2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
İyi bakalım canım kabızlığın için sormuştum çok sıkıntılı durum yaa bende çıkamıyorum yine 4. Gün bugün
İnşallah kalıcı bi çözümü vardır bunun canım gidince sorcam bakalım. İlacı da verdi ama sürekli mi içicem yoksa zorda kalınca mı sormayı unutmuşum kontrol var diye sık boğaz etmek istemedim doktoru da. O da pek etkili değil zaten gidene kadar idare edicem artık zorda kalınca başlıyorum içmeye. 5. Aydan itibaren düzene giriyor diyorlar inşallah öyle olur vücut dengeyi sağlamaya başlıyormuş

Aminn kuzum düzelir inşallah benimkinin denge oturacağına galiba

Kızlar Dr geldim ne görüntü var ne birsey valla 2 dakika yatmamisimdir devlet hastanesi olunca demekki ilgilenmiyorlar yaa drna gore degisior omuriligi i söyledim ona baktı cinsiyetini ogrenmissindir artık dedi bir kız bir erkek dediler dedim erkek gibi gördüm bende kordon değilse dedi aman ayrıntılida öğrenirsin dedi.sonra ayrıntılı için Sekreterliğe gittim çok geç kalmssin biz ocak randevu larını veriyoruz dedi ama ne yapacam dedim birde benim durumum farklı 20 haftada girebilirsin dr ddim düşündü baktı takvime felan 12 aralığa verdi ve ben 24.haftanın icinde oluyorum erken alaçam diye gittim en gece girecem.eşimde özel e gideriz dedi ama dr zaten beni devlet hastanesine yönlendirdi of ya ne yapacam bilmiyorum.hersey para valla..

Bende devletteydim doktorumuda seviyordum ama zaman ayıramıyor ve artık psikolojisine göre davranmaya başladığını hissettim özele geçicem bende son gittiğimde bebeğin resmini bile vermemiş hatıra kalacak birşey yok çok sinir bozucu yaa. Ayrıntılı işine üzüldüm 24 hafta biraz geç oluyor gibi şeyi de anlamadım biz alamıyorsak 2 aylık gebeler mi dolduruyor bu ayrıntılı randevularını aklım almıyor sistem çok saçma yaa. Direk özele mahkum ediyorlar insanları hadi biz yaptırdık öyle böyle durumu olmayanlar nasıl halledecek.. Atarlanıyorum yine şu saçmalıklra ya. Omuriliği açık olabilir diye sana mı demişlerdi canım unutuyorum kusura bakma.

Öyle canim paran varsa rahatsın yoksa çok zor bu işler.yurt dışında toplamda üç kere bakiyolarmis ultrasonla.

Çok geçmiş olsun canım.. Allah acil şifalar versin

Çok haklısın canim herkesin ailesi kendine kıymetli.onemli olan empati yapabilmek.en güzeli kafaya takip büyütmemek

Aynen öyle ya.. Herkesin ailesi kendine bence. Ben eşimle huzurumu ailesi yada ailem için asla bozmam..

A April wind kızlar kabızlık için Cumartesi günü kaysı suyu aldım sabah akşam 1 bardak soğuk içiyorum.. cumartesinden beri maşallah kabızlıktan ishale döndüm

Kuru kayısı yemiştim bende dün ama meyvesuyu o şekilde etki etmiyor bana

Ayrıntılı ultrason için sanırım 21 haftadan 24 haftaya kadar canım geç kalmış sayılmazsın..

Ben burda özelle gidiyorum Fransada devlet hastahanesini aradım mesela burda 7 aylık olmadan randevu vermiyorlar mecburi herkes özelle gidiyor durumu olan yada olmayan.. devlet hastahaneleri önlem almış çünkü artık o kadar yoğun istek varki maalesef eğer hamileliğin ilk ayından itibaren alsalar türkiyedeki gibi olur yani muayene 5dk sürer kişi başı.. bunj önlemek içinde devlet 7aylık olunca alıyor oda sadece devlete doğum yapacakları.. eğer özel hastahanede doğum yapacaksan zaten devlet hastahanesine hiç gitmiyorsun..

Pancar cok çalıştırıyor hatta turşusunu ye.
Aslında 3 kere bakmıyorlar. Yurtdışında zorunla 3 adet ultrason var. Biri 11 ve 13 hafta arası diğeri 21 ve 24 hafta arası diğeride 30 ve 33 hafta arası.. bu üçü detaylı ultrason olarak geçiyor ve 100% devlet tarafından masrafları karşılanıyor. Özel yada devlet hastahanesi fark etmez.
Onun dışında her ay muayene oluyor o sırada doktor tansiyon ölçüyor kilo takibi yapıyor kan ve idrar tahşilerine bakıyor ve en son ultrasonda bebeğe bakıyor boyunu ölçüyor gelişimine bakıyor. Sadece burda detaylı ultrason 1 saat sürüyor toplam normal muayene 30dk sürüyor 5-10dksı ultrason oluyor.

Mesela ilk detaylı ultrasonum 12+5iken olmuştu 1 saat sürdü muayene 40dk ultrasondan baktık bebeğin herşeyine 20dk sohbet ettik doktorumla :)

Onun yüzde yüz doğalını bulmak lazım canım biraz bakındım ama yok öyle doğalı kayısı mevsimi de geçti katı meyve sıkacağından geçirecektim yoksa.
İsyanımı duydu galiba çıkabildim canım pancar turşusunu da çok severim ama bulabilir miyim bilmiyorum canım çekti
Benim de çekti şimdi

oyle valla insani gittigine gidecegine bin pisman ediyorlar.ilk defa dun aksam kendimi degerli hissederek muayene oldum o da özele gittik o yüzden.Canimiza tak ettirdiler

Valla ben ayrıntılı ultrasonu talep etmedim.
O kadar iyi bi doktordu ki kendisi asistanını çağırdı ayrıntılı ultrasona gün verin dedi.
Doktorun iyiliğinden kaynaklanıyor canım yoksa birde gün almak için uğraşırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…