2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ankara iyi olmuş canım olsun hepsine bakılsın iş sağlam olsun. ama hastane ortamlarını biliyorsun lütfen dikkat et kendine. mecbur olmadıkça sen girme, eşin ya da bi başkası girsin. geçen pazar kızıma röntgen çekilecekti. hemşire kapının önünde bile durmayın uzaklaşın dedi. o derece etkileniyormuşuz. burnun tıkalı ise xlear burun spreyi kullanabilirsin. portakal suyu iç sıkma, mandalina ye çabuk toparlarsın inşallah
Ben 4 haftalık hamileyken akciğer röntgeni çektirmiştim bilmeden doktorların hepsi bişey olmaz ondan dedi ama artık biliyorum usg dışında hiçbişey yaptırmamaya gayret ediyorum inş öyle bi ihtiyaç doğmaz

Doğumdan sonra daha zor bu işler bebe gazı emmesi çişi kakası bitmiyor uyumuyor uyusa da yatsam diye gözünün içine bakıyorsun herifi zaten gırtlaklayasın geliyor senin yüzünden bu hallerdeyim modunda:deli:
Canım sen tecrubelisin bakalım biz nasıl yaşayacağız bu süreci kolay olmayacağı kesin :110:

Çok geçmiş olsun canım. Acılı çorba içebiliyorsa ne güzel bende içemem kızımda içemez :KK43: inşallah yaptıkların işe yarar da antibiyotiğe gerek kalmaz. Biz de ilk kez bu yıl bu kadar çok kullandık mecburen. şimdi de sıkıntısını çekiyoruz ama hala da kullanıyoruz :KK43:
Çok sık antibiyotik ihtiyacı doğuyorsa bağışıklığına baktırın derim ben, IgA IgG IgM ve benzeri testler doktorunuz bilir. Kulak akıntısı vs de var mı?

Tuzsuz yemek şekersiz sütlaç gibi işte :dondurma:
Benimki de ilkinde hadım edilmişti sanki tövbeliydi zaar ama bu hamileliğimde az da olsa şekerimiz tuzumuz var :ıslık::confused:

Haha :D o kadar değil başka türlü mucuklarımız var tuzumuz eksik değil yinede haha :S

Ehehe alamadığım ilacımı sağlık ocağına yazdırmaya gitmiştim. Vee ebe gel kalp atışını dinleyelim ama duyamazsak korkma dedi ama derinden duyduk❤️
Hemen tartıldım hala kendi kilomdan 1 kilo eksiğim. Çok sevindim:deli:

Kalbini duyman super canım :) bende dün duydum rahatlıyor insan gerçekten

İlahi çok güldüm:halay: mucuksuz yaşayamam evet :KK45:

Canım artık doğumdan sonrasına bomba gibi bir giriş yaparsınız :oops::KK68:

Ay inşallah lohusa depresyonuna girmezsem ahha :S

Doğumdan sonra daha zor bu işler bebe gazı emmesi çişi kakası bitmiyor uyumuyor uyusa da yatsam diye gözünün içine bakıyorsun herifi zaten gırtlaklayasın geliyor senin yüzünden bu hallerdeyim modunda:deli:

Ay vallaha mı öyle mi oluyor inşallah olmaz ya :(

Selam tatliş anneler :anneadayı: bu alt açma minderini sipariş ettim internetten bakalım nasıl gelecek :KK37:

Eklentiler

• 46118F1F-A180-4AA0-815F-14B3F42534A1.webp
    46118F1F-A180-4AA0-815F-14B3F42534A1.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar gelecek kontrol tarihleriniz ne zaman? Benim 12 aralıkta.. daha çook var artık uzun bir hasret başlıyor :KK43:
Ya sorma benimde 10 Aralık ta :kahve: ama en azından artık hareket ediyor iyi olduğunu biliyorum çok şükür:dua::dua::dua:

2. Çocuk olunca kızcağız açık konuştu al benden de o kadar:duduk: Tabi birde normal doğum un ardından mucuk mucuk :KK60: korkusu var:KK25:

Evet canım adı aynı hem fitil in hem kremin
Sağol canım ilk fırsatta alıp kullanayım
Daha fazla ilerlemeden
Aa geçmiş olsun kızlar bende de hafif mantar var dedi doktorum. Ama ben de hiç bir kaşıntı vs bişi yok. Bana da travazol krem önerdi. Henüz almadım da. Siz de ne gibi belirtiler var Lusi Lusi
Sanada çok geçmiş olsun canım
Gebelikte hormonlardan dolayı mantar çok sık rastlanan bir durummuş
Kaşıntı arada sarı yeşil akıntım oluyor canım
Içine sürmedim etrafına sürdüm kaşıntı olan bolgeye
Tamam canım çok sağol :)
Aynen canım. Daha bunlar küçükken giyebilecekleri. Bir sürü ileri yaşta giyebileceği şeyler. Amin cümlemizin ki inş canım. Ben de ciciler alıcam içim gidiyor :)

Bunla geçmiş olsun canım inş. Anjiyo ztn artık ultroson gibi kullanılıyor. Teşhis amaçlı daha çok.

Aynen canım sağolsun:) kayınvalidem hepimizden heveslidir. Evine beşiği de aldı :) o bakacak ya ben çalışırken:)) benden önce düzecek her şeyi.
Canım bebişin herşeyi tamam olmuş maşallah :nazar:
Bende bu beşiklerden almayı düşünüyorum
Ne kadara aldınız canım
Kullanışlı mı acaba
Kimisi çok memnun kimisi memnun değil kararsız kaldım bende:110:

Kızlar şimdi size bir sorum olacak ..Vereceginiz cevaplarla göbek şekline bağlı cinsiyet tahmini efsanesini araştırmiş olacagiz.
Cogunuz cinsiyeti biliyor.Ben hariç.Benimki göstermiyor sipa:KK76:
Simdi soyleyin bakalim kiz bebek anneleri gobeginiz yaygin ve toparlak sekildemi?
Vee erkek cocuk anneleri sizinki de asagida ve sivrice mi?
Benim hic ama hic tahminim yok.Bebek gostermiyor gobek yok denecek kadar az. Merak ediyorum ya hu hadi gelsin cevaplar :KK45::KK31::rolleyes::KK9::KK9:

Kızlar şimdi size bir sorum olacak ..Vereceginiz cevaplarla göbek şekline bağlı cinsiyet tahmini efsanesini araştırmiş olacagiz.
Cogunuz cinsiyeti biliyor.Ben hariç.Benimki göstermiyor sipa:KK76:
Simdi soyleyin bakalim kiz bebek anneleri gobeginiz yaygin ve toparlak sekildemi?
Vee erkek cocuk anneleri sizinki de asagida ve sivrice mi?
Benim hic ama hic tahminim yok.Bebek gostermiyor gobek yok denecek kadar az. Merak ediyorum ya hu hadi gelsin cevaplar :KK45::KK31::rolleyes::KK9::KK9:
Ehehe benim sivri oğluş göbüşü :)

Back
X