2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

ilk kez duydum çok enteresan yani şu doğum hamilelik çok başka bi olay herşey değişiyor. inşallah sıkıntısız geçer canım dikkat et aman çalışıyor musun ?

Amin canım sağlıklı gebeliklerimiz olsun inşallah hepimizin. Bu konuya da bi göz atıcam Peki ilerleyen zamanlarda rapor vs alabilecek misin zor olur yoksa?
Ins canim ya. Alıyorum tatlim ilk gebeligmde iste 5. Aydan baslamistim darbe dolayisiyla zor oluyordu bazen almam ama sukur hastanede tanıdıklar var onlar yardmci oluyordu rapor icin.

ilk kez duydum çok enteresan yani şu doğum hamilelik çok başka bi olay herşey değişiyor. inşallah sıkıntısız geçer canım dikkat et aman çalışıyor musun ?
Evet canm calisiyorum. ilk gordugumde bende cok korkmus ve sasirmistim. Ve hicbir dr muayne etmemisti beni cok snir bozcu bir surecti. Drmu degistrmistim iyiki degistrmisim cok iyiydi drm.

Seninkinin fotoğrafta baya belliydi kız değişmez herhalde

Evet herkeste tutmuyo.normalde de ekşi sevmem ben belki ondan.acayip meyveci oldum ama.bol bol mandalina yiyin

Erkekler bazen çocuktan beter oluyorlar
Yeri geliyor hiç düşünülmücek konuda çok düşünceli oluyorlar,yeri geliyor düşünülcek konuyu düşünmüyorlar
İnsanlik hali diye birşey var
Kesinlikle haklısın keşke kumandaları olsa böyle durumlarda resetlesek.cok iyidir eşim ama yaptığı bütün iyilikleri tek kelimesiyle sildiriyor insana

Kesinlikle haklısın keşke kumandaları olsa böyle durumlarda resetlesek.cok iyidir eşim ama yaptığı bütün iyilikleri tek kelimesiyle sildiriyor insana
Aynı benim eşim çok ilgili düşünceli ama çocuk gibi gerçi yaşından dolayı diye düşünüyorum o da 22 çünkü. Diyorum allahım 2 çocukla nasıl başedecem birini zor idare ediyordum diye :)

Selam annişler nabersiniz ?
C.tesi randevum var bebitomu nisan'cığımızı bal kızçemizi görmeye gideceğiz hehehhe çok heyecanlı napiyor ballı çöreğim içerde acaba?
Kime benzeyecek çok merak ediyorum? oğluşum babasının tıpkısıydı eşimin bebeklik fotolarının aynısıydı bak bak şaşırmıştık bu kadar da olamaz diye kv de dejavu yaşıyorum diyordu

Haklı bi şok olur ama biz bile şaşırırız
Yok kız nerdeyse 15 haftalıktı değişmez artık maşallah herşey kabak gibi ortadaydı. Arkadasım bilmişti kime ne hissettiyse tutuyormuş o da yengeç hisleri güçlü :) 2. Kız olacak diyor ona güvenip yapcam zaten

Son karar Nisan mı canım çok yakışacak miniğe Bende heyecanlıyım randevu günleri morfin yemiş gibi oluyorum Zaten ehehe :)
Benimki oğlan ya diyorum babaya benzer heralde erkek olup bana benzeyen birşey nasıl çıkar hayal edemiyorum

Aynı benim eşim çok ilgili düşünceli ama çocuk gibi gerçi yaşından dolayı diye düşünüyorum o da 22 çünkü. Diyorum allahım 2 çocukla nasıl başedecem birini zor idare ediyordum diye :)
Ay canım eşinin yaşı küçülmüş çok normal.erkekler zaten geç olgunlasiyor.sen kaç yasindasin

Daha güzel bişi bulamadık şimdilik nisan

Heheheh allah hayal edemediğimizi yaşatır ehuhehe senin saçsız halini düşün işte öyle bişi olacak olursa

Nisan kesinleşti mi cumartesi gününe kadar zaman geçmez artık sana
Bizim bi komşu kız olana kadar denedi 4. Çocukta tutturdu kızı

Daha güzel bişi bulamadık şimdilik nisan

Heheheh allah hayal edemediğimizi yaşatır ehuhehe senin saçsız halini düşün işte öyle bişi olacak olursa
Ay ayrıntılı zamanı gelsede görsek çok heyecanlanıyorum. Kardeşimin yüzü olduğu gibi çıkmıştı çene falan benziyordu şok olmuştum ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…