- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Teşekkür ederim kuzu. Dünden beri ara ara kasık ağrısından biraz daha farklı ağrı giriyor kuzum hala geçmedi. Yatıyorum bende.Geçmiş olsun kuzum ben kaçırdım senin durumunu heralde
Neyin var
Kızlar bugun devlet hastanesine kontrol olmaya gittim. Bebegim iyi ikili sonuclarimda iyi cikmis ama moralim hep bozuluyor bu hastaneye girdigimde. Cinsiyeti tabiki yine soylemedi.
Boyunu sordum artik boyunu soylemiyoruz dedi. Ekrana baktim hic birsey anlamadim zaten bebegimi bana gostermedi.
entresan bir hastane. Artık ne diyecegimi sasiriyorum.
Boy yok kilo yok cinsiyet yok.Bebegin gelisimi nasil söyleyen yok. Yatip kalkiyoz hepsi bu. Yine cildirdim. Esimi aradim hemen ozele randevu al dedim .Ve gercekten cok üzgünüm. Görmemiz gereken muamele bu mu olmalı? Binlerce kadin giriyor oraya yazik gunah degilmi?
Ilk bebegim ve merak ediyorum ama yok.simdiye kadar ne bebegimi gorebildim ne kalp atisini duyabildim ne hareketini seyredebildim.Nede bir görüntüsünü alabildim. iste böyle.
Evet canım konuşmuştuk doğru hatırlıyorsun :)Hasta olan arkadaslarimiza geçmiş olsun. Ben hala hissetmiyorum bebeğin hareketlerini ama yan yatıp sonra sirt üstü yatinca karnımda bi sertlik oluyo geçende melike222 galiba konuşmuştuk bu aralar daha cok oluyo o sertlik rahim ve bebek galiba çünkü tam ortada .sol kısımda plesanta var. Yarin da kontrolum var cinsiyet ogrenicez hemde öyle konusmustuk drla bklm insallah söyler.
İkimizin bebe de var biseyler :)))Evet canım konuşmuştuk doğru hatırlıyorsun :)
Normalde gün içinde hareketlerini ufak ufak hissettiriyor ama o sabahki çok farklı birşeydi
Bebek resmen solumda toplandı öyle kaldı yarım saniye kadar
Geçmiş olsun canım ayaklarını sıcak tutmaya dikkat etTeşekkür ederim kuzu. Dünden beri ara ara kasık ağrısından biraz daha farklı ağrı giriyor kuzum hala geçmedi. Yatıyorum bende.
Ayy kötü bişey olmasınİkimizin bebe de var biseyler :)))
Allah korusun o anlamda demedim acaba yaramaz mi olacaklar gibisinden düşünmustum :)Ayy kötü bişey olmasın
Allah korusun kız
canm orta halli bir aileyiz doktoru ve ucretini ogrenip soylersen cok sevinirim.Fikir edinmis olurumcanım çok enteresanmış gerçekten 17.hafta içinde cinsiyeti görebilmeliydi. sıkma canını bence de özele git. Ankara da en uygun özel magnet tıp. hatta mavi kedi ile de geçen gün konuşmuştuk. senin maddi durumunu bilmiyorum ama istersen kızkardeşimin doktoru da var özelde 2 doğumunu da orada yaptı çok memnundu ismini söylerim sana.
Değişik valla anlayamıyorumGeçmiş olsun canım ayaklarını sıcak tutmaya dikkat et
Ağrı böyle kasıkların geriliyor organların rahatsız ediyor gibi bir ağrı mı
karnım bazen sert oluyor bazen yumuşak. bi kaç gündür yemek abartı oldu bende acaba ondan mı ki bilmiyorum?
ben 1 haftadır göğüs pedi ve meme ucu kremi bakıyorum bugün yarın alacağım lansinoh alacağım öncekinde de kullanmıştım çok memnun kalmıştım o yüzden hiç başka marka bakmıyorum.
hiçbişey olmaz canım. bende 13.yılıma gireceğim. geçen sene bi arkadaşımız 1 yıl boyunca heyet aldı düşük tehlikesi vardiye sıkıntı yok rahat ol. üstelik sen tüp bebek tedavisi ile hamile kaldın. şikayet edecek biri varsa da hadsizliğinden yapar. ama böylebi durum da sıkıntı olmaz. işleri düşünme, devletin işi asla yarım kalmaz. raporun bitiyor peki kontrol olmayacak mı bence perşembe günü bi muayene ol nedurumdasın diye.
hayır canım sadece kontrol için oradaki hastyaneye gidiyorum.
