2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
merveteacher25 canim bu pozisyondan bakmadılar mi
ay canim süpermiş bu ya pipi dimi o görünen şey :) evet iste o gorunmuyor.bacaklarini kapatip derinlere dogru uzanmis bizim sipa.
Bu pozisyonu yakalayamadı hoca.
Poposu arkada kaliyor baya

Aminn inşallah

Aynen canım bacakları ortadakide malum seyipopo kısmından bakiyolar
Cnm 16.hafta dr erkek dedi ama çok baktı kordon olabilr felan diye gecen hafta tip.fakultesine gittim.asistan baktı resmen seni nki gibi gördüm dr.sordum erkek değilmi diye ben gördüm pipisini dedim.kordon olabilir dedi net bir şey söylemedi ama resmen seninki gibi bacaklarını açmış totosundan belliydi

Ooo çok geçmiş olsun ozaman senin usuttugundendir cnm ağrın.bebek olunca elden bişey gelmiyor keçiboynuzu ye cnm ciğerlerini temizler.cok geçmiş olsun.

Benimde ilk gittiğimde bebek uyuyordu doktor bu acıdan gene baktı erkek gibi ama kordonu olabilir dedi.ertesi gün netleşti.bence erkektir banada öyle oldu cunku.birde gelişimi nasil boyu uzun mu.erkekler daha iri oluyormuş

ay canim süpermiş bu ya pipi dimi o görünen şey :) evet iste o gorunmuyor.bacaklarini kapatip derinlere dogru uzanmis bizim sipa.
Bu pozisyonu yakalayamadı hoca.
Poposu arkada kaliyor baya
Evet pipisi canim.popo kısmından bakmadimiki acaba.cok mu kapamış bacağını.ilk gittiğimde uyuyordu gene bacağı açıktı sadece kordon mu emin olamadi

Var tabiki.iki hafta süren var kontrol için.surekli gittiğin bi doktor olmadığı için dememiştir.sen git bence hakkın var

Minik minik toplandığını hisseden var mı bebişinin. Bi tarafa bazen toplanırken çok hoş his oluyor deli miyim neyim. Bildiğin bebek değiyor yahu mutlu oluyorum
Mutlu olunmaz mı kuzum. 2. bebeğim ama sanki ilk kez yaşıyormuşum gibi heyecanlanıyorum Hele gece tam yatıyorum sanki içimden gıdıklıyor.Dün akşam ilk defa babasıda hissetti artık daha güçlü vuruyor

Enem maşallah aynen gıdıklıyor gibi bir his çok narin :) yakındır bizimkilerde öyle güçlenecek inşallah

günaydın herkese biz de kontrolden geldik her şey yolundaymış 21cm 330 gram olmuş kuzum ayrıntılıda yarım kilo olurmuki dedim kendi kendime çıkınca 3 hafta var tam olur heralde artık daha belirgin hissediyorum tekmelerini Allah hayırlısıyla sona ulaştırsın hepimizi

Masallah.boyu bayagi uzun geldi bana.

Ben geldim arkadaslar dra gittim sıkıntılarımı anlattim progestan icmemi önerdi d vitamini yazdi . Tabi 3 haftadir kesinlestiremedigimiz cinsiyeti tekrar sordum 15 haftalikken devletteki drum erkeğe benziyo demişti gecen hafta ki bu doktorum emin olamayip bi cikinti var demişti veeee bu gittiğimde kiz dedi yarin devlette 3 lu taramam var iyice netlestiririm herhalde

Gözün aydın canım kız daha geç belli oluyor derler :)
Maşallah uzun olacak miniğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…