- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Ne zahmeti canım inşallah iyi bi doktora denk gelir o da sağlıkla bebişi olurTeşekkür ederim kuzum zahmet verdim
Çok var daha22 aralikta ayrintiliya gitcez bakalim .
Amin canım inşallahhNe zahmeti canım inşallah iyi bi doktora denk gelir o da sağlıkla bebişi olur
Canim bence bir kan ver bütün tahlilleride iste.benimde ilk yaptırdığım testle duruyordu sadece doktorum d vitamini verdi hepsi bu.dahiliyede istedim o zaman sabah akşam demir ve magnezyum verdi.demirim 50 cikmis kanımda yüksekti düşmüş.ona gore kıyaslarsın sende.50 sonuca sabah akşam verdiBu demir olayı kafamı karıştırdısağlık ocağındaki doktorum çok ilgilidir o vermedi. Oradaki hemşireler takibimi güzel yapıyor onlar da vermedi. Doktorum her kontrolde tek tek kullandığım ilaç ve takviyeleri soruyor o da kullan demedi. Ondan önce 2 doktora daha gittim onlar da takviye olarak demir kullanmamı söylemedi. Sorun bizim bu bölgede mi acaba ayrıca ayda 1 kere falan kan tahlili de yapmıyorlar. Keseyi gördüğümüzde yapılan tahlillerle kaldım. Sadece 14. Haftada karın ağrım olduğu için idrar testi istedi doktorum.
Benimde onlar büyük çıkmıştı sorun değil canim gelişimi ilerde oluyo.demekki uyuyordu hareketsizse.benide ertesi gün çağırmıştı korkma.masallah canim baya uzamisKontrole gittim. 650 gram 30 cm olmuş bizim kız. Ama hiç hareket etmedi. Doktor net görüntü alamadım haftaya bir daha gelin dedi. Annelik ne garip bir şey. Neden bir daha çağırdı ki diye tedirgin oldum. Baş ölçüsü de büyük çıktı. 23+0ıx 25 haftalık çıktı. Bacak boyu da önde ama bu kadar değil. Sorun teşkil etmez umarım
Banada tok gel der doktor daha hareketli oluyorlar o yüzden.masallah canim eşin çok uzunmuş sende öyle.ben 1.65 yakınıyım birazda ondan dolayı bana bile iri olacak senin gibi diyor birde sizin ohoo çok normal.baya boylu doğar oTok gel dedi canım. Hareket etmesi için. Şekerden şüphelenecek kadar çok iri değil. Babasına çekecek galiba dedi. Eşim uzun. Şeker yüklemesini de soracaktım unuttum. Benim de çok kilo almış olmam gerekmez miydi şeker olsaydı
Haftaya tok gideceğim bakalım canım. Biraz hareketlensin. Doktordan sonra yemek tatlı yedim ama hala hareketsiz bizim cadı. Kafası iki hafta önde olunca taktım biraz ama anormal bir durum olsaydı doktor söylerdi herhaldeBanada tok gel der doktor daha hareketli oluyorlar o yüzden.masallah canim eşin çok uzunmuş sende öyle.ben 1.65 yakınıyım birazda ondan dolayı bana bile iri olacak senin gibi diyor birde sizin ohoo çok normal.baya boylu doğar o
Beni ta haftaya çağırdı duramam ki bir haftaBenimde onlar büyük çıkmıştı sorun değil canim gelişimi ilerde oluyo.demekki uyuyordu hareketsizse.benide ertesi gün çağırmıştı korkma.masallah canim baya uzamis
Hiç bakılmamış bana canım demire falan göremedim tahlillerde. İstiycem bende gittiğimde bakalımCanim bence bir kan ver bütün tahlilleride iste.benimde ilk yaptırdığım testle duruyordu sadece doktorum d vitamini verdi hepsi bu.dahiliyede istedim o zaman sabah akşam demir ve magnezyum verdi.demirim 50 cikmis kanımda yüksekti düşmüş.ona gore kıyaslarsın sende.50 sonuca sabah akşam verdi
