2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
İyi akşamlar hamişler :anneadayı: Dün gece 12 de aniden kanamam oldu acilen doktorumuzun hastanesine gittik Yolda ömrümden ömür gitti bebeğime birşey oldu diye Yol boyu ağladım Allah kimseye yaşatmasın :KK61: Çok şükür bebeğim iyiydi Rahim duvarında kanama odağı vardı Doktorum da baya titredi üzerimize Bir gece müşahedede kaldım Tedaviler filan kanamam durdu 20 gün boyunca sadece tuvalet için kalkacağım hep istirahat edeceğim :uykucu: Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun :dua::anne:
canmm çok çok gecmis olsun.sende bebeginde şu anda iyisiniz ya çok şükür önemli olan bu.

Varmış enfeksiyon canım ama ilaç yazamadı ben yazdı sanıyordum. Kültür vermemiştim tekrar kültür verdim ona göre ilaç yazıcam bide idrar yollarını temizleyen birşey vericem dedi Salı günü tekrar gidip kültür sonucuna göre ilacımı vericek inşallah geçer dediğin gibi ama artık su fayda etmiyor sadece geçici çözüm oluyor galiba :KK43:

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine dinlen bol bol.
İyi kuzucum. İnş iyi gelir. Enfeksiyon ne pis bişimiş. Valla uyuz oldum :(

Azıcık daha sabret canım yaptırırsın kesinleştikten sonra❤️

Ya dikkat ediyorum kuzum aslında su içiyorum en az 2 lt ki önceden 2 bardak bile içmezdim.
Ama kronik sanırım artık üşütünce ve dar birşey giyersem hemen geri geliyor :KK43:
Fiyat konusunda rahatım büyük şehirler gibi 300 400 istemezler gibime geliyor :KK53:
2litre az canım
İnan bende senin gibi 2yi zor içiyodum
Mantar ilerledi bende hemen suyu arttırdım
Şuan günde en az içtiğim 3 ltre
O konuda çok haklısın kuzu :KK51:
Kaç doktordan fiyat ve bilgi aldım 350-500 :duduk:

2litre az canım
Az kuzum biliyorum ama bana göre müthiş birşey ehehhe birde şu ağrılar olduğundan beri çok daha fazla içiyorum artık hayırlısı tekrar pet şişeyle alıp içmeye devam etcem hesabıda kolay oluyor Hemde daha çok içtiriyor :) :KK45:
Çok pahalı yaaa o_O Karar verebildin mi Mart annelerinde biri Öneri yapmıştı

Haftaya randevum var tekrar soracağım.. Fotoğraf çekimi yapacaktım 5aylık olunca o zaman ellime ulaşmış olmasını dilerdim yurtdışında olduğum için yapılıp göndermesi uzun sürüyor :KK43: ayrıntılı zaten 5aylıkken oluyor o zaman anca 6aylık için yetişir.. neyse sağlık olsunda gerisi olur :KK200:
Haftaya da randevun varmış canım
Onda da kesinlik kazanır büyük ihtimal :)
Dimi ben de bayıldım yaa çok minnoşlar
Kız çocuğu olunca böyle çıtı pıtı oluyor işte :KK200:

Kızlar ben haala bebeğimi hissetmiyorum ya :KK43:. Pazartesi günü ultrason da çok hareketliydi ama ben dışardan birşey hissetmiyordum.. mesela şu an karnımda pıtpıtlar oluyor gaz mı damar mı bebiş mi bilemiyorum:KK70:
Canım bence gün içinde hareket ediyor sen ayırt edemiyorsun
Otururken veya uzanırken balık kayması gibi gıdıklama hissi gibi ufak tefek hareketleri oluyor canım daha başka tarif edenlerde var benimki bu şekilde oluyor :KK66:

İyi akşamlar hamişler :anneadayı: Dün gece 12 de aniden kanamam oldu acilen doktorumuzun hastanesine gittik Yolda ömrümden ömür gitti bebeğime birşey oldu diye Yol boyu ağladım Allah kimseye yaşatmasın :KK61: Çok şükür bebeğim iyiydi Rahim duvarında kanama odağı vardı Doktorum da baya titredi üzerimize Bir gece müşahedede kaldım Tedaviler filan kanamam durdu 20 gün boyunca sadece tuvalet için kalkacağım hep istirahat edeceğim :uykucu: Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun :dua::anne:
Canım çok geçmiş olsun
Kötü gelmiş iyi geçmiş Allah bir daha yaşatmasın
Dikkat et canım kendine :KK200:

