2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ayyy berbat berbat ilk bebeğimi isteğe bağlı sezeryan oldum ne akla hizmetse.iste o yüzden ikincide swezeryan olacak.

Sorma bana da etki etmiyor hiçbir şey avokadoyu ezip zeytinyağı ve limonla karıştırıyordum ben. Bir süre sonra o da sıktı tabi her sabah işe yarasa tamam da yok yani sadece 5 gün değil 3 gün çekiyordum tek yararı oydu. Çok takmaya başladım psikolojik herhalde artık. Dediğin gibi ilaç içtim geçen hafta artık o mu fayda etti bilmiyorum ama etkisini 5 gün sonra falan gösterdi dün yine başladım ilaca mecbur yoksa patlayacak gibi oluyorum artık. Bi dahaki kontrolde doktora sorcam etkili bişey versin artık korkuyorum yani zorlayamıyorsun da kendini

Canım senin doktorunda gayet yeterli görmüş bence çok üzerinde durma artık hem kafan karışmasın
Doğumdan önce kimi hastalığın anne karnında tedavisi mümkün oluyormuş kimi hastalık içinse doğum anında müdahele edilmesi gerektiğinde hazırlıklı olunuyormuş canım
Sırf bazen Allah korusun kötü bir haber duyma korkusuyla yaptırmasam mı diye düşünüyorum
Medicale bizde şok olduk hep ona güveniyodum :)
Zaten eşim direk tepeciği reddetti,bizim için seçenek özele kaydı
Ayyy berbat berbat ilk bebeğimi isteğe bağlı sezeryan oldum ne akla hizmetse.iste o yüzden ikincide swezeryan olacak.
Aaa niye öyle birşey yaptın ki

Adını unuttum ama sana doktorun suda eritilen kreç gibi bi ilaç verdi mi? Yada şurup. Ben iki ilaç denedim. Birinin yorumlarını okudum ilacı içip sakın dışarı çıkmayın yazıyordu o kadar etkiliymiş yani düşün içtim Allahım 1 saat geçti tık yok 2 saat geçti tık yok. Sabah etkisini gösterdi işte. Artık devam ederse tekrar o ilaçtan içeceğim. Ama oda seni tuvalete çıkarana kadar allahım karnımın içinde savaş var sanki sesler sesler bir de gaz yapıyor ama napayım 6 7 güne dayanıyor bazen benim.

Ya evet ama işte doktor da yeterli deyince. Hani ekstra görüntü cd almak istiyorsanız yaptırın ama bence yeterli dedi. Sen bir yaptır bakalım nasıl geçecek. Sen bide Manisa’dan geleceksin değmez o kadar uğraşmaya özel de yaptır gitsin

Şurup verdi bana ama dozunu az başlattı gibi geliyor günde bir doz :) ondan önce gittiğim doktor 8 saat arayla 2şer doz iç rahatlatacak demişti, hoş o da işe yaramadı onu da denedim şimdi tekrar günde 1 doz başladım. İnşallah bi zararı olmaz sık kullanmamın. Haftaya kontrolüm var baklım. benim de öyle geçen hafta 7 gün sürdü mesela. Kalıcı bir çözüm bulmak lazım

Şurubun adı duphalac mı :)
Medicaldeci doktorun vermez mi canım 3 boyutlu görüntüsünü
Aynı düşündük canım bizde git gel yapmaktansa bi kerede yaptır gitsin dedik

Doktorumun bana verdiği şurubu çocuklar bile kullanıyormuş. Diğerini de yardımcı doçent verdi. Zararı yok bebeğe sadece sen sıkıntı yaşayabilirsin dedi ama yaşamadım tabi ben ne biçim bağırsak varsa. Su içiyor musun? Ben bulantılardan su da içemiyorum öyle yeteri kadar oda etkiliyordur.

Şurubun adı duphalac mı :)

Medicaldeci doktorun vermez mi canım 3 boyutlu görüntüsünü
Aynı düşündük canım bizde git gel yapmaktansa bi kerede yaptır gitsin dedik
Bakıyor zaten o canım veriyor da sağolsun. Görüntü de değilim ben tam sağlıklı olduğuna ikna olsam yeter bana. Ne zaman yaptıracaksın

Bakıyor zaten o canım veriyor da sağolsun. Görüntü de değilim ben tam sağlıklı olduğuna ikna olsam yeter bana. Ne zaman yaptıracaksın
O zaman sıkıntı yapma canım
Takip eden doktor daha bir bilgi sahibi oluyor bana göre
20+4te düşünüyodum tüp grubundaki arkadaşlar en ideal haftanın 22 olduğunu söyleyince 22+0da düşünüyorum
Aralığın 7sine denk geliyor

Suda eritilen kirec gibi ilac magnezikalsi mi adı . O ilac gebelerde kullaniliyomu bilmiyorum ama bayaga faydali

Toz daha etkiliymiş sanırım belki ondan verir bana da. Su 2 litre civarı içebiliyorum. Biraz daha fazla içmem lazım ama. Normalde hiç içmezdim anca 2’ye çıktı işte :)

Ana daha varmış. Cinsiyet için nasıl dayanacaksın :) ben çok merak ediyordum :)

Toz daha etkiliymiş sanırım belki ondan verir bana da. Su 2 litre civarı içebiliyorum. Biraz daha fazla içmem lazım ama. Normalde hiç içmezdim anca 2’ye çıktı işte :)
Aşırı etkili sözde. Çok etkili diye vermemişti bana kendi doktorum. Sonra yardımcı doçente gittim o verdi kendi doktoruma sordum çok etkili diye vermedim bebeğe bir zararı yok kullanabilirsin dedi. İçsem mi şimdi napsam gidersen bana da haber et

Ben olsam şimdiye 1000 kere patlamıştım merakımdan :)
Bende merak ettim hep 16 haftada gittim net cevap alırım diye düşündüm ama bacaklarindan tam göremedi sanırım doktor erkeğe benziyor dedi neye göre dedi ki acaba biseyler gördü onun icin mi yoksa kemik yapısı ile ilgili filan mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…