- 7 Kasım 2014
- 1.959
- 2.434
- 158
Doğru cnm sonra ödem topluyor vücut ayakların üstüne basamiyorsun.yiyelim yiyelim son aylarda inşallah tiskinirizKoca turşu küpünü bitirdim
Acı tuzlu ilerleyen aylarda bela olur başımıza ödem vs evlerden ırak şimdi yedik yedik sonra yiyemiycez
Bizde kola şişesini kesip acmistik
Magazalarin verdigi kartlar la ya da kola sisesiyle acmayi deneyin kendim birakmadim amahtari bi kere haric ama komsularinkini acmaya yardim etmistim
Maşallah cnm göbuslerimiz baya büyüdü benimde aynı son aylardada paylaşalım inşallah.Kızlar günaydın nasılsınız, ne zamandır giremiyorum herkes iyidir inşallah. Dün cinsiyetimiz kesinleşti ikinci çocuğumda erkek göbişimde 6aylık gibi olduEki Görüntüle 2204114 :)
Kızlar keşke dün yazsaydim herkes yaşamış bu kapıda anahtar bırakma olayını benim.ilk defa başıma gelince hiç bir fikrimiz yoktu.bunalrin hepsini aklımda tutuyum.Bizde kola şişesini kesip acmistik
Ins canim oğlun öyle olmaz ama erkek çocuklar babayı rol model alarak büyür.hayat kısa saçma şeyler yüzünden geriliyoruz.esimde arada saçmalar.babam öyle sınırlı olduğunda annem hemen kahve yapar içine sakinleştirici atarKeşke duymasak benim 3.5 yaşındaki çocuğun beni teselli ediyor o saçma sapan tipler yapıp beni sitrese sokuyor valla buda kul hakkıdır Allah görüyor.kimse o kapının acilmayacagini bilerek o kapıyı ortmez ve cebinden saçma sapan bişey için tek kuruş çıkmasına izin vermez.boyle böyle ömrümüz bitiyor inşallah benim yavrum büyüdüğünde sağ duyulu olur ve eşini böyle saçma sapan şeyler için suclamaz.
Beni de gıcık tutuyor bazen öksür öksür karnım kasılıyor ben de korkar oldumUzanırken hapşırdım nasıl ağrı girdi sol kasığımahapşırırken korkar oldum artık
Valla güzel taktikIns canim oğlun öyle olmaz ama erkek çocuklar babayı rol model alarak büyür.hayat kısa saçma şeyler yüzünden geriliyoruz.esimde arada saçmalar.babam öyle sınırlı olduğunda annem hemen kahve yapar içine sakinleştirici atarohh en rahati
Çok bir fark yok canım aramızdamelike222 Düşündüğüm bi yer var gidip bi bakıcam içime siner inş. Hiç gidesim yok da şimdiki doktorumun doğum ücreti bizi zorlayacak biraz. 14+3üz bugün ultrasondaki ölçüleri 15+4 çıktı daha miniğiz sizden.
Aynen canım sona doğru artık hiç geçmiyo günlerAynen ya ayda 1 cok uzun bi sure meraktan catliyorumher gun gorebilsek kuzulari keske
Demekki kiminde tutuyo kiminde tutmuyo :)Bu tatlı ekşi olayı bende tuttu.acayip tatlı istedi canim.halada öyleyim canim sadece tatlı yemek istiyor yemek yemek istemiyor
Günaydın canım doktor daha iyi bilir iyi olmuş öyleyse ilaç vermesi dozu düşükmüş Zaten. benimde sınırda çıkıyordu 2,5 bu gittiğimde bende tekrardan baktırcam tsh bu sıralar yüksek çıkabiliyor galiba eksik kalmayım
Bi tanecik poğaçadan bişey olmaz canın çekmişben son 1 haftadır çok yiyorum, özellikle tatlıya düştüm. Cinsiyeti bilmesem erkek herhalde diycem o derece bi tatlı sevdası şekerim mi düşüyor nedir
Canım bana euthyrox diye bi ilaç vermiş yarın içmeye başlıcam.Gecmis olsun size ne verdi ilac olarak ben propcyil iciyorum daha agzima alir almaz eriyo cokda aci bi tadi var ac karnin aliyorum sabah
Canım fitil olarak aldığında vücut akıntı olarak geri atıyor.Ne kaşıntısı canım ?
Gündüzleri hiç olmuyor akşamları oluyor kasılmalar haala anlamadım oysa ki gündüzleri hep yatıyorum..
