- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Hamilelik böyle bişeySabah sabahta domates salçayı onunla özleştirmeme yüs puan oleyy yine harikayım
Ya ben zeytin yemezdim zeytin delisi oldum felaket çok yiyorum o da ekmek demek tabi :) Gece gece iyi yememişsin ama geri uyusaydın hemenHamilelik böyle bişeybende gece 4 gibi mide gurultuma uyandım zeytin ekmek çekti canım ama nerdee totomu kaldırıp yiyemedim
Bi tanecik poğaçadan bişey olmaz canın çekmişA April windLoveAndMarriage haftaiçi sağlıklı beslenip haftasonuna izin vermiştim kendime ama az önce bozdum onu poğaça yedim dışarıdan canım çekti normalde buğday unuyla evde yapıom ama kaçtı maalesef hamileyken verilen sözler tutulamıyor yas ama yürücem şimdi
O kadarcıktan birşey olmaz canım ya benimde geçen canım simit çekti 2 tane oturdum yedim peynir zeytinleA April windLoveAndMarriage haftaiçi sağlıklı beslenip haftasonuna izin vermiştim kendime ama az önce bozdum onu poğaça yedim dışarıdan canım çekti normalde buğday unuyla evde yapıom ama kaçtı maalesef hamileyken verilen sözler tutulamıyor yas ama yürücem şimdi
Zor uyudum açlıktanYa ben zeytin yemezdim zeytin delisi oldum felaket çok yiyorum o da ekmek demek tabi :) Gece gece iyi yememişsin ama geri uyusaydın hemen
Yaa o banada çok oluyor nasıl olduğunu hala çözemedim gece felaket çok aç oluyorum sabah uyanıyorum iştah yok gerçekten hayret bir olayZor uyudum açlıktan6 gibi uyandım hala açım, sonra normal saatimde uyandım açlık hissi falan yok uyanana kadar geçmiş o nasıl oluyosa
Yalnız değilmişimYaa o banada çok oluyor nasıl olduğunu hala çözemedim gece felaket çok aç oluyorum sabah uyanıyorum iştah yok gerçekten hayret bir olay
İştah olmaması kadar çok iştah olması da kötü yaaYalnız değilmişimgece gurultu kalkınca hiçbir şey yok aç falan değilim aynı iştah sabah olsa neler neler yerim
Gecmis olsun size ne verdi ilac olarak ben propcyil iciyorum daha agzima alir almaz eriyo cokda aci bi tadi var ac karnin aliyorum sabahGünaydın kızlar
Bugun dahiliye randevum vardı şimdi otobusteyim doktor 25 mglık ilaç verdi her sabah aç karnına içicem tsh ın normal ama gebelerde 2,5 altında tutmak istiyoruz dedi 1 ay sonra da testi tekrarlıcam.
Bende arada oluyor o, dün mesela bütün gün yedim herhaldeİştah olmaması kadar çok iştah olması da kötü yaa
Bende zeytini cok sevmezdim şimdi eskiye göre cok yiyorum bide cay cok sevmezdim zaten simdide az iciyorum ama seve seve iciyorum aksam yemeklerinde böyle cay kahvalti yemeyi daha cok sever hale geldim hamilelik bizi cok degistirdiYa ben zeytin yemezdim zeytin delisi oldum felaket çok yiyorum o da ekmek demek tabi :) Gece gece iyi yememişsin ama geri uyusaydın hemen
Gunaydin canim.ah bu erkekler yok mu.anahtari kapının üstünde tutuyordum normali bu.benimki iki sefer anahtar kapidayken kapıyı çekti.obur tarafta anahtar olunca sende de olsa açılmıyor ya.butun suçu benim üstüme atmıştı niye orda biraktin diye.artik anahtarı hiç kapıda birakmiyorumHerkese günaydın kızlar.dun çok kötü oldum.hazirlandik bebek görmeye gidicez eşimle oğlum kapıda bekliyor hadi hadi diye neyse ben benim akıllı kocam anahtarı aldı diye bakmadım çektim kapıyı anahtar içerde kaldı Allah'ım yaşadığım sitresi anlatamam bide benimki konuşuyor dikkatsizsin dikkatli ol vs vs agliycam agliyamiyorumda ben agliyinca oğlumda ağlıyor gözümün içine baktı benden önce ağladı.yok bişey diyorum tamam anne korkma kapımız açılacak diyordayanamadin ağladım bı çocuk kadar dahi olamıyor kocam.dun kendimi skmaktan gece boyu karnım ağrıdı sağ tarafım kopacak.kalktim evde dolandım masaj yaptım yok geçmedi sabaha doğru uyuya kalmışım şimdi biseyim yok çok şükür.valla bu erkekler çok bencil oluyor aynı durumda o olsa ben yapılacak bişey yok olacağı varmış derim.cilingir geldi de açtı kapıyı arkadasa gittik duramadim.
