niğde hayat hastanesi, canım
canımm geçmiş olsun. bebiş iyiymiş içini ferah tut. peki enfeksiyondan dolayı mı kasılmalar oluyor
Ondan kaynaklı olabilirmiş araştırıyorlar canım
Merhaba kızlar , dün ayrıntılı ultrasonum vardı, çok heyecanlı bir gündü, çok şükür her şey yolunda dedi doktor, 19+6 günü yapıldı, 310 gr 23 cm ve erkek olduğuna da emin olduk :) çok hareketliydi adını koyun artık dedi doktor :)
Ben istanbulda fetus kliniğinde Zeki Şahinoğlu’ na gittim çok memnun kaldım, güler yüzlü ve her baktığı organı anlatıyor.
İnşallah herkes mutlu ayrılır ayrıntılı ultrasondan ben çok stres yapmıştım rahatladım, darısı başınıza..
fotografımızda var :)Eki Görüntüle 2208111
insallah bundan sonra rahat kullanabilecegin bi ilaca gecersinHayır bulantılarım bitti. İlaçları aldıktan sonra yediklerimi çıkarıyorum. Doktorumun tavsiyesi ile başka bir demir ilacıyla değiştirdim ama nafile. Yine aynı
Gözün aydın darısı bizlere inşallah :) maşallah bebeğineMerhaba kızlar , dün ayrıntılı ultrasonum vardı, çok heyecanlı bir gündü, çok şükür her şey yolunda dedi doktor, 19+6 günü yapıldı, 310 gr 23 cm ve erkek olduğuna da emin olduk :) çok hareketliydi adını koyun artık dedi doktor :)
Ben istanbulda fetus kliniğinde Zeki Şahinoğlu’ na gittim çok memnun kaldım, güler yüzlü ve her baktığı organı anlatıyor.
İnşallah herkes mutlu ayrılır ayrıntılı ultrasondan ben çok stres yapmıştım rahatladım, darısı başınıza..
Geçmiş olsun kuzum bol su içmeyi de ihmal etmeHastahaneden çıktım Ağrı kesici verdiler tahlil sonuçları 48 saat sonra çıkacakmış ona göre antibiyotik verilecek idrar enfeksiyonu için. Bolbol dinlen dediler.. bebeği göstermediler sadece kalbini dinledik güzel atıyordu :)
Ay hep ayni pozisyonda.Hic rahatindan odun vermiyor yan dönmüş yatiyor.hep birseyler yiyip gidiyorum ama uykuda hareket yok.Stres yapma canım elbet gösteriri ayrıntılıda öğrenirsin. Hep aynı pozisyanda mı duruyor yaramaz minik :) çikolata ye portakal suyu iç onlar hareketlendiriyormuş bak
Bebegin iyi olmasina sevindim canm.Cok gecmis olsunHastahaneden çıktım Ağrı kesici verdiler tahlil sonuçları 48 saat sonra çıkacakmış ona göre antibiyotik verilecek idrar enfeksiyonu için. Bolbol dinlen dediler.. bebeği göstermediler sadece kalbini dinledik güzel atıyordu :)
Gizemli olacak bebiş :) Gösterir mutlaka canım rahat demekki o pozisyonda :)Ay hep ayni pozisyonda.Hic rahatindan odun vermiyor yan dönmüş yatiyor.hep birseyler yiyip gidiyorum ama uykuda hareket yok.
Dün gece aynı dertten muzdariptm bende ağrı delirtti resmen sezeryan olunca varis çorabı aldirmisti doktorum o geldi aklıma onu giydim 20 dakika sonra uyuyakalmışım böyle bı uyku yok ama.son haftalarda ne yapıcaz biz dahada beter oluyor ağrılar.Bilmiyorum bacağıma vurdu ağrı gece ikiye katlandım hiç bir şekilde rahat edemedim o kadar kötüydüm ki anlatamam
Hastahaneden çıktım Ağrı kesici verdiler tahlil sonuçları 48 saat sonra çıkacakmış ona göre antibiyotik verilecek idrar enfeksiyonu için. Bolbol dinlen dediler.. bebeği göstermediler sadece kalbini dinledik güzel atıyordu :)
Şimdi internetten araştırdım biraz yorumlar çok iyi. 18. Haftamıza bugün girdik vaktimiz var ama çokta geç kalmamak lazım tabi :) birkaç kişiyi daha araştırıyoruz eğer onlardan olumlu dönüşler alamazsam aklımda bulunsun teşekkür ederimLoveAndMarriage
420 tl ücreti , bir çok uzman Zeki beyi tavsiye etmişti güvenle gittim, Üstelik fiyatı da istanbul için çok uygun, randevuları çok yoğun düşünüyorsan randevu sormalısın mutlaka. 50 dk sürdü ultrasonum.
Canim seninle ayniyiz 18 haftaligiz ,Dr. Kasim 28 ve aralik 5 arasi yaptir dedi.araligin 3 de randevumuzŞimdi internetten araştırdım biraz yorumlar çok iyi. 18. Haftamıza bugün girdik vaktimiz var ama çokta geç kalmamak lazım tabi :) birkaç kişiyi daha araştırıyoruz eğer onlardan olumlu dönüşler alamazsam aklımda bulunsun teşekkür ederim
Benimle en Sona kaldinAy hep ayni pozisyonda.Hic rahatindan odun vermiyor yan dönmüş yatiyor.hep birseyler yiyip gidiyorum ama uykuda hareke yok.
Merhaba kızlar , dün ayrıntılı ultrasonum vardı, çok heyecanlı bir gündü, çok şükür her şey yolunda dedi doktor, 19+6 günü yapıldı, 310 gr 23 cm ve erkek olduğuna da emin olduk :) çok hareketliydi adını koyun artık dedi doktor :)
Hastahaneden çıktım Ağrı kesici verdiler tahlil sonuçları 48 saat sonra çıkacakmış ona göre antibiyotik verilecek idrar enfeksiyonu için. Bolbol dinlen dediler.. bebeği göstermediler sadece kalbini dinledik güzel atıyordu :)
Ay hep ayni pozisyonda.Hic rahatindan odun vermiyor yan dönmüş yatiyor.hep birseyler yiyip gidiyorum ama uykuda hareket yok.
Şimdi internetten araştırdım biraz yorumlar çok iyi. 18. Haftamıza bugün girdik vaktimiz var ama çokta geç kalmamak lazım tabi :) birkaç kişiyi daha araştırıyoruz eğer onlardan olumlu dönüşler alamazsam aklımda bulunsun teşekkür ederim
ikimiz mi kaldık :) ama sen randevu gününü bekliyorsun heralde. Bakalim birde cuma günü gidecegim devlette randevum var.Ufak bir ihtimal ama ben yine güvenmiyorum fındığa .Benim gibi hic dönmeden uyuyorBenimle en Sona kaldinbenimkinide aralik Sonu ancak ogrenirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?