2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Canım merak etme birşey olmaz bu haftalarda bebişler çok uyuyor.. Doktor iyi dediyse iyidir meraklanma birşey olsa söylerdi. İçini ferah tut

Burada konusu geçmişti hatta kuzum sen de söyleyince aklıma geldi şimdi :)
Evet canım bu paylaşım sitesi gerçekten çok güzel ve faydalı :)
Hem bilmediklerimizi öğrenip bilgi alışverişinde bulunuyoruz hemde çok güzel dostluklar kurabiliyoruz

Evet canım bu paylaşım sitesi gerçekten çok güzel ve faydalı :)
Hem bilmediklerimizi öğrenip bilgi alışverişinde bulunuyoruz hemde çok güzel dostluklar kurabiliyoruz
Aynen öyle kuzum hem öğreniyoruz hem de birlikte güzel vakit geçiyoruz yeni dostluklar kuruyoruz

Sabahtan beri haddi hesabı yok suların tuvalete gitmekten sıkıntı bastı. Sağol kuzum
Litre tuttun mu kız kaç litre oldu içtiğin su
amin canım cümlemizin inşallah..Hayırlısı olsun hepimiz için önemli olan sağlıkla dünyaya gelip huzurla büyümeleri..
Amin canım inşallah inşallah
İnsan daha başka ne isterki huzuru sağlığı yerinde olduktan sonra
Canım sağlık ocağında ultrason cihazı varmıymış
Bebişin içinde üzülme canım 12.hafta gittiğim kontrolde hiç kıpırdamadan uyudu tüm muayene boyunca :)
Biz annelerde illa bir korku oluyor Allaha emanet bebeklerimiz
Aynen ya okuyorum içimden onu bile karıştırıyorum Allah kabul etsin.
Morfinin etkisindendir canım
Heyacan yapınca bende senin gibi oluyorum
Allahın izniyle güzel olucak herşey
Muhtemelen kötü yazılara denk geldin o yüzden daha fazla stresin
Allaha emanet kuzum korkma hiç kötü bişey çıkmıcak

insallah memnun kalirsin ve devam edersin canim. Sorarsan sevinirim .ben yeni bir hastane arayışına girdim cunku. Az once yengemde ataturk arastirmayi onerdi

Cnm CRP nedir bilmiyorum ama senin enfeksiyonun neden var bana kan tahlilinde neu # degerim biraz yüksek çıkmış onu dedi.enfeksiyon başlangıcı ama bu değere antibiyotik baslayaMAM dedi

Hehehh valla olsa da koparıp yesek ağzım sulandı

Cnm hayırlı güzel haberlerle gelirsin inş.Allahım yardımcın olsun.

Hurmayı kasılmalara yardımcı olsun diye doğuma yakın önermiyorlar mı ben mi yanlış hatırlıyorum ?
Çok geçmiş olsun bu arada

Canım çok geçmiş olsun öncelikle. Hurmayı doğuma yakın zamanlarda öneriyorlar. Gebeliğin başlarında sınırlı tüketmen gerekiyor.

kızlar ciddi misiniz. ben ilk hamileliğimde de her gün 3 hurma yerdim. şimdi de öyle yapıyorum.... .. en başından yenmesi lazım değil myidi?

Desene işe ara verip dinlenme moduna geçen soluğu burda alıyo

Vay ben böyle iş yapmazdım canın çekti benim yüzümden
Aynen öyle molalarda buradayız
kızlar ciddi misiniz. ben ilk hamileliğimde de her gün 3 hurma yerdim. şimdi de öyle yapıyorum.... .. en başından yenmesi lazım değil myidi?
Benim bildiğim o şekilde canım ne kadar doğru bilmiyorum.
Bende bende işim olsa da mutlaka bakıyorum yazıyorum.

