2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ana daha varmış. Cinsiyet için nasıl dayanacaksın :) ben çok merak ediyordum :)
Valla bende bilmiyom nasıl dayancağımı
Bir ilki gerçekleştircem muayene arasında aşşa yukarı 6 hafta falan olcak
Gramı epey artsın diye totem yaptım gitmicem doktora yoksa bu salı alıyodum randevuyu

Benim kontrol haftaya bakalım yararlı bişey verirse paylaşırım sende sorarsın doktoruna ben şuruba başladım mecbur hiç istemiyorum ilaç sonuçta ama yapacak bişey yok

Benim kontrol haftaya bakalım yararlı bişey verirse paylaşırım sende sorarsın doktoruna ben şuruba başladım mecbur hiç istemiyorum ilaç sonuçta ama yapacak bişey yok
Bebeğe zararı olmasın da ben kullandım ama öyle düzenli değil. Napayım canım valla tuvalete çıkamamak beni strese sokuyor. 14 haftalıkken karnım 6 7 aylık gibiydi. Ki tuvalete çıkınca dümdüz oluyordu. Psikolojim bozuldu artık. Hiç prensesler gibi geçmedi hamileliğim

Olabilir canım boş yere tahmin yapmaz çünkü.
Biz erken öğrendik ya 14 yada 15. Haftada öğrendik sanırım. Bu zamana kalsaydı çatlardım
12+5te öğrendim ben tahmin olarak ehehhe yoksa kesin patlayıp çatlardım bir sonraki randevuya kadar hele bu zaman aboo iyi sabır valla.
Totem yaptım giymeycuuum
Kız senin yerine ben heyecan yaptım Elinden tutup götüresim geldi

Kana karışmıyormuş gerçi o rahatlattı beni biraz tek tesellim o :) yaşam kalitesini etkiliyor insanın ya ne dışarı çıkasım geliyor ne başka bişey yapasım. Hamilelik güzel ah şu sindirim sorunu olmasa

Bize 12. Haftada erkeğe benziyor dedi doktor 14 yada 15te %90 kız dedi sonra kesinleşti zaten. İlk tahmin de yanıldı yani. Aynen kız bacaklarından tutup götürelim ultrasona

E bir de bulantı olmasa eşim içimdeki o şişkinliği bebeğim diye seviyordu bebek değil o diyordum anlamıyordu

E bir de bulantı olmasa eşim içimdeki o şişkinliği bebeğim diye seviyordu bebek değil o diyordum anlamıyordu
Hahaha eşim de öyle karnımı seviyor şişince ben bile bazen bebek mi şişkinlik mi anlamıyorum sürekli öyle gezdiğim için

Seni gaza getirmek gibi olmasın da ben olsam giderdim
Hareketlerin verdiği rahatlık sanırsam bu bendeki
Hayatta totem motem dinlemezdim ya
Bende kendimi anlayamıyorum zaten
Son kontrolün ertesi günü gidiyodum vazgeçtim
Bize 12. Haftada erkeğe benziyor dedi doktor 14 yada 15te %90 kız dedi sonra kesinleşti zaten. İlk tahmin de yanıldı yani. Aynen kız bacaklarından tutup götürelim ultrasona
Hep bir bi doktor ısmarlayın siz en güzeli bana

Bazen diorum bide özele mi gitsem o kadar merak yanii :) melike222 arkadasimiz forumun en merak edilen bebisi ve annesi olarak tarihe gececek

Kizlar kabizlik icin cozum: geceden sicak suyla kayisi kurusunu bi bardak suya islatin. Sabah ac karna o suyu icin kayisiyi da yiyin. Kime tavsiye ettiysem faydasini gordu. Ama devam etmeniz gerekiyor

Hahaha eşim de öyle karnımı seviyor şişince ben bile bazen bebek mi şişkinlik mi anlamıyorum sürekli öyle gezdiğim için
Ben tuvalete çıktığımda karnım dümdüz oluyordu ordan anlıyordum bebek olmadığını ama şuan bebek karnım var artık kabızlıkla ilgili değil. O şekilde anlaşılıyor

Hareketlerin verdiği rahatlık sanırsam bu bendeki

Bende kendimi anlayamıyorum zaten

Son kontrolün ertesi günü gidiyodum vazgeçtim

Hep bir bi doktor ısmarlayın siz en güzeli bana
Hahaha çok mantıklı gel sen bizi dinle öğren ayrıntılıdan önce :))

Ben tuvalete çıktığımda karnım dümdüz oluyordu ordan anlıyordum bebek olmadığını ama şuan bebek karnım var artık kabızlıkla ilgili değil. O şekilde anlaşılıyor
Son 1 haftadır benim de çıktı karnım senin haftan daha ileride tabi belli olmuştur iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…