- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Canim evet katiliyorum kesinlimle aktif olmak lazim. Normal dogum icin cok onemli. Ve de dogum sonrasi iyilesmede de etkiliymis annenin hareketli olmasi.
Varisim evet gebelik hediyesi banahemde normal varis de degil arastirirsanz fark edersnz. Ozel bolgemde zaten o yuzden sezryen olmustm. Allah kimseye vermesin. Dogumdan 4 gun sonra gecmisti. Ama hareketimi kisitliyor ilerleyen donemde. Uzun yuruyuz ayakta durma vs. Canm patlar diye odum kopuyor
Ins canim ya. Alıyorum tatlim ilk gebeligmde iste 5. Aydan baslamistim darbe dolayisiyla zor oluyordu bazen almam ama sukur hastanede tanıdıklar var onlar yardmci oluyordu rapor icin.Amin canım sağlıklı gebeliklerimiz olsun inşallah hepimizin. Bu konuya da bi göz atıcam Peki ilerleyen zamanlarda rapor vs alabilecek misin zor olur yoksa?
Evet canm calisiyorum. ilk gordugumde bende cok korkmus ve sasirmistim. Ve hicbir dr muayne etmemisti beni cok snir bozcu bir surecti. Drmu degistrmistim iyiki degistrmisim cok iyiydi drm.ilk kez duydum çok enteresan yani şu doğum hamilelik çok başka bi olay herşey değişiyor. inşallah sıkıntısız geçer canım dikkat et aman çalışıyor musun ?
Seninkinin fotoğrafta baya belliydi kız değişmez herhaldeTövbe est. Yarın randevumuz var kızımı görücem yazıyordum az kalsın
Dünde görümcemin aldığı kıyafetleri getirdi eşim maşallah 0-3 aylık alışveriş yapmaya gerek kalmadı bende diyorum birde kız oluyormuş ne gülerim diye
Evet herkeste tutmuyo.normalde de ekşi sevmem ben belki ondan.acayip meyveci oldum ama.bol bol mandalina yiyinÇok bir fark yok canım aramızda
Belli olmaz son anda hangisinin önce gelceği
İnşallah içine sinerde canım tekrar arayışa girmezsin
Aynen canım sona doğru artık hiç geçmiyo günler
Demekki kiminde tutuyo kiminde tutmuyo :)
Yarın kız diye geliyormuşsun bide
Kesinlikle haklısın keşke kumandaları olsa böyle durumlarda resetlesek.cok iyidir eşim ama yaptığı bütün iyilikleri tek kelimesiyle sildiriyor insanaErkekler bazen çocuktan beter oluyorlar
Yeri geliyor hiç düşünülmücek konuda çok düşünceli oluyorlar,yeri geliyor düşünülcek konuyu düşünmüyorlar
İnsanlik hali diye birşey var
Ahahah ben şoktan girip haber veremem heraldeYarın kız diye geliyormuşsun bide
Haklı bi şok olur ama biz bile şaşırırızAhahah ben şoktan girip haber veremem heralde
Aynı benim eşim çok ilgili düşünceli ama çocuk gibi gerçi yaşından dolayı diye düşünüyorum o da 22 çünkü. Diyorum allahım 2 çocukla nasıl başedecem birini zor idare ediyordum diye :)Kesinlikle haklısın keşke kumandaları olsa böyle durumlarda resetlesek.cok iyidir eşim ama yaptığı bütün iyilikleri tek kelimesiyle sildiriyor insana
Yok kız nerdeyse 15 haftalıktı değişmez artık maşallah herşey kabak gibi ortadaydı. Arkadasım bilmişti kime ne hissettiyse tutuyormuş o da yengeç hisleri güçlü :) 2. Kız olacak diyor ona güvenip yapcam zatenHaklı bi şok olur ama biz bile şaşırırız
Son karar Nisan mı canım çok yakışacak miniğeSelam annişler nabersiniz ?
C.tesi randevum var bebitomu nisan'cığımızı bal kızçemizi görmeye gideceğiz hehehhe çok heyecanlı napiyor ballı çöreğim içerde acaba?
Kime benzeyecek çok merak ediyorum? oğluşum babasının tıpkısıydı eşimin bebeklik fotolarının aynısıydı bak bak şaşırmıştık bu ladar da olamaz diye kv de dejavu yaşıyorum diyordu
Ay canım eşinin yaşı küçülmüş çok normal.erkekler zaten geç olgunlasiyor.sen kaç yasindasinAynı benim eşim çok ilgili düşünceli ama çocuk gibi gerçi yaşından dolayı diye düşünüyorum o da 22 çünkü. Diyorum allahım 2 çocukla nasıl başedecem birini zor idare ediyordum diye :)
Bende 22 canım topiğin miniği Benim sanırımAy canım eşinin yaşı küçülmüş çok normal.erkekler zaten geç olgunlasiyor.sen kaç yasindasin
Daha güzel bişi bulamadık şimdilik nisanSon karar Nisan mı canım çok yakışacak miniğeBende heyecanlıyım randevu günleri morfin yemiş gibi oluyorum Zaten ehehe :)
Benimki oğlan ya diyorum babaya benzer heralde erkek olup bana benzeyen birşey nasıl çıkar hayal edemiyorum
Nisan kesinleşti miSelam annişler nabersiniz ?
C.tesi randevum var bebitomu nisan'cığımızı bal kızçemizi görmeye gideceğiz hehehhe çok heyecanlı napiyor ballı çöreğim içerde acaba?
Kime benzeyecek çok merak ediyorum? oğluşum babasının tıpkısıydı eşimin bebeklik fotolarının aynısıydı bak bak şaşırmıştık bu kadar da olamaz diye kv de dejavu yaşıyorum diyordu
Bizim bi komşu kız olana kadar denedi 4. Çocukta tutturdu kızıYok kız nerdeyse 15 haftalıktı değişmez artık maşallah herşey kabak gibi ortadaydı. Arkadasım bilmişti kime ne hissettiyse tutuyormuş o da yengeç hisleri güçlü :) 2. Kız olacak diyor ona güvenip yapcam zaten
Ay ayrıntılı zamanı gelsede görsek çok heyecanlanıyorum. Kardeşimin yüzü olduğu gibi çıkmıştı çene falan benziyordu şok olmuştum ben :)Daha güzel bişi bulamadık şimdilik nisan
Heheheh allah hayal edemediğimizi yaşatır ehuhehe senin saçsız halini düşün işte öyle bişi olacak olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?