2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Hadi bakalım perşembe tekrar göreceğim bebeğimi bakayım nerde yatıyor ona göre pıtpıtları değerlendiririm
Ne mutlu sana :) bagirsak hareketinden farkli bi hareket. Onu zaten anlıyorsun ve hissediyosun bebis olduğunu zayiflarin hissetmesi ilk hareketleri daha cabuk olurmus. Bende iki gün önce hissetim o gün hemde birden cok . Ama iki gündür arada bi pit pit ediyo o kadar

Bende yeni öğrendim kan akışına doppler ile bakıyorlarmış canım.

Bende yeni öğrendim kan akışına doppler ile bakıyorlarmış canım.
Hee şimdi anladım sağol canım
Bugün devlete gittim mantar için krem falan almaya kaşıntıdan duramıyorum
Ayrıntılı için yüksek bir mebla ödücem diye kendi doktoruma gitmedim.
Hemde ayrıntılıya epey zaman var ilerlesin istemedim
Doktor alttan mantar muayenesi yaptı
Ultrason için bi kağıt yazdı verdi ney olduğunuda açıklamadı
Ultrason içinde haftaya gel dediler
Neymiş diye merak ettim bende

Geçmiş olsun canım iyi yapmışsın geçer inşallah hemen. Emin olamadım ama aman abudik gubidik isim vermişler :)

Geçmiş olsun canım iyi yapmışsın geçer inşallah hemen. Emin olamadım ama aman abudik gubidik isim vermişler :)
Sağol canım 16.haftada tek kullanımlık fitil kullandım banamısın demedi
Hergün sirkeli suyla yıkıyorum birde
Banamısın demiyo yahuu ne illet bişey hamilelikte düşman başına gelmesin evlerden ırak
İsmi acayip zaten eveli başta

Bir ara bende eşliğinden döndüm sirkeli su iyi geliyor kırar mikropları devam et bırakma yinede. Hepimiz sorunluyuz enfeksiyon mantar iltihap ne ararsan var mübarek

Evet cnm çok saçma ya yatmamla kalkmam bir oluyor valla
İlk bebeğimin omuriligi açıktı ve ayrıntılida öğrendim o zamanda özel e gidiyordum ama anlamadı gerçi dr çok yoğun du.ikinci hamileliğimde inceledi.kayinvalidemde bağırdı gerçi suçlandı dr iyi baktı ama şimdi medicalpark a gecti.orası daha pahali geldi şimdi başka dr gidiyorum ama buda çok genc yarim saat inceledi ama tam pozisyon bulamadım Dior bakıyor birdaha bakıyor acaba dedim tam anlamıyormu diye tedirgin oldum ama paraci değil ayrıntıliyi devlette yaptır dedi ama 24 .hafta çok fazla.Ayy çok uzun oldu

Ben de bu ctesi ozelde yaptircam detayli ultrasonu ama perinatolog diil de radyoloji dru mu ne yapacak. Devlete de mi gitsem ki. Korktum simdi

Ben de bu ctesi ozelde yaptircam detayli ultrasonu ama perinatolog diil de radyoloji dru mu ne yapacak. Devlete de mi gitsem ki. Korktum simdi
Devlettekiler daha tecrübeli oluyorlar ama fazla vakit ayirmiyorlar sonuçta kalabalık oluyor.valla kızım 5 yaşında sene önce 80 lira vermiştim fazla gelmemişti şimdi aynı hastane 350 istiyor bende devlete gidim dedim ama 24 haftaya verdi aslında sınırda ama psikolojim bozuldu sağlıklı mi diye ilk bebeğim de çok çektim şimdi ne olursa olsun hemen öğrenim istiyorum

Anlamasa ben anlayamam derdi sanırım canım görememiş olabilir dediği gibi pozisyondan dolayı sıkıntı etme kendine..

Kız ben yeni turşusu nu yaptım gel beraber yiyelim
Düşünmen yeter kuzum aç olunca canım hrrşeyi çekiyor

Selamlar kızlar ayy kaç gündür bavuldur eşyadır evdir mutfaktır topla yıka temizle bitiremedim. Koca arabayı bağaj koltuklar dahil doldurduk daha da almadığım şeyler var artık napiim dedim off.
Şimdi yoldayız gece istanbulda kalıcaz sabah da edirne bizi bekler

Hayırlı yolculuklar kuzum

Detaylıya radyolog ve perinatologlar bakıyor canım hiç dert etme benim oğluşa radyolog bakmıştı herkes de çok memnundu

Ayy geçmiş olsun canım bugün bende de bi ara kaşınır gibi oldu korktum çok zor bişi tez kurtulursun inşallah

Sağol balımm senden nbr pancar turşusu mu çekti canın ehuhehe derken bile ağzım sulandı turşunun her türlüsü enfess
Ahah acıkmışım o sıra açken ben ben değilim şimdi çekmiyor canım amaa turşunun her türlüsünü severimm yaparım artıkın bende

Ahah acıkmışım o sıra açken ben ben değilim şimdi çekmiyor canım amaa turşunun her türlüsünü severimm yaparım artıkın bende
Bi kere denedim turşu yapmayı nasıl da özendim ama fiyasko daha da yapmam
Şimdi lahana olsa sağlam yerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…