Valla bende bilmiyom nasıl dayancağımıAna daha varmış. Cinsiyet için nasıl dayanacaksın :) ben çok merak ediyordum :)
Ben olsam şimdiye 1000 kere patlamıştım merakımdan :)
Totem yaptım giymeycuuumAynen bin kere gitmiştim herhalde öğrenmek içinöğrenene kadar giderdim
Benim kontrol haftaya bakalım yararlı bişey verirse paylaşırım sende sorarsın doktorunaAşırı etkili sözde. Çok etkili diye vermemişti bana kendi doktorum. Sonra yardımcı doçente gittim o verdi kendi doktoruma sordum çok etkili diye vermedim bebeğe bir zararı yok kullanabilirsin dedi. İçsem mi şimdi napsamgidersen bana da haber et
Seni gaza getirmek gibi olmasın da ben olsam giderdimValla bende bilmiyom nasıl dayancağımı
Bir ilki gerçekleştircem muayene arasında aşşa yukarı 6 hafta falan olcak
Gramı epey artsın diye totem yaptım gitmicem doktora yoksa bu salı alıyodum randevuyu
Bebeğe zararı olmasın da ben kullandım ama öyle düzenli değil. Napayım canım valla tuvalete çıkamamak beni strese sokuyor. 14 haftalıkken karnım 6 7 aylık gibiydi. Ki tuvalete çıkınca dümdüz oluyordu. Psikolojim bozuldu artık. Hiç prensesler gibi geçmedi hamileliğimBenim kontrol haftaya bakalım yararlı bişey verirse paylaşırım sende sorarsın doktorunaben şuruba başladım mecbur hiç istemiyorum ilaç sonuçta ama yapacak bişey yok
Hayatta totem motem dinlemezdim yaTotem yaptım giymeycuuum
Olabilir canım boş yere tahmin yapmaz çünkü.Bende merak ettim hep 16 haftada gittim net cevap alırım diye düşündüm ama bacaklarindan tam göremedi sanırım doktor erkeğe benziyor dedi neye göre dedi ki acaba biseyler gördü onun icin mi yoksa kemik yapısı ile ilgili filan mi bilmiyorum
12+5te öğrendim ben tahmin olarak ehehhe yoksa kesin patlayıp çatlardım bir sonraki randevuya kadarBiz erken öğrendik ya 14 yada 15. Haftada öğrendik sanırım. Bu zamana kalsaydı çatlardım
Kız senin yerine ben heyecan yaptımTotem yaptım giymeycuuum
Kana karışmıyormuş gerçi o rahatlattı beni biraz tek tesellim o :) yaşam kalitesini etkiliyor insanın ya ne dışarı çıkasım geliyor ne başka bişey yapasım. Hamilelik güzel ah şu sindirim sorunu olmasaBebeğe zararı olmasın da ben kullandım ama öyle düzenli değil. Napayım canım valla tuvalete çıkamamak beni strese sokuyor. 14 haftalıkken karnım 6 7 aylık gibiydi. Ki tuvalete çıkınca dümdüz oluyordu. Psikolojim bozuldu artık. Hiç prensesler gibi geçmedi hamileliğim
Bize 12. Haftada erkeğe benziyor dedi doktor 14 yada 15te %90 kız dedi sonra kesinleşti zaten. İlk tahmin de yanıldı yani. Aynen kız bacaklarından tutup götürelim ultrasonaOlabilir canım boş yere tahmin yapmaz çünkü.
12+5te öğrendim ben tahmin olarak ehehhe yoksa kesin patlayıp çatlardım bir sonraki randevuya kadarhele bu zaman aboo iyi sabır valla.
Kız senin yerine ben heyecan yaptımElinden tutup götüresim geldi
E bir de bulantı olmasaKana karışmıyormuş gerçi o rahatlattı beni biraz tek tesellim o :) yaşam kalitesini etkiliyor insanın ya ne dışarı çıkasım geliyor ne başka bişey yapasım. Hamilelik güzel ah şu sindirim sorunu olmasa
Hahah götürelimBize 12. Haftada erkeğe benziyor dedi doktor 14 yada 15te %90 kız dedi sonra kesinleşti zaten. İlk tahmin de yanıldı yani. Aynen kız bacaklarından tutup götürelim ultrasona
Hahaha eşim de öyle karnımı seviyor şişinceE bir de bulantı olmasaeşim içimdeki o şişkinliği bebeğim diye seviyordu bebek değil o diyordum anlamıyordu
Hareketlerin verdiği rahatlık sanırsam bu bendekiSeni gaza getirmek gibi olmasın da ben olsam giderdim
Bende kendimi anlayamıyorum zatenHayatta totem motem dinlemezdim ya
Son kontrolün ertesi günü gidiyodum vazgeçtimOlabilir canım boş yere tahmin yapmaz çünkü.
12+5te öğrendim ben tahmin olarak ehehhe yoksa kesin patlayıp çatlardım bir sonraki randevuya kadarhele bu zaman aboo iyi sabır valla.
Hep bir bi doktor ısmarlayın siz en güzeli banaBize 12. Haftada erkeğe benziyor dedi doktor 14 yada 15te %90 kız dedi sonra kesinleşti zaten. İlk tahmin de yanıldı yani. Aynen kız bacaklarından tutup götürelim ultrasona
Olabilir canım boş yere tahmin yapmaz çünkü.
Ben tuvalete çıktığımda karnım dümdüz oluyordu ordan anlıyordum bebek olmadığını ama şuan bebek karnım var artık kabızlıkla ilgili değil. O şekilde anlaşılıyorHahaha eşim de öyle karnımı seviyor şişinceben bile bazen bebek mi şişkinlik mi anlamıyorum sürekli öyle gezdiğim için
Hahaha çok mantıklıHareketlerin verdiği rahatlık sanırsam bu bendeki
Bende kendimi anlayamıyorum zaten
Son kontrolün ertesi günü gidiyodum vazgeçtim
Hep bir bi doktor ısmarlayın siz en güzeli bana
Ben içemedim o suyu midemi çok bulandırdıKizlar kabizlik icin cozum: geceden sicak suyla kayisi kurusunu bi bardak suya islatin. Sabah ac karna o suyu icin kayisiyi da yiyin. Kime tavsiye ettiysem faydasini gordu. Ama devam etmeniz gerekiyor
Son 1 haftadır benim de çıktı karnımBen tuvalete çıktığımda karnım dümdüz oluyordu ordan anlıyordum bebek olmadığını ama şuan bebek karnım var artık kabızlıkla ilgili değil. O şekilde anlaşılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?