2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
De facto ve waikiki’de var canım ama çok çeşit yok malesef.

Ben aylardır giyiyorum hamiş kıyafetleri canım karnın belin rahat şeyler giy bebito rahat etsin

En güzeli lwc nin.birde lwc outlet bölümüne bak 80 90 lik kotu ordan 30 aldim.birde sporcu tayti oda güzel cıktı.zararli olur artık giyme
Teşekkür ederim kızlar hepinize tayt almıştım dışarda giymek için ama soğuklarda üşüdüğümü farkettim kalın olmasına rağmen. Onun için uzun bir aradan sonra bugün düşük beli giyeyim bakayım dedim ama hafif sıkıyor bir daha giymem Zaten. Lcw ve defactoya bakayım o zaman hangisinden beğenirsem hop alırım.

Maşallah canim.nasil hareketli miydi.goruntusu yok mu atsana
Hareketliydi canım çikolata da yedim gitmeden önce :) kayınvalidemlere geldik şimdi yanımda değil canım ultrason görüntüsü :)
Canım allahtan bir aksilik olmazsa cuma günü detaylı ultrasonum var inşallah sorunsuz atlatırım atlatırız
Hayırlı haberlerle gel inşallah canım, herkesten güzel haberleri alırız inşallah

günaydın herkesee decavit ile demir hapını aynı anda beraber içebilir miyiz yaa ben kahvaltıdan hemen sonra decaviti içiyorum ama demir hapını unutuyorum sonra dün gebelik programında okudum 20. haftadan sonra demir ilacına demir e olan gereksinim artar diyor demir takviyesi almak önemliymiş bu yüzden ve eksikliği de iyi değilmiş gerçi decavitin içinde de demir var bi miktar ikisini aynı anda içsek bi şey olmaz heralde ??

Günaydın Kızlar

canım bana demir ilacını akşam yatarken iç dedi doktor. en az 2 saat geçmeli süt ve süt ürünleri yediysen. decavit i sabah kahvaltıdan sonra alıyorum d3 ile beraber.

LoveAndMarriage tatlımm detaylı ultrason randevusu için aradım teeee 4 aralık a verdiler abboo çok var daha

ben de aradım az önce 28 kasım çarşamba için verdiler. 30 ila 40 dk arası sürüyormuş. bi de gelirken 2 li test sonucunuzu getirin dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…