2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Merhaba herkese ben hastahanedeyim acile geldim dün akşam dayanılmaz ağrılarım oldu.. sıra bekliyorum
Geçmiş olsun canim.senin büyük ihtimal enfeksiyondan olmuştur.bol bol su iç canim

Göstermedi.Göstermiyor.Dun migrenim tavan yapti.
Ya doktorun git dolaş gel demiyor mu.hareketli olunca uyanıyormuş ya da yarın gel demesi lazım.benim iki kere tam göremeyince nöbetiydi gel dedi.sen tekrar git iki hafta muayene süren var.birde bebise popo kisminsan bakıyorlar o zamanda anlaşılıyor.yukkeyebilirsem foto atayim
Kızlar detaylı ultrasona 20+3 ya da 21+3’te gidicem erken ya da geç olmaz dimi ?
Yok olmaz canim benim hastanede 22 dedi en uygunu bende eşime göre aldim 21+3 de gidecem

Biz geldik kızlar
Doktor sonrası bi türlü giremedim. İş yerime uğramam gerekti benim yapmam gereken işler vardı. Sonrasında da bayan müdürüm var 4 ay sonra dışarı çıkmışsın yemeğe gidelim bikaç mağaza gezelim bebiş için dedi benimde işime geldi sağolsun sonrada evin kapısına kadar bıraktı. 4 aydır yatmaya alışınca evde yorulmuşuz bugün biraz gezince.
Kızçem gayet iyiymiş herşey yolunda dedi doktorumuz uyuyodu yine biraz uğraştı doktorumuz ama pek pas vermedi.

yok canm aksam 7 de gittik zaten bebek uyuyordu bir kac dakika uğraştı olmadi bir hafta sonra tekrar gelin dedi yine ayni saatte gittik yine ayni pozisyonda uyuyordu.Acaba hep uyku saatine mi denk getiriyoruz diye dusunuyorum

LoveAndMarriage tatlımm detaylı ultrason randevusu için aradım teeee 4 aralık a verdiler abboo çok var daha
Benimde 4 aralığa verdi 22.haftada oluyorum ve sekretere söyledim biraz daha one ver diye dr en iyi 22.haftada bakıyor dedi.
Valla banada demir ilacını kahvaltıdan 1 saat önce decavit i akşam alacaksın dedi.decavit i yatmadan önce içiyorum.
Enfeksiyon dan kaynaklidir cnm çok sukur bebeğin iyi.dikkat et kendine.
çok sukur atlattin en COk korktuğum ayrıntılı Ultrasyon inş bizde atlatiriz.çok net çıkmış bu arada masallah

Tamam canım sağol :))

Kızlar benimde kas agrisi mi ne hamileligin başından beri çekiyorum sağ tarafim omuzdan aşağı bobreklere kadar olan bölüm çok ağrıyor acaba cigerlermi agriyor anlamadım. Esimde bıktı benden sürekli masaj yaptiriyorum iyi geliyor 1 saat sonra yine aynı kütür kutur kitliyor ya sıcak tutmaya çalışıyorum. Nasıl geçecek bu elim kolum kalkmiyor.nefes alırken de batıyor önerisi olan varmi.

İyi akşamlar tatliş anneler biz 19+2 deyiz ve oğluşum dünden beri minik tekmeler atmaya başladı çok şükür İlk gebeliğim olduğu için başta ne olduğunu anlamadım ama elim göbeğimdeyken 3-4 tane elime denk geldi Tekmeleri hissetmek o kadar güzel ki Rabbim herkese nasip etsin

Gözün aydın canım darısı bekleyenlerin başına inşallah

Magnezyum takviyesi işte cnm doktorundan.bendede oluyor ikinci gebeligim ilkinde son haftalarimda oluyordu ama bunda başladı şimdiden.bende varis çorabı vardı onu giyiyorum çok rahatlatıyor.ayagini yuksekte tut fazla ayakustunde durma cnm Allah yardımcın olsun.

Arkadaslar aklima bisey takildi cevaplarsaniz sevinirim ben normalde devlete gidiyorum ama geçen hafta bugün leke geldiği icin özele gittim ultrasona cekti hersey normal dedi bende tabi gitmisken cinsiyetide sordum ona tam anlamiyla cevap veremedi . Bazi arkadaslarimizi doktorlar yarin veya haftaya gelin demis bana öyle bisey demedi benim tekrar ücret ödemeden kontrol olarak gitme gibi bi şansım var mi

Cnm benim sirt bolgem ama.4 haftalik hamileyken pikniğe gitmistik bayramdan önceydi ve bir gün önçesinde yağmur yağmis ti ve biz kilim koyduğumuz halde benim çok karnim ağrımişti ve acile gitmistik usutmekten dolayi bağırsak enfeksiyonu geciriyormusun dedi dr.ve ondan sonra cigerlerimi usuttum bilmiyorum ama balgam atıyordum ve kan vardı içinde o günden beri sirtim çok ağrıyor cigerlerdenmi kas agrisi mi bilmiorum röntgen çekerim dediler ben istemedim bebeğe zarar olur diye öksürük te yok anlamadım gitti bir doğum edim hemen cigerlerden röntgen cekinecem hamilelik öncesinde sigara da içiyordum.hep aklıma kötü şeyler gelior sürekli sirtim i kütletiyorum artık tik oldu.

Canim sana kulunç girmiş sanki.Anlattklarina bizim burada kulunç derler.Masajla rahatlarain ama bazen süründürür insani.Soguktan tut sitrese kadar herseyde olabilir. Bazi insanlar hassastir.Esimdede cok oluyor

Ben 15 gün içinde gittim mi ücret ödemiyorum canım. Eğer 15 gün geçtiyse tekrar ücret ödüyorum.

Evet canim on gun icinde ikinci kez muayeneden ekstra ucret alinmiyor.bende o sekilde ikinci kez gittim

Canim sana kulunç girmiş sanki.Anlattklarina bizim burada kulunç derler.Masajla rahatlarain ama bazen süründürür insani.Soguktan tut sitrese kadar herseyde olabilir. Bazi insanlar hassastir.Esimdede cok oluyor
Evet cnm bizdede kulunc derler rsmen surunuyorum.çok kötü Allahım kimsenin başına vermesin masajla rahatliyorum ama yine başlıyor Esimde bıktı birde resmen ezildi sirtim eşimin eli agirsonrasında da.acıyor artık cigerlerde birsey olmasın da ona raziyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…