Aile hekimi rutin kontrol için çağırdı beni kan verdim demire falan bi sürü şeye bakıldı isterseniz ordan da baktırabilirsiniz ertesi gün çıkıyor sonuçHiç bakılmamış bana canım demire falan göremedim tahlillerde. İstiycem bende gittiğimde bakalım
Aile hekimim baktırmadı bende ona şaşırdım herkes aile hekimliğinde baktırmış rutin takiplerde. Bu hafta içi gittiğimde kendim isterim artık teşekkür ederim :)Aile hekimi rutin kontrol için çağırdı beni kan verdim demire falan bi sürü şeye bakıldı isterseniz ordan da baktırabilirsiniz ertesi gün çıkıyor sonuç
Tamam canım teşekkür ettiğimi iletirsinA April wind kuzum konuştum. Konak hastanesinde ertan çelik’e gidiyormuş ve memnunum takiplerimi falan çok iyi yaptı diyor. Oraya bir de yeşim darol diye bir doktor gelmiş daha önce devlet hastanesinde çalışan, ona da İyi diyor. Ama ertan çelik’ten memnunum ilgileniyor dedi
İletirim kuzumTamam canım teşekkür ettiğimi iletirsin
Tabiki söylerdi.o sizin kafa yapınızla alakalı bir durum.benimkininde ilerde çıkıyor.senin sadece kafası degilki diğer yerleride ilerde cikmadi mi korkmaHaftaya tok gideceğim bakalım canım. Biraz hareketlensin. Doktordan sonra yemek tatlı yedim ama hala hareketsiz bizim cadı. Kafası iki hafta önde olunca taktım biraz ama anormal bir durum olsaydı doktor söylerdi herhalde
Özel Sakarya hastanesindeki doktorlar çok iyi diyordu bı arkadaşım Eskişehir'in girişindeki hastanede köprünün girişindeki hastane doktor isminde öğreniyim bende döneyim sana tüp bebek yaptırmıştıİlgili bir doktorsa olur kuzum özel devlet nerde olduğu önemli değil
Kafası kadar ilerde değil diğer yerleri canım ama umarım normaldir bakalım haftayaTabiki söylerdi.o sizin kafa yapınızla alakalı bir durum.benimkininde ilerde çıkıyor.senin sadece kafası degilki diğer yerleride ilerde cikmadi mi korkma
Bir hafta daha takip edip duruma göre yaptıralım der belki sen sormadan canımBelkide şüphelendi ama söylemedi. Bilmiyorum canım ama tok gel dedi. Bakalım bi gidelim soracağım bende. Bugün soracaktım da unuttum. Kafa kalmadı kişimdi var mı gebelik şekeri senin bebiş ne durumda
Ahh o mağazalar mıknatıs gibi çekiyor biziZamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum dışarıda, bebek mağazasına girdiysek zaten o süre uzayııııp gidiyor
Belki 2.doz olarak o tarihi vermişlerdir canımEvet canim ilk doz icin
Sen dikkat ediyorsan bir sorun olmaz inşallah canım. Gebelik şekeri olduğunu düşünmüyorum bende nedense. Çünkü şeker olsa ben çok kilo almaz mıydım canım çok tatlı istemez miydi? Belirtileri neler pek bilmiyorum. Umarım yoktur. Bebek uyuyordu diye çağırmıştır haftaya umarım. Gidip göreceğiz. Sen bu hafta mı gideceksin kontroleBir hafta daha takip edip duruma göre yaptıralım der belki sen sormadan canım
Haftaya gidince belli olur kötüye şartlama kendini canım
İlk 3 ay 2 defa açlık tokluk birde insülin direncine baktırdım canım bir ara sınırda geldi diğeri normal geldi,doktor hamur işi çok tüketme dikkat et dedi
Aradaki dengeyi sağlamaya çalışıyorum canım şuan için Allaha şükür yok
16.haftada 140 grdı bebek 5 gün kadar gelişimi geriydi canım yakında hiç kilosu ölçülmedi geçen hafta doktor boyunu ölçmüş kendi doktorum değildi
Bu hafta belli olur artık
Ahh o mağazalar mıknatıs gibi çekiyor bizi
Belki 2.doz olarak o tarihi vermişlerdir canım
Bu hafta bir gidip sor derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?