• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
merve teacher merve teacher araligin 20 de Ben kesin ogrenicem randevum o zaman :KK48: sen den once olmasin
Bu gidişle sen de benden önce öğreneceksin ve ben yalniz kalicam galiba:eğlence:
Aslinda ben boş boğazliğin kurbanı oldum.Ben yeni hamileyken bizim bir komsu 7 aylik hamileydi ve cinsiyeti öğrenememişti.Bende dedim saf mıdır nedir gitsin özele ögrensinler bu teknolojide ögrenilmez mi dedim ?Kızın arkasindan attim tuttum ve sonuç .Ilahi adalet :) 5 aylik oldum ögrenemiyorum . Ama tövbe ettim pişmanim :KK17:

Bu gidişle sen de benden önce öğreneceksin ve ben yalniz kalicam galiba:eğlence:
Aslinda ben boş boğazliğin kurbanı oldum.Ben yeni hamileyken bizim bir komsu 7 aylik hamileydi ve cinsiyeti öğrenememişti.Bende dedim saf mıdır nedir gitsin özele ögrensinler bu teknolojide ögrenilmez mi dedim ?Kızın arkasindan attim tuttum ve sonuç .Ilahi adalet :) 5 aylik oldum ögrenemiyorum . Ama tövbe ettim pişmanim :KK17:
Hiç tahminde bulunanda mı olmadı sana canım ?

Kızlar kendimi çok mutsuz hissediyorum. Sanki 2 çocuğun üstesinden gelemeyecek herşey üstüme yıkılacakmış gibi geliyor. Eşim sanki benden daha çok hamile sürekli onun davranışlarına triplerine bozuluyorum.Ben çalışıyorum. Aslında yardımcı oluyor gibi gözüküyor ama yakınmaları kızımla didişmelerinden bıktım,şimdiden evde sanki baba kız değil 2 çocuk var:KK12: Dün akşam koltukta uyuyakalmışım Kızımı uyku sattinde uyutmadan çizgi film açıp maça gitmiş. Ve benim çocuğum çok hareketli gözümün önünden ayırmadığım halde bile sürekli tehlikeli olabilecek şeyler yapar Nasıl öyle bırakır gider aklım almıyor.:stop:ne yapacağım ben ???

Canım erkekler maalesef bizim gibi düşünemiyorlar kalem kalem söylemek lazım şöyle yap böyle yap:110: ama allah korusun tek başına da bırakılmaz o konuda haklısın canım küçük çocuğun ne yapacağı belli olmaz.

Bende hep nasıl öğrenemiyorlar derdim:110: sizleri okuyunca anladım ama gerçekten büyük merak ben olsam çatlardım:işsiz:

Arkadas mayıs annesi forumda konustum. Kızım da erken dogum rıskım olusmustu Kemal bey ızınlıydı yerıne gizem hanım bakıyordu defalarca aradım gerı donus alamadım.Aynı zamanda hayat hastanesinde baska bır doktora daha gıdıyordum. O sevket yılmaza sevk ettı. 1 hafta kaldım. Donuste hemen Kemal beye gıttım sabah gıtmeme ragmen sımdı gıdın ogleden sonra gelıp sıra alın dedıler. Kemal bey devamlı doktorum dedım. Doktora sor o zaman dedıler.Odasına gıttım hızlıca anlattım sekreteri ogle den sonra gelin sıra alın dedi. Kemal bey agzını bıle acımadı sadece onaylar bir işaret yaptı. Oyle olunca bır daha gıtmedım.Doruk yakın olmasa doruka da hiç gitmem ama mecbur yakın dıye gıdıyrm
Bende kemal beye yillar önce gitmiştim söylediği şeylerden dolayı tekrar gitmemistim.embiye hanımı tavsiye ederim.kadin biraz ciddi duruyor ama ilgileniyor ama.bebek uyuyo bakmıyorsa nöbette gel diye ya dolaş tekrar gel diyo.bence bir git dene

Canm previa sık duyulan birşey sonradan düzelme oluyormuş ben öyle okumuştum.Canini hic skma bence zaten tamamini kapatmamis kısmi demiş. Benim de mesela plasenta sirkumvallata :) ne oldugu belirsiz duyulmamis enteresan birsey.Doktorlar bile tam yorum yapmiyor.Kanamada olabilir erkende dogabilir diyorlar. Ilk basta uzuldum agladim sonra dedim Allahtan hersey.Hersey yolunda gidipte sonradan da birseyler olabilir.Hic takilmiyorum ben.takilma sende.Zaten cok cok takacak birseyde degil.Cok duyuyorum ben.
Haklisin hiç takma normal gidipte çok sorun yaşayan var.sen öğrendin mi cinsiyetini

Bende kemal beye yillar önce gitmiştim söylediği şeylerden dolayı tekrar gitmemistim.embiye hanımı tavsiye ederim.kadin biraz ciddi duruyor ama ilgileniyor ama.bebek uyuyo bakmıyorsa nöbette gel diye ya dolaş tekrar gel diyo.bence bir git dene
Size ne soylemıstı ozel degılse tabi. Aslında en Kemal beyden cok memnundum ama bu tavır beni cok uzdu

