2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canım kusura bakma yazdıklarımın tamamı çıkmamış ama benzer şeyler yazmıştım :) demir hapımı değiştirdik şimdi çok daha iyi ben hiç yemedim o meyveden tadı nasıl acaba
Bende çok küçükken yediğimi hatırlıyorum hiç bilmiyorum o yüzden sevindim düzeldiğine canım, bende bi dahaki kontrolde kalıcı çözüm istiycem vitaminimi bile probiyotikliye çevirdik, o da işe yaramazsa ekstra probiyotik başlarız demişti

kabızlık için mi? bir çözüm bulursanız bana da yazın lütfen

of bende ya aslında aşırı iştahtan değil midemi bastırması için yediğim hamur işlerinden almaya başladım. bir çirkin hissediyorum ki kendimi
Hamilesin sen her halinle güzelsindir
Hamurişi işin en kötü kısmı
Ne kadar kendimi kısıtlamaya çalışsamda malesef
Sabahları aç karnına bir kaşık zeytinyağı
Gece yatarkende bir bardak süt ve 1 adet muz benim çözümüm :)

muz daha çok kabız yapmaz mı kız zeytinyağı içemem midem kaldırmaz kusarım kesin

muz daha çok kabız yapmaz mı kız zeytinyağı içemem midem kaldırmaz kusarım kesin
Yok kız bende öyle biliyordum ama lif bakımından çok zenginmiş
Sen suyuda zor içiyodursun bulantıdan
Bir bardak suyun içine karıştırıp içmeyi dene
Yada kahvaltıda ekmeğe bana bana ye
Zeytin yağı,pulbiber,kekiği karıştırıp kahvaltıda tükeyiyorum üzerinede limon sıkıyorum
Ohh olsada kızarmış ekmekle yesek

o şekilde ekmek banıp yiyebilirim aslında ay çoook şişeceğiz çoooook

Kizlar gobusleriniz masallah kocaman olmus Benim hic yok hatta ise baslayinca herkes bebegi nereye sakladin dediler. Acaba yanlis birseyler mi yapiyorum yetersiz mi besleniyorum ?
Benim de cok yok sadece hamile pantolonuna gectim o da beli belki sıkar diye. Üst aynı giyiyorum gömlekte bile belli olmuyor. Kontrolde en son haftasından 6 gün öndeydi kilosu :)) hatta bana güzel beslemişsin bebeği dedi. 14+5 iken gittim 126 gram cıktı bebeğim. Normali 100 gram civarıymıs :))

Yee gitsin boşver can boğazdan gelir

2 erkek 1 kız dedi bi türlü kesinleşmedi
Artık ayrıntılıya kaldı kesinleşmesi
az kaldı o zaman öğrenmene :) ya tabi tabi sonra takarım kafaya kiloları hamileliğimin tadına varamadım zaten hiç. normalde daha iştahla severek yerdim şimdide yiyorum ama severek mi korkarak mı belli değil

az kaldı o zaman öğrenmene :) ya tabi tabi sonra takarım kafaya kiloları hamileliğimin tadına varamadım zaten hiç. normalde daha iştahla severek yerdim şimdide yiyorum ama severek mi korkarak mı belli değil
Az mı çok bu bende bilmiyom bu bendeki kararsızlık olduğu sürece
Şimdi korkarak yiyorsan bile son aylarda daha bi iştahlı yicen merak etme

Belki o satıcı türkiyeye satmıyordur canım ama amazonda yüzletce satıcı var ordan oraya atlayarak buldum ben aslında.. tabi pahalı oluyor çünkü eurodan çeviriliyor..

kilodan korkmayı geçtim canım bulantıdan korkuyorum daha çok benim kafa bile hala karışık seni anlıyorum
O bulantı daha vahim
Şükür geçtide rahatladım darısı en kısa zamanda başına olsun inşallah
Tekrar yaptırmayı mı düşünüyon

Amin canım amin bilmiyorum ama yaptırmam herhalde sadece düşünüyorum
Acaba yaptırsam mı fikri gelip yokluyo arada demi
Eşime dedim tepecik alsancağa yönlendiriyomuş diye daha lafım bitmeden dediği şu oldu
Beni ordan oraya süründürme medicalde nasıl yokmuş diyo
Daha aynı gün belki olmucak bile diyemedim
Özeldeki doktorlara yöneldik bu sefer

Evet ama yaptırmayacağız galiba canım. Zaten bir sorun olsa da ne yapacağız ki ne yapılabilir bilmiyorum sadece aklımda kaldı ama doktor da yeterli benim için dedi. Medicalde olmamasına ben de çok şaşırıyorum ya olması lazım aslında cidden koskoca hastane. Zaten bence özelde yaptıracaksın sen

Kahvaltı öncesi çeyrek avakado
Bir dilim ananas
Aç karnına zeytinyağı bir kaşık
Kahvaltı öncesi bir kivi
Az önce söylediğim cennet meyvesini de deniycem
Gün kurusu kayısı üzerine ılık su
Bunlardan herhangi birini dene bence belki işe yarar. Muzu bende kabız yapar diye biliyordum burada tam tersi dedi kızlar eşime aldırdım ama yiyemedim henüz cesaret edip

Eşim muz alıp duruyor bebeğe kilo yapıyor diye sırf kabızlık korkusundan yiyemiyorum. Hep öyle duydum bende. Kayısı ılık su falan beni kesmiyor canım hiç bir faydası olmuyor. Avakado deneyeyim bir ama bende böyle doğal şeylerin etki edeceğini sanmıyorum doktorum ilaç verdi o bile pek etkili olmadı. Karnım şuan o kadar şiş ki doğuracam sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…