- 11 Eylül 2018
- 1.772
- 3.568
- 63
Bazen olabiliyor aksilik işte boşver sıkmak canini senden hicbisey degerli degil ohhh iyide yaptim de hatta iyi oldu de tabi icinden sinirin geçer en azindan bazen insani çileden çıkarıyorlar sanki bilerek isteyerek yapiyoz kendileri yapinca bisey yok amaAy yok açılmıyor keşke sende benim.komsum.olsaydin dün bizim kapıyı acsaydin boynuna sarılır smski tutardım seni.komsuyla uğraştılar kapıyıarkadasa mahfettiler
Aman aman :) Yok sağlıklı olsunlarda 2 yeter bana tabi şimdi böyle düşünüyorum Doğumdan sonra düşünmeyebilirim :)))Nisan kesinleşti micumartesi gününe kadar zaman geçmez artık sana
Bizim bi komşu kız olana kadar denedi 4. Çocukta tutturdu kızı
96 lı misiniz yaa çok komik kardeşim var 96 lı elimde büyüdü kerata hala küçümen gözümdeBende 22 canım topiğin miniği Benim sanırım
Erkek bulmak için 11 çocuk muAman aman :) Yok sağlıklı olsunlarda 2 yeter bana tabi şimdi böyle düşünüyorum Doğumdan sonra düşünmeyebilirim :)))
Bizim uzaktan akrabalar 11 kardeş sonuncu erkek olmuş allahtan yoksa kadına yazık olurdu
Nisan kesinleşti micumartesi gününe kadar zaman geçmez artık sana
Bizim bi komşu kız olana kadar denedi 4. Çocukta tutturdu kızı
Ama öyle oluyor ya küçük geliyor elinde büyüyen :) Ben biraz olgun ağır ablayım eşim tam tersi96 lı misiniz yaa çok komik kardeşim var 96 lı elimde büyüdü kerata hala küçümen gözümde
Ayrıntılıya da az kaldı balımm 18 de yaptıran da var büyüdüler bellidir simaları zaten şimdiAy ayrıntılı zamanı gelsede görsek çok heyecanlanıyorum. Kardeşimin yüzü olduğu gibi çıkmıştı çene falan benziyordu şok olmuştum ben :)
Tabi eski toprak zihniyeti birde ölü Doğum düşük falanda olmuş.Erkek bulmak için 11 çocuk muyazık günah kadına ya
Allah kolaylık versin canım, kalın şeyler yanına al edirne soğuk olur birazEvet bi yandan da bavul eşya hazırlıyorum salı yolculuk var hızla akıyor zaman
Ama öyle oluyor ya küçük geliyor elinde büyüyen :) Ben biraz olgun ağır ablayım eşim tam tersi
Aynen öyle ben son ultrason resmini benzetemedim kimseye ama dur atarım sana sosyal medyada paylaşmıştık ifşa falan olurum aman amanAyrıntılıya da az kaldı balımm 18 de yaptıran da var büyüdüler bellidir simaları zaten şimdi
Ayy bu kadar sevildiğimi bilmezdimTövbe est. Yarın randevumuz var kızımı görücem yazıyordum az kalsın
Dünde görümcemin aldığı kıyafetleri getirdi eşim maşallah 0-3 aylık alışveriş yapmaya gerek kalmadı bende diyorum birde kız oluyormuş ne gülerim diye
Bağımlılık yaptım
Hergün 3 tane yiyorum canım resmen dibim düşüyo görünce :)Evet herkeste tutmuyo.normalde de ekşi sevmem ben belki ondan.acayip meyveci oldum ama.bol bol mandalina yiyin
İyi şok geçirir amaYarın kız diye geliyormuşsun bide
Resetleme işi gerçekten çok yerinde bi tavsiye oldu :)Kesinlikle haklısın keşke kumandaları olsa böyle durumlarda resetlesek.cok iyidir eşim ama yaptığı bütün iyilikleri tek kelimesiyle sildiriyor insana
Oğlanın tüm kıyafetlerini alıcam kendime de hamişlik kıyafetleri taytlarımı koydum daha da lazım olursa artık alırız bişiler ordan dedim 2 ay dile kolay 7 aylık olup gelicem abbooAllah kolaylık versin canım, kalın şeyler yanına al edirne soğuk olur biraz
Aynen öyle ben son ultrason resmini benzetemedim kimseye ama dur atarım sana sosyal medyada paylaşmıştık ifşa falan olurum aman aman
Ayy bu kadar sevildiğimi bilmezdim
Miniğimle akıllara kazıncak kadar
Bağımlılık yaptım
Hergün 3 tane yiyorum canım resmen dibim düşüyo görünce :)
İyi şok geçirir ama
Resetleme işi gerçekten çok yerinde bi tavsiye oldu :)
İstediğimiz zaman başa alırdık
Kırroluğunu yiyyyem seniinBağımlın oldum gülüm (kıro oldum gülüm falan)
ahhaha doğru vallaaaaNewyorklular ne bilsin kk yı anacım relaks ol
Kırroluğunu yiyyyem seniin
Geçen birol iç giyim diye bi sayfada indirim varmış yetişemedim ben. Övenler çok olmuş happymomun forumundan takip ediyorum. Birde pentiden bakıyorum içime sinen beğendiğim olup indirim denk gelirse alabilirim sende öyle yapEki Görüntüle 2204178
Ban hep lohusa pijama reklamı çıkıyor aratmıştım önceden sağolsun unutmamışlar siz aldınız mı pijama gecelik erken ama şimdiden alasım var
Tabi eski toprak zihniyeti birde ölü Doğum düşük falanda olmuş.Tabi bu dediklerimin yaşı en küçük olan 30 falan ama korkunç olay bence
Nasıl etkilediysen artıkAyy bu kadar sevildiğimi bilmezdim
Miniğimle akıllara kazıncak kadar
Bağımlılık yaptım
Hergün 3 tane yiyorum canım resmen dibim düşüyo görünce :)
İyi şok geçirir ama
Resetleme işi gerçekten çok yerinde bi tavsiye oldu :)
İstediğimiz zaman başa alırdık
Düşününce uzun bi süre gerçektenOğlanın tüm kıyafetlerini alıcam kendime de hamişlik kıyafetleri taytlarımı koydum daha da lazım olursa artık alırız bişiler ordan dedim 2 ay dile kolay 7 aylık olup gelicem abboo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?