2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Koca turşu küpünü bitirdim
Acı tuzlu ilerleyen aylarda bela olur başımıza ödem vs evlerden ırak şimdi yedik yedik sonra yiyemiycez
Doğru cnm sonra ödem topluyor vücut ayakların üstüne basamiyorsun.yiyelim yiyelim son aylarda inşallah tiskiniriz

Ins canim oğlun öyle olmaz ama erkek çocuklar babayı rol model alarak büyür.hayat kısa saçma şeyler yüzünden geriliyoruz.esimde arada saçmalar.babam öyle sınırlı olduğunda annem hemen kahve yapar içine sakinleştirici atarohh en rahati

Valla güzel taktik

Merhaba kizlar uzun zamandir yazamiyorum bir kac gundur okumaya bile giremiyorum. Is yogunlugundan dolayi cok yoruluyorum. Aksam erkenden uyuyorum. Ins herkes iyidir. Benim ilk gebeligimde 5. Ayda vulvar varisim cikmisti. Simdiden damarlarim sismeye basladi. Zor bir surec ins cok kotu olmaz siz de dikkat edin. Ben imki kabizliktan dolayi hafif bir ikinmayla patlak verdi. Kendinizi zorlamayin kizlar solunuza yatin kan akisi sagda cunki....

Çok bir fark yok canım aramızda
Belli olmaz son anda hangisinin önce gelceği
İnşallah içine sinerde canım tekrar arayışa girmezsin
Aynen ya ayda 1 cok uzun bi sure meraktan catliyorum her gun gorebilsek kuzulari keske
Aynen canım sona doğru artık hiç geçmiyo günler
Bu tatlı ekşi olayı bende tuttu.acayip tatlı istedi canim.halada öyleyim canim sadece tatlı yemek istiyor yemek yemek istemiyor
Demekki kiminde tutuyo kiminde tutmuyo :)

Baktır canım mutlaka referans aralığında olsa bile hamilelikte düşük tutmak istiyorlarmış.

Canım o bende ilk haftalardan beri var hem midem bulanıyor hem de midem kazınıyor dikkat etmezsem çok kilo alırım bence o yüzden elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışıyorum

Gecmis olsun size ne verdi ilac olarak ben propcyil iciyorum daha agzima alir almaz eriyo cokda aci bi tadi var ac karnin aliyorum sabah
Canım bana euthyrox diye bi ilaç vermiş yarın içmeye başlıcam.

Ne kaşıntısı canım ?

Gündüzleri hiç olmuyor akşamları oluyor kasılmalar haala anlamadım oysa ki gündüzleri hep yatıyorum..
Canım fitil olarak aldığında vücut akıntı olarak geri atıyor.
Buda uzun süre kullanımda ve çamaşırın nemli kalmasında kaşıntıya sebep oluyor

Canım ya kasılmanı tam olarak tarif edebilir misin

İyiyiz canım sağol En iyisini yapıyorsun kendini yorma uyuyabildiğin kadar uyu :) Çalışanlara kolaylık diliyorum ama şöyle bir gerçek var ki evde durdukça hamlaşıyor insan ve iyi birşey değil bence Aktif hayat her zaman iyidir.
Varis konusu nasıl oluyor sadece gebelikte ortaya çıkan bir durum mu acaba?

Erkekler bazen çocuktan beter oluyorlar
Yeri geliyor hiç düşünülmücek konuda çok düşünceli oluyorlar,yeri geliyor düşünülcek konuyu düşünmüyorlar
İnsanlik hali diye birşey var

Canım tekrardan testi tekrarlamaya gitcek olduğun gün ilacını içmeden kanını ver
Bende salı günü gittim sağlık ocağından aldığım sonuca baktı,3ün altında olması gerek dedi.
1.trimester için 2.5 altı
2.trimester için 3.altı
3.trimester için 3.5-4 altı normalmiş
Tekrardan kan vericektim saat 10dan sonra bu tahlil pek güvenli olmuyor dedi
Bu salıya kaldım bende

Canim evet katiliyorum kesinlimle aktif olmak lazim. Normal dogum icin cok onemli. Ve de dogum sonrasi iyilesmede de etkiliymis annenin hareketli olmasi.
Varisim evet gebelik hediyesi bana hemde normal varis de degil arastirirsanz fark edersnz. Ozel bolgemde zaten o yuzden sezryen olmustm. Allah kimseye vermesin. Dogumdan 4 gun sonra gecmisti. Ama hareketimi kisitliyor ilerleyen donemde. Uzun yuruyuz ayakta durma vs. Canm patlar diye odum kopuyor

Beni de gıcık tutuyor bazen öksür öksür karnım kasılıyor ben de korkar oldum
Hepimiz pimpirikleniyoruz desene ben ilk aylarda hapşırmıyordum korkudan
Canım en azından yürüyüşünü yapıyorsun düzenli olarak, dikkat ediyorsun zaten arada yapılan kaçamaklardan bir şey olmaz :))
Çok yaşa sağlıklı yaşa canım
Uzanırken hapşurma hissi gelince cenin pozisyonunu al canım
Yoksa kramp giriyor
Teşekkür ederim kuzum öyle oldu maalesef canım fırsatım olmadı pozisyon değiştirmeye birden gelince

Amin canım sağlıklı gebeliklerimiz olsun inşallah hepimizin. Bu konuya da bi göz atıcam Peki ilerleyen zamanlarda rapor vs alabilecek misin zor olur yoksa?

Ani olmuş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…