- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Canım devam ettin mi ilaca hamilelik sürecinde ? Bende yarın tiroid için gideceğim ilk ölçümümde 1 küsürlerdeydi geçen haftada tahlilde tsh 3 e çıkmış doktorumda dahiliyeye bir göster belki ilaç verebilir dedi canım hemen kötü düşünme her an bilemeyiz ki değerlerimiziKızlar teoid hastası olanınız var mı? Yani hamilelik öncesinden beri? Ben euthyrox50mg kullanıyodum hamilelik öncesinden beri. 8. Hafta ölctürdüğümde normaldi ama bidaha ölctürmedim suan 15. Hafta bitiyor. Aylık ölctürmeliymisim cok endiseliyim.
Devam ettim evet. Sen normalde ilac kullanıyo muydun? Sağlıklı olan 2,5 altında olmasıymıs gebelikte. Cok haklısın valla nerden tutcagmı sasırıyorum bazen. İs güc, tüpbebek gebeliği oldugundan baska endiseler, kan sulandırıcılar derken unuttum gittiCanım devam ettin mi ilaca hamilelik sürecinde ? Bende yarın tiroid için gideceğim ilk ölçümümde 1 küsürlerdeydi geçen haftada tahlilde tsh 3 e çıkmış doktorumda dahiliyeye bir göster belki ilaç verebilir dedi canım hemen kötü düşünme her an bilemeyiz ki değerlerimizi
Yok canım normalde tiroidlerimle ilgili bir sorunum yok son kontrolde doktor isteyince yükseldiğini söyledi hatta referans aralığında olduğu için ben anlamamıştım bile ilk yaptırdığımda 1,5 civarlarındaymış bakalım yarın ilaç verecek mi?Devam ettim evet. Sen normalde ilac kullanıyo muydun? Sağlıklı olan 2,5 altında olmasıymıs gebelikte. Cok haklısın valla nerden tutcagmı sasırıyorum bazen. İs güc, tüpbebek gebeliği oldugundan baska endiseler, kan sulandırıcılar derken unuttum gitti
Ben varım canim.ben hamile kaldığını ögrendigin gibi test yaptırdım hemen.testleri ayda bir yaptırmak gerekiyor.ama korkma en başından beri yükselmedi hiç hatta ilacının dozu düştü bile.oda öncesinde yükselmişti dozu ondan.sen hemen baktır ama yükseldiğini sanmiyorumKızlar teoid hastası olanınız var mı? Yani hamilelik öncesinden beri? Ben euthyrox50mg kullanıyodum hamilelik öncesinden beri. 8. Hafta ölctürdüğümde normaldi ama bidaha ölctürmedim suan 15. Hafta bitiyor. Aylık ölctürmeliymisim cok endiseliyim.
Günaydın canim geçmiş olsun.o vajinadaki sızlama hatta Şancı gibi bir haftadır oluyor bende deGünaydın kızlar. Crp için hastaneye geldim. Tam gitmedi ya onu danışıcam. Vajinamda da çok sızlama oluyor. Tesadüf baktım devlette ki iyi doktora randevu var. Hemen aldım bakalım. Sizler nasılsınız bakalım?
Tatlımmm nasıl oldun iyi misin geçti mi ağrın ?
Teşekkür ederim kızlar sanırım idrar yolu enfeksiyonum azdı. Çişten sonra daha çok ağrı olduğunu farkettim bol su içip yatıyorum uyuyorum dünden beri
Teşekkür ederim kızlar sanırım idrar yolu enfeksiyonum azdı. Çişten sonra daha çok ağrı olduğunu farkettim bol su içip yatıyorum uyuyorum dünden beri
H Heart of Gold Canim cok tsk ederim destek oldugun icin. Evet dedigin gibi durduk yere almiyoruz raporu ins bende de sorun olmaz. Kontrol olacak ama kendi doktorum tup bebek merkezinde olduguicin hastanedeki diger dr yapacak. Dusuk tehlikem doguma kadar var ama bir haftada olsa bir baslayim durumuma bakayim diyorum. Tekrar kanamam vs olursa mecbur yine raporu kabul edecegim. Gece de karnima cok kotu agri girdi iki uc gundur agrim artti sanirim kistlerimbuydu iyice olmadi bugun tekrar dr gidecegimAllah hepimizin yardimcisi olsun
Canım ebebek sitesinde şuan 100 küsür tl bakalım belki indirim olur 11 inde tekrardan bakıcam.
Canım tüm dünyada olan bir durum bu uçak biletlerinden internet alışveriş sitelerine birçok şeyde indirimler oluyor takip etmek lazım.
