2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

canım çok enteresanmış gerçekten 17.hafta içinde cinsiyeti görebilmeliydi. sıkma canını bence de özele git. Ankara da en uygun özel magnet tıp. hatta mavi kedi ile de geçen gün konuşmuştuk. senin maddi durumunu bilmiyorum ama istersen kızkardeşimin doktoru da var özelde 2 doğumunu da orada yaptı çok memnundu ismini söylerim sana.

Evet canım konuşmuştuk doğru hatırlıyorsun :)
Normalde gün içinde hareketlerini ufak ufak hissettiriyor ama o sabahki çok farklı birşeydi
Bebek resmen solumda toplandı öyle kaldı yarım saniye kadar

Teşekkür ederim kuzu. Dünden beri ara ara kasık ağrısından biraz daha farklı ağrı giriyor kuzum hala geçmedi. Yatıyorum bende.
Geçmiş olsun canım ayaklarını sıcak tutmaya dikkat et
Ağrı böyle kasıkların geriliyor organların rahatsız ediyor gibi bir ağrı mı

canm orta halli bir aileyiz doktoru ve ucretini ogrenip soylersen cok sevinirim.Fikir edinmis olurum

Geçmiş olsun canım ayaklarını sıcak tutmaya dikkat et
Ağrı böyle kasıkların geriliyor organların rahatsız ediyor gibi bir ağrı mı
Değişik valla anlayamıyorum Ama bazen ayağa kalkınca devam ediyor adım attıkça sızlıyor doluluk hissediyorum büyük ihtimal enfeksiyondan diye düşünüyorum idrardan sonra artıyor ağrı.

Günaydın güzel anneler sağlıklı bir gün diliyorum.

A April wind BellaCiao nasılsınız kızlar?

Merhaba canım :). Kasılmalarım hiç olmadı bu sabah ama migrenim ve kaslarım çok ağrıyor

Canım lütfen kendini yorma dinlen hiç birşey senden ve bebeğinden önemi değil

ya aslinda senin gittigin yere gidecektim ama 16.haftaya geldik artık bundan sonra kabul etmeyebilir diye aklima takiliyor

Allah korusun o anlamda demedim acaba yaramaz mi olacaklar gibisinden düşünmustum :)
Canım ben yanlış anlamışım k.bakma :)
Doğsunlar bi yaramaz mı olcaklar uslu mu görelim doya doya sevelim
Değişik valla anlayamıyorum Ama bazen ayağa kalkınca devam ediyor adım attıkça sızlıyor doluluk hissediyorum büyük ihtimal enfeksiyondan diye düşünüyorum idrardan sonra artıyor ağrı.
Suyu arttır o zaman canım
Sızlama rahim büyümesindende kaynaklanabilir enfeksiyondanda
Dikkat et canım kendine bol bol dinlen

Merhaba kızlar
Kayınvalidem hastaydı dün işe gitmedim kızımla ilgilendim.
Bu çocuklar büyüdükçe hakkaten daha da zorlaşıyorlar
Ne acayipler. Hasta sayıları azalsın diye bilerek mi yapıyor acaba ? Başka bşr doktoru denedin mi peki canım devlette ?

Kızlar oğlum olacak, dr a gittim bugun.
Gözün aydın hayırlı olsun

canm orta halli bir aileyiz doktoru ve ucretini ogrenip soylersen cok sevinirim.Fikir edinmis olurum

canım batıkent medical parktan dr.aylin ayrım
fakat kardeşim 3 sene önce gitti. o zaman ki muayene 200 tl + doğum masrafları 3500 tl vermiş.

ya aslinda senin gittigin yere gidecektim ama 16.haftaya geldik artık bundan sonra kabul etmeyebilir diye aklima takiliyor
Ben üniversite hastaneleri icin 19.haftaya kadar kabul ediyorlar diye duymustum . Bizim gittiğimiz kadın doğum hastanesi bence sorun olmaz ama unutmazsam yarin bi soruyum arkadas 16 haftada bundan sonra buraya gelse oluyomu diye . İnsallah bende yarin tekrar memnun kalırım

A April wind canım doktora göründün mü ? O doluluk hissini nerde hissediyorsun tam olarak ? Benim kasılmalarım da öyle oluyor genelde idrara sıkışınca ve idrardan sonra sertleşiypr alt karnım.. Doktor enfeksiyon için ilaç verdi mi ?

Asma yaprağı yemeyi de ne severim tazesini tuzlayıp tuzlayıp ımmhh salamurası da olur mu ki
Eşimde bana sabah diyo kopar kopar ye artık bundan sonra koparcak asma yaprapımı var
Adamın kafa kim bilir hangi aya gitti
Olur canım salamurası onun sadece kış için hazırlanmış hali içine kimsayal birşey girmiyor
Yapraklar baharda toplanıyor tuzla bidonlara veya kuyulara basılıyor üzerinede tuzlu su katılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…