2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bende duydum ama o kadar çok şey var ki bununla ilgili mümkün olduğunu düşünmüyorum her birine uymanın. İçinizden geçen anlamı güzel isim olsun gerisi mühim değil :)

Sağol cnm telefonla haftaya alırım o zaman

Öyle mii yani tam adı semt polikliniği:) iyi o halde cok kafama takmayayım hareketlerini :)

İşin süprizide olsa insan merak ediyor :)
Ben sormuyorum direk ultrasonda kendim bakıyom
Tabi ki değilsin
Teşkür ederim
Hep ekşiciydim de şimdi bi tatlıcılık çıktı akşam yemeğinde yaş pasta yedim ehuhehe
Ye tatlıyı doğur atlıyı tezide böylelikke çürümüş oldu
İnş kontrolü olan herkes güzel haberlerle döner. 23 kasıma randevu verdi canım diğer doktorunada başla dedi o doktorada başlıcam muayene aralarında en az 1 hafta 10 gün olmasına dikkat et ama dedi.
Buldun mu diğerini canım
Ne güzel 2 haftada bir bebeğini görüceksin
Ne mutlu sana :)
Şuan kaç artısın canım

melike222 Düşündüğüm bi yer var gidip bi bakıcam içime siner inş. Hiç gidesim yok da şimdiki doktorumun doğum ücreti bizi zorlayacak biraz. 14+3üz bugün ultrasondaki ölçüleri 15+4 çıktı daha miniğiz sizden.

Aynen ya ayda 1 cok uzun bi sure meraktan catliyorum her gun gorebilsek kuzulari keske

Bende duydum ama o kadar çok şey var ki bununla ilgili mümkün olduğunu düşünmüyorum her birine uymanın. İçinizden geçen anlamı güzel isim olsun gerisi mühim değil :)
Çocugun kaderini etkilemiyimrim
Çocugun kaderini etkiler mi diye korktum.o yüzden şimdilik isim içini askıya aldim

Bu tatlı ekşi olayı bende tuttu.acayip tatlı istedi canim.halada öyleyim canim sadece tatlı yemek istiyor yemek yemek istemiyor

Ben uyumadım Kızlar ama iki gündür ruh gibiyim ilaç beni ruh gibi yaptı ben normalde bile ağrı kesici falan hiç kullanmam. Bünyem kaldırmadı sanırım ilaçı.. İki gündür bitmeyen bir baş ağrım var kafam kazan gibi.. uyumak istiyorum uyuyamıyorum...

Progestan mi bahsettigin ilaç.progestani sabah iç akşam fitil dedi.sabah içtim dışarı çıkmıştım gözüm karardı çok kötü oldum bu seferde akşam içeyim dedim anam uykumu kacirdi

Hepsi uyumuş heralde
Geç oldu tabii. Uyku tutmadı banada :)

Progestan mı alıyordun canım eğer öyleyse o uyku hali yapıyor diye biliyorum ama. Fitil alsaydın daha rahat oluyormuş

Progestan mi bahsettigin ilaç.progestani sabah iç akşam fitil dedi.sabah içtim dışarı çıkmıştım gözüm karardı çok kötü oldum bu seferde akşam içeyim dedim anam uykumu kacirdi

Geç oldu tabii. Uyku tutmadı banada :)

Progestan mı alıyordun canım eğer öyleyse o uyku hali yapıyor diye biliyorum ama. Fitil alsaydın daha rahat oluyormuş

Evet kızlar progestan alıyorum normal ilaç gibi içtim iki gündür ama bu akşam fitil olarak kullandım ilaç olarak devam etmem imkansızdı..

Bende eşimi uyuttum haala ayaktayım çikolata yiyorum

Evet kızlar progestan alıyorum normal ilaç gibi içtim iki gündür ama bu akşam fitil olarak kullandım ilaç olarak devam etmem imkansızdı..

Bende eşimi uyuttum haala ayaktayım çikolata yiyorum
Boşver fitil olarak yap ama dikkatli ol bende kaşıntı yaptı doktor yapar dedi.gecti mi sancilarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…