2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Merhaba kızlar , dün ayrıntılı ultrasonum vardı, çok heyecanlı bir gündü, çok şükür her şey yolunda dedi doktor, 19+6 günü yapıldı, 310 gr 23 cm ve erkek olduğuna da emin olduk :) çok hareketliydi adını koyun artık dedi doktor :)
Ben istanbulda fetus kliniğinde Zeki Şahinoğlu’ na gittim çok memnun kaldım, güler yüzlü ve her baktığı organı anlatıyor.
İnşallah herkes mutlu ayrılır ayrıntılı ultrasondan ben çok stres yapmıştım rahatladım, darısı başınıza..
fotografımızda var :)

Ondan kaynaklı olabilirmiş araştırıyorlar canım

hastanede olman çok daha iyi .takipler yapılır hallolur Allahın izniyle canım.

darısı bize. benim de haftaya kontrol var. herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. yüzü ne kadar net çıkmış. kime benzettin peki aileden?

Gözün aydın darısı bizlere inşallah :) maşallah bebeğine
Bu arada fiyat öğrenebilir miyim benim de İstanbul’da yaptırma ihtimalim var
Geçmiş olsun kuzum bol su içmeyi de ihmal etme

Stres yapma canım elbet gösteriri ayrıntılıda öğrenirsin. Hep aynı pozisyanda mı duruyor yaramaz minik :) çikolata ye portakal suyu iç onlar hareketlendiriyormuş bak
Ay hep ayni pozisyonda.Hic rahatindan odun vermiyor yan dönmüş yatiyor.hep birseyler yiyip gidiyorum ama uykuda hareket yok.

Bebegin iyi olmasina sevindim canm.Cok gecmis olsun

Bilmiyorum bacağıma vurdu ağrı gece ikiye katlandım hiç bir şekilde rahat edemedim o kadar kötüydüm ki anlatamam
Dün gece aynı dertten muzdariptm bende ağrı delirtti resmen sezeryan olunca varis çorabı aldirmisti doktorum o geldi aklıma onu giydim 20 dakika sonra uyuyakalmışım böyle bı uyku yok ama.son haftalarda ne yapıcaz biz dahada beter oluyor ağrılar.

Benim gibi bebegi gostermeyen var mi kızlar yaaa:) kendime yoldaş ariyorm.En basndan beri en cok merak eden bendim en sona kaldmmm

Şimdi internetten araştırdım biraz yorumlar çok iyi. 18. Haftamıza bugün girdik vaktimiz var ama çokta geç kalmamak lazım tabi :) birkaç kişiyi daha araştırıyoruz eğer onlardan olumlu dönüşler alamazsam aklımda bulunsun teşekkür ederim

Canim seninle ayniyiz 18 haftaligiz ,Dr. Kasim 28 ve aralik 5 arasi yaptir dedi.araligin 3 de randevumuz

Gözün aydın canım darısı hepimizin başına inşallah bu zeki bey bağdat caddesindeki değil mi canım? Bende araştırmıştım orayı 2 seçeneğe düşürmüştüm sonra hakan apaydından aldım yine de eşe dosta aklımızda olsun.

Canım geçmiş olsun bebeğin iyiymiş ya en önemlisi de o

Ay hep ayni pozisyonda.Hic rahatindan odun vermiyor yan dönmüş yatiyor.hep birseyler yiyip gidiyorum ama uykuda hareket yok.

Nedense hep kızın olacakmış gibi geliyor canım tabii bu benim hissim nazlı mı olacak acaba sağlıklı iyi ya olsun canım detaylıda inşallah gösterir kendini

Canım hakan apaydının da yorumları çok iyi bende o yorumlara istinaden randevu aldım bakalım ona da bakabilirsin gerçi ben yazarım yorumlarımı

Benimle en Sona kaldin benimkinide aralik Sonu ancak ogrenirim
ikimiz mi kaldık :) ama sen randevu gününü bekliyorsun heralde. Bakalim birde cuma günü gidecegim devlette randevum var.Ufak bir ihtimal ama ben yine güvenmiyorum fındığa .Benim gibi hic dönmeden uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…