Size ne soylemıstı ozel degılse tabi. Aslında en Kemal beyden cok memnundum ama bu tavır beni cok uzdu
Ya aslında çok kibar bir adam bana rahmin küçük düşük yapa yapa büyüyecek dedi.sonra bunu ona söylediğimde niye öyle düşünüyorsun dedi siz demiştiniz dedim.kimi doktor rahmin büyük nerden çıktı bu dedi.hatta tıp fakültesine gitmiştim ortası doktor onun hakkında pek iyi şeyler söylemedi.rahim konusunda hem haklı hem haksız cıktı.evet rahim kanalım darmış ama rahim ici normalmis.bugun kuzenimin eltiside ona gitmiş doğum arafe gününe denk gelmiş.gelmemis kemal bey

Ne zaman ayrintili
benim ayrıntılı da skntıya girdi aslnda.Devlet hastanelerinden biri ramdevu veremedi dolu dedi.Bir başkası 20 haftan da gel iki gun sonrasina randevu verelim dedi. Tabi hic guvenilir bir yer degil yat kalk yapacak biliyorum. Ozellere bakiyordum simdi ucretleri nedir ne degildir diye.tecrubesizim

Kokuyor arada aslında ama konduramadığımdan anlam yüklememişim arkadaşları içiyordur üstüne sinmiştir vs diyordum çünkü içiyorsa niye bilmeyeyim ki dimi ne var yani saklayacak bunda
Neden saklamış anlam veremedim.agir bir sigara içse çok kokar demekki hafif bir şey içiyor.gizliyor olsa arkadaşına işaret ederdi süs diye.benimde kardeşim liseden beri içiyormuş bizden yıllarca nasil saklamış nasil çakmadık anlamadım.birde aşırı içiyor.unv okurken ayni evde bile kaldık o zaman bile çakmadım hicde kokmuyordu.esinle konuştun mu peki ne diyor

benim ayrıntılı da skntıya girdi aslnda.Devlet hastanelerinden biri ramdevu veremedi dolu dedi.Bir başkası 20 haftan da gel iki gun sonrasina randevu verelim dedi. Tabi hic guvenilir bir yer degil yat kalk yapacak biliyorum. Ozellere bakiyordum simdi ucretleri nedir ne degildir diye.tecrubesizim
Canim en güzeli özel bi yere git devlette hiç söylemiyorlarmış.butun özel hastaneleri ara fiyat sor bence.benimki 175 tl.sen ankarada miydin.bazi şehirler daha pahali

Ya aslında çok kibar bir adam bana rahmin küçük düşük yapa yapa büyüyecek dedi.sonra bunu ona söylediğimde niye öyle düşünüyorsun dedi siz demiştiniz dedim.kimi doktor rahmin büyük nerden çıktı bu dedi.hatta tıp fakültesine gitmiştim ortası doktor onun hakkında pek iyi şeyler söylemedi.rahim konusunda hem haklı hem haksız cıktı.evet rahim kanalım darmış ama rahim ici normalmis.bugun kuzenimin eltiside ona gitmiş doğum arafe gününe denk gelmiş.gelmemis kemal bey
Zaten doruk Yıldırımda hangi doktora giderseniz gidin dogumunuzu nobetçi doktor yaptırıyor. Kendi doktorunuz yaptırsın isterseniz 2017 de 1000 TL ek ucret odemenız gerekiyordu. Şimdi artmıştır belki de

Fark edildi 11. Haftada ağır iş yapma dedi doktor çıkabilir yukarı dedi. Ama rapor falan vermedi hiç. Öğretmenim çalışıyorum sürekli istirahat halinde değilim. 20. Haftada erken alabiliriz diye söylendi ilk defa. Hayırlısı bakalım insallah yukarı çıkar gerek kalmaz
Benimde grupta vardi öyle biri ama o cok sorun yasiyordu erken aldilar bebegi ama genede bir 35 vardi sanirim.ne bebeğe ne anneye birşey olmadi.soracagin bir soru olursa ona sorarım ben

Zaten doruk Yıldırımda hangi doktora giderseniz gidin dogumunuzu nobetçi doktor yaptırıyor. Kendi doktorunuz yaptırsın isterseniz 2017 de 1000 TL ek ucret odemenız gerekiyordu. Şimdi artmıştır belki de
Aaa ne saçma biseymis bu.hayat hastanesinde nazmiye şentürk var o arkadaşın doğumuna gece 4 de gelmiş ek ücreti sormadım tabiki.1000 tl de çok fazla.sezaryan olursa doktor orda olduğu bir günü vermiyor mu

Aaa ne saçma biseymis bu.hayat hastanesinde nazmiye şentürk var o arkadaşın doğumuna gece 4 de gelmiş ek ücreti sormadım tabiki.1000 tl de çok fazla.sezaryan olursa doktor orda olduğu bir günü vermiyor mu
Onu bılmıyorum planlı sezeryan olursa zaten ucret fazla oluyor muhtemelen aksam saatlerine ya da haftasonuna gun verıp o 1000 tlyi de alırlar

Back
X