2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar günaydın nasılsınız, ne zamandır giremiyorum herkes iyidir inşallah. Dün cinsiyetimiz kesinleşti ikinci çocuğumda erkek göbişimde 6aylık gibi olduEki Görüntüle 2204114 :)
ayy benim göbeğim de aynı kocaman 6 aylık gibi zaten 88 kiloyla hamile kaldım göbeğim vardı bi de eklendi iyice büyüdü iç karnı hiç olmaz mı bi insanın yaa :)))

ayy benim göbeğim de aynı kocaman 6 aylık gibi zaten 88 kiloyla hamile kaldım göbeğim vardı bi de eklendi iyice büyüdü iç karnı hiç olmaz mı bi insanın yaa :)))

aynı ben. 86 ile kaldım. bu sabah 90.6 dim yuhh dedimmm ne oluyor. yani kesinlikle çok dikkat etmeliyim. beenim ortada toplanmaya başladı. mide göbek birleşti.

Banada oluyor çok kötü Ağrı giriyor uzanırken daha çok sızlıyor nedense
Uzanırken oluyormuş gerçekten kuzum az önce bizzat yaşadım Rahim kasları kendini saldığı için aniden kasılıyormuş sanırım internetten baktım da şimdi korktum ama birden öyle bi ağrı girince

Nerede bizimki o kapı öyle olacak gidip gezecek nefret ediyorum huyundan adam hep garantici.buda hem kendini hem beni yıpratıyor yeter diye isyan edesim var artık.cok şükür iyiyim sağolasın cnm

Geçiyor ama 3-4 sn. Ben genelde hep yatarken yakalanıyorum nedense reflex oldu Zaten elim karnıma gidiyor hep :)

Günaydın canım doktor daha iyi bilir iyi olmuş öyleyse ilaç vermesi dozu düşükmüş Zaten. benimde sınırda çıkıyordu 2,5 bu gittiğimde bende tekrardan baktırcam tsh bu sıralar yüksek çıkabiliyor galiba eksik kalmayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…