz insallah

Olecem yorgunluktan temizlik yaptım bugün eşimle o makine tuttu ben sildim süpürdüm yarın akşama misafir gelecekmiş kaç defa şöyledir artık benim yüzüm kalmadı hayır demeye gelsinler dedim.markete gittim akşam yemeği oğlanı yıka mutfağı topla derken belim kırıldı artık.uyuyakalmisim yatağın üzerinde bide akşam bebek görmeye gidicem daha ona hediye almaya cikicam birazdan.kadin olmak ne zor ya herşeye yetişmek zorundayız.allahtan eşim yardım etti sağolsun canm kocam benim.burayada ugramayinca içim rahat etmiyorbagimlilik yaptı valla muhabbet güzel dinlenme noktam burası benim.

Merhabalar hamişler
Bugün kontrole gittim erkek olduğu kesinleştisağlıklı olması yeterli. 240gr 18 cm Herşey yolunda çok şükür

Gözünüz aydın kızlar güzel haberlerle gelmişsiniz Darısı detaylı ultrasonların da başına inşallah hepimiz güzel haberlerle gelelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…