Canım internetten biraz kozmetiğe güvenemiyorum ya sahteyse vs diye.. genelde kendi sitesinden alırım ama o kremin yok sanırım geçen eveshopta mağazada indirim vardı biooilin çatlak kremini yüzde 50 indirimle almıştım ama 2. yi lierac almayı düşünüyorum teşekkürler canımrica ederim canım ne demek. geçen sene de ben mol gebelik yaşadığımda rapor aldım amirim tek kelime etmedi. yani bu her zaman yaşanan bi durum değil, aklın bebeğinde olunca da işine kendini veremezsin ki, öyle olmaktansa evde dinlenmek en iyisi.
canım e-bebek alışveriş yapacağım son sitedir. en kazık site. ben başka yerlere bakıyorum. çok daha uyguna var. bi ürün ararken aklında olsun belki biliyorsundur ama akakce.com var fiyatları en ucuzdan siteye göre sıralar ben ondan faydalanıyorum.
Canım internetten biraz kozmetiğe güvenemiyorum ya sahteyse vs diye.. genelde kendi sitesinden alırım ama o kremin yok sanırım geçen eveshopta mağazada indirim vardı biooilin çatlak kremini yüzde 50 indirimle almıştım ama 2. yi lierac almayı düşünüyorum teşekkürler canım
İlac kullaniyomuşun zaten bende ictim ilk ay ama cok sey degismemis bu ay ne diyecek bklm gec kalmis sayilmazsin zateb ayda bir gidiyoruz bizdeKan verdim inşallah gec kalmamısımdır
Canım ben ayrıntılı için doktoruma karar versem ona göre randevu alıcam,bi türlü seçip karar veremedim.Sen ne zaman gideceksin tekrar.bende çok merak ediyorum.ultrasyon fotosu yok mu Belki sizde anlarsınız.nub teorisi varya
sıkma tatlı canını boşver bende yarın gidecem bklm ne diyecek ne görecem. Bi arkadaş arada özele gidiyodu oda etlik zubeydede takiplerini yaptiriyodu sende öyle yaparsın gerekirse bende öyle yapicam yarin güzel seylerle karsilasirsam tavsiye ederim sana insallah sami ulusa besevlere gitme gibi sansın yok mu banada Zubeyde hanım daha yakin ama sami ulus gidiyorum artik memnun kalsamda kalmasamda devam edicem yapacak bisey yokKızlar bugun devlet hastanesine kontrol olmaya gittim. Bebegim iyi ikili sonuclarimda iyi cikmis ama moralim hep bozuluyor bu hastaneye girdigimde. Cinsiyeti tabiki yine soylemedi.
Boyunu sordum artik boyunu soylemiyoruz dedi. Ekrana baktim hic birsey anlamadim zaten bebegimi bana gostermedi.
entresan bir hastane. Artık ne diyecegimi sasiriyorum.
Boy yok kilo yok cinsiyet yok.Bebegin gelisimi nasil söyleyen yok. Yatip kalkiyoz hepsi bu. Yine cildirdim. Esimi aradim hemen ozele randevu al dedim .Ve gercekten cok üzgünüm. Görmemiz gereken muamele bu mu olmalı? Binlerce kadin giriyor oraya yazik gunah degilmi?
Ilk bebegim ve merak ediyorum ama yok.simdiye kadar ne bebegimi gorebildim ne kalp atisini duyabildim ne hareketini seyredebildim.Nede bir görüntüsünü alabildim. iste böyle.
Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın insallahKızlar oğlum olacak, dr a gittim bugun.
Geçmiş olsun kuzum ben kaçırdım senin durumunu heraldeTeşekkür ederim kızlar sanırım idrar yolu enfeksiyonum azdı. Çişten sonra daha çok ağrı olduğunu farkettim bol su içip yatıyorum uyuyorum dünden beri
Bazıları maalesef öyle. İnsan insana değer vermiyor şaşırıyorum. özele git canım cevaplarını almış olursun en doğal hakkımız çünkü boy kilo genel durumu öğrenebilmek, aklımızdakileri sorabilmek.Kızlar bugun devlet hastanesine kontrol olmaya gittim. Bebegim iyi ikili sonuclarimda iyi cikmis ama moralim hep bozuluyor bu hastaneye girdigimde. Cinsiyeti tabiki yine soylemedi.
Boyunu sordum artik boyunu soylemiyoruz dedi. Ekrana baktim hic birsey anlamadim zaten bebegimi bana gostermedi.
entresan bir hastane. Artık ne diyecegimi sasiriyorum.
Boy yok kilo yok cinsiyet yok.Bebegin gelisimi nasil söyleyen yok. Yatip kalkiyoz hepsi bu. Yine cildirdim. Esimi aradim hemen ozele randevu al dedim .Ve gercekten cok üzgünüm. Görmemiz gereken muamele bu mu olmalı? Binlerce kadin giriyor oraya yazik gunah degilmi?
Ilk bebegim ve merak ediyorum ama yok.simdiye kadar ne bebegimi gorebildim ne kalp atisini duyabildim ne hareketini seyredebildim.Nede bir görüntüsünü alabildim. iste böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?