- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Biz geldik
Şükür kuzum iyiymiş. Kendi doktorumuzda kız olduğunu tescilledi. 1 hafta önden gitmeye devam ediyormuş 129gr 12cm olmuşuz. Kanama alanlarımda baya azalmış rapor vermeyecekti ama ben istedim 1 ay daha verdi. Rabbim cümlemize hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.
Gözünüz aydın kızlar haberler güzel, maşallah bebişlerinizeMerhabalar hamişler
Bugün kontrole gittim erkek olduğu kesinleştisağlıklı olması yeterli. 240gr 18 cm Herşey yolunda çok şükür
Merhaba;ilk randevuyu tlf ile almıştım,sonra muayeneye gidince bir sonraki için tarih alıyorum.bir sonraki kontrolüm salı günü muhtemelen ayrıntılı ultrason için o gün 4 hafta sonraya randevu verecek.Arkadaşımda fakülteye gidiyor,ayrıntılı için ona kendi doktoru farklı bir yerde bakmış.bence tlf ile randevu alın.
Mola bitti mi geldik mi geldik miAyy dimi yarım saat çay ve ihtiyaç molası
Litre yarıştırcaktıkTutmadım kuzumUyuyakalmışım yine
Canım çok güzel haberlerle gelmişsinBiz geldik
Şükür kuzum iyiymiş. Kendi doktorumuzda kız olduğunu tescilledi. 1 hafta önden gitmeye devam ediyormuş 129gr 12cm olmuşuz. Kanama alanlarımda baya azalmış rapor vermeyecekti ama ben istedim 1 ay daha verdi. Rabbim cümlemize hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.
Can sıkıntısından uyudum kuzum ehehe yoksa enerjikimdir.Mola bitti mi geldik mi geldik mi
Litre yarıştırcaktık
Oğlan uyutuyo diyenler çok doğru diyolar demekki
Canım çok güzel haberlerle gelmişsin
Maşallah kızcene
Maşallah canım çok güzel haberlerle gelmişsinMerhabalar hamişler
Bugün kontrole gittim erkek olduğu kesinleştisağlıklı olması yeterli. 240gr 18 cm Herşey yolunda çok şükür
Hamilelikten mi ekşiyi çok istiyo öncesindede ekşicimiydinKuzu kulağı yedim ekşi ekşi geçti canım sorun değil benim canım ekşi her şeyi çeker
Ben diğer iki gebeliğimde hep erik istedi canım bunda hiç öyle erik filan istemedi ama hep böyle ev yapımı sütlü tatlilar istedi nar ekşisini çok severdim şimdi hiç yemek istemiyorum yine hep böyle tatlı cekiyo canim ara ara bklm cinsiyet belli olunca alakasi varmi yok mu gorecez :)Maşallah canım çok güzel haberlerle gelmişsin
Kaç artısın bugün :)
Hamilelikten mi ekşiyi çok istiyo öncesindede ekşicimiydin
Bizim cinsiyetin kesinleşmediği kadar var
Bi ara ekşiyi çok canım istiyo bi ara oluyo tatlıya gömülesim geliyo
Uyu gitsinCan sıkıntısından uyudum kuzum ehehe yoksa enerjikimdir.
Böyle kulağa hoş geldi :) Genelde öcü gibi dolaşan teyzeler uyu uyu çocuk doğunca uyku yüzü görmeyeceksin diyorUyu gitsin
Şimdi onlar bizi uyutuyo
Doğdular mı biz onları uyutcaz
Öğrenelim durum değerlendirmesi yapalım canım :)Ben diğer iki gebeliğimde hep erik istedi canım bunda hiç öyle erik filan istemedi ama hep böyle ev yapımı sütlü tatlilar istedi nar ekşisini çok severdim şimdi hiç yemek istemiyorum yine hep böyle tatlı cekiyo canim ara ara bklm cinsiyet belli olunca alakasi varmi yok mu gorecez :)
Gelde bana söyle onu de doktora :)melike222 çok sağol kuzum. Şükür döndük güzel haberlerle. Doktorum bile gerginliğimin farkındaydı kalbi atıyor gayet sağlıklı rahatla artık diyor
Sonrada hem alttan hem üstten baya inceledi ama prenses pek yüz vermediElini başına almış poposunuda dönmüş öyle yatıyodu.
