2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Merhabalar hamişler
Bugün kontrole gittim erkek olduğu kesinleştisağlıklı olması yeterli. 240gr 18 cm Herşey yolunda çok şükür
Gözünüz aydın kızlar haberler güzel, maşallah bebişlerinize

Merhaba;ilk randevuyu tlf ile almıştım,sonra muayeneye gidince bir sonraki için tarih alıyorum.bir sonraki kontrolüm salı günü muhtemelen ayrıntılı ultrason için o gün 4 hafta sonraya randevu verecek.Arkadaşımda fakülteye gidiyor,ayrıntılı için ona kendi doktoru farklı bir yerde bakmış.bence tlf ile randevu alın.

Ayy dimi yarım saat çay ve ihtiyaç molası
Mola bitti mi geldik mi geldik mi
Tutmadım kuzum Uyuyakalmışım yine
Litre yarıştırcaktık
Oğlan uyutuyo diyenler çok doğru diyolar demekki
Canım çok güzel haberlerle gelmişsin
Maşallah kızcene

Merhabalar hamişler
Bugün kontrole gittim erkek olduğu kesinleştisağlıklı olması yeterli. 240gr 18 cm Herşey yolunda çok şükür
Maşallah canım çok güzel haberlerle gelmişsin
Kaç artısın bugün :)
Kuzu kulağı yedim ekşi ekşi geçti canım sorun değil benim canım ekşi her şeyi çeker
Hamilelikten mi ekşiyi çok istiyo öncesindede ekşicimiydin
Bizim cinsiyetin kesinleşmediği kadar var
Bi ara ekşiyi çok canım istiyo bi ara oluyo tatlıya gömülesim geliyo

Ben diğer iki gebeliğimde hep erik istedi canım bunda hiç öyle erik filan istemedi ama hep böyle ev yapımı sütlü tatlilar istedi nar ekşisini çok severdim şimdi hiç yemek istemiyorum yine hep böyle tatlı cekiyo canim ara ara bklm cinsiyet belli olunca alakasi varmi yok mu gorecez :)

melike222 çok sağol kuzum. Şükür döndük güzel haberlerle. Doktorum bile gerginliğimin farkındaydı kalbi atıyor gayet sağlıklı rahatla artık diyor
Sonrada hem alttan hem üstten baya inceledi ama prenses pek yüz vermedi Elini başına almış poposunuda dönmüş öyle yatıyodu.

Öğrenelim durum değerlendirmesi yapalım canım :)
Gelde bana söyle onu de doktora :)
Çok tanıdık geldi pozisyonu
Şükür geçti stresin canım darısı bizim başımıza
Sonraki kontrol ne zaman

Ben de öğrenince aklıma nedense bu geldi yalnız değilmişim

Iyi aksamlar kizlar.isim araştırıken harflerin etkisine denk geldim.sansli şansız kotu etkileyen ve iyi etkileyen harfler varmış siz hiç araştırdınız mi.kafam karisti ona gore mi isim koysam bilemedim.sizce ne kadar doğrudur

Ben de dün gittim canım dr a benimki 16+3 tü kilosuna 149 gr dedi. Muhtemelen söylerken yanlış söylemiştir seninki

Hep ekşiciydim de şimdi bi tatlıcılık çıktı akşam yemeğinde yaş pasta yedim ehuhehe

Öğrenelim durum değerlendirmesi yapalım canım :)

Gelde bana söyle onu de doktora :)
Çok tanıdık geldi pozisyonu
Şükür geçti stresin canım darısı bizim başımıza
Sonraki kontrol ne zaman
İnş kontrolü olan herkes güzel haberlerle döner. 23 kasıma randevu verdi canım diğer doktorunada başla dedi o doktorada başlıcam muayene aralarında en az 1 hafta 10 gün olmasına dikkat et ama dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…