- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Bana 20. Haftadan sonra yaptır dedi kendi doktorum canım 20-21 hafta arası bi tarihte gitmeyi düşünüyorum o yüzdenCanim seninle ayniyiz 18 haftaligiz ,Dr. Kasim 28 ve aralik 5 arasi yaptir dedi.araligin 3 de randevumuz
Ay hakkaten kizsa eger ismini Naz yada Nazlı koysam tam fitratina göre olur :) erkek olursa da Nazmi dermisimGözün aydın canım darısı hepimizin başına inşallahbu zeki bey bağdat caddesindeki değil mi canım? Bende araştırmıştım orayı 2 seçeneğe düşürmüştüm sonra hakan apaydından aldım yine de eşe dosta aklımızda olsun.
Canım geçmiş olsun bebeğin iyiymiş ya en önemlisi de o
Nedense hep kızın olacakmış gibi geliyor canım tabii bu benim hissim nazlı mı olacak acabasağlıklı iyi ya olsun canım detaylıda inşallah gösterir kendini
Canım hakan apaydının da yorumları çok iyi bende o yorumlara istinaden randevu aldım bakalım ona da bakabilirsin gerçi ben yazarım yorumlarımı
Cuma mı gidiyorsun canım ? İstanbul işi son anda oldu bizim o yüzden araştırmaya başladım şimdi :)Gözün aydın canım darısı hepimizin başına inşallahbu zeki bey bağdat caddesindeki değil mi canım? Bende araştırmıştım orayı 2 seçeneğe düşürmüştüm sonra hakan apaydından aldım yine de eşe dosta aklımızda olsun.
Canım geçmiş olsun bebeğin iyiymiş ya en önemlisi de o
Nedense hep kızın olacakmış gibi geliyor canım tabii bu benim hissim nazlı mı olacak acabasağlıklı iyi ya olsun canım detaylıda inşallah gösterir kendini
Canım hakan apaydının da yorumları çok iyi bende o yorumlara istinaden randevu aldım bakalım ona da bakabilirsin gerçi ben yazarım yorumlarımı
Ok anladim burdada 18 -22 hafta arasi oluyoayrintili,Bana 20. Haftadan sonra yaptır dedi kendi doktorum canım 20-21 hafta arası bi tarihte gitmeyi düşünüyorum o yüzden
Ay hakkaten kizsa eger ismini Naz yada Nazlı koysam tam fitratina göre olur :) erkek olursa da Nazmi dermisimhak etti ama bunu annesini sitrese soktu
Cuma mı gidiyorsun canım ? İstanbul işi son anda oldu bizim o yüzden araştırmaya başladım şimdi :)
Ay rahatladım biraz valla dünden beri bi sıkıntı mı var beslenemiyormu diye takmıstım kafama :)Değildir canım farklılıklar olabiliyor mesela fl ölçümü 4 gün geri çıkmıştı bizdede. Kafa ve karın ölçüsü de önde çıkmıştı 2 gün :) Olabiliyormuş böle şeyler, ölçümden de kaynaklanabilir telaş yapma:)
Bütün takvimler kız diyordu ehehe ama oğluş geliyor :)Kizlar cinsiyet tahmini testleri dogru çıkanlar var mi??????????? yada yanilanlarda yazsinnn. cin takvimi rus takvimi japon takvimi yapanlar????
Bizimde her test erkek hatta karnımı görenler bile erkek diyor ama rabbim hayırla kucagimiza almayı nasip ederse kızımız olacak...benim icimede senin kızım olacak gibi doğuyor nedendir bilmem ama öyle hissediyorum tek sağlıkla gelsinler de cinsiyet önemli değil....Kizlar cinsiyet tahmini testleri dogru çıkanlar var mi??????????? yada yanilanlarda yazsinnn. cin takvimi rus takvimi japon takvimi yapanlar????
Çin erkek yüzük falı erkek rus takvimi kız diyorduKizlar cinsiyet tahmini testleri dogru çıkanlar var mi??????????? yada yanilanlarda yazsinnn. cin takvimi rus takvimi japon takvimi yapanlar????
Güzel haberlerle gel canım yorumunu da bekliyorum o zaman cuma günüEvet yaa erkekse nazmi koyarsın bu günlerin intikamı çıkarbenim kız da 2 li teste çok uğraştırmıştı bizi öksürmekten içim çıkmıştı doktor da inatçı olacak belli demişti sonra döndü ama cinsiyette yüzde 95 kız dedi sonra 16. Haftada da netleştirmiş olduk
merve teacher canım benim çin takvimi kız demişti tuttu.
Evet canım cuma günü gideceğim. İstanbul’da çok çok seçenek var tabii ama acele de etmen lazım randevular dolu oluyor canım
Sen cuma günü öğreneceksin bence devlette. Bende kesinlestiremedim baksana Bizim buralarin havasindan midir suyun dan midir yavrular pek göstermekKizlar cinsiyet tahmini testleri dogru çıkanlar var mi??????????? yada yanilanlarda yazsinnn. cin takvimi rus takvimi japon takvimi yapanlar????
BellaCiao gecmis olsun kuzum ,cranberry ic bol bol ,bebiste iyimis ,vitamin ,minarel hicbirsey kullanmiyodun Demi seen dr.isteseydin .
Hayırlı olsun canım :)Kizlar iyi aksamlar. Dun dr a gittim. 16. Haftadayim. Bana detayli icin 2 hafta sonra git dedi. Bana erken gibi geldi ilk gebeligmde 5. Ayimin icnde gitmistim. 18. Haftamin icnde gidicem yani. Bu arada kizima kiz kardes gelio
Hayırlı olsun canım güzel haberlerle gel ayrıntılıdan da inşallah :)Kizlar iyi aksamlar. Dun dr a gittim. 16. Haftadayim. Bana detayli icin 2 hafta sonra git dedi. Bana erken gibi geldi ilk gebeligmde 5. Ayimin icnde gitmistim. 18. Haftamin icnde gidicem yani. Bu arada kizima kiz kardes gelio
Tam ideal zamanları kuzumKızlar detaylı ultrasona 20+3 ya da 21+3’te gidicem erken ya da geç olmaz dimi ?
Tamam canım teşekkür ederimTam ideal zamanları kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?