- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Bende duydum ama o kadar çok şey var ki bununla ilgili mümkün olduğunu düşünmüyorum her birine uymanın. İçinizden geçen anlamı güzel isim olsun gerisi mühim değil :)Iyi aksamlar kizlar.isim araştırıken harflerin etkisine denk geldim.sansli şansız kotu etkileyen ve iyi etkileyen harfler varmış siz hiç araştırdınız mi.kafam karisti ona gore mi isim koysam bilemedim.sizce ne kadar doğrudur
Sağol cnm telefonla haftaya alırım o zamanMerhaba;ilk randevuyu tlf ile almıştım,sonra muayeneye gidince bir sonraki için tarih alıyorum.bir sonraki kontrolüm salı günü muhtemelen ayrıntılı ultrason için o gün 4 hafta sonraya randevu verecek.Arkadaşımda fakülteye gidiyor,ayrıntılı için ona kendi doktoru farklı bir yerde bakmış.bence tlf ile randevu alın.
Öyle mii yani tam adı semt polikliniği:) iyi o halde cok kafama takmayayım hareketlerini :)Canim bizim burdaki saglik ocaklarinda ultrason cihazi yok sanslisin o yuzden :) Pozisyon olayini da kafana takma ben ne zaman gitsem bebek ayni sekilde duruyor eller de hep yuzunde hic ellerini inmis gormedim dr normal bu durum daha cok kucuk dedi o yuzden tedirgin olma cnm
Teşkür ederimTabi ki değilsin
Ye tatlıyı doğur atlıyı tezide böylelikke çürümüş olduHep ekşiciydim de şimdi bi tatlıcılık çıktı akşam yemeğinde yaş pasta yedim ehuhehe
Buldun mu diğerini canımİnş kontrolü olan herkes güzel haberlerle döner. 23 kasıma randevu verdi canım diğer doktorunada başla dedi o doktorada başlıcam muayene aralarında en az 1 hafta 10 gün olmasına dikkat et ama dedi.
Aynen ya ayda 1 cok uzun bi sure meraktan catliyorumAllah sağ salim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kuzum
Bizimki kesinleşmedi 2 oğlan 1 kız dedi bakalım ne çıkcak cinsiyeti :)
Sağlıklı hayırlısı olsun cinsiyet işin süprizi
Banada ayda bir gel diyorlar merakla gün sayıyoruz ondan sonra :)
Bu gidişinde ayrıntılı mı olucak
Bizim ilk minnosumuz bu :) karnimda kipir kipir olup uyutmayacagi gunleri bekliyorumBasladim canim cok guzel bi duygu ya kucuk kucuk dokunuslarikinci hamileligim ama bu hafta net olarak hissetmeye basladim
Çocugun kaderini etkilemiyimrimBende duydum ama o kadar çok şey var ki bununla ilgili mümkün olduğunu düşünmüyorum her birine uymanın. İçinizden geçen anlamı güzel isim olsun gerisi mühim değil :)
Çocugun kaderini etkiler mi diye korktum.o yüzden şimdilik isim içini askıya aldimBende duydum ama o kadar çok şey var ki bununla ilgili mümkün olduğunu düşünmüyorum her birine uymanın. İçinizden geçen anlamı güzel isim olsun gerisi mühim değil :)
Bu tatlı ekşi olayı bende tuttu.acayip tatlı istedi canim.halada öyleyim canim sadece tatlı yemek istiyor yemek yemek istemiyorMaşallah canım çok güzel haberlerle gelmişsin
Kaç artısın bugün :)
Hamilelikten mi ekşiyi çok istiyo öncesindede ekşicimiydin
Bizim cinsiyetin kesinleşmediği kadar var
Bi ara ekşiyi çok canım istiyo bi ara oluyo tatlıya gömülesim geliyo
O bir ay geçmiyor zatende çok uzun bir süre.ben başka bir doktorada gittim şuan merakım yok rahatladimAynen ya ayda 1 cok uzun bi sure meraktan catliyorumher gun gorebilsek kuzulari keske
Cnm bebeğinin cinsiyeti neydi??Kuzu kulağı yedim ekşi ekşi geçti canım sorun değil benim canım ekşi her şeyi çeker
Cnm bebeğinin cinsiyeti neydi??
Hepsi uyumuş heraldeNapıyorsunuz Kızlar eşimi gönderdim şimdi gelin iki muhabbet edelim
Progestan mi bahsettigin ilaç.progestani sabah iç akşam fitil dedi.sabah içtim dışarı çıkmıştım gözüm karardı çok kötü oldum bu seferde akşam içeyim dedim anam uykumu kacirdiBen uyumadım Kızlar ama iki gündür ruh gibiyim ilaç beni ruh gibi yaptı ben normalde bile ağrı kesici falan hiç kullanmam. Bünyem kaldırmadı sanırım ilaçı.. İki gündür bitmeyen bir baş ağrım var kafam kazan gibi.. uyumak istiyorum uyuyamıyorum...
Geç oldu tabii. Uyku tutmadı banada :)Hepsi uyumuş heralde
Progestan mı alıyordun canım eğer öyleyse o uyku hali yapıyor diye biliyorum ama. Fitil alsaydın daha rahat oluyormuşBen uyumadım Kızlar ama iki gündür ruh gibiyim ilaç beni ruh gibi yaptı ben normalde bile ağrı kesici falan hiç kullanmam. Bünyem kaldırmadı sanırım ilaçı.. İki gündür bitmeyen bir baş ağrım var kafam kazan gibi.. uyumak istiyorum uyuyamıyorum...
Ya normalde kahve etkilemezdi beni bugün iki kere türk kahvesi içtim uykum kactiGeç oldu tabii. Uyku tutmadı banada :)
Progestan mı alıyordun canım eğer öyleyse o uyku hali yapıyor diye biliyorum ama. Fitil alsaydın daha rahat oluyormuş
Progestan mi bahsettigin ilaç.progestani sabah iç akşam fitil dedi.sabah içtim dışarı çıkmıştım gözüm karardı çok kötü oldum bu seferde akşam içeyim dedim anam uykumu kacirdi
Geç oldu tabii. Uyku tutmadı banada :)
Progestan mı alıyordun canım eğer öyleyse o uyku hali yapıyor diye biliyorum ama. Fitil alsaydın daha rahat oluyormuş
Boşver fitil olarak yap ama dikkatli ol bende kaşıntı yaptı doktor yapar dedi.gecti mi sancilarinEvet kızlar progestan alıyorum normal ilaç gibi içtim iki gündür ama bu akşam fitil olarak kullandım ilaç olarak devam etmem imkansızdı..
Bende eşimi uyuttum haala ayaktayım çikolata yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?