2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Boşver fitil olarak yap ama dikkatli ol bende kaşıntı yaptı doktor yapar dedi.gecti mi sancilarin

Ne kaşıntısı canım ?

Gündüzleri hiç olmuyor akşamları oluyor kasılmalar haala anlamadım oysa ki gündüzleri hep yatıyorum..

Ya normalde kahve etkilemezdi beni bugün iki kere türk kahvesi içtim uykum kacti
Hiç belli olmaz valla hamilelik hali etkileyesi tutmuş
Evet kızlar progestan alıyorum normal ilaç gibi içtim iki gündür ama bu akşam fitil olarak kullandım ilaç olarak devam etmem imkansızdı..

Bende eşimi uyuttum haala ayaktayım çikolata yiyorum
İyi bakalım canım iyi etmişsin bence fitile dönmekle. Afiyet olsun banada gönder

Ne kaşıntısı canım ?

Gündüzleri hiç olmuyor akşamları oluyor kasılmalar haala anlamadım oysa ki gündüzleri hep yatıyorum..
Bu ilacı fitil olarak yaptığımız için mikrop kapma olasılığı var oda kaşıntı yapıyor.en son doktor popodan yap dedi bu yüzden ama iğrenç onu yapamam ben.kasilma dediğin vajinaya doğru Şancı giriyor o mu.o bende de oluyor

Hiç belli olmaz valla hamilelik hali etkileyesi tutmuş

İyi bakalım canım iyi etmişsin bence fitile dönmekle. Afiyet olsun banada gönder

Olur gönderirim canım.. eşim arada sesleniyor gelmiyor musun diye ben haala çikolata yiyorum

Ya kaşıntı yapmaz inşallah canım ben onu hiç sevmiyorum ya . Yok canım öyle değil karnımın alt tarafı sertleşiyor bir kaç saniye yalancı doğum sancıları diyorlar ona

Aynen öyle gece zaten çok açlık hissi hissediyorum bağre uyumadan tıkanayım
Ben şu sıralar sürekli açım ve hayatımda yemediğim kadar tatlı yiyorum sürekli. Sakıncalı durumlar :))

Ben sabahları mide gurultusuyla uyaniyorumgeçen ikide kalktim ay bebek ac kaldi diye hemen mutfağa kostum
Ay bu aralar favorim çikolata.
O guruldama bende de var eşim dalga geçiyor sabahları artık. Hemen yiyorum yoksa garip sesler daha da garipleşiyor

Herkese günaydın kızlar.dun çok kötü oldum.hazirlandik bebek görmeye gidicez eşimle oğlum kapıda bekliyor hadi hadi diye neyse ben benim akıllı kocam anahtarı aldı diye bakmadım çektim kapıyı anahtar içerde kaldı Allah'ım yaşadığım sitresi anlatamam bide benimki konuşuyor dikkatsizsin dikkatli ol vs vs agliycam agliyamiyorumda ben agliyinca oğlumda ağlıyor gözümün içine baktı benden önce ağladı.yok bişey diyorum tamam anne korkma kapımız açılacak diyordayanamadin ağladım bı çocuk kadar dahi olamıyor kocam.dun kendimi skmaktan gece boyu karnım ağrıdı sağ tarafım kopacak.kalktim evde dolandım masaj yaptım yok geçmedi sabaha doğru uyuya kalmışım şimdi biseyim yok çok şükür.valla bu erkekler çok bencil oluyor aynı durumda o olsa ben yapılacak bişey yok olacağı varmış derim.cilingir geldi de açtı kapıyı arkadasa gittik duramadim.

Bu arada bebeği görünce benim.oglan kocaman dedim kendi kendime Allah'ım nasıl minnak elleri ayakları unutmuşum bir kaç ay sonra bizde tadicaz inşallah o duyguları kimimiz ilk kimimiz ikinci defa.cok güzel bir duygu rabbim sağlıcakla göndersin yavrularımizi bize.

ben koymayı düşündüğüm isimlerin harf analizine baktım yani ben inanıyorum etkisine. ama tek tek bakmadım tabii isimlere göre baktım.

ay canım ne olacak sanki. geçen haftada eşim anahtarı iç tarafta unutmuş. kapıyı çekti. anahtar kaldı dedi. ee dedim bişi olmaz gelince hallederiz. gittik gezdik tozduk geldik. sonra da kartla açtık. böyle küçük şeyler için kalp kırmaya değmez. çözümü olan şeyler bunlar. sen de üzülme , hassassın ondan ağladın yoksa ağlanacak durum yok. eşlerimizin bizi her an anlamasını beklersek çok bekleriz. neyse iyi olduğuna sevindim şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…