İyiyiz canım sağolMerhaba kizlar uzun zamandir yazamiyorum bir kac gundur okumaya bile giremiyorum. Is yogunlugundan dolayi cok yoruluyorum. Aksam erkenden uyuyorum. Ins herkes iyidir. Benim ilk gebeligimde 5. Ayda vulvar varisim cikmisti. Simdiden damarlarim sismeye basladi. Zor bir surec ins cok kotu olmaz siz de dikkat edin. Ben imki kabizliktan dolayi hafif bir ikinmayla patlak verdi. Kendinizi zorlamayin kizlar solunuza yatin kan akisi sagda cunki....
Erkekler bazen çocuktan beter oluyorlarHerkese günaydın kızlar.dun çok kötü oldum.hazirlandik bebek görmeye gidicez eşimle oğlum kapıda bekliyor hadi hadi diye neyse ben benim akıllı kocam anahtarı aldı diye bakmadım çektim kapıyı anahtar içerde kaldı Allah'ım yaşadığım sitresi anlatamam bide benimki konuşuyor dikkatsizsin dikkatli ol vs vs agliycam agliyamiyorumda ben agliyinca oğlumda ağlıyor gözümün içine baktı benden önce ağladı.yok bişey diyorum tamam anne korkma kapımız açılacak diyordayanamadin ağladım bı çocuk kadar dahi olamıyor kocam.dun kendimi skmaktan gece boyu karnım ağrıdı sağ tarafım kopacak.kalktim evde dolandım masaj yaptım yok geçmedi sabaha doğru uyuya kalmışım şimdi biseyim yok çok şükür.valla bu erkekler çok bencil oluyor aynı durumda o olsa ben yapılacak bişey yok olacağı varmış derim.cilingir geldi de açtı kapıyı arkadasa gittik duramadim.
Çok yaşa sağlıklı yaşa canımUzanırken hapşırdım nasıl ağrı girdi sol kasığımahapşırırken korkar oldum artık
Canım tekrardan testi tekrarlamaya gitcek olduğun gün ilacını içmeden kanını verGünaydın kızlar
Bugun dahiliye randevum vardı şimdi otobusteyim doktor 25 mglık ilaç verdi her sabah aç karnına içicem tsh ın normal ama gebelerde 2,5 altında tutmak istiyoruz dedi 1 ay sonra da testi tekrarlıcam.
Canim evet katiliyorum kesinlimle aktif olmak lazim. Normal dogum icin cok onemli. Ve de dogum sonrasi iyilesmede de etkiliymis annenin hareketli olmasi.İyiyiz canım sağolEn iyisini yapıyorsun kendini yorma uyuyabildiğin kadar uyu :) Çalışanlara kolaylık diliyorum ama şöyle bir gerçek var ki evde durdukça hamlaşıyor insan ve iyi birşey değil bence Aktif hayat her zaman iyidir.
Varis konusu nasıl oluyor sadece gebelikte ortaya çıkan bir durum mu acaba?
Hepimiz pimpirikleniyoruz deseneBeni de gıcık tutuyor bazen öksür öksür karnım kasılıyor ben de korkar oldum
Canım en azından yürüyüşünü yapıyorsun düzenli olarak, dikkat ediyorsun zaten arada yapılan kaçamaklardan bir şey olmaz :))Baktır canım mutlaka referans aralığında olsa bile hamilelikte düşük tutmak istiyorlarmış.
Canım o bende ilk haftalardan beri var hem midem bulanıyor hem de midem kazınıyor dikkat etmezsem çok kilo alırım bence o yüzden elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışıyorum
Canım bana euthyrox diye bi ilaç vermiş yarın içmeye başlıcam.
Teşekkür ederim kuzumÇok yaşa sağlıklı yaşa canım
Uzanırken hapşurma hissi gelince cenin pozisyonunu al canım
Yoksa kramp giriyor
Amin canım sağlıklı gebeliklerimiz olsun inşallah hepimizin. Bu konuya da bi göz atıcam Peki ilerleyen zamanlarda rapor vs alabilecek misin zor olur yoksa?Canim evet katiliyorum kesinlimle aktif olmak lazim. Normal dogum icin cok onemli. Ve de dogum sonrasi iyilesmede de etkiliymis annenin hareketli olmasi.
Varisim evet gebelik hediyesi banahemde normal varis de degil arastirirsanz fark edersnz. Ozel bolgemde zaten o yuzden sezryen olmustm. Allah kimseye vermesin. Dogumdan 4 gun sonra gecmisti. Ama hareketimi kisitliyor ilerleyen donemde. Uzun yuruyuz ayakta durma vs. Canm patlar diye odum kopuyor
Ani olmuş canımHepimiz pimpirikleniyoruz deseneben ilk aylarda hapşırmıyordum korkudan
Canım en azından yürüyüşünü yapıyorsun düzenli olarak, dikkat ediyorsun zaten arada yapılan kaçamaklardan bir şey olmaz :))
Teşekkür ederim kuzumöyle oldu maalesef canım fırsatım olmadı pozisyon değiştirmeye birden gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?