şimdi sen böyle diyince ben kendime haksızlık ediyorum diye düşündüm. dün 5.15 de mutfağa girdim 8 de çıktım. 4 kap yemek tarlıo yaptım tabii ki 2 günlük. her gün yap yap bıkıyorum. toplanacak çamaşırlar vardı ama halim kalmadı. eşim de ders çalışıyor diye rahatsız etmedim. kızım da ödev yapıyordu. anlayacağın evde birileri varken dinlenmek çok zor zaten.
Rabbim yanında olsun canım sağlıkla inşallah kucağına alırsın.
ya aslinda senin gittigin yere gidecektim ama 16.haftaya geldik artık bundan sonra kabul etmeyebilir diye aklima takiliyorsıkma tatlı canını boşver bende yarın gidecem bklm ne diyecek ne görecem. Bi arkadaş arada özele gidiyodu oda etlik zubeydede takiplerini yaptiriyodu sende öyle yaparsın gerekirse bende öyle yapicam yarin güzel seylerle karsilasirsam tavsiye ederim sana insallah sami ulusa besevlere gitme gibi sansın yok mu banada Zubeyde hanım daha yakin ama sami ulus gidiyorum artik memnun kalsamda kalmasamda devam edicem yapacak bisey yok
Canım ben yanlış anlamışım k.bakma :)Allah korusun o anlamda demedim acaba yaramaz mi olacaklar gibisinden düşünmustum :)
Suyu arttır o zaman canımDeğişik valla anlayamıyorumAma bazen ayağa kalkınca devam ediyor adım attıkça sızlıyor doluluk hissediyorum büyük ihtimal enfeksiyondan diye düşünüyorum idrardan sonra artıyor ağrı.
çok geçmis olsun canmTeşekkür ederim kuzu. Dünden beri ara ara kasık ağrısından biraz daha farklı ağrı giriyor kuzum hala geçmedi. Yatıyorum bende.
Ne acayipler. Hasta sayıları azalsın diye bilerek mi yapıyor acaba ? Başka bşr doktoru denedin mi peki canım devlette ?Kızlar bugun devlet hastanesine kontrol olmaya gittim. Bebegim iyi ikili sonuclarimda iyi cikmis ama moralim hep bozuluyor bu hastaneye girdigimde. Cinsiyeti tabiki yine soylemedi.
Boyunu sordum artik boyunu soylemiyoruz dedi. Ekrana baktim hic birsey anlamadim zaten bebegimi bana gostermedi.
entresan bir hastane. Artık ne diyecegimi sasiriyorum.
Boy yok kilo yok cinsiyet yok.Bebegin gelisimi nasil söyleyen yok. Yatip kalkiyoz hepsi bu. Yine cildirdim. Esimi aradim hemen ozele randevu al dedim .Ve gercekten cok üzgünüm. Görmemiz gereken muamele bu mu olmalı? Binlerce kadin giriyor oraya yazik gunah degilmi?
Ilk bebegim ve merak ediyorum ama yok.simdiye kadar ne bebegimi gorebildim ne kalp atisini duyabildim ne hareketini seyredebildim.Nede bir görüntüsünü alabildim. iste böyle.
Gözün aydın hayırlı olsunKızlar oğlum olacak, dr a gittim bugun.
canm orta halli bir aileyiz doktoru ve ucretini ogrenip soylersen cok sevinirim.Fikir edinmis olurum
Ben üniversite hastaneleri icin 19.haftaya kadar kabul ediyorlar diye duymustum . Bizim gittiğimiz kadın doğum hastanesi bence sorun olmaz ama unutmazsam yarin bi soruyum arkadas 16 haftada bundan sonra buraya gelse oluyomu diye . İnsallah bende yarin tekrar memnun kalırımya aslinda senin gittigin yere gidecektim ama 16.haftaya geldik artık bundan sonra kabul etmeyebilir diye aklima takiliyor
Asma yaprağı yemeyi de ne severim tazesini tuzlayıp tuzlayıp ımmhh salamurası da olur mu kiSüt tüketemeyen arkadaşlar bakın ne duydum
100gr asma yaprağında 100gr sütten daha fazla kalsiyum varmış
Eşimde bana sabah diyo kopar kopar ye artık bundan sonra koparcak asma yaprapımı varAsma yaprağı yemeyi de ne severim tazesini tuzlayıp tuzlayıp ımmhh salamurası da olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?