H Heart of Gold bende yiyorum canım 1 2 taneden bir şey olacağını sanmıyorum.
Hepimiz aynıyız demekki

Cnm hurma çok faydalı ama 3 aydan sonra doğumu kolaylaştırdigi için ve 7 vitamin varmış ilk 3 ay düşük riski var bende kizimda çok yedim ama sezeryan oldum ama sutum çok oldu hurma a bağladım o kadar fazlaydı ki sütüm.şişlikler oldu bu sefer çok yemeyecem çok çektim göğüslerim den çok sütlü luk hiç iyi birsey degil

insallah memnun kalirsin ve devam edersin canim. Sorarsan sevinirim .ben yeni bir hastane arayışına girdim cunku. Az once yengemde ataturk arastirmayi onerdi
Atatürk arastirma dediğin kecioren değil mi ? Orasida eğitim ve arastirma hastanesi onlarda muhtemelen 19.haftaya kadar kabul ediyodur elini cabuk tut eger düşünüyorsanız. Ben tanıdık birinin doğumunda ziyarete gitmiştim beğenmiştim odalar iki kisilik özel oda konforundaydi ama beni orasi almayacagi için tercih edemedim 3.sezeryani kabul etmemisti bi arkadasin. Bende hic şansımı hic denemedim o yüzden. Hakkında neresi hayırlı ise orası olsun insallah

Hurma, Kuran'da pek çok ayette bahsi geçen, cennet nimetleri arasında "eşsiz-hurma" (Rahman Suresi, 68) ifadesiyle nitelendirilen bir meyvedir. Allah'ın Kuran'da bildirdiği bu meyve incelendiğinde, pek çok önemli özelliği olduğu ortaya çıkmaktadır. Bilinen en eski bitki çeşitlerinden biri olan hurma, günümüzde lezzetinin yanı sıra besleyici özelliği nedeniyle de tercih edilen bir besindir. Her geçen gün keşfedilen faydaları hurmayı, hem gıda hem de ilaç olarak kullanılan bir besin haline getirmiştir. Hurmanın sahip olduğu bu özelliklere Meryem Suresi'nde dikkat çekilmiştir.

Derken doğum sancısı onu bir hurma dalına sürükledi. Dedi ki: "Keşke bundan önce ölseydim de, hafızalardan silinip unutuluverseydim." Altından (bir ses) ona seslendi: "Hüzne kapılma, Rabbin senin alt (yan)ında bir ark kılmıştır." Hurma dalını kendine doğru salla, üzerine henüz oluşmuş-taze hurma dökülüversin." Artık, ye, iç, gözün aydın olsun... (Meryem Suresi, 23-26)

Bazı kaynaklarda Rabbimizin Meryem suresinde Meryem validemize hurma ağacını sallamasını ve taze hurma yemesini tavsiye etmesinden yola çıkarak doğum öncesi tüm gıdasının hurma olduğuna hükmetmektedirler. Allah'ın, Hz. Meryem'e "hurma yemesini" bildirmesinin pek çok hikmeti vardır. Allah'ın Hz. Meryem'in doğumunu kolaylaştırmak için sunduğu nimetlerden biri olan hurmanın, özellikle hamile ve doğum yapan kadınlar için önemi ve faydaları, bugün bilimsel olarak da bilinmektedir.

Resûlûllah (S.A.V) Efendimiz -"Kadınlarınıza loğusa döneminde hurma yediriniz. Kim loğusalığında hurma yerse onun çocuğu AKILLI ve AĞIRBAŞLI olur. Çünkü hurma Hz. Meryem'in loğusalığındaki yiyeceği idi. (Hz. Meryem validemize Allah (C.C.) kuru bir hurma ağacından onu vermişti). Şayet (loğusa için) hurmadan daha iyi bir yiyecek olsa idi Allah (C.C.) Onu Meryem'e ikram ederdi." buyurarak hurmanın önemini belirtmişlerdir.

F France55 cnm sen fakulteye gidiyordun galiba benim doktorumda ayrıntılı için ya kadın doğum hastaneine yada fakulteye gidebilirsin dedi orda daha iyi perinataloglar var dedi randevu işini bilmiyorum nasıl gidiyorsun telle alinmiyormus galiba randevu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…