Geçmiş olsun canim.senin büyük ihtimal enfeksiyondan olmuştur.bol bol su iç canimMerhaba herkese ben hastahanedeyim acile geldim dün akşam dayanılmaz ağrılarım oldu.. sıra bekliyorum
Ya doktorun git dolaş gel demiyor mu.hareketli olunca uyanıyormuş ya da yarın gel demesi lazım.benim iki kere tam göremeyince nöbetiydi gel dedi.sen tekrar git iki hafta muayene süren var.birde bebise popo kisminsan bakıyorlar o zamanda anlaşılıyor.yukkeyebilirsem foto atayimGöstermedi.Göstermiyor.Dun migrenim tavan yapti.
Yok olmaz canim benim hastanede 22 dedi en uygunu bende eşime göre aldim 21+3 de gidecemKızlar detaylı ultrasona 20+3 ya da 21+3’te gidicem erken ya da geç olmaz dimi ?
Cnm sag taraftaki yarı ay seklindeki sey iki bacak ve arasi oluyor demimerveteacher25 canim bu pozisyondan bakmadılar mi
yok canm aksam 7 de gittik zaten bebek uyuyordu bir kac dakika uğraştı olmadi bir hafta sonra tekrar gelin dedi yine ayni saatte gittik yine ayni pozisyonda uyuyordu.Acaba hep uyku saatine mi denk getiriyoruz diye dusunuyorumGeçmiş olsun canim.senin büyük ihtimal enfeksiyondan olmuştur.bol bol su iç canim
Ya doktorun git dolaş gel demiyor mu.hareketli olunca uyanıyormuş ya da yarın gel demesi lazım.benim iki kere tam göremeyince nöbetiydi gel dedi.sen tekrar git iki hafta muayene süren var.birde bebise popo kisminsan bakıyorlar o zamanda anlaşılıyor.yukkeyebilirsem foto atayim
Yok olmaz canim benim hastanede 22 dedi en uygunu bende eşime göre aldim 21+3 de gidecem
Benimde 4 aralığa verdi 22.haftada oluyorum ve sekretere söyledim biraz daha one ver diye dr en iyi 22.haftada bakıyor dedi.LoveAndMarriage tatlımm detaylı ultrason randevusu için aradım teeee 4 aralık a verdiler abboo çok var daha
Valla banada demir ilacını kahvaltıdan 1 saat önce decavit i akşam alacaksın dedi.decavit i yatmadan önce içiyorum.Bana sağlık ocağında ebe hepsini kahvaltıdan önce içeceksin demişti ama doktorum sadece decavit iç diyince akşamları yatmadan önce aldım bulantı yapar diye korkuma :)
Demir’e yeni başlayacam şimdi decaviti kahvaltıdan önce alıyorum Demir’i akşam yatarken mi içsem acaba bende?
Enfeksiyon dan kaynaklidir cnm çok sukur bebeğin iyi.dikkat et kendine.Kızlar beni nstye bağladılar.. kasılmaları kontrol edecekler. İdrarda enfeksiyon çıktı çok fazlada akıntım var.. onu kontrol edecekler şimdi ondan olabiliyormuş kasılmalar ve ağrılar.. Şimdi yatıyorum hastanedeyim özel odaya aldılar. Bebek iyi kalbi atıyor rahim ağzı kapalı kasılmalar etkilememiş..
çok sukur atlattin en COk korktuğum ayrıntılı Ultrasyon inş bizde atlatiriz.çok net çıkmış bu arada masallahMerhaba kızlar , dün ayrıntılı ultrasonum vardı, çok heyecanlı bir gündü, çok şükür her şey yolunda dedi doktor, 19+6 günü yapıldı, 310 gr 23 cm ve erkek olduğuna da emin olduk :) çok hareketliydi adını koyun artık dedi doktor :)
Ben istanbulda fetus kliniğinde Zeki Şahinoğlu’ na gittim çok memnun kaldım, güler yüzlü ve her baktığı organı anlatıyor.
İnşallah herkes mutlu ayrılır ayrıntılı ultrasondan ben çok stres yapmıştım rahatladım, darısı başınıza..
fotografımızda var :)Eki Görüntüle 2208111
cin takvimi erkek rus takvimi erkek cinsiyetimız erkekKizlar cinsiyet tahmini testleri dogru çıkanlar var mi??????????? yada yanilanlarda yazsinnn. cin takvimi rus takvimi japon takvimi yapanlar????