Az kuzum biliyorum ama bana göre müthiş birşey ehehhe birde şu ağrılar olduğundan beri çok daha fazla içiyorum artık hayırlısı tekrar pet şişeyle alıp içmeye devam etcem hesabıda kolay oluyor Hemde daha çok içtiriyor :) :KK45:
Çok pahalı yaaa o_O Karar verebildin mi Mart annelerinde biri Öneri yapmıştı
Dün bende ilk defa 4.5 litre içtim wcye yatak atıcaktım en son git gel yapmaktan :KK53:
Evet kuzum öneren oldu,birisiyle özelden baya konuştuk sayesinde bilgi edinmiş oldum :)
3 doktor arasında kararsız kaldımo_O

LoveAndMarriage LoveAndMarriage canım napıyosun iyi misin görünmedin bugün :KK200:
İyiyim kuzum, telefonla çok uğraştığımı fark ettim baş ağrısı yapmaya başladı bir süre sonra. Fazla elime almadım o yüzden, yazılanları da okuyamadım hiç :( sen nasılsın :KK200:

Kızlar ben hareketlerini hissetmeyi geçtim bildiğiniz tekme yiyorum :)))))
Eşim bile hissediyor. Şuan bir bardak ballı muzlu süt içtim tekmelerin ardı arkası kesilmiyor.
Oooo maşallah bombardıman başladı desene :KK48:Darısı bizim başımıza.

2litre az canım
Detaylı ultroson mu. Bgn gittiğim hastane de ki perinatologlar detaylı için 860 alıyorlarmış :) yuh dedim. :duduk: Valla işin en iyileri bile bu kadar alıyorken onlara vermem o parayı.. :KK49:

Kızlar ben hareketlerini hissetmeyi geçtim bildiğiniz tekme yiyorum :)))))
Eşim bile hissediyor. Şuan bir bardak ballı muzlu süt içtim tekmelerin ardı arkası kesilmiyor.
Yaaa çok güzelllll:eek: :nazar::KK200:
Darısı başımıza inşallah. Bugün bizimki görünce gözleri doldu, kız istemesine rağmen erkek olduğunu duyunca falan baya sulandı gözler. Tekmeleri hissetse napar acaba :anne:

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm.. Bolbol yat dinlen.. inşallah en kısa zamanda toparlarsın.. allahım sanada bebeğine sağlık ve güç versin:dua:

Canım bence gün içinde hareket ediyor sen ayırt edemiyorsun
Otururken veya uzanırken balık kayması gibi gıdıklama hissi gibi ufak tefek hareketleri oluyor canım daha başka tarif edenlerde var benimki bu şekilde oluyor :KK66:

Yok hissetmedim öyle balık kayması yada gıdıklama biraz daha bekleyeyim :KK200:

Dün bende ilk defa 4.5 litre içtim wcye yatak atıcaktım en son git gel yapmaktan :KK53:
Evet kuzum öneren oldu,birisiyle özelden baya konuştuk sayesinde bilgi edinmiş oldum :)
3 doktor arasında kararsız kaldımo_O
Fazlası da zarar canım dikkat et 4 ltyi aşma bence böbreklerini yorma boşuna :)
İyi bakalım karar verirsin artık kuzu seçeneklerin belli en azından :KK66:

Oooo maşallah bombardıman başladı desene :KK48:Darısı bizim başımıza.

Yaaa çok güzelllll:eek: :nazar::KK200:
Darısı başımıza inşallah. Bugün bizimki görünce gözleri doldu, kız istemesine rağmen erkek olduğunu duyunca falan baya sulandı gözler. Tekmeleri hissetse napar acaba :anne:
Sormayın ya. Son günlerde tekmelerini hissediyordum ama bugün tavan yaptı :) çok değişik bir duygu. Darısı size diyim:)))

Kızlar ben haala bebeğimi hissetmiyorum ya :KK43:. Pazartesi günü ultrason da çok hareketliydi ama ben dışardan birşey hissetmiyordum.. mesela şu an karnımda pıtpıtlar oluyor gaz mı damar mı bebiş mi bilemiyorum:KK70:
Hehe :) Bende hala hissetmiyorum ama çok çok normal bence kafaya takma :) Doktorlara göre ortalama 20. Haftada hissediliyor 2. Gebeliklerde ayırt etmesi daha kolay olduğu için 16. Hafta diyorlar tabi bunlar ortalama ama :) 22. Haftaya kadar normal canım inşallah en yakın zamanda hissederiz artık minnoşları:KK200:

Back
X