Zor anam zorrr :)Bende arada oluyor o, dün mesela bütün gün yedim herhaldebazen de neredeyse aç geziyorum denge kurmak lazım :)
Aynen yaa ama faydalıymış zeytin yiyelim bol bol :)Bende zeytini cok sevmezdim şimdi eskiye göre cok yiyorum bide cay cok sevmezdim zaten simdide az iciyorum ama seve seve iciyorum aksam yemeklerinde böyle cay kahvalti yemeyi daha cok sever hale geldim hamilelik bizi cok degistirdi
Maşallah canim senin baya buyumusKızlar günaydın nasılsınız, ne zamandır giremiyorum herkes iyidir inşallah. Dün cinsiyetimiz kesinleşti ikinci çocuğumda erkek göbişimde 6aylık gibi olduEki Görüntüle 2204114 :)
Magazalarin verdigi kartlar la ya da kola sisesiyle acmayi deneyin kendim birakmadim amahtari bi kere haric ama komsularinkini acmaya yardim etmistimGunaydin canim.ah bu erkekler yok mu.anahtari kapının üstünde tutuyordum normali bu.benimki iki sefer anahtar kapidayken kapıyı çekti.obur tarafta anahtar olunca sende de olsa açılmıyor ya.butun suçu benim üstüme atmıştı niye orda biraktin diye.artik anahtarı hiç kapıda birakmiyorumbosver canim sıkma canını erkrklerin çoğu böyle anlayıştan biraz kitlar.o bağırsın sen duyma
Maaşallah cnm ikinci bebeler 6 aylık gibi benimki de öyle esnek oluyor karnımız hoop diye sünüveriyorlar demekkiKızlar günaydın nasılsınız, ne zamandır giremiyorum herkes iyidir inşallah. Dün cinsiyetimiz kesinleşti ikinci çocuğumda erkek göbişimde 6aylık gibi olduEki Görüntüle 2204114 :)
Keşke duymasak benim 3.5 yaşındaki çocuğun beni teselli ediyor o saçma sapan tipler yapıp beni sitrese sokuyor valla buda kul hakkıdır Allah görüyor.kimse o kapının acilmayacagini bilerek o kapıyı ortmez ve cebinden saçma sapan bişey için tek kuruş çıkmasına izin vermez.boyle böyle ömrümüz bitiyor inşallah benim yavrum büyüdüğünde sağ duyulu olur ve eşini böyle saçma sapan şeyler için suclamaz.Gunaydin canim.ah bu erkekler yok mu.anahtari kapının üstünde tutuyordum normali bu.benimki iki sefer anahtar kapidayken kapıyı çekti.obur tarafta anahtar olunca sende de olsa açılmıyor ya.butun suçu benim üstüme atmıştı niye orda biraktin diye.artik anahtarı hiç kapıda birakmiyorumbosver canim sıkma canını erkrklerin çoğu böyle anlayıştan biraz kitlar.o bağırsın sen duyma
Kız annesi maşallah cnm.eksi çekiyor dedinde onun için sordum canım bende deli gibi acı ve tuzlu şeyler yiyorum oğlan dedi doktor.
Ay yok açılmıyor keşke sende benim.komsum.olsaydin dün bizim kapıyı acsaydin boynuna sarılır smski tutardım seni.komsuyla uğraştılar kapıyıarkadasa mahfettiler
Magazalarin verdigi kartlar la ya da kola sisesiyle acmayi deneyin kendim birakmadim amahtari bi kere haric ama komsularinkini acmaya yardim etmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?