Çok teşekkür ederim canım güzel dileklern için hepimiz sağlıcakla alırız inşallahAmin Hayirli olsun oglusunu saglikla kucagina alirsin insallah
Öcü gibi teyzelerdrn değilim benBöyle kulağa hoş geldi :) Genelde öcü gibi dolaşan teyzeler uyu uyu çocuk doğunca uyku yüzü görmeyeceksin diyor
Ben de öğrenince aklıma nedense bu geldi yalnız değilmişimSlm arkadaşlar. Sürekli takipteyim ama çok şık giremiyorum. Biz aslında cinsiyet öğrenmek istemiyorduk. Dra da söylemiştik ama bugün kontrolde ağzında kaçırdı. Oğlum olacak. Çok garip bir duygu gerçekten çok mutluyum. Nedense oğluma değil de gelinim olacak fikrine odaklandım.
Canım ben ayrıntılı için doktoruma karar versem ona göre randevu alıcam,bi türlü seçip karar veremedim.
Gününüde aşşa yukarı 20-21.hafta arasında bir güne almayı düşünüyorum şuan 17+5im
Nub teorisini biliyorum,doktorum bana ultrason çıktısı vermiyor.
Bir uygulama var direk fotoları telefonuma yüklüyor,2 hafta önce telefona format atılınca eski fotolar gitti bir sonraki kontrolde yükleyelim dedi doktorumuz.
Zaten o kontroldede kesinleşmiş olur :)[/QUOTE
Çok merak ediliyor dimi.doktor bebegi incelerken bende direk cinsiyetini sordum kadin bozdu beni önce sağlığına bakacaz dedi
Ben de dün gittim canım dr a benimki 16+3 tü kilosuna 149 gr dedi. Muhtemelen söylerken yanlış söylemiştir seninkiKizlar nasilsiniz ? Benim agrim artinca dr gitmek zorunda kaldim valla ozele para vermekten ay sonunu zor getiriyoruz. Allaha sukur agrilarimin sebebi bebek degilmis. Rahim agzimi olctu uzunlugu iyi dedi, kasilma da yok dedi. Bebege bakti durumu iyi gorunuyor dedi bana 250 gr olmus dedi ama verdigi kagitta 150 gr yaziyor neden anlamadim. 16 haftalik olmusuz cok sukur. Dortlu taramani yaptir ayrintili ultrason icin randevu al mutlaka dedi. Devlet hastanesini arayip mi randevu alacagim ? Gerci kendi tup bebek doktorum yonlendirir ama onunla da randevuma daha cok var bakalim. İsin garip yani hala bebegin ora aciyor ve agriyor bazen alttan vajinama agri vuruyor sanirim idrar yollarimi usuttum. Bebegin cinsiyetine tekrar kiz dedi. Ultrasonda korkudan ilk defa bacaklarim titredi cunku cok agrim vardi. Agrin olursa ara ara progestan alabilirsin dedi. Ben son gunlerde medine hurmasi, turp, tere ve taze nane yemeyi abartmistim acaba o mu yapti agri anlamadim. Allahim bebeklerimizi, sevdiklerimizi ve bizi korusun.
Tabi ki değilsinÖcü gibi teyzelerdrn değilim ben
Maşallah canım çok güzel haberlerle gelmişsin
Kaç artısın bugün :)
Hamilelikten mi ekşiyi çok istiyo öncesindede ekşicimiydin
Bizim cinsiyetin kesinleşmediği kadar var
Bi ara ekşiyi çok canım istiyo bi ara oluyo tatlıya gömülesim geliyo
İnş kontrolü olan herkes güzel haberlerle döner. 23 kasıma randevu verdi canım diğer doktorunada başla dedi o doktorada başlıcam muayene aralarında en az 1 hafta 10 gün olmasına dikkat et ama dedi.Öğrenelim durum değerlendirmesi yapalım canım :)
Gelde bana söyle onu de doktora :)
Çok tanıdık geldi pozisyonu
Şükür geçti stresin canım darısı bizim başımıza
Sonraki kontrol ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?