Kızlar selam, doktora gittim smdi daha doğrusu evimin divindeki sağlık ocagına ugradım rutin baktı. Gelişimi herşeyi güzel şükür. Hatta 3 gün önde kilosu :) ama pek haeketli değil ellerini ağzına götürüp getiriypr ama şöyle bi kıpırdıyım pozisyon değiştiriyim olmuyor :/ canım sıkıldı gecen hafta da böyleydi pozisyon değiştirmemişti uzun süre. Tedirgin oldum
Aynen yaMorfin almış gibisin demi
Az kaldı kuzum heyecan yapmamakta elde değil ki :)
Evet canım bu paylaşım sitesi gerçekten çok güzel ve faydalı :)Burada konusu geçmişti hatta kuzum sen de söyleyince aklıma geldi şimdi :)
Aynen öyle kuzum hem öğreniyoruz hem de birlikte güzel vakit geçiyoruz yeni dostluklar kuruyoruzEvet canım bu paylaşım sitesi gerçekten çok güzel ve faydalı :)
Hem bilmediklerimizi öğrenip bilgi alışverişinde bulunuyoruz hemde çok güzel dostluklar kurabiliyoruz
Litre tuttun mu kız kaç litre oldu içtiğin suSabahtan beri haddi hesabı yok suların tuvalete gitmekten sıkıntı bastı.Sağol kuzum
Amin canım inşallah inşallahamin canım cümlemizin inşallah..Hayırlısı olsun hepimiz için önemli olan sağlıkla dünyaya gelip huzurla büyümeleri..
Canım sağlık ocağında ultrason cihazı varmıymışKızlar selam, doktora gittim smdi daha doğrusu evimin divindeki sağlık ocagına ugradım rutin baktı. Gelişimi herşeyi güzel şükür. Hatta 3 gün önde kilosu :) ama pek haeketli değil ellerini ağzına götürüp getiriypr ama şöyle bi kıpırdıyım pozisyon değiştiriyim olmuyor :/ canım sıkıldı gecen hafta da böyleydi pozisyon değiştirmemişti uzun süre. Tedirgin oldum
Morfinin etkisindendir canımAynen yaokuyorum içimden onu bile karıştırıyorum Allah kabul etsin.
Günümün çoğu burda geçiyoAynen öyle kuzum hem öğreniyoruz hem de birlikte güzel vakit geçiyoruz yeni dostluklar kuruyoruz
Bende de durum farklı değilGünümün çoğu burda geçiyo
insallah memnun kalirsin ve devam edersin canim. Sorarsan sevinirim .ben yeni bir hastane arayışına girdim cunku. Az once yengemde ataturk arastirmayi onerdiBen üniversite hastaneleri icin 19.haftaya kadar kabul ediyorlar diye duymustum . Bizim gittiğimiz kadın doğum hastanesi bence sorun olmaz ama unutmazsam yarin bi soruyum arkadas 16 haftada bundan sonra buraya gelse oluyomu diye . İnsallah bende yarin tekrar memnun kalırım
Cnm CRP nedir bilmiyorum ama senin enfeksiyonun neden var bana kan tahlilinde neu # degerim biraz yüksek çıkmış onu dedi.enfeksiyon başlangıcı ama bu değere antibiyotik baslayaMAM dediCanım sağlık ocağı korkmuş olabilir. Ama dahiliye ya da kadın doğumcu veriyor. Enfeksiyon çok daha tehlikeli allah korusun. Ben totalde 14 iğne vuruldum. Sonra da bi kutu hap btiirdim. Antibiyotik bunların hepsi. Kadın doğumcu aksine gerekirse aylarca antibiyotik kullanıcaksın dedi. Sakın ihmal etme. Bak benim 9 a düştü en son crp dahiliyeci artık gerek yok dedi. Ama ben yarın kadın doğuma randevu aldım. Çünkü korkuyorum. Tahlilleri mi yeniletip hem de ilaca gerek var mı falan onu danışıcam. Bulantılarım da hat safhada :/ çok berbat bir durumdayım. Sen de ihmal etme. Kadın doğumcuya danış. Kaç çıktı crp?
