2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ay hakkaten kizsa eger ismini Naz yada Nazlı koysam tam fitratina göre olur :) erkek olursa da Nazmi dermisimhak etti ama bunu annesini sitrese soktu

Cuma mı gidiyorsun canım ? İstanbul işi son anda oldu bizim o yüzden araştırmaya başladım şimdi :)

Kizlar cinsiyet tahmini testleri dogru çıkanlar var mi??????????? yada yanilanlarda yazsinnn. cin takvimi rus takvimi japon takvimi yapanlar????

Ay hakkaten kizsa eger ismini Naz yada Nazlı koysam tam fitratina göre olur :) erkek olursa da Nazmi dermisimhak etti ama bunu annesini sitrese soktu

Evet yaa erkekse nazmi koyarsın bu günlerin intikamı çıkar benim kız da 2 li teste çok uğraştırmıştı bizi öksürmekten içim çıkmıştı doktor da inatçı olacak belli demişti sonra döndü ama cinsiyette yüzde 95 kız dedi sonra 16. Haftada da netleştirmiş olduk

merve teacher canım benim çin takvimi kız demişti tuttu.

Cuma mı gidiyorsun canım ? İstanbul işi son anda oldu bizim o yüzden araştırmaya başladım şimdi :)

Evet canım cuma günü gideceğim. İstanbul’da çok çok seçenek var tabii ama acele de etmen lazım randevular dolu oluyor canım

Ay rahatladım biraz valla dünden beri bi sıkıntı mı var beslenemiyormu diye takmıstım kafama :)

Kizlar cinsiyet tahmini testleri dogru çıkanlar var mi??????????? yada yanilanlarda yazsinnn. cin takvimi rus takvimi japon takvimi yapanlar????
Bizimde her test erkek hatta karnımı görenler bile erkek diyor ama rabbim hayırla kucagimiza almayı nasip ederse kızımız olacak...benim icimede senin kızım olacak gibi doğuyor nedendir bilmem ama öyle hissediyorum tek sağlıkla gelsinler de cinsiyet önemli değil....

Çin erkek yüzük falı erkek rus takvimi kız diyordu vücut yapıma göre de erkek diye tahmin ettiler hep :) kısmetse kızımız olacak
Güzel haberlerle gel canım yorumunu da bekliyorum o zaman cuma günü bende o zamana kadar biraz daha araştırırım ona göre tercih yaparım :)

Cuttingcorners evet canım bağdat caddesi çiftehavuzlar’da . Tüp bebek doktorum kendi eşini de Zeki beye götürmüştü, o yüzden ben hiç başka birini düşünmedim. Gebelik takibim için memorial ataşehire gidiyorum orada Perinatoloji uzmanı Tolga Ergin e de ayrıntılı ultrason için gidenler hep çok memnun.

Kızlar ilk aşım için cuma günü gidecem. Sağlık ocagi 20 haftada gel dedi .

Sen cuma günü öğreneceksin bence devlette. Bende kesinlestiremedim baksana Bizim buralarin havasindan midir suyun dan midir yavrular pek göstermek

Kizlar iyi aksamlar. Dun dr a gittim. 16. Haftadayim. Bana detayli icin 2 hafta sonra git dedi. Bana erken gibi geldi ilk gebeligmde 5. Ayimin icnde gitmistim. 18. Haftamin icnde gidicem yani. Bu arada kizima kiz kardes gelio
Hayırlı olsun canım güzel haberlerle gel ayrıntılıdan da inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…