2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Canım ben demir ilacını gece yatmadan içiyorum öncesinde ise süt vb içmişsem 1 saat ara bırakıyorum sabah da tiroid ilacımı içiyorum aç karnına sende gece yatmadan içebilirsin.

Günaydın kızlar
Yatılı misafirim olmasa bende daha uyuyacaktım Kedim sağolsun 7.20de uyandırdı zaten geri uyuyamadım
Bende kıyamıyordum kedime hem kızıma hemde bana çok alisikti ama oğlumu kaybedince işte her kafadan bir ses çıktı yok kediden yok şundan yok bundan diye istemeye istemeye anneme yolladım önceleri küstü yanıma bile gelmedi ama alıştı arada getiriyoruz birkaç gün misafir ediyoruz sonra yine anneme gidiyor ama alışınca çok zor oluyor evde bir canlıya alışık olmak çok farklı seni çok iyi anlıyorum....

Bana eczacı demir ilacını kahvaltıdan 1 saat önce al dedi dokunursa kahvaltıdan 1 saat sonra al dedi.aç karna içtiğimde yüzümde minik minik kan toplanır gibi kırmızı lekelrr oluştu o yüzden kahvaltıdan bi saat sonra kullanıyorum decaviti de kahvaltı yaptıktan hemen sonra kullanıyorum.peşpeşe aynı anda kullandım bi kere felaket bir baş ağrısı yaptı

Bende duruma göre hareket etcem canım tekir bizimki baya hareketli. Bebiş doğduğunda kvye gönderme durumum olabilir ama hiç mi hiç göndermek istemiyorum. Kendini bi sevdiriyor herşeyi unutuyorum. Çok zor gerçekten kızım diye seviyorum hatta diyorum bir kızım vardı birde oğlum olacak diye anlamayanlar delirmiş bu diye bakıyor :)

Demir ilacını kahvaltıdan en az 1 saat önce içmeniz lazım kesinlikle et süt ürünleri ile alınmamalı arada en az 1 saat olmalı ben gece tuvalete uyandığım bi ara içiyorum saat 5-6 gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…