Hehehh valla olsa da koparıp yesek ağzım sulandıEşimde bana sabah diyo kopar kopar ye artık bundan sonra koparcak asma yaprapımı var
Adamın kafa kim bilir hangi aya gitti
Olur canım salamurası onun sadece kış için hazırlanmış hali içine kimsayal birşey girmiyor
Yapraklar baharda toplanıyor tuzla bidonlara veya kuyulara basılıyor üzerinede tuzlu su katılıyor
Cnm hayırlı güzel haberlerle gelirsin inş.Allahım yardımcın olsun.Arkadaşlar hepiniz hamilesiniz ve hamilekerşn duası kabul olurmuş ne olur benim bebeğim içinde dua edin ben yarın amniyosentez yaptıracağım bebeğim sağlıklı mı değil mi bakılacak inş sağlıklıdır dualarınıza ihtiyacım var adım Selcan Kulaksız
Desene işe ara verip dinlenme moduna geçen soluğu burda alıyoBende de durum farklı değil
Vay ben böyle iş yapmazdım canın çekti benim yüzümdenHehehh valla olsa da koparıp yesek ağzım sulandı
Hurmayı kasılmalara yardımcı olsun diye doğuma yakın önermiyorlar mı ben mi yanlış hatırlıyorum ?
Çok geçmiş olsun bu arada
Canım çok geçmiş olsun bebeğin iyiymiş çok şükür gözün aydın olsun
Bence doktorun söylerken yanıldı grmı konusunda canım
Medine hurması doğumu kolaylaştırdığı için son aylarda tavsiye ediliyor ağrının sebebi o olabilir
Canım çok geçmiş olsun öncelikle. Hurmayı doğuma yakın zamanlarda öneriyorlar. Gebeliğin başlarında sınırlı tüketmen gerekiyor.
Günümün çoğu burda geçiyo
Bende de durum farklı değil
Basladim canim cok guzel bi duygu ya kucuk kucuk dokunuslarSen ne alemdesin bebisinle hissetmeye basladin mi? Ben bazen hissediyorum ama cok hafif hareketler. Dokunuyo geri cekiliyo gibi askim bana
Aynen öyle molalarda buradayızDesene işe ara verip dinlenme moduna geçen soluğu burda alıyo
Vay ben böyle iş yapmazdım canın çekti benim yüzümden
Benim bildiğim o şekilde canım ne kadar doğru bilmiyorum.kızlar ciddi misiniz. ben ilk hamileliğimde de her gün 3 hurma yerdim. şimdi de öyle yapıyorum.... .. en başından yenmesi lazım değil myidi?
Hepimiz aynıyız demekkiBende bendeişim olsa da mutlaka bakıyorum yazıyorum.
H Heart of Gold bende yiyorum canım 1 2 taneden bir şey olacağını sanmıyorum.
Cnm hurma çok faydalı ama 3 aydan sonra doğumu kolaylaştırdigi için ve 7 vitamin varmış ilk 3 ay düşük riski var bende kizimda çok yedim ama sezeryan oldum ama sutum çok oldu hurma a bağladım o kadar fazlaydı ki sütüm.şişlikler oldu bu sefer çok yemeyecem çok çektim göğüslerim den çok sütlü luk hiç iyi birsey degilkızlar ciddi misiniz. ben ilk hamileliğimde de her gün 3 hurma yerdim. şimdi de öyle yapıyorum.... .. en başından yenmesi lazım değil myidi?
insallah memnun kalirsin ve devam edersin canim. Sorarsan sevinirim .ben yeni bir hastane arayışına girdim cunku. Az once yengemde ataturk arastirmayi onerdi
Atatürk arastirma dediğin kecioren değil mi ? Orasida eğitim ve arastirma hastanesi onlarda muhtemelen 19.haftaya kadar kabul ediyodur elini cabuk tut eger düşünüyorsanız. Ben tanıdık birinin doğumunda ziyarete gitmiştim beğenmiştim odalar iki kisilik özel oda konforundaydi ama beni orasi almayacagi için tercih edemedim 3.sezeryani kabul etmemisti bi arkadasin. Bende hic şansımı hic denemedim o yüzden. Hakkında neresi hayırlı ise orası olsun insallahinsallah memnun kalirsin ve devam edersin canim. Sorarsan sevinirim .ben yeni bir hastane arayışına girdim cunku. Az once yengemde ataturk arastirmayi onerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?