Ayy çok tatlı bu bende kızıma alıcam hep prenses elbiseleri doğsunda hayırlısıyla inşallah.
Canım geçenlerde lcw ye baktım ama hiçbir şey yoktu almadım halen pantolanlarıma sığabiliyorum bazen düğmesi sıkmasın diye kapatmıyorum sadece skinny jeans giymiyorum ama geçen gün bi mağazada gömlek elbise tarzı bir şey aldım canım çok hoşuma gitti kalın siyah çorap ya da taytla da kombinliyebilirim dedim hem de rahat olur dedim.
Canım maaşallah kaçıncı haftadasın bugün? En son gittiğimde benim mercimek 17 cm di bakalım ne kadar büyümüş
Teşekkür ederim kızlar hepinize tayt almıştım dışarda giymek için ama soğuklarda üşüdüğümü farkettim kalın olmasına rağmen. Onun için uzun bir aradan sonra bugün düşük beli giyeyim bakayım dedim ama hafif sıkıyor bir daha giymem Zaten. Lcw ve defactoya bakayım o zaman hangisinden beğenirsem hop alırım.
günaydın herkesee decavit ile demir hapını aynı anda beraber içebilir miyiz yaa ben kahvaltıdan hemen sonra decaviti içiyorum ama demir hapını unutuyorum sonra dün gebelik programında okudum 20. haftadan sonra demir ilacına demir e olan gereksinim artar diyor demir takviyesi almak önemliymiş bu yüzden ve eksikliği de iyi değilmiş gerçi decavitin içinde de demir var bi miktar ikisini aynı anda içsek bi şey olmaz heralde ??
günaydın herkesee decavit ile demir hapını aynı anda beraber içebilir miyiz yaa ben kahvaltıdan hemen sonra decaviti içiyorum ama demir hapını unutuyorum sonra dün gebelik programında okudum 20. haftadan sonra demir ilacına demir e olan gereksinim artar diyor demir takviyesi almak önemliymiş bu yüzden ve eksikliği de iyi değilmiş gerçi decavitin içinde de demir var bi miktar ikisini aynı anda içsek bi şey olmaz heralde ??
canım bana demir ilacını akşam yatarken iç dedi doktor. en az 2 saat geçmeli süt ve süt ürünleri yediysen. decavit i sabah kahvaltıdan sonra alıyorum d3 ile beraber.