Tamam canım sağol :))Geçmiş olsun canim.senin büyük ihtimal enfeksiyondan olmuştur.bol bol su iç canim
Ya doktorun git dolaş gel demiyor mu.hareketli olunca uyanıyormuş ya da yarın gel demesi lazım.benim iki kere tam göremeyince nöbetiydi gel dedi.sen tekrar git iki hafta muayene süren var.birde bebise popo kisminsan bakıyorlar o zamanda anlaşılıyor.yukkeyebilirsem foto atayim
Yok olmaz canim benim hastanede 22 dedi en uygunu bende eşime göre aldim 21+3 de gidecem
Gözün aydın canım darısı bekleyenlerin başına inşallahİyi akşamlar tatliş annelerbiz 19+2 deyiz ve oğluşum dünden beri minik tekmeler atmaya başladı çok şükür İlk gebeliğim olduğu için başta ne olduğunu anlamadım ama elim göbeğimdeyken 3-4 tane elime denk geldi Tekmeleri hissetmek o kadar güzel ki Rabbim herkese nasip etsin
Teşekkür ederim canımGözün aydın canım darısı bekleyenlerin başına inşallah
Magnezyum takviyesi işte cnm doktorundan.bendede oluyor ikinci gebeligim ilkinde son haftalarimda oluyordu ama bunda başladı şimdiden.bende varis çorabı vardı onu giyiyorum çok rahatlatıyor.ayagini yuksekte tut fazla ayakustunde durma cnm Allah yardımcın olsun.Kızlar benimde kas agrisi mi ne hamileligin başından beri çekiyorum sağ tarafim omuzdan aşağı bobreklere kadar olan bölüm çok ağrıyor acaba cigerlermi agriyor anlamadım. Esimde bıktı benden sürekli masaj yaptiriyorum iyi geliyor 1 saat sonra yine aynı kütür kutur kitliyor ya sıcak tutmaya çalışıyorum. Nasıl geçecek bu elim kolum kalkmiyor.nefes alırken de batıyor önerisi olan varmi.
Aminnn hepimizinkini inşallahhSağlıkla giysin inşallah
Cnm benim sirt bolgem ama.4 haftalik hamileyken pikniğe gitmistik bayramdan önceydi ve bir gün önçesinde yağmur yağmis ti ve biz kilim koyduğumuz halde benim çok karnim ağrımişti ve acile gitmistik usutmekten dolayi bağırsak enfeksiyonu geciriyormusun dedi dr.ve ondan sonra cigerlerimi usuttum bilmiyorum ama balgam atıyordum ve kan vardı içinde o günden beri sirtim çok ağrıyor cigerlerdenmi kas agrisi mi bilmiorum röntgen çekerim dediler ben istemedim bebeğe zarar olur diye öksürük te yok anlamadım gitti bir doğum edim hemen cigerlerden röntgen cekinecem hamilelik öncesinde sigara da içiyordum.hep aklıma kötü şeyler gelior sürekli sirtim i kütletiyorum artık tik oldu.Magnezyum takviyesi işte cnm doktorundan.bendede oluyor ikinci gebeligim ilkinde son haftalarimda oluyordu ama bunda başladı şimdiden.bende varis çorabı vardı onu giyiyorum çok rahatlatıyor.ayagini yuksekte tut fazla ayakustunde durma cnm Allah yardımcın olsun.
Canim sana kulunç girmiş sanki.Anlattklarina bizim burada kulunç derler.Masajla rahatlarain ama bazen süründürür insani.Soguktan tut sitrese kadar herseyde olabilir. Bazi insanlar hassastir.Esimdede cok oluyorKızlar benimde kas agrisi mi ne hamileligin başından beri çekiyorum sağ tarafim omuzdan aşağı bobreklere kadar olan bölüm çok ağrıyor acaba cigerlermi agriyor anlamadım. Esimde bıktı benden sürekli masaj yaptiriyorum iyi geliyor 1 saat sonra yine aynı kütür kutur kitliyor ya sıcak tutmaya çalışıyorum. Nasıl geçecek bu elim kolum kalkmiyor.nefes alırken de batıyor önerisi olan varmi.
Ben 15 gün içinde gittim mi ücret ödemiyorum canım. Eğer 15 gün geçtiyse tekrar ücret ödüyorum.Arkadaslar aklima bisey takildi cevaplarsaniz sevinirim ben normalde devlete gidiyorum ama geçen hafta bugün leke geldiği icin özele gittim ultrasona cekti hersey normal dedi bende tabi gitmisken cinsiyetide sordum ona tam anlamiyla cevap veremedi . Bazi arkadaslarimizi doktorlar yarin veya haftaya gelin demis bana öyle bisey demedi benim tekrar ücret ödemeden kontrol olarak gitme gibi bi şansım var mi
Evet canim on gun icinde ikinci kez muayeneden ekstra ucret alinmiyor.bende o sekilde ikinci kez gittimArkadaslar aklima bisey takildi cevaplarsaniz sevinirim ben normalde devlete gidiyorum ama geçen hafta bugün leke geldiği icin özele gittim ultrasona cekti hersey normal dedi bende tabi gitmisken cinsiyetide sordum ona tam anlamiyla cevap veremedi . Bazi arkadaslarimizi doktorlar yarin veya haftaya gelin demis bana öyle bisey demedi benim tekrar ücret ödemeden kontrol olarak gitme gibi bi şansım var mi
Evet cnm bizdede kulunc derler rsmen surunuyorum.çok kötü Allahım kimsenin başına vermesin masajla rahatliyorum ama yine başlıyor Esimde bıktı birde resmen ezildi sirtim eşimin eli agirCanim sana kulunç girmiş sanki.Anlattklarina bizim burada kulunç derler.Masajla rahatlarain ama bazen süründürür insani.Soguktan tut sitrese kadar herseyde olabilir. Bazi insanlar hassastir.Esimdede cok oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?